×
سیاسی
شناسه خبر : 206239
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/10/10 ساعت 19:54
اسلامی: مردم صاحبان این انقلاب هستند

اسلامی: مردم صاحبان این انقلاب هستند

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: از مهم ترین مولفه‌های اقتدارآفرین انقلاب، ظرفیت مردم است که صاحبان این انقلاب هستند، هنر ما باید این باشد که نگذاریم به این سرمایه اجتماعی آسیب برسد.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی روز دوشنبه در نشست جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی گفت: تراز انقلاب اسلامی را باید برای خودمان بسنجیم چرا که جمهوری اسلامی یک بحث است و انقلاب اسلامی هم یک بحث دیگر. این مدینه فاضله و ابعاد شخصیتی که انقلاب اسلامی به تصویر کشیده و اهدافی که وجود دارد باید همواره به سمت آن روانه باشیم. ممکن است در این راستا رفت و برگشت یا توقف و رکود داشته باشیم ولی نباید از حرکت به سمت آن تراز مطلوب فاصله بگیریم.

وی با بیان این که مسیر انقلاب اسلامی مسیر شکوفایی و رشد سعادت انسانی است افزود: با وعده و وعیدهای دنیوی و مادی انقلاب اسلامی شکل نگرفته است بلکه برای اهداف عالیه و اهداف الهی انقلاب اسلامی شکل گرفته است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: باید این مراقبت صورت بگیرد که به ایمان انسان ها لطمه وارد نشود و از گوهر ایمان محافظت شود. گوهر ایمان است که او را حفظ می کند و در مسیر آن را پشتیبانی و نگهداری می‌کند چرا که چراغ هدایت مشخص است بنابراین مسیر مشخص او باور ایمان است که نباید آسیب ببیند، طبق گفته حجت الاسلام خسروپناه نسل جوان از گفتار ما گریزان نیست از کردار ما گریزان است.

اسلامی در ادامه گفت: وقتی که همه چیز را شما بخواهید با دستور و با یک شکل ساختگی تنظیم کنید خود به خود اتفاق نمی افتد. این ناترازی ها چرا اتفاق می افتد، مشکل مدیریتی و سیاستی فقط نیست، چرا که مسیر، مسیر روشنی است، ما نباید با انباشت مسائل فکر کنیم که انقلاب اسلامی ناکارآمد ما ناکارآمدی خود را به حساب انقلاب نگذاریم.

وی با بیان این که مسائل زیادی برای گفتن است، افزود: برای مولفه‌های اقتدارآفرین انقلاب مهمترین ظرفیت مردم هستند که صاحب انقلاب هستند. هنر ما باید این باشد که نگذاریم به این سرمایه اجتماعی آسیب برسد.

رئیس سازمان انرژی اتمی در ادامه به مولفه های قدرت اشاره کرد و گفت: اگر امروز به معنای حقیقی کلمه همه افراد با یک نگاه ساده و مقدماتی به موضوعات جهانی توجه داشته باشند متوجه می شود چیزی به اسم حقوق بشر و حقوق بین‌الملل و کارآمدی و یا اثربخشی در بخش سازمان‌های بین‌المللی وجود ندارد. هرچیز که وجود دارد قانون زور است.

اسلامی ادامه داد: در آخرین جلسه‌ای که در مجمع عمومی سازمان ملل متحد برگزار شد ۱۶۴ عضوی که حضور داشتند، ۱۵۶  عضو به حقانیت تشکیل دولت فلسطین رای دادند. ۷ کشور مخالفت کردند در صورتی که دولت فلسطین حق حاکمیت دارد و می تواند حق حکومت داشته باشد. همین هفت کشور سه تا زیر پونسی بودن چهار تا امریکا و اسرائیل و آرژانتین و آلمان بودند.

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ۹۵ درصد جنگ افزاری که صهیونیست‌ها استفاده می‌کند بصورت رایگان آلمان و امریکا در اختیارشان میگذارند. رئیس کنگره امریکا با شقاوت کامل و با درندگی و با صدای بلند در واکنش به رای  دادگاه بین المللی دادگستری لاهه می گوید: «غلط کرده است، پای خود را از گلیمش بیشتر دراز کرده است، او حق ندارد که چنین دخالتی کند، حق ندارد چنین رایی بدهد. ما او را سر جای خودش می نشانیم. ما او را مواخذه می‌کنیم. همه دنیا باید بداند که آمریکا در راس جهان است، ما هستیم که تعیین می‌کنیم. سازمان ملل ذیل ما است به همین صراحت اعلام می‌کند».

اسلامی ادامه داد: اولین شعار انقلاب اسلامی که استقلال است این است که قدرت داشته باشید باید از همه مولفه های آن بهره ببرید. وقتی با همه ابزار قدرت جمهوری اسلامی مخالفت می کنند و زیر سوال می برند و پیگیری شدید می کنند، تحریم می کنند بیانیه می دهند مانند ماجرای هسته‌ای که با شرارت تمام  از همه ظرفیت شان استفاده می کنند که متوقف کنند به دلیل قوی شدن ایران است. به دلیل این است که از فرصت ها و ظرفیت هایش استفاده کرده و  روی پای خود توانسته مولفه قدرتی ایجاد کند.

وی با بیان این که علم و فناوری قدرت ایجاد می کند گفت: شعار خود نظام سلطه است پیشتازی برای پیشوایی یعنی می خواهد در همه علوم و فنون سرآمد باشد و رهبری دنیا را با غارتگری خود علیه دنیا انجام دهد که انقلاب اسلامی مقابل این نظام سلطه ایستاد. بحث این دولت و آن دولت نیست،  چپ و راست ندارد،  اصولگرا و اصلاح طلب ندارد، اصل نظام سلطه است که در مقابل انقلاب اسلامی تمام قد ایستاده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی افزود: اگر با نظام اسد در سوریه مشکل داشتند با شخص اسد و خاندانش مشکل نداشتند بخاطر همراهی او با انقلاب اسلامی مشکل داشتند نه بخاطر سرزمین یا منافع دیگر باید بدانیم که باید پای مولفه های قدرتی انقلاب اسلامی بایستیم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تکذیب خبر جمع آوری کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها
هشدار زرد آلودگی هوا در تهران/ دما ثابت می‌ماند
طوفان در تنریف اسپانیا 3 کشته و 15 زخمی بر جای گذاشت
واکنش سازمان برنامه به سفر برزیل معاون رئیس‎‌جمهور
شمار شهدای غزه به 69 هزار و 176 نفر رسید
کدام بازیکن باارزشترین فوتبالیست جوان جهان است؟
لغو 1100 پرواز فقط در یک روز در آمریکا
بازداشت عضو شورای شهر دورود
القسام جسد افسر اسرائیلی را به صلیب سرخ تحویل داد
قوه قضاییه: اظهارات رسایی صحت ندارد
نخست وزیر مجارستان: پیروزی اوکراین فقط با «معجزه» ممکن است
تاکید وزیران خارجه مصر و قطر بر تثبیت آتش‌بس در غزه
پزشکیان: دستگاه‌های دولتی از ناقضان اصول قانون اساسی هستند
غیرحضوری شدن فعالیت ببیشتر مدارس خوزستان تا پایان آبان + جزییات
صرفه‌جویی در شمال تهران؛ 67 روز بیشتر آب برای پایتخت
جایگاه و نقش گروه زر در امنیت غذایی ایران
مالک رستوران اسپانیایی، مشتریان صهیونیست خود را خارج کرد + فیلم
ترامپ: دموکرات‌ها «مثل سگ» پا پس کشیدند
پایان فرار برادران قاتل؛ اعتراف به قتل سه مرد در زاهدان
اعلام آمادگی لاوروف برای دیدار با وزیر خارجه آمریکا
جزئیات پرونده قتل مبینا زارع در غرب تهران ؛ قاتل از کشور گریخت
دستگیری عوامل کشتار غیرمجاز الاغ
رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
رئیس‌جمهور سه‌شنبه به مجلس می‌رود
زلزله‌ای حدود 7 ریشتری شمال شرق ژاپن را لرزاند
عارف: تأمین مسکن، اولویت اصلی دولت است
مهریه بدون سقف و بدون زندان
پرونده ثبت‌نام آزمون دکتری 1405 با 171 هزار داوطلب بسته شد
اژه‌ای: از متهمان امنیتی جنگ 12 روزه نیز می‌توان گذشت
موفقیت برندهای ایرانی در بازار چین
قیمت دلار و سایرارزها امروز یکشنبه 18 آبان 1404
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 18 آبان 1404 + جدول
پاسخ رسمی مرغداران به شایعه مصرف مواد مخدر در مرغ‌ها
از غزه تا قاب سینما؛ آغاز شمارش معکوس نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت
آلمانی‌ها در مخالفت با صادرات سلاح به رژیم صهیونیستی خود را زنجیر کردند
گذشت از قصاص یک ساعت قبل از اجرای حکم
اعتراض تند شورایی‌ها به غیبت زاکانی در صحن شورا
توانمندی موشکی کشور چند سال جلو افتاده است
اختلال اینترنت ایران مربوط به سرویس کلادفلر است
انتقاد فرانسه از استقرار نیروهای آمریکایی در کارائیب
سقوط عجیب بورس تهران با خروج نقدینگی
نتانیاهو به زوال عقل پیشرفته مبتلا است
نقشه تازه قدرت در نظم نوین معدنی
حمل بار غیرایمن و جابه‌جایی مسافر با خودرو شخصی ممنوع شد
پرداخت بیعانه نقطه آغاز اغلب کلاهبرداری‌های اینترنتی است
پایان رسمی صدرنشینی ایران در رنکینگ جهانی والیبال نشسته
قاضی پرونده اعدام صدام از سوءقصد جان سالم به در برد
قیمت خودرو داخلی و مونتاژی امروز 18 آبان 1404
هشت کشور آماده بازداشت نتانیاهو به اتهام جنایت جنگی در غزه
یک شهید در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
X
آگهی تبلیغاتی