×
بین الملل
شناسه خبر : 206156
تاریخ انتشار :

13 عملیات یمن علیه رژیم اسرائیل در 10 روز/چین حملات اسرائیل به غیر نظامیان را محکوم کرد

جنبش انصارالله یمن اعلام کرد که نیروهای مسلح این کشور 13 عملیات علیه رژیم صهیونیستی طی 10 روز انجام داده‌اند.

نورنیوز- گروه بین الملل: به گزارش آناتولی، بر اساس این گزارش، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن گزارش داد که این نیروها از تاریخ ۱۹ دسامبر تا روز شنبه گذشته ۱۳ عملیات علیه رژیم صهیونیستی و در راستای حمایت از مردم غزه انجام داده‌اند.

در این گزارش آمده است که اکثر عملیات‌های مذکور، تل آویو قلب اراضی اشغالی را با موشک‌های بالستیک مافوق صوت هدف قرار داده است. آخرین عملیات نیروهای مسلح یمن نیز روز شنبه علیه پایگاه هوایی نواتیم در منطقه النقب واقع در جنوب اراضی اشغالی با موشک بالستیک مافوق صوت فلسطین ۲ با موفقیت انجام شد.

یحیی سریع تاکید کرد که عملیات نیروهای یمنی تا توقف جنایات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه ادامه خواهد داشت.

چین تلفات غیرنظامی ناشی از حملات اسرائیل به یمن را محکوم کرد

معاون نماینده دائم چین در سازمان ملل متحد در نشست شورای امنیت با اشاره به حملات هوایی رژیم صهیونیستی و آمریکا به یمن اظهار داشت: «حملات هوایی اسرائیل و آمریکا علیه یمن تلفات غیرنظامی گسترده‌ای به دنبال داشته است.»

«گنگ شوانگ» معاون نماینده دائم چین در سازمان ملل متحد در نشست شورای امنیت این سازمان اظهار داشت: «سال ۲۰۲۴ درحال پایان است. این سال، سالی سرشار تشدید تنش‌ها در خاورمیانه است. حملات وحشیانه اسرائیل در غزه لحظه‌ای متوقف نشده است.»

او افزود: «شرایط در لبنان خطرناک بود و همچنان شکننده باقی مانده است و با وقوع تغییرات گسترده در سوریه، چشم انداز این کشور همچنان نامشخص است و همزمان با نزدیک شدن به لحظات پایانی سال جاری (میلادی) شرایط در یمن بسیار خطرناک‌تر شده است.»

شوانگ اظهار داشت: «آمریکا، اسرائیل و دیگر کشورها با حملات خود به یمن به کشتار بی‌رویه غیرنظامیان روی آورده‌اند. حوثی‌ها و اسرائیل درحال تشدید تنش‌ها هستند و بسیار نگران کننده است. در برابر شرایط بی‌ثبات خاورمیانه، تشدید بی‌رویه تنش‌ها باعث می‌شود تا شورای امنیت از گذشته خود عبرت بگیرد.»

او افزود: «شورای امنیت باید روی تعمیق همکاری و اتخاذ اقدامات موثر تمرکز کند. از همه طرفین می‌خواهیم تا خویشتنداری کنند. جنگ در غزه بیش از اندازه طول کشیده و باید هرچه سریعتر آتش‌بس دائمی اعمال شود. آتش‌بس در غزه، برای بهبودی دیگر جبهه‌ها الزامی است.»

شوانگ تصریح کرد: «آتش‌بس به دست آمده بین لبنان و اسرائیل نیز بسیار شکننده است. این توافق باید به‌طور موثر اعمال شود. چین از حوثی‌ها می‌خواهد حملات خود علیه برخی از کشتی‌های تجاری را متوقف کنند. پکن همچنین از اسرائیل و کشورهای مشخص می‌خواهد تا حملات هوایی خود علیه یمن را فورا متوقف کنند.»

او افزود: «از همه کشورهای خاورمیانه می‌خواهیم تا با گفت‌وگو و احترام به تمامیت ارضی یکدیگر از طریق دیپلماسی مسائل خود را حل کنند.»

معاون نماینده چین در سازمان ملل تصریح کرد: «خاورمیانه محل درگیری قدرت‌های بزرگ نیست و نباید قربانی اهداف کشورهای فرا منطقه‌ای شود و همگی باید به تاریخچه این منطقه احترام بگذارند.»

او افزود: «باید به‌جای تعیین جبهه، با حمایت از کشورهای منطقه، تنش زدایی کنیم. از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم راهکاری دائمی برای مسئله فلسطین پیدا کرده و آن را اجرا کند. مسئله فلسطین، هسته مرکزی بحران خاورمیانه است. پس از حل این مسئله، خاورمیانه می‌تواند به صلح برسد.»

معاون نماینده چین در سازمان ملل در آخر از راهکار ۲ کشوری حمایت کرد.

انگلیس خواستار توقف اقدامات مشروع یمن شد

نماینده انگلیس در سازمان ملل، در اظهاراتی مغرضانه، ضمن حمایت از رژیم صهیونیستی خواستار توقف اقدامات مشروع نیروهای مسلح یمن علیه سرزمین‌های اشغالی شد.

«باربارا وودوارد» نماینده دائم بریتانیا در سازمان ملل در نشست شورای امنیت این سازمان نسبت به ادامه یافتن حملات نیروهای مسلح یمن علیه رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کرد.

او در ادامه مدعی شد: «حملات حوثی‌ها را محکوم می‌کنیم و از آن‌ها می‌خواهیم حملات خود را متوقف کنند. این حملات هیچ توجیهی ندارند. حملات حوثی‌ها خطر تشدید تنش‌ها در خاورمیانه را در پی دارد.»

وودوارد همچنین مدعی شد: «از نقش ایران در تشدید تنش‌ها آگاهیم. حمایت نظامی و مالی تهران از صنعا باعث شده تا حوثی‌ها بتوانند به اقدامات خود ادامه دهند، ایران مسئول اقدامات نیروهای نیابتی خود است.»

ادعای نماینده دائم انگلیس نزد سازمان ملل و متهم کردن ایران به نقش داشتن در تشدید تنش‌های صورت گرفته توسط رژیم صهیونیستی درحالی است که طبق فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، جمهوری اسلام ایران نیروی نیابتی ندارد، بلکه یمن، حزب‌الله، حماس و جهاد می‌جنگند چون با ایمان هستند و عقیده و قدرت ایمان، آنها را به میدان مقاومت آورده است، نه اینکه نیابتی از سمت ایران داشته باشند.

رهبر انقلاب همچنین با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی اگر هم روزی بخواهد اقدامی کند احتیاجی به نیروی نیابتی ندارد، افزودند:‌ مردان مؤمن و شرافتمند در یمن، عراق، لبنان، فلسطین و ان‌شاءالله در آینده نزدیک در سوریه، در حال مبارزه با ظلم و جنایت و رژیم منحوس و تحمیلی صهیونیستی هستند، جمهوری اسلامی نیز مبارزه می‌کند و به خواست پروردگار این رژیم را از منطقه ازاله خواهیم کرد.

با این وجود، وودوارد در ادامه اظهارات ادعایی خود در نشست شورای امنیت گفت: «ایران با اقدامات خود درحال از بین بردن ثبات در منطقه است. انگلیس از حق اسرائیل دربرابر یمن دفاع می‌کند.»

او افزود: «اما اقدامات اسرائیل باید با قوانین بین‌المللی همسو باشد. ما نسبت به حملات اسرائیل به زیرساخت‌های غیرنظامی یمن نگران هستیم. حمله اخیر اسرائیل به فرودگاه یمن در صنعا و صدمه دیدن اعضای تیم سازمان جهانی بهداشت نگران کننده بود.»

وودوارد تصریح کرد: «از همه طرفین خواستار خویشتنداری هستیم. کشتار و خونریزی به نفع هیچ کس نیست. باید چرخه خشونت‌ها شکسته شود و به صلح دستیابیم.»

وزیر صهیونیست رهبر انصارالله را به ترور تهدید کرد

یک وزیر رژیم صهیونیستی سید «عبدالملک بدر الدین الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن را تهدید به ترور کرد.

«ایلی کوهن» وزیر انرژی رژیم صهیونیستی با تهدید علنی به ترور سید عبدالملک الحوثی ادعا کرد: به رهبر حوثی‌ها این پیام را می‌دهم که اگر اقدامات خود را ادامه دهد به سرنوشت یحیی السنوار رهبر سابق حماس و سید حسن نصرالله دبیر کل دبیر کل جنبش حزب‌الله، دچار خواهد شد.

وی گفت: ما در غزه و لبنان بر اساس یک نظام و استراتژی مشخص عمل کردیم و اکنون بر یمن و ایران تمرکز داریم و بهتر است بگویم اگر آسیبی به ایران وارد نشود، بی‌ثباتی در خاورمیانه ادامه خواهد داشت.

رژیم صهیونیستی ۱۶ اکتبر گذشته یحیی السنوار و ۲۷ سپتامبر گذشته نیز سید حسن نصرالله را به شهادت رساند.

مقامات صهیونیست از جمله «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ این رژیم پیشتر وعده هدف قرار دادن رهبران جنبش انصارالله یمن در پاسخ به حملات موشکی و پهپادی این جنبش به سرزمین‌های اشغالی را داده‌ بودند، اما شرایط در یمن متفاوت‌تر از سایر مناطقی است که رژیم اسرائیل در آن دست به تجاوزگری زده است.

اکنون تل‌آویو به دلیل ناتوانی اطلاعاتی، توان مقابله با حملات جنبش انصارالله و هدف قرار دادن رهبران این جنبش را ندارد.

اولین واکنش صنعا به تهدیدات جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی

بعد از تهدیدات جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی در خصوص حمله گسترده به یمن، صنعا واکنش خود را نسبت به این تهدیدات نشان داد.

پایگاه خبری یمن نیوز نوشت که محمد البخیتی عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن و استاندار الذمار در مطلبی در شبکه ایکس در واکنش به تهدیدات جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه این کشور تاکید کرد که صنعا بانک اهداف گسترده‌ای در اسرائیل دارد.

وی در این مطلب خاطرنشان کرد: ما جز خدا از کسی نمی‌ترسیم و از خداوند مسئلت داریم که ما را با شهادت از دنیا ببرد و خطاب به آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها و رژیم صهیونیستی می‌گوییم که قدرت و اراده پاسخ دادن مشابه به تهدیدات آنها را داریم.

البخیتی در ادامه تهدید خود نوشت: ما فرماندهان نظامی و سیاسی شما را هدف قرار خواهیم داد و بانک اهداف گسترده‌ای از شما در اختیار داریم.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اضهارات گستاخانه ترامپ: ایران باید قبل از نابودی توافق کند!
حملات مجدد رژیم صهیونیستی به کرمانشاه +فیلم
حزب مؤتلفه اسلامی: پیروان مکتب حیدر کرار(ع) تجاوز رژیم صهیونیستی را بی‌پاسخ نمی‌گذارند
حمله به قلب هسته‌ای ایران؛ آلودگی فقط داخل سایت
پیام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای شهادت سردار حاجی‌زاده
هشدار به مردم: از خریدهای هیجانی خودداری کنید
تهران: بیانیه امروز صبح گروسی خیلی دیر بود!
آماده‌باش سراسری هلال‌احمر؛ 95 مصدوم در 12 استان
فضای پروازی کشور بسته شد
نامۀ عراقچی به سازمان ملل: اسرائیل پشیمان خواهد شد
سازمان انتقال خون: فعلاً نیاز فوری به اهدای خون نداریم
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به اطراف تبریز
سردار رادان: انتقام سخت و پشیمان کننده‌ای از رژیم جعلی خواهیم گرفت+فیلم
گروسی: اقدامات نظامی تهدید کننده تأسیسات هسته‌ای عواقب وخیمی برای جهان دارد
آغاز تظاهرات گسترده مردم پاکستان در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی علیه ایران
رییس ستاد کل نیروهای مسلح،فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاءوفرمانده کل سپاه پاسداران
واکنش باشگاه‌های ورزشی و تیم ملی فوتبال به حمله رژیم صهیونیستی علیه خاک ایران
نامی بر گذر، پژواکی در جهان
بیانیه سازمان انرژی اتمی ایران درباره حمله رژیم صهیونیستی به خاک ایران
هدف، «ایران قوی» است
فعال‌شدن آژیر هشدار در اردن + فیلم
جانشین ستادکل نیروهای مسلح: پاسخ ایران به تجاوز اسرائیل، دردآور و پشیمان‌کننده خواهد بود
معاون استاندار اصفهان: حادثه نطنز بدون تلفات و آلودگی هسته‌ای بود
ایران خواستار نشست فوری شورای امنیت برای رسیدگی به تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی شد
سخنگوی دولت: پاسخ ایران قاطع، مشروع و در زمان مناسب خواهد بود
لحظه حمله جنگنده‌های اسرائیل به تبریز+ فیلم
قالیباف: وقت، وقت انتقام است و این انتقام به هر طریقی و با هر ابزاری گرفته خواهد شد
تصاویر منزل شهید دکتر عبدالحمید مینوچهر
سید حسن خمینی: امروز، وحدت حول محور ایران اسلامی راه حفظ کشور از تجاوزات و تهدیدات است
تصاویر منزل شهید ذوالفقاری، استاد هسته‌ای دانشگاه بهشتی+ فیلم
بخشی از پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی در توئیت عبری صفحۀ رهبر انقلاب
واکنش‌های بین‌المللی و موج محکومیت جهانی علیه حمله اسرائیل به ایران
شهادت 6 دانشمند هسته‌ای در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی
هواپیمای نخست‌وزیر اسرائیل به مقصدی نامعلوم پرواز کرد
شهید سلامی: فقط آرزو دارم که به شهدا و حاج قاسم بپیوندم+ فیلم
تصویری از پهپاد شاهد در آسمان عراق که در حال عزیمت به سرزمین‌های اشغالی است+ فیلم
مقامات اسرائیلی تحت حفاظت کامل قرار گرفتند
نفت در آستانه جهش تاریخی؛ بازار جهانی پس از حمله به ایران لرزید
اقامت زائران ایرانی در عربستان تمدید و پروازها فعلاً لغو شد
محکومیت قاطع عربستان سعودی علیه حملات رژیم صهیونیستی به ایران
شهادت یک نظامی در پی حمله اسرائیل به پادگان بعثت بروجرد
تل‌آویو: ایران 100 پهپاد به سمت اسرائیل پرتاب کرده است+ فیلم
لحظه برخورد موشک به سایت هسته‌ای نطنز+فیلم
رنجبر جانشین شهید طهرانچی در دانشگاه آزاد شد
برق تهران در شرایط پایدار است
حال دریابان شمخانی وخیم است
بیانیه دولت جمهوری اسلامی ایران
با دستور رهبر معظم انقلاب فرمانده موقت کل نیرو های مسلح جمهوری اسلامی ایران منصوب شد
نخستین واکنش ترامپ به حملات رژیم صهیونیستی به ایران
اطلاعیه روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در پی شهادت دکتر محمد مهدی طهرانچی
X
آگهی تبلیغاتی