×
بین الملل
شناسه خبر : 206009
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/09 ساعت 20:26
تداوم حملات رژیم صهیونیستی به نقاط مختلف نوار غزه/ تهدید جان 75 هزار نفر در شمال غزه

تداوم حملات رژیم صهیونیستی به نقاط مختلف نوار غزه/ تهدید جان 75 هزار نفر در شمال غزه

حملات ارتش صهیونیستی به نقاط مختلف نوار غزه و شهادت و زخمی‌شدن شمار بیش‌تری از مردم فلسطین در پی این حملات همچنان ادامه دارد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نقاط مختلف نوار غزه و شهادت و زخمی‌شدن شمار بیش‌تری از فلسطینیان در پی این حملات همچنان ادامه دارد.

ارتش رژیم صهیونیستی همچنان به حملات خود به نقاط مختلف نوار غزه ادامه می‌دهد.

خبرنگار المیادین در نوار غزه گزارش داد که در پی حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به منطقه «قیزان رشوان» در جنوب شهر «خان‌یونس» واقع در جنوب نوار غزه یک نفر به شهادت رسیده و چند نفر نیز زخمی شده‌اند.

همچنین ارتش رژیم صهیونیستی علاوه بر این‌که شمال غرب اردوگاه النصیرات را با آتش توپخانه گلوله‌باران کرد این منطقه را با جنگ‌افزارهای خود نیز هدف قرار داد.

حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به خانه‌ای در غرب اردوگاه «النصیرات» در مرکز نوار غزه نیز زخمی‌شدن چند نفر را در پی داشت.

در پی حمله ارتش رژیم صهیونیستی به خانه‌ای در «بیت حانون» واقع در شمال نوار غزه هم ۷ نفر به شهادت رسیدند و چند نفر دیگر نیز زخمی شدند.

ارتش رژیم صهیونیستی شهرک «خزاعه» در شرق شهر «خان‌یونس» واقع در جنوب نوار غزه را نیز هدف حمله توپخانه‌ای قرار داد.

شمار شهدای جنایت ارتش رژیم صهیونیستی در بیمارستان «الوفاء» واقع در مرکز شهر غزه نیز به ۸ شهید افزایش یافت.

خبرنگار المیادین در نوار غزه اعلام کرد که هزاران نفر از ساکنان بیت حانون، جبالیا و بیت لاهیا در شمال نوار غزه، از تَن‌دادن به دستورات اشغالگران جهت تخلیه این مناطق خودداری کرده‌اند.

سازمان اسرا و باشگاه اسیر فلسطین هم گزارش داد که «اشرف ابو ورده» از ساکنان نوار غزه که از سوی ارتش رژیم صهیونیستی بازداشت شده بود در بیمارستان صهیونیستی «سوروکا» به شهادت رسیده است.

تاکید ارتش رژیم صهیونیستی بر عدم اجازه به فعالیت مجدد بیمارستان کمال عدوان

ارتش رژیم صهیونیستی که مرتکب جنایت‌های وحشیانه‌ای در بیمارستان کمال عدوان در حق بیماران و کادر پزشکی شده است، اعلام کرد که اجازه فعالیت مجدد این بیمارستان را نخواهد داد. 

روزنامه عبری هاآرتص نوشت، ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کرده است که اجازه فعالیت مجدد بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه را نخواهد داد.

در حالی که جنایت‌های وحشیانه رژیم صهیونیستی در حق بیماران و کادر پزشکی در بیمارستان باعث شده است کشورهای متعددی این جنایت را محکوم کنند، این روزنامه در راستای توجیه تجاوزات رژیم صهیونیستی ادعا کرد که ارتش رژیم صهیونیستی حدود ۹۵۰ تن را در اطراف بیمارستان کمال عدوان بازداشت کرد که مشخص شد ۲۴۰ تن از آنها از افراد مسلح بودند که برخی از آنها در رخدادهای هفت اکتبر دست داشتند. 

هاآرتص نوشت، ارتش رژیم صهیونیستی در درگیری‌ها در اطراف بیمارستان کمال عدوان بدون تیراندازی در داخل همان بیمارستان، ۱۹ فرد مسلح را کشته است. 

این روزنامه نوشت، بیمارستان تخریب شده است و فعالیت مجدد آن دشوار است و بیشتر فعالیت‌های آن به بیمارستان اندونزی در بیت لاهیا انتقال یافته است. 

این ادعای رژیم صهیونیستی در حالی مطرح می‌شود که جنبش حماس وجود هرگونه فعالیت مسلحانه در داخل بیمارستان را تکذیب کرده و خواهان اعزام ناظران سازمان ملل به نوار غزه برای رد این ادعاها شده است.

منابع پزشکی به الجزیره گزارش دادند که تعدادی از کادر پزشکی بیمارستان کمال عدوان در جبالیا در شمال نوار غزه در آتش‌سوزی که نیروهای اشغالگر در بیمارستان به راه انداختند و به بخش‌های وسیعی از آن سرایت کرد، جان باختند.

پیش از این خبرنگار الجزیره گفته بود که نیروهای رژیم صهیونیستی «بیمارستان کمال عدوان» را آتش زده و پس از ساعت‌ها محاصره به آن حمله کردند و از مسؤولان این بیمارستان خواستند که کادر پزشکی، بیماران و همراهان را همزمان با تیراندازی و شلیک گلوله تانک‌های اطراف آن خارج کنند.

دفتر رسانه‌ای دولتی در غزه نیز گفت: اشغالگران ۳۵۰ نفر از جمله ۱۸۰ کارمند و ۷۵ بیمار و همراهان آنها را در داخل بیمارستان بازداشت کردند و به آنها مهلت دادند تا به محوطه بروند.

حمله راکتی مقاومت فلسطین به شهرک‌های مجاور نوار غزه

ارتش رژیم صهیونیستی از شلیک ۵ راکت از غزه به سمت شهرک‌های جنوب فلسطین اشغالی خبر داد.

سخنگوی ارتش رژیم اشغالگر گفت عصر روز یکشنبه، پنج راکت از غزه به سمت شهرک‌های مجاور نوار غزه از جمله «سدیروت» و «نیرعام» واقع در جنوب فلسطین اشغالی شلیک شده است.

وی مدعی شد از میان پنج راکت شلیک شده از غزه، دو راکت رهگیری شده و بقیه به مناطق خالی از سکنه اصابت کرده است.

مقاومت در غزه در حالی ادامه دارد که رژیم صهیونیستی بارها مدعی شده است در تحقق هدف نابودی کامل حماس موفق عمل کرده است.

از طرفی گردان‌های القسام امروز اعلام کرد یک تانک مرکاوای ارتش رژیم صهیونیستی را در شرق جبالیا در شمال نوار غزه با یک بمب قوی هدف قرار داده و به محض رسیدن نیروهای پشتیبانی دشمن، آن‌ها را نیز با راکت ضدزره یاسین ۱۰۵ هدف قرار داده است.

حماس: ناظران بین‌المللی به بیمارستان‌های غزه اعزام شوند

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، جنبش حماس در بیانیه‌ای تاکید کرد: ادامه هدف قرار دادن و تخریب سیستماتیک تمامی مراکز درمانی و بیمارستان‌ها توسط ارتش جنایتکار رژیم اشغالگر صهیونیستی، که آخرین نمونه آن به آتش کشیدن و تخریب بیمارستان کمال عدوان در شمال غزه بود، مسئولیتی تاریخی را به خاطر ناکامی در توقف جنگ نسل کشی و پاکسازی نژادی علیه ملت فلسطین بر دوش سازمان ملل و جامعه بین‌المللی می‌گذارد.

این بیانیه می‌افزاید: ما از سازمان ملل متحد و تمامی نهادهای بین‌المللی مرتبط درخواست می‌کنیم که بر اساس تعهداتشان در چارچوب قوانین بین‌المللی بشردوستانه، برای حفاظت از بیمارستان‌های باقی‌مانده و مراکز درمانی در شمال غزه و تأمین تجهیزات پزشکی برای آنها فوراً اقدام کنند.

حماس تاکید کرد: همچنین خواستار اعزام ناظران بین‌المللی به این مراکز هستیم تا حقیقت دروغ‌های اشغالگران و ادعاهای بی‌اساس آنها مبنی بر استفاده نظامی از بیمارستان‌ها آشکار شود.

عملیات نظامی مجدد رژیم صهیونیستی در بیت حانون: تشدید ویرانی و آوارگی

رژیم صهیونیستی روز شنبه اعلام کرد که نیروهای ارتش از شب گذشته عملیات گسترده‌ای را در بیت حانون، واقع در شمال نوار غزه آغاز کرده‌اند. به ادعای ارتش اشغالگر صهیونیستی، این عملیات با اطلاعاتی مبنی بر حضور نیروهای مقاومت در این منطقه صورت گرفته است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین به نقل از منابع عبری زبان، در بیانیه ارتش رژیم صهیونیستی آمده است: «لشکر ناحال عملیات خود را در منطقه بیت حانون آغاز کرده است. این لشکر هفته گذشته مأموریت خود را در رفح به پایان رسانده و هم‌اکنون به عملیات در این منطقه ادامه می‌دهد.»

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی همچنین هشدار فوری به ساکنان مناطق مشخص‌شده در نقشه شمال نوار غزه و بیت حانون داده و از آنان خواسته است فوراً به سمت جنوب و جاده صلاح‌الدین حرکت کنند. وی هشدار داد: «عبور از مسیرهای دیگر جان شما را به خطر می‌اندازد.»

ویرانی گسترده در بیت حانون
شهر بیت حانون تحت شدیدترین حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی قرار دارد. این حملات که از بیش از دو ماه پیش آغاز شده‌، به گفته ساکنان، بی‌سابقه و به منزله نسل‌کشی و پاکسازی نژادی است.

شاهدان عینی گزارش داده‌اند که ارتش رژیم صهیونیستی طی دو روز گذشته حملات هوایی شدید و متمرکز معروف به “کمربندهای آتش” را علیه خیابان‌ها و منازل مسکونی اجرا کرده است. این حملات باعث تخریب کامل مناطقی در بیت حانون و خیابان‌های شبات و غزه در این شهر شده است.

محاصره، جان ۷۵ هزار نفر در شمال غزه را تهدید می‌کند

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد محاصره‌ای که ارتش رژیم صهیونیستی از بیش از ۸۰ روز پیش در شمال غزه اعمال کرده است، زندگی ۷۵ هزار فلسطینی را به خطر انداخته است.  

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این سازمان حمله به بیمارستان کمال عدوان را شوکه‌کننده خواند و اعلام کرد: «این حمله آخرین مرکز اصلی بهداشتی در شمال غزه را از خدمات‌رسانی خارج کرده است.»  

نیروهای اشغالگر اسرائیلی همچنان به ارتکاب جنایات نسل‌کشی، کوچ اجباری و گرسنگی دادن علیه حدود ۸۰ هزار فلسطینی محاصره‌شده در مناطق جبالیا، بیت حانون و بیت لاهیا در شمال نوار غزه ادامه می‌دهند. 

عملیات نظامی مجدد دشمن صهیونیستی در شمال نوار غزه که از ۵ اکتبر سال جاری آغاز شده‌، تاکنون بیش از ۴ هزار شهید و مفقود، ۱۲ هزار زخمی و ۱۷۵۰ بازداشتی به جا گذاشته‌اند.  

آخرین این جنایات، به آتش کشیدن بیمارستان کمال عدوان و خارج کردن آخرین مرکز بهداشتی از چرخه خدمات‌رسانی بود.

ترور فرمانده پلیس الرمال در غزه

مدیریت کل پلیس نوار غزه اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی شب گذشته در یک حمله هوایی، سرهنگ طلعت جودة، مدیر مرکز پلیس الرمال در شهر غزه را به شهادت رسانده است. این حمله زمانی رخ داد که شهید جودة در حال انجام وظیفه و خدمت‌رسانی به شهروندان در غرب شهر غزه بود.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این نهاد در بیانیه‌ای تاکید کرد: «هدف قرار دادن کارکنان پلیس توسط ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی تلاشی عمدی برای ایجاد هرج‌ومرج در جامعه فلسطین و افزایش رنج انسانی مردم غزه است.»

مدیریت کل پلیس غزه همچنین از جامعه بین‌المللی خواست تا فشارهایی بر "اسرائیل" وارد کند تا از هدف قرار دادن کارکنان پلیس در نوار غزه دست بردارد. 

این نهاد تأکید کرد که پلیس غزه به‌عنوان یک دستگاه حفاظت مدنی، خدمات انسانی را در شرایط بحرانی و فاجعه‌بار برای مردم ارائه می‌دهد.

کشته شدن یک نظامی اشغالگر اسرائیلی در عسقلان 

منابع عبری زبان از کشته شدن یک نظامی اسرائیلی در شهر اشغالی عسقلان در جنوب فلسطین اشغالی خبر دادند.

این منابع تاکید کردند که این نظام اسرائیلی در نزدیکی ایستگاه راه آهن عسقلان توسط یک اتوبوس زیر گرفته شد و به شدت مجروح شد و در نهایت بر اثر شدت جراحات وارده کشته شد.

منابع عبری زبان مدعی شدند که این حادثه تصادف بوده و ارتباطی به عملیات‌های ضدصهیونیستی و امنیتی ندارد. 

حماس: شهادت شذی الصباغ جنایتی دیگر در کارنامه سیاه تشکیلات خودگردان است

جنبش مقاومت اسلامی حماس شهادت "شذی الصباغ" خبرنگار فلسطینی به ضرب گلوله سرویس‌های امنیتی تشکیلات خودگردان مقابل خانه‌اش در اردوگاه جنین را تسلیت گفت.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این جنبش در بیانیه‌ای عنوان کرد که شهادت شذی الصباغ خواهر شهید قسامی معتصم الصباغ به شیوه‌ای عامدانه و در کمال خونسردی، اقدامی جنایتکارانه است که به پرونده سیاه تجاوزات سرویس‌های امنیتی تشکیلات خودگردان در زمینه قتل، بازداشت و آزار و اذیت فلسطینیان افزوده می‌شود.

این جنبش عنوان کرد که عملیات و حملات سرویس‌های امنیتی تشکیلات خودگردان در اردوگاه جنین به مرحله‌ای خطرناک و بی‌سابقه رسیده و این اقدامات شبیه به آن چیزی است که دشمن صهیونیستی علیه ملت فلسطین مرتکب می‌شود. 

حماس عنوان کرد که این جنایت حادثه‌ای تصادفی نیست، بلکه بخشی از سیاست سرکوبگرانه سرویس‌های امنیتی تشکیلات خودگردان علیه اردوگاه جنین است که نماد پایداری و مقاومت فلسطین است.

در این بیانیه آمده است: ما از تشکیلات خودگردان و سرویس‌های امنیتی آن می‌خواهیم با ابتکارهای ملی مختلف برای توقف حملات علیه اردوگاه جنین همراهی کنند، کمایی که همه فلسطینیان را به فشار بر تشکیلات خودگردان جهت بازخواست و مجازات کسانی که در قتل این خبرنگار دست داشتند، دعوت می‌کنیم و خواستار توقف عملیات نظامی علیه اردوگاه جنین و مبارزان مقاومت و آزادی تمامی بازداشت شدگان و حمایت از ملت فلسطین هستیم که در معرض نسل‌کشی، الحاق اراضی و کوچانده شدن قرار دارد.

الازهر: سکوت جامعه بین‌الملل در برابر جنایات در غزه را به شدت محکوم می‌کنیم

الازهر با صدور بیانیه‌ای، سکوت جامعه بین‌الملل در برابر جنایات و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه را به شدت محکوم کرد. 

الازهر در بیانیه‌ای با اشاره به حمله اشغالگران اسرائیلی به بیمارستان کمال عدوان در شمال غزه و به آتش کشیدن آن و حمله به بیماران و پزشکان، تأکید کرد که در این حملات، ده‌ها غیرنظامی بی‌گناه به شهادت رسیده و پزشکان، امدادگران و پرستاران بازداشت شده‌اند. همچنین گزارش‌هایی از اجبار این افراد به خلع لباس و انتقال به مکان‌های نامعلوم منتشر شده است.

این بیانیه اقدامات رژیم صهیونیستی را "جنایت جنگی کامل" توصیف کرده و آن را رفتاری از سوی گروه‌هایی بدون ذره‌ای رحم و اخلاق و هیولاهایی عاری از تمام معانی انسانیت دانسته است.

 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
درمان پیش‌دیابت خطر بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
تقویت نیروی دریایی روسیه، نگرانی جدید ناتو
واردات برنج و گوشت از مرزها تحت تأثیر گرانی دلار
عون تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد
فرانسه به حمایت از اوکراین ادامه می دهد
پاپ: زندان‌ها در جهان بیش از ظرفیت‌شان پر شده‌اند
درگیری مرزی میان ارتش لبنان و نیروهای سوریه
فریدزاده: سینمای ایران به کاخ جشنواره نیاز دارد
ایتالیا خواستار استقلال امنیتی اروپا از آمریکا شد
اینتر پس از 3 سال، جنوا را در خانه‌اش شکست داد
دادگاه اسرائیل درخواست لغو جلسه محاکمه نتانیاهو را رد کرد
بایرن مونیخ با پنالتی در خانه از شکست فرار کرد
عضو شورای شهر: خطر فرونشست در پایتخت جدی‌تر شده است
سخنگوی صنعت آب: کشور هنوز از خشکسالی عبور نکرده است
اعلام قیمت شیر خام و 4 محصول لبنی
ترامپ در حال پاکسازی قومی در آمریکا است
تحویل بالگردهای بلک‌هاوک افغانستان از آمریکا به پرو
کارگروه ویژه احیای نان کامل در کشور تشکیل شد
القسام: ترور فرماندهان بر عزم مقاومت می‌افزاید
واکنش «ترامپ» به حمله به مراسم یهودیان در استرالیا
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت از حزب‌الله حمایت می‌کند
عارف: تولیدکنندگان شیر، قیمت را متعادل کنند
افزایش قیمت دارو کمتر از نرخ تورم/ بیمه‌ها هزینه‌ها را پوشش می‌دهند
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/کتابخانه کامران فانی اهدا شد
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در 4 استان
رئیس‌جمهور: نباید درآمد اصلاح قیمت سوخت برای بخش‌های دیگر خرج شود
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
کلیات بودجه سال 1405 در جلسه هیأت دولت تصویب شد
معمای «جغد قرمز»
موجودی کالاهای اساسی در بنادر و گمرکات به 5 میلیون تن رسید
شوک بزرگ ستاره خارجی به استقلال پیش از بازی با خیبر
ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی
عکس های منتخب هفته جهان،14 دسامبر 2025
قیمت آجیل مخلوط شب یلدا اعلام شد
تأیید نتایج نهایی انتخابات پارلمانی از سوی دادگاه فدرال عراق
غریب‌آبادی: جنگ و تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا، مهم‌ترین چالش جهان است
قالیباف: کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
تراکتور با شکست پیکان به مسیر برد بازگشت
رفع مشکلات تامین ارز نهاده‌های دامی توسط سران قوا
شناسایی بیش از 1200 واحد صنعتی آلاینده در پایتخت
فوتسال بانوان پاکستان به مربی ایرانی سپرده شد
مرگ جنجالی خواننده ترک؛ دخترش بازداشت شد
زلنسکی آماده دادن امتیازات بزرگ است
سقوط قهرمان کشتی؛ کورتانیدزه راهی زندان شد
بومی‌سازی فناوری به روایت مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در نمایشگاه «تستا»
فرمانده ارشد القسام ترور شد/حماس ترور را تایید کرد
نتانیاهو حمله به یهودیان در استرالیا را محکوم کرد
آمار نماینده تهران درباره زندانیان مهریه نادرست است
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری از سه‌شنبه
جدول لیگ ایران فوتبال در پایان مسابقات امروز
X
آگهی تبلیغاتی