×
اجتماعی
شناسه خبر : 206167
تاریخ انتشار :

هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود/کاهش خطاهای پزشکی با هوش مصنوعی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین پزشک باشد اما خطاهای پزشکی حین ارائه خدمات مانند جراحی‌ها و پاتولوژی ها را کاهش می‌دهد.

نورنیوز-گروه اجتماعی:  نادر توکلی روز دوشنبه در یک نشست خبری که در محل دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، با بیان اینکه کاربرد هوش مصنوعی از دوران همه گیری کرونا برای تفسیر سی تی اسکن و تصویر برداری شروع شد، افزود: هوش مصنوعی در ارائه خدمات اورژانس، الکترونیکی شدن بیمارستان ها، آموزش به بیمار و تصویر برداری های مغز استفاده می شود.

وی ادامه داد: اینکه تمام سیستم سلامت را در اختیار هوش مصنوعی بگذاریم، خطا است ولی ارائه خدمات روزمره سیستم های تصمیم گیری بالینی بر اساس هوش مصنوعی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر بحث مرجعیت علمی، اظهار داشت: این دانشگاه دارای برنامه استراتژیک بوده که وابسته به شخص نیست و ماموریت سازمانی است که یکی از راهبردها ، کاربرد هوش مصنوعی در حوزه های سلامت از جمله آموزش، پژوهش و ارائه خدمت است.

توکلی با تاکید بر اینکه رویکردهای دانشگاه، تکنولوژی محور بوده و بحث هوش مصنوعی از حوزه های پر اهمیت است، به برگزاری کنگره بین المللی هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: اکنون حرکت به سمت مرزهای دانش صورت گرفته و تمرکز ما برای اهداف و برنامه های مبتنی بر هوش مصنوعی است.

ایران رتبه اول هوش مصنوعی در منطقه را دارد

عبدالرضا پازوکی دبیر کنگره بین المللی هوش مصنوعی در سلامت نیز با بیان اینکه ایران رتبه اول کاربرد هوش مصنوعی در منطقه و رتبه ۷۷ دنیا را دارد ، گفت: هوش مصنوعی در حوزه درمان و پیشگیری کاربرد زیادی دارد و می توانیم با بهره گیری از این علم که به خطاهای پزشکی نیز کمک می کند، استفاده بهینه کنیم.

وی با بیان اینکه هوش مصنوعی در تشخیص سرطان‌ها نیز قابلیت زیادی دارد، اظهار داشت: به عنوان مثال ۹۳ درصد تشخیص سرطان سینه با هوش مصنوعی قابل شناسایی است و در آینده ای نزدیک نیز این فناوری می تواند در بخش رادیولوژی تاثیرگذار بوده و بیماری‌ها را با دقت نشان دهد.

پازوکی، کاربردهای هوش مصنوعی را استفاده از آن به عنوان دستیار پزشک در جراحی ها و سونوگرافی بیان کرد و گفت: عدالت در سلامت و دسترسی همه به خدمات بهداشت و درمانی از دیگر کاربردهای این فناوری است و در مناطق کم برخوردار می توان برای غربالگری بیماری ها از آن استفاده کرد.

وی اظهار داشت: بسیاری از مطالب در هوش مصنوعی مبتنی بر شواهد علمی نیست و لازم است مسیری طی شود تا بتوان اطلاعات به دست آمده از آن را به صورت کاربردی خصوصا در حوزه سلامت مورد استفاده قرار داد.

دبیر کنگره بین المللی هوش مصنوعی در سلامت افزود: به همین دلیل نیز همواره از هوش مصنوعی به عنوان دستیار یا همکار پزشک نام برده می‌شود و نهایتا این پزشک است که بر مبنای آن اطلاعات باید تصمیم بگیرد.

پازوکی به برگزاری کنگره بین المللی هوش مصنوعی در حوزه سلامت طی ۱۲ تا ۱۴ دی ماه در مرکز همایش های رازی اشاره کرد و افزود: ۱۵ موضوع با محوریت هوش مصنوعی در بهداشت و درمان در این کنگره مورد بحث و تبادل نظر پزشکان قرار می گیرد.

به گزارش ایرنا، به گفته وی، این کنگره بین المللی دارای ۳۰ سخنران خارجی است و ۲۱ کارگاه آموزشی برگزار می شود و برپایی نمایشگاه جانبی از دیگر برنامه های این رویداد علمی است.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تظاهرات مردم لاذقیه و طرطوس علیه الجولانی
سفر شهروندان افغانستان به آمریکا از سوی ترامپ ممنوع می‌شود
برگزاری نشست اجلاس سران عرب 17 می در بغداد
دروغ‌پراکنی رئیس جمهور فرانسه علیه ایران
انتخاب ایران به عنوان معاون شورای اجرایی سازمان منع سلاح‌های شیمیایی
ترامپ: برخی کالاها در مکزیک مشمول افزایش تعرفه نمی‌شود
پزشکیان: با همدیگر ایران و جامعه خود را خواهیم ساخت
بهبود وضعیت دلبر در توران
آماده باش حماس در برابر تهدیدات دشمن
از مرگ تلخ 6 کوهنورد تا بازداشت باند سارقان مسلح
چرا مقایسه‌های اجتماعی زندگی مشترک جوانان را تهدید می‌کند؟
تاکید ایران و روسیه بر استفاده از دیپلماسی برای پیشگیری از روندهای بحران ساز
اخراج گسترده نیروهای تازه استخدام شده از سازمان سیا
سیاست خصمانه جدید «ترامپ» علیه نفتکش‌های ایرانی
هشدار قرمز هلال احمر به کوهنوردان تهرانی
تل‌آویو برای اجرای طرح «ترامپ» آماده می‌شود
عارف: حج فرصتی برای تبیین چهره واقعی ایران اسلامی در برابر «ایران هراسی» غرب است
بقائی: انگلیس باید به‌خاطر اتهام‌زنی علیه مردم ایران پاسخگو باشد
چین: اگر آمریکا جنگ تجاری را ادامه دهد ما نیز تا آخر می‌جنگیم
24 سازمان سوری از فهرست تحریم‌های انگلیس حذف شدند
خضریان: آژانس چه کمک فنی هسته‌ای به ایران کرده است؟
بن گویر: التماس دولت به حماس برای ادامه آتش‌بس، شرمساری مضاعف است
جنبش مجاهدین فلسطین: ملت فلسطین از تهدیدهای یک تاجر املاک نمی‌هراسد
گروه صنعتی و پژوهشی زر به عنوان "برند ملی برتر" معرفی شد
سفیر روسیه در تهران: توسعه نیروگاه بوشهر در مرحله اجرا قرار دارد
حملات ترکیه با مواضع پ‌ک‌ک در عراق و سوریه به رغم آتش‌بس اعلام‌شده
هشدار مقام سابق صهیونیست نسبت به تضعیف ارتش توسط نتانیاهو
ممنوعیت کافی نیست! صداوسیما چگونه باید با تحریف‌های تاریخی مقابله کند؟
مذاکرات مخفیانه مقامات آمریکایی با اپوزیسیون دولت اوکراین
جده، جمعه میزبان نشست شورای همکاری اسلامی درباره نوار غزه است
سفیر جدید روسیه در واشنگتن تعیین شد
گروه صنعتی و پژوهشی زر به عنوان "برند ملی برتر" معرفی شد+فیلم
عارف: وفاق ملی به معنای تحمیل نظرات حاکمیت بر ملت نیست
مصاف سپاهان با استقلال برای صدرنشینی
بمباران تصادفی یک دهکده، در جریان مانور مشترک آمریکا- کره جنوبی
روسیه به سوریه بازمیگردد
نورنما| فرودگاه لوکلا،خطرناک ترین فرودگاه جهان در نپال
افزایش ساعات خدمت‌رسانی مراکز تعویض پلاک در روزهای پایانی سال‌
هوای تهران ناسالم و آلوده برای گروه‌های حساس
سفیر نیوزیلند در انگلیس به دلیل انتقاد از ترامپ برکنار شد
شکایت کانادا علیه تعرفه‌های ترامپ در سازمان جهانی تجارت
آغاز عرضه میوه تنظیم بازار نوروز از 20 اسفند
مطبوعات چی | مروری بر مطبوعات کشور پنج شنبه 16 اسفند
ماکرون: گزینه تسلیحات هسته‌ای فرانسه برای محافظت از اروپا بررسی می‌شود
«کاشانی شناخت» کتابی برای شناخت بهتر آثار ریاضی غیاث‌الدین جمشیدکاشانی
هشدار کم آبی به تهرانی‌ها/کاهش 45 درصدی بارندگی
الحوثی: اقدام فاقد مشروعیت آمریکا اهمیتی ندارد؛ تنها غزه مهم است
پنتاگون: برای جنگ با چین آماده‌ایم
مدیوم شات | در سایه سرو قصه ای از خاک و اسکار
واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سرپرست خانوارهای دهک‌های درآمدی اول تا سوم
X
آگهی تبلیغاتی