×
بین الملل
شناسه خبر : 206142
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/10/10 ساعت 11:00
ناکامی صهیونیستها در مهار حملات انصارالله یمن

نیویورک‌تایمز؛

ناکامی صهیونیستها در مهار حملات انصارالله یمن

تحلیلگران می گویند که اسرائیل به دلیل کمبود اطلاعات دقیق در مورد محل اختفای رهبران این گروه و انبارهای مهمات آنها به چالش کشیده شده و برای متوقف کردن آنها تقلا می کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی به ناکامی تل آویو در مهار حملات انصارالله یمن پرداخت و نوشت که اسرائیل برای جبران فقر اطلاعاتی خود در مقابله با این دشمن، رو به کشورهای دیگر آورده و تلاش می کند تا آن را مسئله ای بین المللی جلوه دهد.

به گزارش یویورک تایمز نوشت که انصارالله یمن که بخش اعظم شمال یمن را در اختیار داشته و حدود یک هزار و ششصد کیلومتر از اسرائیل فاصله دارند، با سلسله حملات شبانه خود به اسرائیل به معنای واقعی کلمه خواب را از ساکنان آن ربوده اند.

تحلیلگران می گویند که اسرائیل به دلیل کمبود اطلاعات دقیق در مورد محل اختفای رهبران این گروه و انبارهای مهمات آنها به چالش کشیده شده و برای متوقف کردن آنها تقلا می کند.

در ادامه گزارش نیویورک تایمز آمده است: انصارالله یمن به تازگی حمله به اسرائیل را تشدید کرده و در روزهای گذشته تقریباً هر شب موشک‌های بالستیک به سمت اسرائیل پرتاب کرده اند. حملات تلافی جویانه اسرائیل به فرودگاه صنعا و دیگر زیرساخت های یمن نیز در عزم آنها خللی ایجاد نکرده است.

حوثی های یمن سال ‌ها در برابر تهاجم ائتلاف به رهبری عربستان سعودی، حملات نیروهای مورد حمایت امارات متحده عربی و بمباران های آمریکا و انگلیس مقاومت کرده‌ و اکنون نیز در برابر اسرائیل از خود استقامت نشان می دهند.

زوهار پالتی، مدیر اطلاعات پیشین موساد و معاون سیاسی پیشین وزارت جنگ اسرائیل با اذعان به مشکل این رژیم در مهار انصارالله یمن، مدعی شد که بعید است این امر اولویت اصلی اسرائیل باشد زیرا بسیاری در تل آویو ترجیح می دهند تا توان اسرائیل صرف خنثی کردن برنامه هسته ای ایران شود.

نیویورک تایمز به نقل از کارشناسان نوشت که نهادهای امنیتی اسرائیل هرگز یمن را در اولویت قرار نداده و در سال های اخیر تلاشی برای جمع آوری اطلاعات درباره انصارالله انجام نداده است.

این روزنامه نزدیک به دموکرات ها با اشاره به تهدید اخیر اسرائیل کاتز، وزیر جنگ اسرائیل، که وعده ترور رهبران حوثی ها را داده بود، به نقل از تحلیلگران نوشت: آمریکا یک دهه طول کشید تا اسامه بن لادن، بنیانگذار القاعده را ردیابی و ترور کند، اسرائیل نیز پس از حمله ۷ اکتبر بیش از یک سال طول کشید تا توانست یحیی سنوار، رهبر حماس، را در باریکه محدود غزه مورد هدف قرار دهد.

نیویورک تایمز به نقل از تحلیلگران نوشت که اگر اسرائیل از مکان رهبران انصارالله اطلاع داشت، تاکنون آنها را ترور کرده بود. از سوی دیگر آسیب رساندن به زیرساخت های یمن نیز به احتمال زیاد مانع از حمله حوثی ها به اسرائیل نخواهد شد.

اکنون مقام ها و تحلیلگران اسرائیلی در چارچوب این محدودیت ها، استدلال می کنند که با توجه به فاصله میان اسرائیل و یمن، چالش حوثی ها تنها مشکل اسرائیل نیست.

به گزارش ایرنا، سرهنگ دوم نَداو شوشانی، سخنگوی ارتش اسرائیل، ۸ دی با اشاره به "افزایش شدید" پرتاب موشک های یمنی به اسرائیل، مدعی شد: حوثی ها یک مشکل جهانی هستند.


نظرات

آخرین اخبار
آکسیوس: روبیو و ویتکاف با وزیر خارجه قطر درباره راه‌های توافق با ایران رایزنی کردند
نماینده دموکرات کنگره: ترامپ برای امنیت ملی ایالات متحده خطرناک است
هند موشکی جدید با قابلیت حملات چندگانه را آزمایش کرد
گفت وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان درباره تحولات منطقه
سقاب اصفهانی: می‌توان با صرفه‌جویی، تابستان و زمستان را بدون بحران پشت سر گذاشت
بی‌نتیجه ماندن مذاکرات ملادینوف و نتانیاهو در مورد غزه
تاکید بن سلمان بر تقویت روابط برادرانه میان دو کشور عربستان و عراق
سناتور آمریکایی: ادعای 25 میلیارد دلاری درباره جنگ با ایران دروغ است
ژن‌هایی که می‌توانند به بازسازی اندام انسان کمک کنند
افشای یک پایگاه سری اسرائیل در خاک عراق علیه ایران
هشدار سپاه پاسداران نسبت به تعرض علیه شناورهای ایران
پیش‌نویس عجیب درباره تعرفه آب!
اعلام عبور کشتی قطری به مقصد پاکستان از تنگه هرمز
سازمان حمایت: امسال خودروسازان مجوز افزایش قیمت ندارند
سردار موسوی: منتظر فرمان شلیک هستیم
خنثی‌سازی 185 موشک دشمن از سوی فراجا
گروه ایران مشخص شد/قلعه‌نویی: تیم‌ آسان در آسیا نداریم+فیلم
پوتین:پیشنهاد ما برای انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران همچنان روی میز است
جزئیاتی از «کارت امید مادر» با اعتبار ماهانه 2میلیون تومان
پیروزی قاطع سیتی با درخشش دوکو و هالند
مفتی اعظم عمان: جهان اسلام در برابر تجاوزها متحد شود
آژیر خطر در شلومی و حنیتا پس از هشدار حمله پهپادی
نجات معجزه آسای یک کودک یک‌ساله
دستور جدید در کاخ سفید: صحبت با رسانه‌ها بدون مجوز ممنوع
خدمات‌رسانی دوباره 5 ایستگاه خط 7 متروی تهران به مردم
ستاره بلغارستانی لوبه به فولاد سیرجان پیوست
جنگ با ایران افسانه «برتری مطلق» واشنگتن را فرو ریخت
ورود بیش از 10 همت پول حقیقی به صندوق‌های طلا و درآمد ثابت
پزشکیان با انتشار آیه‌ای از قرآن دعوت به وحدت کرد
عملیات تیراندازی در کرانه باختری/ حال یکی از زخمی‌ها وخیم است
نوراینفو | راه های انتقال ویروس مرگبار هانتاویروس و نحوه پیشگیری از آن
شهادت 7 غیرنظامی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ضرب‌الاجل اف ای سی برای معرفی 3 نماینده ایران
نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 دلاری نشانه پیروزی نیست
عکس های منتخب ایران، شنبه 19 اردیبهشت 1405
دستور دولت برای بازگشت قیمت روغن
پایان لیگ قطر با قهرمانی السد و حضور ابراهیمی در تیم منتخب
روند نزولی ذخایر جهانی نفت
افزایش قیمت جهانی غذا به بالاترین سطح از 2023 رسید
ترامپ در آستانه دو شکست بزرگ
استقلالی ها دوباره پا به توپ می شوند
سقوط یک پله‌ای ایران در رنکینگ جهانی فوتبال ساحلی
چراغ سبز خارجی‌های استقلال برای بازگشت به تهران
تحقیق و تفحص از 6 بانک در پرونده وام‌های ازدواج و فرزندآوری
تاکید پزشکیان بر اجرای اصلاح و بهینه‌سازی مصرف انرژی با مشارکت مردم
رقات چهار مدعی برای جانشینی گوترش
فرانسه ایلان ماسک و «ایکس» به دادگاه می کشد
نخست‌وزیر جدید مجارستان سوگند یاد کرد
ویز ایر پروازهای خود را به تل آویو لغو کرد
ارائه لیست مازاد اوسمار ویرا حقیقت دارد؟