×
بین الملل
شناسه خبر : 205916
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/08 ساعت 21:31
حمله موشکی از نوار غزه به سرزمین‌های اشغالی + فیلم

حمله موشکی از نوار غزه به سرزمین‌های اشغالی + فیلم

رسانه‌های محلی از حمله موشکی مقاومت فلسطین در نوار غزه به رژیم صهیونیستی خبر دادند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ۲ فروند موشک از نوار غزه به سمت جنوب سرزمین‌های اشغالی و قدس، پرتاب شد.

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین مدعی رهگیری این ۲ موشک شد.

 

 

مرورگر شما از ویدیو پشتیبانی نمی کند، شما می توانید از طریق این لینک ویدیو را دانلود نمایید.

 

 


 

 

در همین راستا، شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی اعلام کرد: با وجود عملیات مکرر ارتش در منطقه بیت‌حانون در طول جنگ، موشک‌ها از این منطقه به اسرائیل شلیک شدند.

 

این شبکه گزارش داد: برآوردهای ارتش نشان می‌دهد حماس، موشک‌های بیشتری در اختیار دارد که می‌تواند به تل‌آویو و قدس برسد؛ در این راستا، پرتاب موشک از بیت حانون، عامل غافلگیرکننده بود، به خصوص که ارتش اسرائیل، بارها به آن منطقه حمله کرده است.

 

رسانه‌های صهیونیستی نیز اذعان کردند: غزه پس از ۴۴۹ روز جنگ همچنان قادر به پرتاب موشک به سمت قدس است.

 

 

 

میدل‌ ایست مانیتور: مقاومت فلسطینی‌ها تا آزادی، پر قدرت ادامه دارد

 

«میدل ایست مانیتور» وقایع یک سال اخیر فلسطین نمونه‌ای از ناکامی رژیم صهیونیستی دانسته و آورده است که فلسطینی‌ها هنوز ناامید نیستند و تا دستیابی به آزادی استقامت می‌کنند.

 

این تارنمای خبری تحلیلی در گزارش خود با عنوان «مروری بر یک‌سال فلسطین: نسل کشی، مقاومت و پرسش های بی‌پاسخ» آورده است: یک سال جنگ بی‌رحمانه و نسل‌کشی اسرائیل در غزه نتوانست به پایان درگیری‌ها منجر شود.

 

برعکس، سال ۲۰۲۴ همان‌طور که شروع شده بود، با نبردهای شدید در همه جبهه‌ها به پایان رسید و بیت‌لاهیا، شهری که قرار بود «تسخیر» شده باشد، همچنان در خط مقدم مبارزه باقی ماند. بیت‌لاهیا نمادی کوچک از شکست جنگ اسرائیل در نوار غزه است؛ جنگی خونین که با وجود ویرانی گسترده، پاکسازی‌های قومی، گرسنگی و نسل‌کشی، به هیچ نتیجه‌ای نرسیده است. هر روز از این جنگ وحشتناک یادآور این است که هیچ راه‌حل نظامی‌ای برای این درگیری وجود ندارد و اراده فلسطینیان، به هر قیمتی، شکست‌ناپذیر است.

 

میدل ایست مانیتور تاکید دارد: با وجود این، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل، همچنان راضی نشده است. او سال را با وعده‌های «پیروزی کامل» آغاز کرد، اما آن را به‌عنوان یک جنایتکار تحت تعقیب توسط دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) به پایان رساند.

 

در بخش دیگر این گزارش آمده است که رژیم صهیونیستی از همان روزهای نخست جنگ، برای پاکسازی قومی فلسطینی‌ها همه جنبه‌های زندگی در نوار غزه را هدف قرار داد. این شامل بیمارستان‌ها، نانوایی‌ها، بازارها، شبکه‌های برق و ایستگاه‌های آب شد و در این راستا مخصوصا بیمارستان‌های غزه، سهم بیشتری را از حملات اسرائیل دریافت کردند.

 

طبق گزارش فوق، سرخوردگی این رژیم از روندهای جنگی به تدریج افزایش یافت و حتی تلاش مذبوحانه آن برای کنترل روایت جهانی در مورد نسل کشی غزه تا حد زیادی شکست خورد.

 

دیوان بین‌المللی دادگستری در ۱۹ ژوئیه، پس از استماع شهادت بیش از ۵۰ کشور، حکمی تاریخی صادر کرد که «تداوم حضور اسرائیل در سرزمین‌های اشغالی فلسطین غیرقانونی است». این حکم که اجماع بین‌المللی را در این مورد بیان می‌کرد، در ۱۷ سپتامبر به قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل تبدیل شد که «خواستار پایان دادن به اشغال فلسطین توسط اسرائیل ظرف ۱۲ ماه آینده» است.

 

گزارش اضافه کرد: همه اینها در عمل به آن معنی بود که تلاش اسرائیل برای عادی سازی اشغال فلسطین و اقدام آن برای الحاق غیرقانونی کرانه باختری از سوی جامعه بین المللی بی اثر تلقی شد. با این حال، اسرائیل پافشاری بیشتری کرد و خشم خود را علیه فلسطینیان کرانه باختری افزایش داد و آنها نیز یکی از بدترین کشتارهای اسرائیل در این سال‌های طولانی را تجربه کردند.

 

گزارش در پایان حکم تاریخی ۲۱ نوامبر دیوان کیفری بین‌المللی مبنی بر بازداشت نتانیاهو و وزیر دفاع او «یوآو گالانت» را نور امیدی هرچند ضعیف دانست که نشان داد جهان ممکن است آماده پاسخگو کردن رژیم صهیونیستی به خاطر جنایات فراوانش باشد.

 

میدل ایست مانیتور در پایان تصریح کرد: سال ۲۰۲۵ در واقعیت می تواند آن لحظه نقطه عطف باشد. با این حال، تا آنجا که به فلسطینی ها مربوط می شود، حتی با ناکامی جامعه بین المللی در متوقف کردن نسل کشی و پاسخگوکردن اسرائیل، استقامت آنها تا زمانی که سرانجام آزادی حاصل شود، پرقدرت باقی خواهد ماند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران