×
بین الملل
شناسه خبر : 206019
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/09 ساعت 13:39
حمله عناصر  تشکیلات خودگردان فلسطین با «آر پی جی» به منازل در «جنین»

حمله عناصر تشکیلات خودگردان فلسطین با «آر پی جی» به منازل در «جنین»

حملات عناصر امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین در کرانه باختری در حالی ادامه دارد که این نیروها با آر پی جی خانه های فلسطینیان در اردوگاه جنین را هدف قرار می دهند.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش العربی الجدید در گزارشی با اشاره به تداوم اقدامات سرویس های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین علیه مبارزان مقاومت نوشت که این سرویس ها برای بیست و چهارمین روز متوالی، ورودی های اردوگاه «جنین» را محاصره کرده و با ایجاد موانعی آن را بسته اند.

این در حالی است که پنج نفر از ساکنان اردوگاه و پنج نیروی امنیتی این تشکیلات کشته شده اند. اردوگاه جنین شاهد درگیری میان مبارزان فلسطینی و سرویس های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین است و این نیروها منازل را به مراکز نظامی تبدیل کرده و ساکنان آن را بیرون رانده و تک تیراندازان بر بالای منازل مستقر هستند.

به نوشته این منبع خبری، نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین با راکت انداز منازل را هدف قرار داده و آنها را به آتش کشیدند.

این رسانه افزود: اوضاع پس از آن شعله ور شد که سرویس های امنیتی تشکیلات خودگردان در ۱۴ ماه جاری میلادی، به عملیات امنیتی با عنوان «حمایت وطن» با هدف سیطره بر اوضاع روی آوردند. شهر جنین و اردوگاه آن شاهد راهپیمایی هایی در حمایت از مقاومت و مخالفت با سیاست های امنیتی این تشکیلات و نیز اعتصاب مراکز تجاری بود. تاکنون طرح های مختلفی برای کرانه باختری مطرح شده اما راه به جایی نبرده است.

بر اساس این گزارش، گروه های فلسطینی درباره احتمال سرایت تحولات جنین به دیگر مناطق کرانه باختری هشدار داده و خواستار پایان اقدامات سرویس های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین شدند. سازمان های فلسطینی نگران هستند که این اقدامات، جامعه فلسطینی را تحت تاثیر قرار دهد.

در این راستا، «احمد ابو عمیره» سخنگوی گردان جنین سرایا القدس، شاخه نظامی جهاد اسلامی فلسطین گفت: همه طرح ها و راهکارهای ارائه شده بر خروج مبارزان از اردوگاه جنین و تحویل سلاحشان استوار است که این کاملا مردود است. سلاح وسیله دفاع ما از خود و اردوگاهمان است. ما مکانی که در بزرگ شده ایم را ترک نمی کنیم.

وی با اشاره اوضاع نابسامان اردوگاه جنین هشدار داد که اگر اوضاع به همین منوال پیش برود، سرنوشتی مشابه کودکان غزه و سرما و گرسنگی در انتظار کودکان این اردوگاه خواهد بود.

ابوعمیره به هجمه رسانه ای شدید تشکیلات خودگردان فلسطین برای تخریب وجهه مبارزان اردوگاه جنین اشاره کرد.

به گزارش ایرنا، سخنگوی گردان جنین سرایا القدس همچنین به حمله عناصر امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین با آر پی جی به منازل فلسطینیان در اردوگاه جنین اشاره و اعلام کرد که این سلاح موجب ویرانی کامل منازل می شود.

ابوعمیره خطاب به محمود عباس گفت: کار به جایی رسیده که با راکت منازل را هدف قرار می دهی؟

وی ضمن درخواست از رسانه ها برای انعکاس حقایق، تاکید کرد: اردوگاه جنین سمبل مقاومت و پایداری می ماند.


نظرات

آخرین اخبار
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم
قالیباف: مذاکره در سایه جنگ به تنش ها دامن می زند
مدیوم شات | جشنواره فیلم فجر، راوی امید و رؤیای ملی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 9 بهمن
جزئیات اقدامات حمایتی دولت برای جبران خسارت مشاغل دیجیتال
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود