×
حوادث
شناسه خبر : 206011
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/09 ساعت 13:10
شگردهای جدید کلاهبرداران برای خالی کردن حساب‌ها !

شگردهای جدید کلاهبرداران برای خالی کردن حساب‌ها !

کلاهبرداری از متقاضیان رجیستری تلفن های همراه با نشان تجاری اپل و رفع فیلترینگ برخی از پلتفرم‌های خارجی دو شگرد جدید است.

نورنیوز-گروه حوادث: رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با اشاره به فرصت طلبی شیادان مجازی و کلاهبرداری از متقاضیان رجیستری تلفن های همراه با نشان تجاری اپل هشدار داد و گفت: پیامک رجیستری آیفون های سری 14 ، 15 و 16 دامی جدید برای کاربران فضای مجازی و دارندگان این مدل از تلفن های همراه است.

سردار داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت  در گفتگو با خبرنگار رکنا از آغاز طرح ویژه‌ای برای شناسایی و مقابله با کلاهبرداری جدید در فضای مجازی خبر داد و افزود با توجه به گزارش‌های متعدد مردمی، برخی افراد سودجو از طریق تبلیغات جعلی در فضای مجازی، اقدام به فریب شهروندان با عنوان ثبت‌نام برای رجیستری گوشی‌های آیفون کرده‌اند.

این مقام سایبری خاطرنشان کرد: این کلاهبرداران با دریافت هزینه‌های سنگین، اعتماد کاربران را جلب کرده و پس از واریز وجه، تلفن همراه آنها یا خاموش می‌شود، یا اعلام می‌شود که سایت رجیستری از دسترس خارج شده و دیگر امکان انجام رجیستری وجود ندارد، در این شرایط، پول مردم به راحتی بلوکه می‌شود و هیچ خدماتی به آنها ارائه نمی‌شود.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ اظهار کرد: این افراد از طریق سایت‌های آگهی‌محور و شبکه های اجتماعی اقدام به تبلیغات دروغین می‌کنند، اما در واقعیت هیچ خدماتی ارائه نمی‌دهند، پلیس فتا به مردم توصیه می‌کند که قبل از واریز هر گونه وجه در فضای مجازی، از صحت و اعتبار منابع آگهی‌ها اطمینان حاصل کنند و انجام رجیستری گوشی آیفون خود را فقط از طریق مجاری قانونی و اعلام شده از سوی سازمان های ذی صلاح و سامانه همتا پیگیری کنند.

سردار معظمی گودرزی با اشاره به الزام افزایش سطح سواد رسانه‌ای و توجه به هشدارهای پلیس به شهروندان توصیه کرد:‌ در صورت مواجه شدن با اینگونه سرقت های اینترنتی بلافاصله در همان ساعات اولیه جهت پی جویی و ردیابی تراکنش های مسروقه سریعا طی مراجعه حضوری به صورت ۲۴ ساعت شبانه روز به پلیس فتا تهران بزرگ مراجعه کنند تا زمان طلایی جهت پی جویی را از دست ندهند ، همچنین میتوانند موارد مشابه و مشکوک را از طریق مرکز فوریتهای سایبری به شماره تلفن 096380 و یا سایت پلیس فتا به نشانی www.fata.gov.ir گزارش کنند.

هشدار این پیام رفع فیلترینگ را باز نکنید

  رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا فراجا با اشاره به رفع فیلترینگ برخی از پلتفرم‌های خارجی، نسبت به ترفند جدید مجرمان سایبری تحت عنوان "واتساپ و تلگرام فیلتر نشده" هشدار داد.

سرهنگ محمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا فراجا، به ترفند جدید کلاهبرداران سایبری اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به رفع فیلترینگ برخی پلتفرم‌های خارجی، مجرمان سایبری در حال انتشار لینک‌های آلوده تحت عنوان واتساپ فیلتر نشده یا تلگرام فیلتر نشده هستند.

وی افزود: اگر فردی بدون توجه به هشدارها بر روی این لینک‌های آلوده کلیک کند، در واقع دسترسی سارقان سایبری به حساب‌های خود را فراهم کرده است.

سرهنگ رجبی تأکید کرد: کاربران فضای مجازی باید از کلیک بر روی لینک‌های ناشناس خودداری کنند، زیرا در غیر این صورت هم دستگاهشان آلوده به بدافزار می‌شود و هم مجرمان می‌توانند با دسترسی به حساب‌های شخصی، اطلاعات بانکی افراد را سرقت کرده و اقدام به خالی کردن حساب و کارت‌های بانکی کنند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا فراجا در ادامه گفت: افراد باید برنامه‌ها را تنها از فروشگاه‌های نرم‌افزاری معتبر و مطمئن دریافت و نصب کنند. وی همچنین هشدار داد که کاربران صفحات مجازی نباید به برنامه‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود و یا از اصالت آن‌ها اطلاعی ندارند، اعتماد کرده و آن‌ها را نصب کنند.


نظرات

آخرین اخبار
تا زمان ادامه تجاوزات، دفاع، حق ذاتی ایران است
نورنما | انتقال مجروح های نظامی اسرائیل به بیمارستان ها
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ آمریکا پل B1 را در کرج هدف گرفت
کودکان با چنگ و دندان پرچم را بالا نگه می دارند
تنگه هرمز را به زور نمی‌توان باز کرد
واکنش‌ حسن روح‌الامین به وقایع اخیر+ تصویر
تردد دریایی کیش برقرار است
خدمت‌رسانی به 8000 تهرانی در جنگ رمضان
جزئیات آخرین اردوی تیم ملی وزنه‌برداری تشریح شد
نورویدئو | چرا جنگ«تمیز،محدود و کوتاه» به کابوس تبدیل شد؟
تجاوز امریکا به مقر نیروی مردمی حشد شعبی
مرحله دوم موج 90/ انهدام زیرساخت‌های جنایت وترور /هجوم پهپادی ارتش به مقر جنگنده‌ها دراردن
تشدید جنگ اخراج منطقه‌ای آمریکا را سریعتر می‌کند
توقف کامل تولید در مجتمع فولاد مبارکه
سخنرانی برای سخنرانی؛ترامپ به دنبال چیست؟
نحوه بهره مندی کارگران از بیمه بیکاری در شرایط جنگ
انهدام یک فروند موشک متخاصم دشمن در آسمان باشت
حزب‌الله بالگرد نظامی اسرائیل را هدف قرار داد
رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و آفریقای جنوبی درباره تحولات منطقه
پاکستان: گفت‌وگوها با افغانستان برای پایان دادن به درگیری‌ها در جریان است
برای عادی‌شدن وضعیت خاورمیانه تلاش می‌کنیم
نفت برنت در آستانه 110 دلار؛ بازگشت نگرانی‌ها به بازار جهانی انرژی
کامالا هریس: ترامپ آمریکا را به جنگی کشانده که مردم خواهان آن نیستند
ظریف: ایرانیان دلیر خیال تسلیم بی‌قید و شرط سه‌روزه او را دفن کردند.
منهدم شدن یک فروند پهپاد در نورآباد لرستان
وزیر ارشاد درباره تندروی و توهین در روزهای جنگی هشدار داد
زلزله حوالی بندرعباس هرمزگان را لرزاند
فرمانده یگان فاتحین نیروی زمینی سپاه به شهادت رسید
قالیباف به ترامپ: اگر به خانه ما تعرض کنی با کل خانواده روبه‌رو می‌شوی
هدیه حنظله به رژیم صهیونی؛ 22 ترابایت داده از 14 شرکت پاک شد
قانونگذار آلمانی: اروپا به آمریکا درباره ایران نه بگوید
عارف برای خدمت‌رسانی کامل به مردم دستوراتی را صادر کرد
سپاه یک پهپاد فوق‌پیشرفته‌ دیگر آمریکا را در شیراز شکار کرد
6 ماه تا یک سال زمان برای بازسازی فولاد خوزستان
معاون دفتر رئیس‌جمهور به تهدید وزیر جنگ آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
شناسایی و دستگیری 3 عنصر مرتبط با موساد و 4 عامل تکفیری
طباطبایی: خط پایان برای دشمن بسیار بسیار نزدیک‌تر است
واکنش سفارت ایران به ادعاهای وزیر خارجه آمریکا درباره تهدید هسته‌ای
بیانیه ستاد حقوق بشر ایران نسبت به تداوم تجاوز و حق ذاتی دفاع مشروع
پیام شینا انصاری به مناسبت روز طبیعت
چرایی ایراد یک سخنرانی با حاصل جمع صفر؟
انجمن اسلامی امیرکبیر به نامه رئیس دانشگاه تهران واکنش نشان دادند
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 13 فروردین 1405+ جدول
چین: وضعیت تنگه هرمز نتیجه جنگ غیرقانونی آمریکا و اسرائیل است
جو کنت: اهداف آمریکا در جنگ با ایران با اهداف اسرائیل متفاوت است
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 13 فروردین 1405+ جدول
تجارت خارجی کشور در سال 1404 به حدود 110 میلیارد دلار رسید
مسکو: آماده سوق دادن تنش‌ها به مسیر صلح‌آمیز در خاورمیانه هستیم
جنگ خاورمیانه ذخایر موشکی آمریکا را به شکل نگران‌کننده‌ای تخلیه کرده است