×
سیاسی
شناسه خبر : 206193
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/10/10 ساعت 15:44
اعتراض یا نفوذ؟

سیدمصطفی هاشمی طبا*

اعتراض یا نفوذ؟

فارغ از بحث وفاق که همواره خط‌مشی دولت چهاردهم و آقای مسعود پزشکیان است، افرادی که خودسرانه دست به اقداماتی برای برهم زدن آرامش افکار عمومی و هجمه به دولت می‌زنند، معلوم نیست از کجا دستور می‌گیرند و مشخص نیست که چرا مقامات اصلی کشور به این ‌قبیل اقدامات غیرقانونی بی‌توجه هستند.

نورنیوز-گروه سیاسی: فارغ از بحث وفاق که همواره خط‌مشی دولت چهاردهم و آقای مسعود پزشکیان است، افرادی که خودسرانه دست به اقداماتی برای برهم زدن آرامش افکار عمومی و هجمه به دولت می‌زنند، معلوم نیست از کجا دستور می‌گیرند و مشخص نیست که چرا مقامات اصلی کشور به این ‌قبیل اقدامات غیرقانونی بی‌توجه هستند.

 به ‌عنوان مثال چندی پیش و پس از رفع فیلتر دو پلتفرم از سوی دولت، اطلاعیه‌ای در فضای مجازی منتشر شد که از موتورسواران دعوت می‌کرد تا برای تظاهرات موتوری علیه رفع فیلتر در فضای مجازی تجمع کنند. این اتفاق هم افتاد.

بعد از نماز جمعه ظهر تهران ویدئویی منتشر شد که نشان می‌داد تعدادی موتورسوار شعار می‌دادند که طرح رفع فیلترینگ؛ فتنه و مخل امنیت است. آنها بین ماشین‌های مردم ویراژ می‌دادند و سروصدا می‌کردند تا بروند و همین حرکات را مقابل مرکز ملی فضای مجازی هم انجام دهند. اگر ما کشوری هستیم که در آن شوراها یا مقامات رسمی تصمیم‌گیری می‌کنند باید جلوی کسانی که این‌طور عملیات ایضایی انجام می‌دهند را بگیرند.

نمی‌توان منکر شد، فراخوانی که برای تظاهرات موتورسواران تحت عنوان «مطالبه‌گران امت حزب‌الله» منتشر کرده‌اند که شلوغ کنند و نظم جامعه را به هم بزنند درست در راستای هدف‌های دلخواه اسرائیل و مخالفان ایران است. بنابراین چنین افرادی اگر به جمهوری اسلامی دلبستگی‌ای دارند باید با تاییدیه‌هایی که مقامات رسمی کشور می‌دهند، هم‌فکری کنند.

درست است که اعتراض حق است اما به نظر می‌رسد که چنین افرادی صرفاً اعتراض ندارند. در نتیجه لزومی ندارد که چندان به دنبال نفوذ در جاهای دیگر باشیم بلکه نفوذ خودش را در این‌ زمان‌ها نشان می‌دهد زیرا قاطبه مردم با این نوع حرکات و به هم زدن جامعه مخالف‌اند؛ لذا این پرسش پیش می‌آید که مقامات ارشد جمهوری اسلامی با به هم خوردن جامعه و ایجاد تنش در آن موافق‌اند یا مخالف؟ در غیر این صورت کسانی که اطلاعیه داده‌اند که می‌خواهند، راهپیمایی موتور‌سواری راه بیندازند و خیابان‌ها را شلوغ کنند کاملاً مشخص است که وابسته به چه طیفی هستند. مگر اینکه خود مسئولان نیز از چنین روندی چندان ناراضی نباشند!

درحالی که در چنین شرایط بحرانی‌ای که نیاز مبرم کشور به انسجام است و همه باید حرف واحد بزنیم، این نوع کارها خیانت به کشور است. اگر جلوی این نوع رفتارها و ایجاد تشویش در جامعه گرفته نشود در آینده شاهد تضعیف جمهوری اسلامی خواهیم بود به ‌نحوی که دیگر جمهوری اسلامی، نای نفس کشیدن نخواهد داشت.

هرچند تشتت در کشور بیشتر باشد دشمنان ما بیشتر سوءاستفاده می‌کنند و از این آب گل‌آلود راحت‌تر می‌توانند ماهی بگیرند تا نقشه‌هایشان را پیاده کنند. هر کاری روش قانونی دارد اگر هر کسی از راه می‌رسد و در این ‌قبیل مسائل بخواهد خودسرانه عمل کرده و از قانون تمکین نکند، مشخص نیست که سرنوشت ما در این کشور چه خواهد شد. بنابراین افتخار به بی‌قانونی و اینکه فلان نفر یا جریان با بی‌قانونی بهترین کار را انجام داده، خیانت است که متاسفانه بعضی از رسانه‌ها به چنین افکاری دامن هم می‌زنند. کار غیرقانونی کاملاً مردود است و آرامش باید در کشور حفظ شود.

 این وظیفه وزیر کشور است با کسانی که اجتماعات غیرقانونی مخرب دارند، مقابله کند زیرا حتی یک حرف یا حرکت سریعاً در تمام دنیا منعکس می‌شود؛ بنابراین اکنون اگر در کشور تنش ایجاد شود آنهایی که مانند جغد در کمین ایران نشسته‌اند، فکر می‌کنند خبری است و در تعدی‌های خودشان حریص می‌شوند. حال اگر خود آقای پزشکیان صلاح بداند که درباره این مسائل سخن بگوید یا برخورد کند، بحث جدایی است اما در کل برخورد با حرکات این‌چنینی وظیفه وزیر کشور است تا با هر نوع عمل غیرقانونی عمل مقابله کند.

*سیاستمدار 

 


نظرات

آخرین اخبار
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک
درخواست مسکو از واشنگتن: از محاصره نظامی کوبا دست بردار
تبریک پزشکیان به سران کشورهای اسلامی درپی حلول ماه مبارک رمضان
توییت ضرغامی درخصوص دلایل اعتراضات اخیر
چرخش به شرق تاکتیک است یا تغییر پارادایم؟
روسیه: مذاکرت سه جانبه ژنو دشوار بود
پزشکیان:اگر پروژه ای تعریف کنیم اعتبار آن را تامین می کنیم/حل مشکل برق با پنل های خورشیدی
اسامی داوران هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال
آغاز احداث نخستین نیروگاه خورشیدی شناور کشور
وزیر حج عربستان به ایران دعوت شد
پادکست | 8 راز طلایی برای جوان و پرانرژی موندن در هر سنی !
با حضور رییس جمهور؛ سه طرح شاخص اقتصادی و زیربنایی لرستان افتتاح شد
مجازی کردن امتحانات کار دست وزیر علوم داد
تضعیف اجماع بین‌المللی علیه مهمات خوشه‌ای
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمال از امروز
کشف 400 میلیارد تومان شمش طلا توسط مرزبانان
نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی اعلام شد+ لینک
گفتگوی تلفنی گروسی با عراقچی پیرامون مذاکرات ژنو
پادکست | دعا در آیینه قرآن
مذاکرات ایران و روسیه برای توسعه یک میدان نفتی وارد مراحل نهایی شد
کناره‌گیری سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا
استقلال و پاشنه آشیل همیشگی؛ عقب‌نشینی بعد از گل
هشدار هند به غول‌های فناوری : محتوای غیرقانونی باید حذف شود
پسکوف: درباره نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پیش‌داوری نکنید
اعتراض 81 سینماگر جهان به سکوت جشنواره برلین درباره غزه
252 همت برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در بودجه 1405
هشدار نظامی یمن و مهلت دیپلماتیک به ریاض
پزشکیان: برنامه جامع همکاری‌های ایران و روسیه به سرعت اجرا خواهد شد
تولیدکنندگان مرغ: نهاده‌ها 4 برابر قیمت واقعی فروخته می شوند
حیوان حمله‌کننده به دانشجو سگ ولگرد بود