×
سیاسی
شناسه خبر : 205905
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/08 ساعت 18:56
قالیباف: امروز بصیرت اهمیت ویژه‌ای دارد

قالیباف: امروز بصیرت اهمیت ویژه‌ای دارد

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به حماسه 9 دی گفت: تأکید رهبر انقلاب بر جهاد تبیین بویژه در زمانی که دشمن با تمام ابزار خود تلاش دارد ذهن ملت ایران را از ارزش‌های خود دور نگاه دارد، نشان می‌دهد که امروز بیش از هر زمان دیگری به «بصیرت» نیازمندیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم اختتامیه پنجمین دوره جشنواره شهید مدرس(ره) که امروز شنبه، 8 دی ماه 1403 در بهارستان برگزار شد، با بیان اینکه در آستانه 9 دی روز بصیرت قرار داریم، گفت: تأکید رهبر معظم انقلاب بر جهاد تبیین به خصوص در زمانی که دشمن با تمام ابزار خود تلاش دارد در جنگ نابرابر ترکیبی و شناختی که راه انداخته است، ذهن ملت ایران و امت اسلام را از باورها و ارزش‌های خود دور نگاه دارد، نشان می‌دهد که امروز بیش از هر زمان دیگری به «بصیرت» نیازمندیم.

قالیباف در ادامه با بیان اینکه دشمن در چند دهه قبل از طریق جنگ سخت به دنبال بلعیدن منابع ما بودند، گفت: امروز این جنگ به‌صورت نرم و اتکا به قدرت هوشمند انجام می‌شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه دشمن به دنبال یافتن افراد تأثیرگذار در جامعه ماست تا آنها را از مسیر انقلاب اسلامی جدا کند، تأکید کرد: از این رو امروز جنگ نرم و حضور در این عرصه بسیار با آنچه در گذشته داشتیم، متفاوت است و لذا باید بیش از پیش تلاش کنیم.

وی با تأکید بر اینکه هر کجا هستیم باید در راه خدا گام برداریم، اظهار داشت: خداوند در قرآن فرموده است مشتری شما در این دنیا صرفاً من هستم و بهای شما نیز بهای بهشت است و اگر مجاهد راه خدا باشید، بهای بهشت را دارید. از این رو اگر خود را به هر چیز و هر کس غیر از خدا بفروشیم، ارزان فروخته‌ایم.

قالیباف تأکید کرد: ما عمر، روح، فکر، ذهن، جسم و قوت خود را با صاحب اصلی آن معامله می‌کنیم، لذا باید هر صبحی که از خواب بر می‌خیزیم به این نکته توجه کنیم که قرار است امروز در چه مسیری گام برداریم.

رئیس قوه مقننه با اشاره به اینکه قطعاً زندگی در ابعاد مختلف خود از حوزه مادی گرفته تا معنوی در حوزه فردی تا خانواده و جامعه، دارای فراز و نشیب و سختی است، یادآور شد: حضرت امام(ره) می فرمایند، کار برای خدا هرگز دلسردی به همراه ندارد و اگر روزی از زندگی مادی و معنوی خود خسته شدیم باید به خاطر بیاوریم که کار برای خدا خستگی ندارد که کار برای خدا ضمانت الهی را برای اجر دنیوی و اخروی به همراه دارد.

وی همچنین با اشاره به اینکه در همه جوامع از سطح خانواده گرفته تا ملی در حوزه اداری یا میدان رزم، اعتماد بزرگ‌ترین سرمایه است، عنوان کرد: همه ما باید تلاش کنیم تا سرمایه اعتماد را در جامعه افزایش دهیم؛ همین اعتماد رمز موفقیت در دوران دفاع مقدس بود. اگر این اعتماد وجود داشته باشد، سایر ویژگی‌های بعدی نیز به دنبال آن خواهد آمد اما زمانی که اعتماد در یک جامعه از بین برود، محبت، گذشت، انسجام، رابطه عاطفی و خیر و برکت از بین خواهد رفت و در کنار آن سختی، بی انگیزگی، اختلاف، سرخوردگی، غیبت و دروغ به وجود می‌آید.

قالیباف در ادامه با تأکید بر این که فلسفه وجودی همه سازمان‌ها و نهادهای وابسته به مجلس و ادارات قوه مقننه این است که نمایندگان بتوانند به امر قانونگذاری و نظارت بپردازند، افزود: ستاد مجلس نیز می‌تواند در افزایش توانایی، تصمیم‌گیری‌های خوب و حل مشکلات مردم، مؤثر باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که ستاد مجلس باید برای تصمیم‌گیری‌های درست و دقیق نمایندگان بسترسازی کند، اظهار کرد: جدیت من در رفتار با همکاران حوزه قوانین به دلیل این است که هر کدام از آنها در حوزه قانونگذاری بسیار مؤثر هستند و برخی از آنها سابقه بیشتری از نمایندگان در این حوزه دارند لذا باید دقت عمل بیشتری داشته باشند.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر و تندیس از برگزیدگان پنجمین دوره جشنواره شهید مدرس(ره) قدردانی کرد.


نورنیوز
کلید واژگان
قالیباف9 دیبصیرت
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
خیبر - تراکتور / جدال برای صدر جدول لیگ برتر
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
افشای دخمه‌های مرگ
رشد قیمت املاک نداریم
هشدار جدی درباره بحران آب در تهران؛ محدودیت‌ها آغاز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 17 آبان 1404 + جدول
هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نشده است
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید + فیلم
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
جزئیات تغییر در پرداخت کالابرگ الکترونیک
آزادی 14 زندانی جرائم غیر عمد در ایام فاطمیه با کمک خیران
4 شهر خوزستان در وضعیت بنفش
آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضاییه
قاتل فراری کرمانشاه در تهران دستگیر شد
واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش به «کاهش سن ورود به مدرسه»
13 میلیون ایرانی در حوزه استخراج غیرمجاز رمز ارز فعال هستند
گالیاردی جانشین احتمالی قلعه نویی پس از 2026
کاشف ساختار مارپیچ دوگانه دی‌ان‌ای در گذشت
آغاز سکوت انتخاباتی در عراق
رودخانه تجارت، میان دو دل شرقی
دبیرکل ناتو: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز شنبه17 آبان 1404 + جدول
جزئیات تازه از پرونده قتل در اداره مخابرات فرودگاه امام(ره)
تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
کارگردان سریال های تلویزیونی درگذشت + آثار
راز مرگ دو ایرانی در آتش‌سوزی ریچموندهیل فاش شد؛ دستگیری دو مظنون اهل تورنتو
تهران؛ پایتختی که شب‌ها آب ندارد!
X
آگهی تبلیغاتی