×
بین الملل
شناسه خبر : 205916
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/08 ساعت 21:31
حمله موشکی از نوار غزه به سرزمین‌های اشغالی + فیلم

حمله موشکی از نوار غزه به سرزمین‌های اشغالی + فیلم

رسانه‌های محلی از حمله موشکی مقاومت فلسطین در نوار غزه به رژیم صهیونیستی خبر دادند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ۲ فروند موشک از نوار غزه به سمت جنوب سرزمین‌های اشغالی و قدس، پرتاب شد.

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین مدعی رهگیری این ۲ موشک شد.

 

 

مرورگر شما از ویدیو پشتیبانی نمی کند، شما می توانید از طریق این لینک ویدیو را دانلود نمایید.

 

 


 

 

در همین راستا، شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی اعلام کرد: با وجود عملیات مکرر ارتش در منطقه بیت‌حانون در طول جنگ، موشک‌ها از این منطقه به اسرائیل شلیک شدند.

 

این شبکه گزارش داد: برآوردهای ارتش نشان می‌دهد حماس، موشک‌های بیشتری در اختیار دارد که می‌تواند به تل‌آویو و قدس برسد؛ در این راستا، پرتاب موشک از بیت حانون، عامل غافلگیرکننده بود، به خصوص که ارتش اسرائیل، بارها به آن منطقه حمله کرده است.

 

رسانه‌های صهیونیستی نیز اذعان کردند: غزه پس از ۴۴۹ روز جنگ همچنان قادر به پرتاب موشک به سمت قدس است.

 

 

 

میدل‌ ایست مانیتور: مقاومت فلسطینی‌ها تا آزادی، پر قدرت ادامه دارد

 

«میدل ایست مانیتور» وقایع یک سال اخیر فلسطین نمونه‌ای از ناکامی رژیم صهیونیستی دانسته و آورده است که فلسطینی‌ها هنوز ناامید نیستند و تا دستیابی به آزادی استقامت می‌کنند.

 

این تارنمای خبری تحلیلی در گزارش خود با عنوان «مروری بر یک‌سال فلسطین: نسل کشی، مقاومت و پرسش های بی‌پاسخ» آورده است: یک سال جنگ بی‌رحمانه و نسل‌کشی اسرائیل در غزه نتوانست به پایان درگیری‌ها منجر شود.

 

برعکس، سال ۲۰۲۴ همان‌طور که شروع شده بود، با نبردهای شدید در همه جبهه‌ها به پایان رسید و بیت‌لاهیا، شهری که قرار بود «تسخیر» شده باشد، همچنان در خط مقدم مبارزه باقی ماند. بیت‌لاهیا نمادی کوچک از شکست جنگ اسرائیل در نوار غزه است؛ جنگی خونین که با وجود ویرانی گسترده، پاکسازی‌های قومی، گرسنگی و نسل‌کشی، به هیچ نتیجه‌ای نرسیده است. هر روز از این جنگ وحشتناک یادآور این است که هیچ راه‌حل نظامی‌ای برای این درگیری وجود ندارد و اراده فلسطینیان، به هر قیمتی، شکست‌ناپذیر است.

 

میدل ایست مانیتور تاکید دارد: با وجود این، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل، همچنان راضی نشده است. او سال را با وعده‌های «پیروزی کامل» آغاز کرد، اما آن را به‌عنوان یک جنایتکار تحت تعقیب توسط دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) به پایان رساند.

 

در بخش دیگر این گزارش آمده است که رژیم صهیونیستی از همان روزهای نخست جنگ، برای پاکسازی قومی فلسطینی‌ها همه جنبه‌های زندگی در نوار غزه را هدف قرار داد. این شامل بیمارستان‌ها، نانوایی‌ها، بازارها، شبکه‌های برق و ایستگاه‌های آب شد و در این راستا مخصوصا بیمارستان‌های غزه، سهم بیشتری را از حملات اسرائیل دریافت کردند.

 

طبق گزارش فوق، سرخوردگی این رژیم از روندهای جنگی به تدریج افزایش یافت و حتی تلاش مذبوحانه آن برای کنترل روایت جهانی در مورد نسل کشی غزه تا حد زیادی شکست خورد.

 

دیوان بین‌المللی دادگستری در ۱۹ ژوئیه، پس از استماع شهادت بیش از ۵۰ کشور، حکمی تاریخی صادر کرد که «تداوم حضور اسرائیل در سرزمین‌های اشغالی فلسطین غیرقانونی است». این حکم که اجماع بین‌المللی را در این مورد بیان می‌کرد، در ۱۷ سپتامبر به قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل تبدیل شد که «خواستار پایان دادن به اشغال فلسطین توسط اسرائیل ظرف ۱۲ ماه آینده» است.

 

گزارش اضافه کرد: همه اینها در عمل به آن معنی بود که تلاش اسرائیل برای عادی سازی اشغال فلسطین و اقدام آن برای الحاق غیرقانونی کرانه باختری از سوی جامعه بین المللی بی اثر تلقی شد. با این حال، اسرائیل پافشاری بیشتری کرد و خشم خود را علیه فلسطینیان کرانه باختری افزایش داد و آنها نیز یکی از بدترین کشتارهای اسرائیل در این سال‌های طولانی را تجربه کردند.

 

گزارش در پایان حکم تاریخی ۲۱ نوامبر دیوان کیفری بین‌المللی مبنی بر بازداشت نتانیاهو و وزیر دفاع او «یوآو گالانت» را نور امیدی هرچند ضعیف دانست که نشان داد جهان ممکن است آماده پاسخگو کردن رژیم صهیونیستی به خاطر جنایات فراوانش باشد.

 

میدل ایست مانیتور در پایان تصریح کرد: سال ۲۰۲۵ در واقعیت می تواند آن لحظه نقطه عطف باشد. با این حال، تا آنجا که به فلسطینی ها مربوط می شود، حتی با ناکامی جامعه بین المللی در متوقف کردن نسل کشی و پاسخگوکردن اسرائیل، استقامت آنها تا زمانی که سرانجام آزادی حاصل شود، پرقدرت باقی خواهد ماند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
راه‌اندازی سامانه «بینا» برای ثبت‌نام دانش‌آموزان
جهانگیر: در شرایط «نه جنگ و نه صلح» با قدرت مسیر عدالت را دنبال می‌کنیم
روزنامه آمریکایی: جنگ‌افروزی علیه ایران نتیجه‌ای نداشت
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
ترامپ دوباره به نخست‌وزیر ایتالیا تاخت
عارف: امنیت سرمایه‌گذاری شرط اصلی جذب سرمایه است
تیراندازی در مدرسه‌ای در فیلیپین با چند کشته و زخمی
پایان امیدها؛ پرونده برگزاری جام حذفی بسته شد!
وزارت دارایی چین: محصولات 46 شرکت آمریکایی تحریم شد
بقایی: پس از تهدیدهای ترامپ، هیئت ایرانی از ادامه نشست چهارجانبه خودداری کرد
آیفون با روکش طلا؛ پاداش بسته ماندن دروازه‌بان عراق!+تصویر
شکاف تازه میان ترامپ و نتانیاهو بر سر لبنان
پیشنهاد بورسی شدن شرکت ملی نفت ایران
خواب‌آلودگی راننده حادثه آفرید + تعداد کشته ها
بازتاب تساوی ایران و بلژیک در رسانه‌های عربی؛ بیرانوند ستاره شد
میزان پرشدگی سدهای مهم کشور به چند درصد رسید
ساختارها و روندهای روابط آمریکا و اسرائیل
از تعارف آب تا سرقت طلا؛ اعترافات تکان‌دهنده زن سارق
سرمربی مصر: برای شکست ایران و صعود می‌جنگیم
چشم‌های بسته بر تفاهم یا دهان‌های باز به تهدید
پیروزی علی‌الاصول و تفاهم‌نامه ناپایدار
قیمت گوشت قرمز امروز 1 تیر 1405 + جدول
یک‌دست و یک‌صدا باشیم
افشای هاآرتص از پشت‌پرده آتش‌بس در جنوب لبنان
سرلشکر رضایی: آمریکا مسئول اقدامات تنش‌زای رژیم صهیونیستی است
برنامه مسابقات ورزشی امروز اول تیرماه 1405+ جدول پخش
پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه 1 تیر 1405+ جدول
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 1 تیر 1405+ جدول
بیانیه مشترک میانجی‌ها:توافق ایران و آمریکا بر نقشه راه 60 روزه و آغاز مذاکرات فنی
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 1‌ تیر 1405
توقف موقت مذاکرات سوئیس در سایه تهدید ترامپ/ گشایش در پرونده دارایی‌های ایران
دوفوریتی | سقوط ایران به قعر چاله جمعیتی
عراقچی: هدف دفاع از عزت و افتخار مردم عزیزمان است
ایران (0)- بلژیک (0)/گل مردود طارمی و نمایش درخشان بیرانوند؛ ایران همچنان امیدوار به صعود
با انتشار تصویر بیرانوند؛ قالیباف: ما این‌گونه از سرزمین‌ دفاع می کنیم
رسانه‌های عربی: «بیرانوند» از دروازه ایران مثل «تنگه هرمز» دفاع کرد
تعریف دو اسطوره فوتبال از نمایش تیم ملی ایران مقابل بلژیک
گاردین: نتانیاهو بزرگ‌ترین بازنده توافق ایران و آمریکا شد
واکنش ها به نمایش درخشان بیرانوند برابر بلژیک/مورینیو:او باید در تیم‌های بزرگ اروپایی باشد
کامبک مصر مقابل نیوزیلند/ صدرنشینی یاران صلاح پیش از بازی با ایران
برنامه مسابقات ورزشی امروز 1 تیر 1405+ زمان پخش
دعوت بسکتبالیست ایرانیِ ساکن آمریکا به تیم ملی/رایان صالحی‌راد کیست؟
سرپرست وزارت دفاع: به دشمن بدعهد اعتماد نداریم
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه ا تیرماه + وضعیت استان‌ها
نقش ورزش هوازی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی در زنان
هشدار متخصص گوارش درباره مصرف خودسرانه داروها
روبات کمک‌یار کادر درمان در میلان آزمایش می‌شود
چطور از خشکی پوست در تمام فصول پیشگیری کنیم؟
نسخه متخصصان برای قلب سالم؛ این عادت‌های غذایی را تغییر دهید
سامانه خورشیدی شناور کانادایی‌ها با حباب هوا یخ را شکست