×
بین الملل
شناسه خبر : 206156
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/10/10 ساعت 23:44
13 عملیات یمن علیه رژیم اسرائیل در 10 روز/چین حملات اسرائیل به غیر نظامیان را محکوم کرد

13 عملیات یمن علیه رژیم اسرائیل در 10 روز/چین حملات اسرائیل به غیر نظامیان را محکوم کرد

جنبش انصارالله یمن اعلام کرد که نیروهای مسلح این کشور 13 عملیات علیه رژیم صهیونیستی طی 10 روز انجام داده‌اند.

نورنیوز- گروه بین الملل: به گزارش آناتولی، بر اساس این گزارش، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن گزارش داد که این نیروها از تاریخ ۱۹ دسامبر تا روز شنبه گذشته ۱۳ عملیات علیه رژیم صهیونیستی و در راستای حمایت از مردم غزه انجام داده‌اند.

در این گزارش آمده است که اکثر عملیات‌های مذکور، تل آویو قلب اراضی اشغالی را با موشک‌های بالستیک مافوق صوت هدف قرار داده است. آخرین عملیات نیروهای مسلح یمن نیز روز شنبه علیه پایگاه هوایی نواتیم در منطقه النقب واقع در جنوب اراضی اشغالی با موشک بالستیک مافوق صوت فلسطین ۲ با موفقیت انجام شد.

یحیی سریع تاکید کرد که عملیات نیروهای یمنی تا توقف جنایات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه ادامه خواهد داشت.

چین تلفات غیرنظامی ناشی از حملات اسرائیل به یمن را محکوم کرد

معاون نماینده دائم چین در سازمان ملل متحد در نشست شورای امنیت با اشاره به حملات هوایی رژیم صهیونیستی و آمریکا به یمن اظهار داشت: «حملات هوایی اسرائیل و آمریکا علیه یمن تلفات غیرنظامی گسترده‌ای به دنبال داشته است.»

«گنگ شوانگ» معاون نماینده دائم چین در سازمان ملل متحد در نشست شورای امنیت این سازمان اظهار داشت: «سال ۲۰۲۴ درحال پایان است. این سال، سالی سرشار تشدید تنش‌ها در خاورمیانه است. حملات وحشیانه اسرائیل در غزه لحظه‌ای متوقف نشده است.»

او افزود: «شرایط در لبنان خطرناک بود و همچنان شکننده باقی مانده است و با وقوع تغییرات گسترده در سوریه، چشم انداز این کشور همچنان نامشخص است و همزمان با نزدیک شدن به لحظات پایانی سال جاری (میلادی) شرایط در یمن بسیار خطرناک‌تر شده است.»

شوانگ اظهار داشت: «آمریکا، اسرائیل و دیگر کشورها با حملات خود به یمن به کشتار بی‌رویه غیرنظامیان روی آورده‌اند. حوثی‌ها و اسرائیل درحال تشدید تنش‌ها هستند و بسیار نگران کننده است. در برابر شرایط بی‌ثبات خاورمیانه، تشدید بی‌رویه تنش‌ها باعث می‌شود تا شورای امنیت از گذشته خود عبرت بگیرد.»

او افزود: «شورای امنیت باید روی تعمیق همکاری و اتخاذ اقدامات موثر تمرکز کند. از همه طرفین می‌خواهیم تا خویشتنداری کنند. جنگ در غزه بیش از اندازه طول کشیده و باید هرچه سریعتر آتش‌بس دائمی اعمال شود. آتش‌بس در غزه، برای بهبودی دیگر جبهه‌ها الزامی است.»

شوانگ تصریح کرد: «آتش‌بس به دست آمده بین لبنان و اسرائیل نیز بسیار شکننده است. این توافق باید به‌طور موثر اعمال شود. چین از حوثی‌ها می‌خواهد حملات خود علیه برخی از کشتی‌های تجاری را متوقف کنند. پکن همچنین از اسرائیل و کشورهای مشخص می‌خواهد تا حملات هوایی خود علیه یمن را فورا متوقف کنند.»

او افزود: «از همه کشورهای خاورمیانه می‌خواهیم تا با گفت‌وگو و احترام به تمامیت ارضی یکدیگر از طریق دیپلماسی مسائل خود را حل کنند.»

معاون نماینده چین در سازمان ملل تصریح کرد: «خاورمیانه محل درگیری قدرت‌های بزرگ نیست و نباید قربانی اهداف کشورهای فرا منطقه‌ای شود و همگی باید به تاریخچه این منطقه احترام بگذارند.»

او افزود: «باید به‌جای تعیین جبهه، با حمایت از کشورهای منطقه، تنش زدایی کنیم. از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم راهکاری دائمی برای مسئله فلسطین پیدا کرده و آن را اجرا کند. مسئله فلسطین، هسته مرکزی بحران خاورمیانه است. پس از حل این مسئله، خاورمیانه می‌تواند به صلح برسد.»

معاون نماینده چین در سازمان ملل در آخر از راهکار ۲ کشوری حمایت کرد.

انگلیس خواستار توقف اقدامات مشروع یمن شد

نماینده انگلیس در سازمان ملل، در اظهاراتی مغرضانه، ضمن حمایت از رژیم صهیونیستی خواستار توقف اقدامات مشروع نیروهای مسلح یمن علیه سرزمین‌های اشغالی شد.

«باربارا وودوارد» نماینده دائم بریتانیا در سازمان ملل در نشست شورای امنیت این سازمان نسبت به ادامه یافتن حملات نیروهای مسلح یمن علیه رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کرد.

او در ادامه مدعی شد: «حملات حوثی‌ها را محکوم می‌کنیم و از آن‌ها می‌خواهیم حملات خود را متوقف کنند. این حملات هیچ توجیهی ندارند. حملات حوثی‌ها خطر تشدید تنش‌ها در خاورمیانه را در پی دارد.»

وودوارد همچنین مدعی شد: «از نقش ایران در تشدید تنش‌ها آگاهیم. حمایت نظامی و مالی تهران از صنعا باعث شده تا حوثی‌ها بتوانند به اقدامات خود ادامه دهند، ایران مسئول اقدامات نیروهای نیابتی خود است.»

ادعای نماینده دائم انگلیس نزد سازمان ملل و متهم کردن ایران به نقش داشتن در تشدید تنش‌های صورت گرفته توسط رژیم صهیونیستی درحالی است که طبق فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، جمهوری اسلام ایران نیروی نیابتی ندارد، بلکه یمن، حزب‌الله، حماس و جهاد می‌جنگند چون با ایمان هستند و عقیده و قدرت ایمان، آنها را به میدان مقاومت آورده است، نه اینکه نیابتی از سمت ایران داشته باشند.

رهبر انقلاب همچنین با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی اگر هم روزی بخواهد اقدامی کند احتیاجی به نیروی نیابتی ندارد، افزودند:‌ مردان مؤمن و شرافتمند در یمن، عراق، لبنان، فلسطین و ان‌شاءالله در آینده نزدیک در سوریه، در حال مبارزه با ظلم و جنایت و رژیم منحوس و تحمیلی صهیونیستی هستند، جمهوری اسلامی نیز مبارزه می‌کند و به خواست پروردگار این رژیم را از منطقه ازاله خواهیم کرد.

با این وجود، وودوارد در ادامه اظهارات ادعایی خود در نشست شورای امنیت گفت: «ایران با اقدامات خود درحال از بین بردن ثبات در منطقه است. انگلیس از حق اسرائیل دربرابر یمن دفاع می‌کند.»

او افزود: «اما اقدامات اسرائیل باید با قوانین بین‌المللی همسو باشد. ما نسبت به حملات اسرائیل به زیرساخت‌های غیرنظامی یمن نگران هستیم. حمله اخیر اسرائیل به فرودگاه یمن در صنعا و صدمه دیدن اعضای تیم سازمان جهانی بهداشت نگران کننده بود.»

وودوارد تصریح کرد: «از همه طرفین خواستار خویشتنداری هستیم. کشتار و خونریزی به نفع هیچ کس نیست. باید چرخه خشونت‌ها شکسته شود و به صلح دستیابیم.»

وزیر صهیونیست رهبر انصارالله را به ترور تهدید کرد

یک وزیر رژیم صهیونیستی سید «عبدالملک بدر الدین الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن را تهدید به ترور کرد.

«ایلی کوهن» وزیر انرژی رژیم صهیونیستی با تهدید علنی به ترور سید عبدالملک الحوثی ادعا کرد: به رهبر حوثی‌ها این پیام را می‌دهم که اگر اقدامات خود را ادامه دهد به سرنوشت یحیی السنوار رهبر سابق حماس و سید حسن نصرالله دبیر کل دبیر کل جنبش حزب‌الله، دچار خواهد شد.

وی گفت: ما در غزه و لبنان بر اساس یک نظام و استراتژی مشخص عمل کردیم و اکنون بر یمن و ایران تمرکز داریم و بهتر است بگویم اگر آسیبی به ایران وارد نشود، بی‌ثباتی در خاورمیانه ادامه خواهد داشت.

رژیم صهیونیستی ۱۶ اکتبر گذشته یحیی السنوار و ۲۷ سپتامبر گذشته نیز سید حسن نصرالله را به شهادت رساند.

مقامات صهیونیست از جمله «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ این رژیم پیشتر وعده هدف قرار دادن رهبران جنبش انصارالله یمن در پاسخ به حملات موشکی و پهپادی این جنبش به سرزمین‌های اشغالی را داده‌ بودند، اما شرایط در یمن متفاوت‌تر از سایر مناطقی است که رژیم اسرائیل در آن دست به تجاوزگری زده است.

اکنون تل‌آویو به دلیل ناتوانی اطلاعاتی، توان مقابله با حملات جنبش انصارالله و هدف قرار دادن رهبران این جنبش را ندارد.

اولین واکنش صنعا به تهدیدات جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی

بعد از تهدیدات جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی در خصوص حمله گسترده به یمن، صنعا واکنش خود را نسبت به این تهدیدات نشان داد.

پایگاه خبری یمن نیوز نوشت که محمد البخیتی عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن و استاندار الذمار در مطلبی در شبکه ایکس در واکنش به تهدیدات جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه این کشور تاکید کرد که صنعا بانک اهداف گسترده‌ای در اسرائیل دارد.

وی در این مطلب خاطرنشان کرد: ما جز خدا از کسی نمی‌ترسیم و از خداوند مسئلت داریم که ما را با شهادت از دنیا ببرد و خطاب به آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها و رژیم صهیونیستی می‌گوییم که قدرت و اراده پاسخ دادن مشابه به تهدیدات آنها را داریم.

البخیتی در ادامه تهدید خود نوشت: ما فرماندهان نظامی و سیاسی شما را هدف قرار خواهیم داد و بانک اهداف گسترده‌ای از شما در اختیار داریم.


نظرات

آخرین اخبار
سه شیفته شدن کارخانه ها برای جبران تولیدات آسیب دیده از جنگ
علی لاریجانی: عقل ترامپ به اراده و رشادت ملت ایران نمی‌رسد
کنترل نفت فقط تا 20 روز آینده در دست اقتصاد جهانی خواهد بود
دشمن در مقابله با ملت ایران با در بسته مواجه شد
آغاز موج 44 عملیات وعده صادق 4/شلیک انبوه موشکهای نقطه زن و فوق سنگین به شمال اراضی اشغالی
طنین «الله‌اکبر»درآسمان بارانی تهران؛راهپیمایی روز جهانی قدس درسراسر کشور+ فیلم حمله موشکی
کاروان ایران با نام «دنا» به بازی‌های آسیایی ساحلی اعزام می‌شود
المالکی: حمله به حشدالشعبی تجاوز آشکار به حاکمیت عراق است
ادامه حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران وشهرهای کشور/صدای انفجار در پایتخت و البرز+ فیلم
قهرمان سازی ترامپ از چهره شکست خورده اش
گوشت قرمز ارزان شد
وزیر نفت: روز قدس جنایتکاری رژیم صهیونیستی را آشکار می‌سازد
بدرقه حمید هیراد به خانه ابدی با همخوانی «آخر نماندی»+فیلم
آمریکا و اسرائیل صحنه را باخته‌اند
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال از ساعت 13 امروز جمعه یک‌طرفه می‌شوند
پاکستان از حملات هوایی جدید به افغانستان خبر داد
اصابت موشک‌های ایران به شمال فلسطین اشغالی؛ 59 صهیونیست زخمی شدند
اعلام اسامی 15 شهید نظام سلامت
مهاجری: جنگ ترامپ؛ علیه مردم است
بارش برف و باران در جاده‌های 9 استان؛ تردد در محورهای شمالی روان است
آمریکا: دولتی متجاوز ، میزبانی نالایق
گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و هند
تظاهرات گسترده مردم یونان علیه جنگ آمریکا علیه ایران
فلج شدن اقتصاد جهان با جهش قیمت نفت
آمار واحدهای مسکونی و تجاری تخریب شده در حملات اخیر اعلام شد
تنگه هرمز بسته شد؛ بحران سوخت جت در اروپا و افزایش تاریخی قیمت‌ها
قیمت طلای جهانی امروز جمعه 22 اسفند 1404
گزارش جنجالی؛ ناتوانی ویتکاف در درک پرونده هسته‌ای ایران، مانع توافق مؤثر
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 22 اسفند 1404 +جدول پخش
وزیر آموزش و پرورش: روز قدس نماد پیوند ایمان و اراده در برابر ظلم است
انبارها و سوله‌های همدان هدف حمله هوایی دشمن قرار گرفتند
هوای تهران سالم شد؛ شاخص کیفیت هوا روی عدد 65
حماس: آتش‌ زدن مسجد نابلس جنایتی ننگین و جنگ مذهبی است
حمله به ناوگان اورژانس؛ 14 شهید و 34 پایگاه تخریب شد
عمار حکیم حمله به مقرهای الحشد الشعبی را محکوم کرد
سی‌ان‌ان: آمریکا در حمله به ایران، تاثیر آن بر تنگه هرمز را دست‌کم گرفت
اقدامات آمریکا جهان را به “عصر تاریکی جدیدی” وارد کرده است
مقر الحشد الشعبی در کرکوک هدف حمله هوایی قرار گرفت
50 نظامی اسرائیلی در پی حملات موشکی حزب‌الله زخمی شدند
جان کری: نباید توانایی ایران را دست‌کم گرفت
رئیس پارلمان ترکیه: نتانیاهو، در بهترین حالت، به هیتلر دوم تبدیل خواهد شد، نه داوود دوم
مجوز 30 روزه آمریکا به کشورها برای خرید نفت از روسیه
توصیه مقتدرانه ترامپ: کشتی‌ها باید مقداری شجاعت نشان دهند و از تنگه هرمز عبور کنند!
البوسعیدی : آمریکا با جنگ به توافقی بهتر از آنچه از طریق مذاکره حاصل می‌شود، نخواهد رسید
مسیرهای ده‌گانهٔ راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران اعلام شد
رابرت پاپ: آمریکا کنترل جنگ را از دست داده؛ ایران تعیین‌کننده زمان پایان است
وال‌ استریت‌ ژورنال: قیمت نفت هم‌اکنون به سطحی نزدیک شده که به اقتصاد آسیب می‌زند
وزیر انرژی آمریکا: نیروی دریایی هنوز برای اسکورت نفتکش‌ها از تنگه هرمز آماده نیست
درخواست سناتور آمریکایی برای اخراج وزیر جنگ به دلیل حمله به مدرسه میناب
درخواست مقامات بخش انرژی آمریکا برای پایان فوری جنگ