×
سیاسی
شناسه خبر : 206291
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/10/11 ساعت 08:57
بنویسید تابوشکنی بخوانید وطن‌فروشی!

بنویسید تابوشکنی بخوانید وطن‌فروشی!

روزنامه شرق تیتر اول خود را به گفت‌وگو با فائزه ‌هاشمی و عبارت «من سدشکن و تابوشکن بودم» اختصاص داد.

نورنیوز-گروه سیاسی: روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: روزنامه شرق تیتر اول خود را به گفت‌وگو با فائزه ‌هاشمی و عبارت «من سدشکن و تابوشکن بودم» اختصاص داد.

فائزه‌ هاشمی که چندی پیش مورد عفو قرار گرفته و از زندان آزاد شده، می‌گوید: من سدشکن و تابوشکن بودم و مادر معنوی ورزش هستم... من شخصیت ماجراجویی دارم، دنبال جنگ و مبارزه‌ام و هیچ سختی و چالشی برای حمایت از ورزش بانوان نداشتم.

او درباره حضورش در مدیریت ورزش بانوان می‌گوید: من در واقع به ورزش بانوان برده شدم. با اراده خودم نبود یعنی به من پیشنهاد کردند. من هم به بابا گفتم، او هم موافقت کرد. البته سنم در آن زمان زیر ۲۰ سال بود، ۱۷، ۱۸ سال داشتم. اوایل انقلاب که حجاب اجباری شد، عده‌ای در ورزش نگران شدند قدم بعدی این باشد که بیایند سراغ ورزش بانوان. دلیل انتخابم این بود که بابا و خانواده ما را می‌شناختند و می‌گفتند بیایید در ورزش، چون هم محجبه‌ای، هم دختر آقای ‌هاشمی هستی و وجود تو از تعطیلی ورزش بانوان جلوگیری می‌کند. این طور شد که من وارد ورزش شدم. این نبود که من مدیریت کنم ولی به نوعی سدشکن و تابوشکن بودم.

عضو حزب کارگزاران می‌افزاید: من شخصیت ماجراجویی دارم. دنبال جنگ و مبارزه‌ام؛ یعنی اصلا شخصیتم آدم آرامی نیست ولی در مجموع هم سختی نداشت برای من؛ چون با شخصیت من همخوانی داشت. می‌دانید، بخشی شاید ژنتیک باشد و به قول خانم رهنورد، من شبیه مادرم شجاع باشم؛ هر چند من سکوت بابا را در خیلی جاها مصلحت‌اندیشی می‌دانم.

یادآور می‌شود فائزه ‌هاشمی بهنگام مدیریت روزنامه زن، به گفت‌وگو با بیوه محمدرضا پهلوی پرداخت. برخی از همکاران این نشریه بعدها به رسانه‌های رژیم سعودی و برخی رسانه‌های ضدایرانی در اروپا پیوستند. خود وی دی ماه سال ۱۴۰۰ در پاسخ به این سؤال که «سرنوشت تیم روزنامه زن چه شد؟»، گفته بود: عده‌ای در جاهای دیگر مشغول شدند اما اغلب در خارج از کشور مشغول به کار شدند. فرناز قاضی‌زاده و فرج بال‌افکن برای بی‌بی‌سی کار می‌کنند و آقای بهنود و ابراهیم نبوی هم خارج از ایران کار می‌کنند. علی‌اصغر رمضان‌پور سردبیر ایران اینترنشنال و کاملیا انتخابی‌فرد سردبیر ایندیپندنت فارسی است.

فائزه ‌هاشمی چند سال قبل هم از دوستان خوب بهائی و سازمان مجاهدین (سازمان تروریستی منافقین/ عامل قتل عام ۱۷ هزار شهروند ایرانی) خودش در زندان خبر داده بود. او اسفند ۹۳ به روزنامه فیگارو گفت «زندان تجربه بسیار خوبی بود چرا که با زنان و مردان بزرگ، بهائی‌ها و اعضای مجاهدین خلق آشنا شدم». همچنین او ۲۰ فروردین ۹۲ در مصاحبه با روزنامه بهار: «در میان هم‌بندی‌ها و دوستانم، بهایی‌ها، تعدادی از سازمان مجاهدین و چند نفر لائیک و چپ بودند... بابا،‌ گله‌های آن طرف را منتقل کرد که چرا به مجاهدین، منافقین نمی‌گویم یا چرا روابط خوبی با مجاهدین و بهایی‌ها دارم»

از دیگر سیاه بازی‌های ننگین فائزه ‌هاشمی، گفت‌وگویش با انصاف‌نیوز در دی ماه ۱۳۹۹ و تمجید از ترامپ بود: «من یک جایی قبلاً هم گفتم برای ایران دوست داشتم آقای ‌ترامپ انتخاب شود؛ به‌خاطر همین فشارهایی که می‌آورد، بالاخره شاید یک تغییر سیاستی اتفاق بیفتد. شاید اگر فشارهای آقای ‌ترامپ ادامه پیدا می‌ کرد، بالاخره ما مجبور می‌شدیم یک تغییر سیاست‌هایی را داشته باشیم». در پی این اظهارات وطن‌فروشانه، محسن ‌هاشمی نامه سرگشاده‌ای نوشته و خواستار عذرخواهی خواهرش از مردم شد. محسن‌ هاشمی تاکید کرده بود: «می‌دانم که در سال‌های اخیر برخوردهای نادرستی با تو، خانواده و فرزندت شده است که شاید باعث کشاندن تو به تندروی و خارج شدن از مشی میانه‌روی پدر گردیده، ولی این دلیل نمی‌شود که به رئیس‌جمهور کشور بیگانه امید ببندی و دم از استقلال بزنی.. از تو صمیمانه تقاضا دارم صحبت‌های خود را اصلاح و از این موضع عذرخواهی کنی و مانع تخریب پدر از طرف تجدیدنظرطلبان خارجی و افراطیون داخلی شوی... ترامپ کاری جز تهدید، تحریم، بدعهدی، ترور، توهین علیه ایران انجام نداد و سیاستمداری لمپن و قمار باز است».

همچنین فائزه ‌هاشمی در کنار برخی دیگر از فعالان فتنه، به تحریم انتخابات ریاست جمهوری پرداخت و با این وجود چند ماه بعد همراه حزب کارگزاران به ملاقات آقای پزشکیان رئیس‌جمهور رفت!

بنویسید تابوشکنی بخوانید وطن‌فروشی!
 


کیهان
نظرات

آخرین اخبار
حرکت کشور به سوی بحران جمعیتی؛ مداخلات افراد غیرمتخصص در حوزه سلامت باروری
رازی که 3000 سال مدفون بود؛ کشف کتیبه‌های «رامسس دوم» در قلب صحرای سینا
مجله فارین افرز؛ پایان دوران سلطه آمریکا در خاورمیانه؟
شکاف میان ترامپ و ونس درباره ایران
ترور به بهانه حذف تهدید؛ پشت پرده حمله اسرائیل به شهر غزه چیست؟
نماینده محیط‌زیست ایران در بریکس از خجالت اماراتی‌ها درآمد
رد ادعای امارات در اتهام زنی به ایران
پایان اختلاف بر سر ریاست هیات فوتبال؛ فدراسیون زیر بار محدودیت‌های وزارت ورزش نرفت
بدهی ملی آمریکا از 39 تریلیون دلار گذشت
کرمان بر سکوی قهرمانی؛ پایان رقابت‌های کشتی پهلوانی کارگران کشور
لوموند در انتقاد از ترامپ: کارنامه‌ای «مملو از شکست» در خاورمیانه
موج محکومیت‌های بین‌المللی در پی حمله اسرائیل به فرودگاه «ابوالظهور» در سوریه
اقدام خصمانه فرانسه علیه 2 دیپلمات ایرانی
دستگیری عامل عمدی آتش‌سوزی در جنگل‌های ایلام
ممنوعیت ساعت هوشمند و هندزفری در کنکور؛ محرومیت از آزمون تا 10 سال!
نورنما | مسیر شگفت انگیز راه آهن دورود به اندیمشک در ایران زیبا
چرخش استراتژیک در کاراکاس؛ چرا ونزوئلا پس از سال‌ها به رژیم صهیونیستی نزدیک شد؟
حضور یکپارچه مردم در چهلمین روز تشییع تاریخی وتدفین «آقای شهید ایران »
گفت‌وگوی تلفنی بن زاید و ترامپ؛ بررسی محورهای همکاری امارات و آمریکا
توافق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و دولت موقت سوریه برای حل پرونده پادمانی
دیپلماسی علمی در محاصره؛ پنتاگون نگران «نشت فناوری» به ایران، چین و روسیه
آمریکا رئیس دیوان بین‌المللی کیفری را تحریم کرد
اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی 2 دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب
شمسی پور قهرمان کشتی فرنگی جوانان جهان شد
واکنش محسن رضایی به ادعای ترامپ درباره مالکیت بر تنگه هرمز
نساجی 0 - 1 استقلال / صدر جدول آبی باقی ماند +فیلم خلاصه بازی
تعطیلی ادارات و بانک‌ها فردا چهارشنبه 28 مرداد؛ اسامی استان‌ها اعلام شد
قالیباف: با اعمال فشار بیشتر بر ایران، نمی‌توان به امتیازاتی دست یافت
پخش زنده بازی النصر و الدرعیه امروز سه شنبه در جام پادشاهی عربستان
تقویم کامل بازی‌های استقلال و تراکتور در مسابقات آسیایی
عملیات جدید یمن در جنوب استان الحدیده
قطع زنجیره تأمین ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن توسط ایران
جنگ 40 روزه معادلات امنیتی منطقه را تغییر داد
قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 28 مرداد + جدول خاموشی
گزارش تصویری از مراسم بزرگداشت چهلمین روز تشییع تاریخی و تدفین «آقای شهید ایران»
مراسم چهلم رهبر شهید در تهران؛ وداعی که پس از 40 روز همچنان تازه است
درخشش خیره‌کننده نمایندگان تکواندوی ایران در پاکستان
انفجارهای مهیب در دبی؛ آیا امارات هدف حمله مستقیم قرار گرفته است؟
ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان؛ تغییر در ترکیب
نقطه عطف دانشگاه علم و فرهنگ؛ تاسیس دانشکده هوش مصنوعی
خلاصه و نتیجه بازی تراکتور و سپاهان امروز سه شنبه در رقابت های لیگ برتر ایران
پخش زنده بازی سپاهان و تراکتور امروز سه شنبه 27 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
حادثه امنیتی در تنگه هرمز؛ کشتی باری هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت
یزد در چهلم رهبر شهید انقلاب، یکپارچه به میدان می‌آید
خلاصه و نتیجه بازی استقلال و نساجی امروز سه شنبه/استقلال 1 - نساجی 0
بازگشت شکوه طلا؛ چرا قیمت طلا دوباره به سمت 4400 دلار حرکت می‌کند؟
واکنش گروسی به حمله پهپادی اوکراین به نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا
پخش زنده بازی استقلال و نساجی امشب سه شنبه 27 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
دستور پزشکیان برای تکمیل فوری پروژه ملی نشانه‌گذاری مکان‌محور (GNAF)
حمله به سوریه چگونه شکل گرفت؟