×
سیاسی
شناسه خبر : 205905
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/08 ساعت 18:56

قالیباف: امروز بصیرت اهمیت ویژه‌ای دارد

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به حماسه 9 دی گفت: تأکید رهبر انقلاب بر جهاد تبیین بویژه در زمانی که دشمن با تمام ابزار خود تلاش دارد ذهن ملت ایران را از ارزش‌های خود دور نگاه دارد، نشان می‌دهد که امروز بیش از هر زمان دیگری به «بصیرت» نیازمندیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم اختتامیه پنجمین دوره جشنواره شهید مدرس(ره) که امروز شنبه، 8 دی ماه 1403 در بهارستان برگزار شد، با بیان اینکه در آستانه 9 دی روز بصیرت قرار داریم، گفت: تأکید رهبر معظم انقلاب بر جهاد تبیین به خصوص در زمانی که دشمن با تمام ابزار خود تلاش دارد در جنگ نابرابر ترکیبی و شناختی که راه انداخته است، ذهن ملت ایران و امت اسلام را از باورها و ارزش‌های خود دور نگاه دارد، نشان می‌دهد که امروز بیش از هر زمان دیگری به «بصیرت» نیازمندیم.

قالیباف در ادامه با بیان اینکه دشمن در چند دهه قبل از طریق جنگ سخت به دنبال بلعیدن منابع ما بودند، گفت: امروز این جنگ به‌صورت نرم و اتکا به قدرت هوشمند انجام می‌شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه دشمن به دنبال یافتن افراد تأثیرگذار در جامعه ماست تا آنها را از مسیر انقلاب اسلامی جدا کند، تأکید کرد: از این رو امروز جنگ نرم و حضور در این عرصه بسیار با آنچه در گذشته داشتیم، متفاوت است و لذا باید بیش از پیش تلاش کنیم.

وی با تأکید بر اینکه هر کجا هستیم باید در راه خدا گام برداریم، اظهار داشت: خداوند در قرآن فرموده است مشتری شما در این دنیا صرفاً من هستم و بهای شما نیز بهای بهشت است و اگر مجاهد راه خدا باشید، بهای بهشت را دارید. از این رو اگر خود را به هر چیز و هر کس غیر از خدا بفروشیم، ارزان فروخته‌ایم.

قالیباف تأکید کرد: ما عمر، روح، فکر، ذهن، جسم و قوت خود را با صاحب اصلی آن معامله می‌کنیم، لذا باید هر صبحی که از خواب بر می‌خیزیم به این نکته توجه کنیم که قرار است امروز در چه مسیری گام برداریم.

رئیس قوه مقننه با اشاره به اینکه قطعاً زندگی در ابعاد مختلف خود از حوزه مادی گرفته تا معنوی در حوزه فردی تا خانواده و جامعه، دارای فراز و نشیب و سختی است، یادآور شد: حضرت امام(ره) می فرمایند، کار برای خدا هرگز دلسردی به همراه ندارد و اگر روزی از زندگی مادی و معنوی خود خسته شدیم باید به خاطر بیاوریم که کار برای خدا خستگی ندارد که کار برای خدا ضمانت الهی را برای اجر دنیوی و اخروی به همراه دارد.

وی همچنین با اشاره به اینکه در همه جوامع از سطح خانواده گرفته تا ملی در حوزه اداری یا میدان رزم، اعتماد بزرگ‌ترین سرمایه است، عنوان کرد: همه ما باید تلاش کنیم تا سرمایه اعتماد را در جامعه افزایش دهیم؛ همین اعتماد رمز موفقیت در دوران دفاع مقدس بود. اگر این اعتماد وجود داشته باشد، سایر ویژگی‌های بعدی نیز به دنبال آن خواهد آمد اما زمانی که اعتماد در یک جامعه از بین برود، محبت، گذشت، انسجام، رابطه عاطفی و خیر و برکت از بین خواهد رفت و در کنار آن سختی، بی انگیزگی، اختلاف، سرخوردگی، غیبت و دروغ به وجود می‌آید.

قالیباف در ادامه با تأکید بر این که فلسفه وجودی همه سازمان‌ها و نهادهای وابسته به مجلس و ادارات قوه مقننه این است که نمایندگان بتوانند به امر قانونگذاری و نظارت بپردازند، افزود: ستاد مجلس نیز می‌تواند در افزایش توانایی، تصمیم‌گیری‌های خوب و حل مشکلات مردم، مؤثر باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که ستاد مجلس باید برای تصمیم‌گیری‌های درست و دقیق نمایندگان بسترسازی کند، اظهار کرد: جدیت من در رفتار با همکاران حوزه قوانین به دلیل این است که هر کدام از آنها در حوزه قانونگذاری بسیار مؤثر هستند و برخی از آنها سابقه بیشتری از نمایندگان در این حوزه دارند لذا باید دقت عمل بیشتری داشته باشند.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر و تندیس از برگزیدگان پنجمین دوره جشنواره شهید مدرس(ره) قدردانی کرد.


نورنیوز
کلید واژگان
قالیباف9 دیبصیرت
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برنامه مسابقات ورزشی امروز سه‌شنبه 18 شهریور
وضعیت آب و هوا امروز سه‌شنبه 18 شهریور1404 + وضعیت استان‌ها
راه درمان پارکینسون چیست؟
مرگ خاموش چغازنبیل؛ میراث 3200 ساله ایلامی‌ها در خطر نابودی
چرا زنان بیشتر به بیماری ام‌اس مبتلا می‌شوند؟
عراقچی و گروسی به قاهره می‌روند
ارتش یمن: فرودگاه بن‌گوریون، رامون و یک نقطه حساس در دیمونا را هدف قرار دادیم
مدودف: فنلاند برای جنگ با روسیه آماده می‌شود
زمان تشییع پیکر صدابردار پیشکسوت اعلام شد
چرا عرضه خودرو در بورس کالا به نفع مصرف‌کنندگان نیست؟
عکس های منتخب ایران ؛ دوشنبه 17 شهریور 1404
احتکار و گرانفروشی مرغ و گوشت در ارومیه
انصار الله: عملیات امروز در قدس پاسخی شایسته به جنایات رژیم صهیونیستی بود
یارانه بخشی از هزینه نان پرداخت می شود
جزییات تخلیه بخشی از بزرگترین فرودگاه انگلیس اعلام شد
آیا باشگاه پرسپولیس به بابک زنجانی فروخته شد؟
آلمان به دلیل سیاست‌های انرژی، گاز وارداتی را گران‌تر می‌خرد
حکم 83 میلیون دلاری دادگاه آمریکایی علیه ترامپ
تاکید 1200 هنرمند عرضه سینما بر پایان نسل کشی در غزه
دولت فرانسه سقوط کرد
تاج : اعتراضم بابت داوری کافا را به دوستانم منتقل کردم
نورنما | غافلگیری عکاس حیات‌وحش توسط چیتا
حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران مصداق بارز تروریسم دولتی است
پیام‌های راهبردی و عملیاتی یک سخنرانی
بحران سیاسی فرانسه و آینده مبهم مکرون
اتحادیه اروپا 14 میلیون یورو برای حمایت از مردم افغانستان اختصاص داد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(79) «بیرِم»
اقدام مشترک روسیه و افغانستان بر روی برخی طرح‌های اقتصادی
ترامپ در سراشیبی سقوط محبوبیت در آمریکا
مصطفی تاج زاده تاکنون یکبار هم درخواست مرخصی نکرده است
175 زندانی واجد شرایط با مرخصی پایان حبس آزاد شدند
اعتصاب کارکنان مترو لندن شبکه حمل‌ونقل را فلج کرد
شکل گیری هندسه نظم جدید جهانی با محوریت قدرت جهان اسلام+فیلم
امضای توافقنامه 21 بندی سازمان گذرگاه‌های مرزی عراق با ایران
آغاز طرح ساماندهی دستفروشان میدان ولیعصر تهران
تجلیل از ساره جوانمردی قهرمان پارالمپیک
آغازهوشمندسازی آزادراه تهران-شمال با تجهیزات روز دنیا
عطرافشانی و گلباران مزار شهدای هفدهم شهریور+فیلم
سرپرست جدید معاونت امور هنری وزارت ارشاد معرفی شد
گسترش همکاری نظامی کره‌جنوبی و ژاپن با آمریکا
باکو: قصدی برای جانبداری میان ایران و اسرائیل نداریم
هشدارصدراعظم آلمان نسبت به تداوم اقدامات روسیه
منیر الحدادی؛ از آکادمی بارسلونا تا استقلال تهران
اسپانیا سفیر خود را از اسرائیل فراخواند
امت واحد؛ حلقه مفقوده بازسازی قدرت جهان اسلام
قفقاز جنوبی؛ میدان جدید رویارویی پکن-واشنگتن
عامل اصلی افت قیمت طلا در بازار تهران چه بود؟
افشاگری رونالدینیو از تاریخی‌ترین ویدیو یوتیوب با بیش از 1 میلیون بازدید + فیلم
واکنش پرهام مقصودلو به پیروزی مقابل فیروزجا
زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش مشخص شد
X
آگهی تبلیغاتی