×
اجتماعی
شناسه خبر : 206168
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/10/10 ساعت 13:45
اژه‌ای: تقویت بنیه اقتصادی اولویت امروز کشور است

اژه‌ای: تقویت بنیه اقتصادی اولویت امروز کشور است

رئیس قوه قضاییه گفت: ما مسئولان و کارگزاران نباید فراموش کنیم که امروز اولویت کشور، رفع مسائل معیشتی مردم، تقویت بنیه اقتصادی و کمک به جهش تولید است.

نورنیوز-گروه اجتماعی:  حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای امروز دوشنبه (۱۰دی) در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه،با اشاره به قرار گرفتن در فصل پایانی سال و ضرورت اهتمام هرچه بیشتر مسئولان و دستگاه‌های ذیصلاح برای جامه عمل پوشاندن به شعار سال، اظهار داشت: بخش‌های ذیصلاح در دستگاه قضایی، ارزیابی جامعی را درخصوص میزان تحقق شعار سال ناظر بر «جهش تولید با مشارکت مردم» داشته باشند.

محسنی اژه‌ای افزود: باید مشخص شود چه میزان در امر تحقق شعار سال، کار صورت گرفته است و سهم و جَهد هر بخش چه میزان است؟ باید مشخص شود چه میزان در رفع موانع تولید و تقویت بنیه اقتصادی کشور اهتمام داشتیم و برنامه‌ریزی‌ها و قانون‌گذاری‌ها در این مقوله‌ مهم و اولویت‌دار، در چه وضعیتی است؟ ما مسئولان و کارگزاران نباید فراموش کنیم که امروز اولویت کشور، رفع مسائل معیشتی مردم، تقویت بنیه اقتصادی و کمک به جهش تولید است.

قاضی‌القضات گفت: بخش‌های مختلف و ذیصلاح در عدلیه از جمله سازمان بازرسی، دادستانی کل و دادستانی‌ها و معاونت پیشگیری، به وظایف و مسئولیت‌های مستقیم خود در امر تحقق شعار سال از جمله در مبحث نظارت‌ها، اهتمام مضاعف داشته باشند و کمک‌کار سایر قوا و دستگاه‌ها نیز در امر جهش تولید و تقویت بنیه اقتصادی کشور باشند. امروز حوزه تنظیم بازار، وظیفه مهمی است که در زندگی و معیشت مردم، اثر مستقیم دارد؛ بنابراین باید در این حوزه، کمک‌کار دولت و تعزیرات باشیم همچنین در سایر حوزه‌هایی که مستقیم یا غیرمستقیم به معیشت مردم باز می‌گردد نیز باید هم از حیث مسئولیت‌های قانونی خود و هم از حیث کمک به دولت، ورود داشته باشیم.

رئیس قوه قضاییه گفت: باید توجه داشت که امروز دشمن، بسیار به برجسته کردن مسائل معیشتی و اقتصادی و پیشبرد توطئه‌ها و اغراض شوم خود از این طریق دل بسته است. دشمن درصدد است با برجسته کردن مشکلات و معضلاتی که برخی از اقشار مردم با آنها مواجه هستند، سلسله مسائلی را در کشور ایجاد کند؛ مردم ما بصیر و هوشیار هستند و توطئه دشمن را خنثی می‌کنند اما به‌هرترتیب وظیفه ما مسئولان و کارگزارن نیز آن است که برای رفع دغدغه‌ها و مشکلات مردم، شب و روز نشناسیم و پیوسته در حال تلاش برای رفع مسائل زندگی مردم باشیم.

رئیس دستگاه قضا خاطرنشان کرد: بدون‌تردید با کسانی که بخواهند به روش‌ها و انحاء مختلف از شرایط موجود سوء‌استفاده کنند؛ از جمله آنکه، فساد مالی مرتکب شوند یا در دل مردم ترس و هراس بیفکنند، یا فضای یأس و ناامیدی بوجود آورند و امنیت روانی مردم را مخدوش سازند، برخورد قانونی و قاطع به عمل خواهد آمد.

نهم دی‌ ماه سال ۸۸ حقیقتاً یوم‌الله بود

ضمن گرامیداشت سالگرد یوم‌الله نهم دی، اظهار داشت: نهم دی‌ ماه سال ۸۸ حقیقتاً یوم‌الله بود؛ در این روز با عنایت و فضل الهی، دل‌های مردم متدین منسجم شد و بساط فتنه‌گران برچیده شد و توطئه‌های دشمنان خنثی شد. صفوف متحد و منسجم مردمی که در نهم دی ماه سال ۸۸ به خروش آمدند، آماده جانفشانی در راه ارزش‌ها و دفاع از حریم ولایت و امنیت کشور بودند.

رئیس قوه قضاییه افزود: نهم دی را باید زنده نگاه داریم و از آن ایام باید عبرت بگیریم؛ امروز نیز دشمنان و شیطان‌صفتان در صدد هتک حرمت ارزش‌ها و مَلکوک کردن حیثیت اشخاص مؤثر و مخدوش کردن امنیت روانی مردم از طریق پمپاژ مطالب کذب در فضای مجازی و محافل مختلف هستند.

محسنی اژه‌ای اضافه کرد: امروز نیز تلاش دشمن معطوف بر القای فضای یأس و ناامیدی و ایجاد افتراق و چنددستگی در کشور است. سرمنشاء همه این دسیسه‌ها و توطئه‌ها، دشمنان و شیطان‌صفتان هستند اما گاهی خود ما در داخل نیز غفلت می‌ورزیم و مطالب کذب و ناصواب آنها را تکرار می‌کنیم؛ از اینرو باید بسیار هوشیار باشیم و بدانیم که تلاش و ابزار دشمنان و شیطان‌صفتان برای فتنه‌گری و توطئه در شرایط کنونی نسبت به گذشته، بیشتر و افزون‌تر شده است.

حاج قاسم سلیمانی سرباز اسلام و تربیت‌یافته مکتب امام و رهبری بود

رئیس دستگاه قضا در ادامه با گرامیداشت ایام سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی نیز گفت: حاج قاسم سلیمانی، سرباز اسلام و تربیت‌یافته مکتب امام و رهبری بود. حاج قاسم یک دل به خدا داد و میلیون‌ها دل را متوجه همه فضائلی کرد که در خود جمع کرده بود؛ عشق به حاج قاسم یعنی عشق به خلوص، صداقت، جهاد، شجاعت، ولایتمداری، خستگی‌ناپذیری در مسیر استیفای حق، یاری مظلومین و خصم ضالمین بودن. حاج قاسم، شخصیتی جامع‌الاطراف بود که تحسین و خضوع دشمن را نیز برانگیخته بود.

استمرار جنایات سبعانه رژیم صهیونیستی در غزه

رئیس عدلیه در بخشی از سخنانش در نشست امروز به استمرار جنایات سبعانه رژیم صهیونیستی در غزه اشاره کرد و گفت: صهیونیست‌های تبهکار و فاجر همچنان در سایه سکوت خفت‌بار مجامع مدعی بین‌المللی در حال جنایت و نسل‌کشی در غزه هستند؛ آنها حتی به بیمارستانی که آخرین پناهگاه کودکان و مردم مجروح و بیمار در غزه بود نیز رحم نکردند و آن را به آتش کشیدند؛ حال باید پرسید مدعیان دروغینی که ادعای حمایت از حقوق زنان و کودکان را دارند و چنانچه در گوشه‌ای از دنیا اتفاقی رخ دهد، گریبان چاک می‌دهند، اکنون کجا هستند و چرا معترض به صهیونیست‌های کودک‌کش نمی‌شوند؟ این است آن تمدن و حقوق‌بشر ادعایی‌تان که چشمان خود را به آتش زدن بیماران و کودکان توسط وحوش صهیونیست ببندید!؟


نظرات

آخرین اخبار
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است
حمایت ویژه از کودکان کار در روزهای جنگ
تحلیل جفری ساکس از پیامدهای ادامه جنگ علیه ایران
هشدار اتحادیه اروپا درباره تبعات اختلال در کشتیرانی جهانی
محدودیت ال ان جی آمریکا در جایگزینی عرضه از دست رفته قطر
اثر معکوس سقف‌گذاری قیمت سوخت در آلمان
وزیر ارتباطات: اینترنت باکیفیت حق مردم است
بازار بورس چه زمانی بازگشایی می‌شود؟
ورود رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از مرز آستارا به ایران
پاسخگویی سامانه 4030 به بیش از 214 هزار تماس مشاوره‌ای تا هفتم اردیبهشت 1405
دولت افزایش اعتبار کالابرگ را در دستور کار دارد
هند از ادامه مذاکرات با ایران و آمریکا درباره بندر چابهار خبر داد
بیانیه حماس درباره تخریب واحدهای مسکونی در قدس
تغییر قانون کارت زرد در دو مرحله