×
حوادث
شناسه خبر : 206011
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/09 ساعت 13:10

شگردهای جدید کلاهبرداران برای خالی کردن حساب‌ها !

کلاهبرداری از متقاضیان رجیستری تلفن های همراه با نشان تجاری اپل و رفع فیلترینگ برخی از پلتفرم‌های خارجی دو شگرد جدید است.

نورنیوز-گروه حوادث: رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با اشاره به فرصت طلبی شیادان مجازی و کلاهبرداری از متقاضیان رجیستری تلفن های همراه با نشان تجاری اپل هشدار داد و گفت: پیامک رجیستری آیفون های سری 14 ، 15 و 16 دامی جدید برای کاربران فضای مجازی و دارندگان این مدل از تلفن های همراه است.

سردار داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت  در گفتگو با خبرنگار رکنا از آغاز طرح ویژه‌ای برای شناسایی و مقابله با کلاهبرداری جدید در فضای مجازی خبر داد و افزود با توجه به گزارش‌های متعدد مردمی، برخی افراد سودجو از طریق تبلیغات جعلی در فضای مجازی، اقدام به فریب شهروندان با عنوان ثبت‌نام برای رجیستری گوشی‌های آیفون کرده‌اند.

این مقام سایبری خاطرنشان کرد: این کلاهبرداران با دریافت هزینه‌های سنگین، اعتماد کاربران را جلب کرده و پس از واریز وجه، تلفن همراه آنها یا خاموش می‌شود، یا اعلام می‌شود که سایت رجیستری از دسترس خارج شده و دیگر امکان انجام رجیستری وجود ندارد، در این شرایط، پول مردم به راحتی بلوکه می‌شود و هیچ خدماتی به آنها ارائه نمی‌شود.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ اظهار کرد: این افراد از طریق سایت‌های آگهی‌محور و شبکه های اجتماعی اقدام به تبلیغات دروغین می‌کنند، اما در واقعیت هیچ خدماتی ارائه نمی‌دهند، پلیس فتا به مردم توصیه می‌کند که قبل از واریز هر گونه وجه در فضای مجازی، از صحت و اعتبار منابع آگهی‌ها اطمینان حاصل کنند و انجام رجیستری گوشی آیفون خود را فقط از طریق مجاری قانونی و اعلام شده از سوی سازمان های ذی صلاح و سامانه همتا پیگیری کنند.

سردار معظمی گودرزی با اشاره به الزام افزایش سطح سواد رسانه‌ای و توجه به هشدارهای پلیس به شهروندان توصیه کرد:‌ در صورت مواجه شدن با اینگونه سرقت های اینترنتی بلافاصله در همان ساعات اولیه جهت پی جویی و ردیابی تراکنش های مسروقه سریعا طی مراجعه حضوری به صورت ۲۴ ساعت شبانه روز به پلیس فتا تهران بزرگ مراجعه کنند تا زمان طلایی جهت پی جویی را از دست ندهند ، همچنین میتوانند موارد مشابه و مشکوک را از طریق مرکز فوریتهای سایبری به شماره تلفن 096380 و یا سایت پلیس فتا به نشانی www.fata.gov.ir گزارش کنند.

هشدار این پیام رفع فیلترینگ را باز نکنید

  رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا فراجا با اشاره به رفع فیلترینگ برخی از پلتفرم‌های خارجی، نسبت به ترفند جدید مجرمان سایبری تحت عنوان "واتساپ و تلگرام فیلتر نشده" هشدار داد.

سرهنگ محمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا فراجا، به ترفند جدید کلاهبرداران سایبری اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به رفع فیلترینگ برخی پلتفرم‌های خارجی، مجرمان سایبری در حال انتشار لینک‌های آلوده تحت عنوان واتساپ فیلتر نشده یا تلگرام فیلتر نشده هستند.

وی افزود: اگر فردی بدون توجه به هشدارها بر روی این لینک‌های آلوده کلیک کند، در واقع دسترسی سارقان سایبری به حساب‌های خود را فراهم کرده است.

سرهنگ رجبی تأکید کرد: کاربران فضای مجازی باید از کلیک بر روی لینک‌های ناشناس خودداری کنند، زیرا در غیر این صورت هم دستگاهشان آلوده به بدافزار می‌شود و هم مجرمان می‌توانند با دسترسی به حساب‌های شخصی، اطلاعات بانکی افراد را سرقت کرده و اقدام به خالی کردن حساب و کارت‌های بانکی کنند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا فراجا در ادامه گفت: افراد باید برنامه‌ها را تنها از فروشگاه‌های نرم‌افزاری معتبر و مطمئن دریافت و نصب کنند. وی همچنین هشدار داد که کاربران صفحات مجازی نباید به برنامه‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود و یا از اصالت آن‌ها اطلاعی ندارند، اعتماد کرده و آن‌ها را نصب کنند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
انهدام گسترده پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق روسیه
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد/ استرالیا قهرمان شد
آخرین جزییات از آتش‌سوزی مهیب جنوب تهران/ نمایی نزدیک از آتش‌سوزی انبار روغن موتور + فیلم
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
طرح توسعه شهرک سازی اسرائیل را تهدیدی برای موجودیت کشور فلسطین می‌دانیم
جوزف عون: طرح آمریکا با اصلاحات لبنان به سند ملی تبدیل شد
هوای تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت
منچستر یونایتد با شکست لیگ جزیره را آغاز کرد
عکس های منتخب جهان، 17 آگوست 2025
نفتالی بنت: نتانیاهو در مقابله با حماس ناکام مانده است
رئیس‌جمهور از تلاش‌های برگزارکنندگان مراسم اربعین تقدیر کرد
انفجار تروریستی در قلب شهر حلب سوریه
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
عارف: دولت چهاردهم به دنبال تمرکززدایی و انتقال اختیارات است
کیفیت هوا در تهران به وضعیت ناسالم درآمد
مدیر ChatGPT: کاربران باید همواره دقت پاسخ‌های هوش مصنوعی را تایید کنند
نخست‌وزیر یمن خواستار پایان یافتن بی‌تفاوتی کشورهای عربی شد
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
جولانی به تکفیری‌ها تابعیت سوری هدیه کرد
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
X
آگهی تبلیغاتی