×
سیاسی
شناسه خبر : 206061
تاریخ انتشار :

آیت‌الله خاتمی: بی‌حجابی به انقلاب آسیب‌ می‌زند

عضو خبرگان رهبری گفت: نباید اجازه داد بی‌حجابی فضای کشور را به سمت بروز ناهنجاری‌های اجتماعی سوق دهد چون به انقلاب آسیب خواهد زد.

نورنیوز-گروه سیاسی: آیت‌الله سید‌احمد خاتمی عصر امروز در آیین بزرگداشت نهم دی در ساوه بر ضرورت دشمن‌شناسی تاکید کرد و اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران ثمره فداکاری و مجاهدت صدها هزار شهید و جانباز و ایثارگر است و از توصیه‌های آیات و روایات توانمندی و قوی شدن در مقابل دشمنان است زیرا هرچه بتوانیم قدرتمندتر و توانمندتر شویم، ترس و وحشت دشمن از ما بیشتر خواهد شد البته باید مراقب دشمنان پنهان و مرموز که قصد توطئه‌افکنی علیه انقلاب اسلامی دارند، باشیم چراکه نباید اجازه داد دشمن آشکار و پنهان بخواهد به این انقلاب آسیب بزند.

وی افزود: با نگاهی به فتنه 88 می‌بینیم در انتخابات 88 سناریوی دروغین تقلب طرح شد تا به دین اسلام و انقلاب ضربه وارد کنند به طوری که برخورد و هتک حرمت عزاداران عاشورای سال 88 و هتک حرمت عزای حسینی در آن سال کاری جز دین‌ستیزی نبود، غافل از اینکه دین اسلام هویت انقلاب اسلامی است و مردم اجازه نخواهند داد سفره دین در این انقلاب جمع شود، برای همین بود که حماسه نهم دی در این کشور با حضور حماسی ملت ایران رقم خورد و بساط فتنه‌گران جمع شد، امروز نیز گسترش بی‌حجابی مصداق دین‌ستیزی است، چرا که بی‌حجابی و تبعیت نکردن از ولی فقیه، انقلاب اسلامی را منزوی خواهد کرد و از بین خواهد برد. نباید اجازه داد بی‌حجابی فضای کشور را به سمت بروز ناهنجاری‌های اجتماعی سوق دهد که برای انقلاب آسیب‌زاست.

خاتمی عنوان کرد: فتنه 88 از هجمه و تقابل با ولایت فقیه آغاز شد، به طوری که فتنه‌گران در فتنه 88 با کودتای مخملی به دنبال شکستن حریم ولایت و براندازی نظام اسلامی بودند اما خودشان شکستند و بصیرت مردم در حماسه نهم دی در تبعیت از ولی فقیه اجازه نداد به نظامی که مبنای قرآنی و الهی دارد خدشه وارد شود بنابراین شناخت و تفاوت قائل شدن بین ولایتمداران و ولایت‌شعاران امری مهم است چراکه ولایت‌ستیزی و دین‌ستیزی وجه مشترک تمامی فتنه‌هاست و این ولایت شعاران هستند که فریب فتنه‌گران را می‌خورند به طوری که سوءاستفاده از مردم و مقدسات را سناریوی دیگر فتنه‌گران در فتنه 88 بود، به طوری که فتنه‌گران در فتنه 88 عکس امام راحل را بالای سر قرار می‌دادند اما برعکس توصیه‌های امام مبنی بر تبعیت از ولی فقیه عمل کرده و علیه ولایت فقیه لشکرکشی کردند.

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: در فتنه 88 فتنه‌گران با همراهی بیگانگان ‌و فریب‌خوردگان داخلی اصول انقلاب را زیر سوال بردند، اما حماسه نهم دی و تدبیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب اجازه نداد این روند ادامه پیدا کند و ملت ایران هیچگاه از اصول انقلاب کوتاه نخواهند آمد به طوریکه رهبرمعظم انقلاب اسلامی در نمازجمعه تاریخیشان در سال 88 حقایق فتنه را برای مردم بیان کرده و پرده از چهره واقعی فتنه و فتنه گران انداختند و همین امر سبب شد حتی فریب خوردگان صف خود را از فتنه و فتنه گران جدا کنند.

خاتمی عنوان کرد: دروغ، لقمه فتنه‌گران بود، بطوری که وارونه جلوه نشان دادن وقایع و دروغ‌پردازی برنامه محوری فتنه‌گران بود و تلاش می‌کردند با ساخت سناریوهای دروغین مردم را تحت تاثیر القائات منفی خود قرار دهند. باید همواره مراقب دروغ افکنی‌های دشمنان در فضای مجازی در قالب جنگ رسانه‌ای و شناختی بود و در فتنه 88 دنیای استکبار به کمک فتنه‌گران آمد و تمام رسانه‌های خود را در اختیار جریان فتنه قرار داد، این درحالیست که حمایت دنیای استکبار از هر جریانی، نشان‌دهنده تلاش آن‌ها برای فتنه‌گری است و باید همواره مراقب بود و با بصیرت عمل کرد.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی +فیلم
پادکست | ویژه برنامه عید قربان
اسپانیا (2) - فرانسه (0) | نبرد ستارگان اسپانیا و فرانسه در نیمه‌نهایی لیگ ملت‌های اروپا
جنگ لفظی غول فناوری و رئیس جمهور آمریکا؛ ماسک: «تو چقدر قدرنشناسی!»
ضربه قطر در نیمه اول؛ اخراج محمدی و گل سرنوشت‌ساز در دوحه+فیلم
3 هزار نخبه در دانشگاه فرهنگیان جذب می‌شوند
اعلام زمان پرداخت مطالبات گندم‌کاران+فیلم
پرچم گنبد طلای امام رضا(ع) در آستانه‌ عید بندگی تعویض شد +فیلم
آیا شیوع ویروس مرس در حج صحت دارد؟
ارزش بورس‌های چهارگانه از 13.6 هزار همت عبور کرد
واکنش پزشک قانونی به شایعات منتشر شده مرحومه الهه حسین نژاد
هشدار وزارت بهداشت درباره جگر خام؛ مواظب باشید تب کریمه یا سیاه‌زخم نگیرید!
گزارش تصویری| مراسم قرائت دعای غرفه
نورنما | عید سعید قربان؛موسوم تقرب،تسلیم و عبودیت،مبارک باد
شیخی زاده: مدنی زاده شایستگی‌های علمی و پژوهشی قوی دارد
آماده‌باش متروی تهران در روز عید قربان
آغاز مرحله جدید فروش محصولات سایپا + زمان و لینک ثبت نام
ترامپ بعد از گفت‌وگو با پوتین ،90 دقیقه با رئیس جمهور چین صحبت کرد!
آغاز انتقال غیرحضوری سهام عدالت متوفیان؛ وعده‌ای که بالاخره عملی می‌شود
ثبت رایگان قرارداد اجاره مسکن بدون نیاز به مشاور املاک+نحوه ثبت در سامانه رسمی
نان کنجدی با طعم بی‌قانونی | چگونه «آرد یارانه‌ای» در سفره مردم آب می‌شود؟
سیاست جدید دولت؛ پایان تصدی‌گری خودروسازان
قرائت دعای عرفه در حرم‌ امام رضا(ع) +فیلم
سرمایه‌گذاری 5 میلیارد دلاری برای خاموشی مشعل‌ها
شرط سنی پروانه کسب حذف شد؛ نوجوان‌ها هم مجوز می‌گیرند!
نماز عید قربان با حضور مردم و حجت‌الاسلام ابوترابی در دانشگاه تهران اقامه می‌شود
بازدید فرمانده پدافند از مواضع کلیدی تهران و حرم امام خمینی(ره)
خودکشی دونده ملی‌پوش ایرانی در زندان کره جنوبی
شهادت 4 خبرنگار فلسطینی در حمله به بیمارستان المعمدانی
محیط‌بانان بی‌پناه در تیررس متجاوزان مسلح
فاجعه در جاده شیراز ـ کازرون؛ 1 کشته و 3 زخمی
دود در آسمان ویتربو؛ حادثه‌ای بزرگ در قلب دانشگاه توسیا
چرا واگذاری سهام ایران‌خودرو و سایپا متوقف شد؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 15 خرداد 1404
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 15 خرداد 1404 +جدول
هشدار هواشناسی به تهران و چند استان دیگر
مستمری برای بازماندگان جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی برقرار شد+جزییات
سگ‌گردانی در اماکن عمومی تبریز هم ممنوع است
صادرات نفت ایران به چین کاهش یافته است
پوتین به تهران می‌آید
باقی‌مانده سود سهام عدالت بزودی واریز می شود+زمان پرداخت
اینزاگی رسماً سرمربی جدید الهلال شد +فیلم معارفه
پادکست | ویژه برنامه روز عرفه
کدام گروه از بازنشستگان تأمین اجتماعی از امروز منتظر واریز وام 50 میلیونی باشند؟
مسافران بخوانند؛ وضعیت لحظه‌ای ترافیک جاده‌ها و شرایط جوی تهران و سراسر کشور +فیلم
درخواست‌ها برای شفاف‌سازی پرونده و برخورد قاطع با قاتل اوج گرفت/اظهارات قاتل + فیلم
مدیوم شات | پشت پرده هایی از ماجرای توقیف سووشون
آتش‌سوزی مهیب صبحگاهی در خیابان شریعتی تهران +فیلم
خرداد نصف تعطیلاتش را از دست داد
نوراینفو | ویژگی‌های شخصیتی امام خمینی(ره)
X
آگهی تبلیغاتی