×
اجتماعی
شناسه خبر : 206289
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/10/11 ساعت 15:01
بارش برف در تهران/ بارش برف در 19 محور مواصلاتی/هوای اهواز قابل قبول

آخرین وضعیت آب و هوای کشور؛/ خبر بروز رسانی می شود....

بارش برف در تهران/ بارش برف در 19 محور مواصلاتی/هوای اهواز قابل قبول

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور از بارش برف و باران در جاده‌های 11 استان خبر داد و گفت: برخی محورهای شریانی مسدود است.

نورنیوز-گروه اجتماعی:  آخرین داده‌های سامانه پایش کیفی هوای کشور نشان می‌دهد، کیفیت هوای یک شهر خوزستان در وضعیت ناسالم و هوای کلانشهر اهواز در وضعیت قابل قبول اعلام شده است.

براساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، طی ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت ۹ صبح روز سه‌شنبه براساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون هندیجان ۱۵۴ میکروگرم بر مترمکعب در وضعیت قرمز و ناسالم قرار دارند.

براساس این گزارش وضعیت هوا در رامهرمز با شاخص ۱۱۱، شوشتر ۱۲۷ و ماهشهر ۱۰۲ در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارند.

همچنین شهرهای آبادان، اندیمشک، اهواز، بهبهان، خرمشهر، دزفول، مسجدسلیمان و هویزه به علت نبود آلودگی، قابل قبول اعلام شده است.هوای حمیدیه، رامشیر، شادگان و شوش در روز جاری سالم و پاک گزارش شده است.

هشدار پلیس راه به رانندگان/ ۱۹ محور مواصلاتی کشور برفی است

سرهنگ سیاوش محبی جانشین پلیس راه راهور فراجا گفت: در پی بارش‌های اخیر در کشور، بیش از ۱۹ استان در معرض بارش باران قرار دارند و در محورهای کوهستانی شاهد بارش برف هستیم. سطح جاده‌ها در این مناطق لغزنده است و پلیس راه کشور از رانندگان خواسته است که در چنین شرایطی از سفرهای غیرضروری خودداری کنند.

جانشین رئیس پلیس راه کشور در یک برنامه تلویزیونی ضمن هشدار به هم‌وطنانی که قصد سفر در محورهای کوهستانی را دارند، تاکید کرد: هم‌وطنانی که قصد سفر در محورهای کوهستانی دارند باید تجهیزات زمستانی، به ویژه زنجیر چرخ، پوشاک گرم و مواد غذایی ضروری را همراه داشته باشند.

وی افزود: با توجه به شرایط نامساعد جوی، پلیس راه از تردد خودروهای فاقد زنجیر چرخ در محورهای کوهستانی جلوگیری خواهد کرد. در محورهای شمالی کشور، به‌ویژه در محورهای چالوس، هراز و فیروزکوه، احتمال ریزش سنگ و مه غلیظ وجود دارد که می‌تواند دید رانندگان را کاهش دهد.

تداوم برف و باران در کشور تا جمعه

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از تداوم بارش برف و باران تا جمعه (۱۴ دی‌ماه) در نقاط مختلف کشور و کاهش دما بین ۷ تا ۱۲ درجه سانتیگراد در نوار شرقی خبر داد.

صادق ضیاییان افزود: امروز (۱۱ دی‌ماه) در مناطقی از مازندران، گیلان، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، جنوب آذربایجان غربی، زنجان، قزوین، شرق خوزستان، لرستان، کهگیلویه و بویر احمد، چهار محال و بختیاری، همدان، مرکزی، قم، اصفهان، فارس، یزد، کرمان، شمال سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، خراسان جنوبی، خراسان رضوی و ارتفاعات استان‌های البرز، تهران و سمنان بارش باران، در مناطق سردسیر و کوهستانی بارش برف و در مناطق جنوبی رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: چهارشنبه (۱۲ دی‌ماه) به‌جز در شمال غرب، غرب و جنوب غرب در سایر استان‌های کشور بارش رخ می دهد. پنجشنبه (۱۳ دی‌ماه) در استان‌های واقع در شمال شرق، شرق، جنوب شرق و شرق سواحل دریای خزر و جمعه (۱۴ دی‌ماه) در شمال شرق بارش باران و برف و وزش باد ادامه می‌یابد. شنبه (۱۵ دی‌ماه) جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور حاکم خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: چهارشنبه در بوشهر و جنوب خوزستان وزش باد شدید با احتمال گردوخاک پیش بینی می شود. پنجشنبه در شرق و شمال شرق و جمعه در شرق و جنوب شرق وزش باد شدید رخ می‌دهد.

به گفته ضیاییان هوای امروز تهران نیز در برخی ساعات غبار آلود است.

وی اضافه کرد: دمای هوا از امروز تا جمعه در نوار شرقی کشور بین ۷ تا ۱۲ درجه کاهش می‌یابد. خلیج فارس از سه شنبه تا جمعه همچنین تنگه هرمز و دریای عمان از چهارشنبه تا شنبه مواج خواهد بود. دریای خزر نیز سه شنبه مواج است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۱۲ دی‌ماه) قسمتی ابری و غبار محلی،‌به‌تدریج غبار رقیق و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد و طی ‌پنجشنبه (۱۳ دی‌ماه) صاف و غبار محلی با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا  و پس فردا بندرعباس با دمای ۲۳ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با  دمای ۸-  و ۹- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

بارش برف و باران در برخی جاده‌ها/ مسافران تجهیزات زمستانی داشته باشند


مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور از بارش برف و باران در برخی محورهای کشور خبر داد. ایمان محرابی نیا در تشریح آخرین وضعیت راه های کشور با اشاره به اینکه محور مسدودی نداریم و تردد در محورها بدون مشکل انجام می شود، گفت: محورهای شمالی فاقد مداخلات جوی هستند و بارش برف و باران در برخی از محورهای استان های آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، مازندران، تهران، کردستان، زنجان، قزوین، قم، مرکزی، همدان، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان رضوی، کرمان و یزد و بارش باران در برخی از محورهای استان‌های فارس، بوشهر و خراسان جنوبی نیز گزارش شده است.

وی افزود: سازمان هواشناسی تا آخر هفته هشدار سطح نارنجی صادر کرده است که به تبع آن بارش برف و باران خواهیم داشت.

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور تصریح کرد: مسافران حتما برای تردد در جاده ها، تجهیزات زمستانی از جمله زنجیره چرخ به همراه داشته باشند و قبل از سفر نیز اطلاعات مسیرهای تردد را از سامانه ۱۴۱ دریافت کنند.

وی همچنین عنوان کرد: تردد در محورهای چالوس، هراز و فیروزکوه، آزادراه تهران – شمال و آزادراه قزوین - رشت (رفت و برگشت) نیز روان است.

بارش برف در شمال تهران

رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران اعلام کرد: اکنون برف و باران در شمال شهر تهران در حال باریدن بوده و معابر لغزنده است.

در این حالت موتورسواران بسیار دقت داشته باشند چرا که امکان واژگونی و سُر خوردن وجود دارد و از سوی دیگر حواس شان به عابران پیاده هم باشد.

هوای تهران آلوده است

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران میانگین شاخص کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون بر روی عدد ۱۱۲ قرار گرفته و کیفیت هوای تهران برای گروه‌های حساس جامعه آلوده است.

همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته شاخص کیفیت هوا بر روی عدد ۷۵ قرار داشت و کیفیت هوا قابل قبول بود.

تهران از ابتدای سال ۵ روز هوای پاک، ۱۷۸ روز هوای قابل قبول، ۸۸ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه و ۱۵ روز هوای ناسالم برای همه افراد داشته است.

این در حالی است که تهران در مدت مشابه سال پیش ۹ روز هوای پاک، ۱۸۸ روز هوای قابل قبول و ۷۹ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه و ۱۰ روز ناسالم برای همه افراد داشته است.

بارش باران و برف در جاده های کشور

 رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا گفت: اکنون در جاده‌های ۱۱ استان کشور بارش برف و باران گزارش شده است.

سرهنگ احمد شیرانی صبح سه‌شنبه درباره آخرین وضعیت جوی محورهای مواصلاتی و جاده‌های کشور گفت: اکنون در برخی محورهای استان‌های اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی، فارس، اردبیل، گیلان، قم، خوزستان، مرکزی و کرمان بارش برف و باران در حال وقوع است.

به گفته او، این شرایط جوی موجب لغزندگی جاده‌ها شده و رانندگان باید به‌ویژه در مناطق کوهستانی و مرتفع، سرعت خود را کاهش دهند و با دقت بیشتری رانندگی کنند.

سرهنگ شیرانی درباره وضعیت ترافیکی جاده‌ها نیز افزود: در ۲ محور آزادراه قزوین – کرج، حدفاصل پل فردیس تا پل کلاک و محور شهریار – تهران در اکثر مقاطع این محور ترافیک نیمه سنگین برقرار است.

مسدود بودن برخی محورهای شریانی

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا به مسدود بودن برخی محورهای شریانی اشاره کرد و گفت: محور خرم‌آباد – پلدختر به دلیل عملیات عمرانی مسدود است و از رانندگان خواسته می‌شود از مسیرهای جایگزین استفاده کنند همچنین محور پونل – خلخال نیز به دلیل شرایط جوی و جاده‌ای مسدود شده است.

وی اضافه کرد: آزادراه منجیل – رودبار (باند غربی) از تاریخ ۸ آذر تا ۳۰ دی‌ ۱۴۰۳ از ساعت ۷ تا ۱۸ عصر در روزهای شنبه، یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه و از ساعت ۷ تا ۱۴ در روزهای چهارشنبه هر هفته به جز روزهای پنجشنبه، جمعه و ایام تعطیلات رسمی مسدود است و رانندگان می‌توانند از مسیر جایگزین محور قدیم منجیل - رودبار استفاده کنند.

سرهنگ شیرانی از هموطنان خواست تا قبل از سفر از وضعیت جوی و ترافیکی مسیر خود اطلاع پیدا کرده و در صورت نیاز به تجهیزات زمستانی مانند زنجیر چرخ، تجهیزات ایمنی و سوخت کافی توجه ویژه‌ای داشته باشند تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری شود همچنین رعایت قوانین رانندگی و توجه به علائم هشداردهنده در جاده‌ها ضروری است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کاهش خطر ابتلا به بیش‌فعالی با تغذیه با شیر مادر
توصیه‌های مهم به مادران باردار برای حضور در تجمعات
گرمازدگی؛ وضعیت اورژانسی که نباید ساده گرفت
آستان قدس: محل تدفین رهبر شهید پس از تصمیم بیت اعلام می‌شود
سقوط محبوبیت نتانیاهو در تازه‌ترین نظرسنجی
تاریخ انتخابات ریاست‌جمهوری فرانسه تعیین شد
زمان اقامه نماز رهبر شهید اعلام شد
علیرضا افتخاری «جاودانگی» را به رهبر شهید تقدیم کرد
هشدار پلیس فتا به زائران مراسم وداع
آتش‌سوزی مرگبار در بلژیک؛ 5 نفر جان باختند
اعلام تعطیلی واحدهای قضایی و اداری قوه قضاییه در سه استان
بارزانی در مراسم تشییع رهبر شهید حاضر می‌شود
پکن خواستار لغو فوری تحریم‌های خصمانه علیه ایران شد
سخنگوی ارتش: ارتش در آماده‌باش کامل است
احتمال خروج آمریکا از عربستان
یاسر آسانی در تمرین استقلال حاضر شد
آماده‌باش برای خطر سیلاب و سقوط سنگ در جاده‌های 7 استان
افزایش آمار قربانیان زمین‌لرزه در ونزوئلا به بیش از 2200 نفر
عارف: راهبرد اصلی در مراسم تشییع «رهبر شهید»، سلامت مردم است
نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری
دیوارنگاره «آقای شهید ایران» رونمایی شد
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های کشور و بارش پراکنده باران
مفقود شدن خدمه بالگرد آمریکایی در دریای عرب
آکسیوس: آمریکا ادعا کرده اسرائیل را در لبنان مهار خواهد کرد
جی‌دی ونس: مذاکرات دوحه به‌خوبی پیش می‌رود
ترامپ: «آنروا» در غزه آینده جایی ندارد
برنامه ارائه خدمات پستی از 11 تا 17 تیر چگونه است؟
کنگو 1-2 انگلیس؛ بازگشت باشکوه هری‌کین و صعود سه شیرها+ فیلم‌گل ها
تیموریان: میزبان اجازه صعود به ما نداد
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت پدر محمدباقر ذوالقدر
پرواز تهران–بمبئی پس از 5 ماه از سر گرفته می‌شود
پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
پرونده عامل زیر گرفتن 7 مأمور فراجا به دیوان عالی کشور رفت
ذخایر راهبردی نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح رسید
هشدار درباره تداوم گرد و خاک تا پایان هفته در اصفهان
موسیقی «الوداع» در رثای رهبر شهید امّت تولید شد
رامین رضاییان: قهرمانی در آسیا بهترین هدیه به مردم خواهد بود
وزیر کشور: تشییع «شهید ایران» نقطه عطفی در تاریخ انقلاب خواهد شد
لغو اعزام کشتی های آلمانی به تنگه هرمز؛ مین روبی متوقف شد
3 شرط ایران برای خرید کالا از شرکت‌های آمریکایی
رعدوبرق فرودگاه مونیخ را فلج کرد
رونمایی از سند دروغ آمریکا به روسیه درباره عدم گسترش ناتو
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: اسرائیل مهم‌ترین دارایی راهبردی آمریکاست!
کودک گمشده رامیان سالم به آغوش خانواده بازگشت
پرواز 30 دقیقه‌ای در انگلیس با حادثه مرگبار پایان یافت
پارلمان اسرائیل به محدودیت پخش اذان رأی داد!
حمله با سلاح سرد به نیروهای حراست بیمارستان یاسوج + تعداد مصدومان
27 ایستگاه استقبال از زائران در تهران فعال می‌شود
درخواست فوری فوتبال ایران از AFC
کاخ سفید: ترامپ به توافق با ایران امیدوار است