×
بین الملل
شناسه خبر : 205846
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/08 ساعت 13:00
یمن مصمم  در حمایت از غزه

عماد خشمان*

یمن مصمم در حمایت از غزه

تهدیدات دشمن صهیونیستی، یمنی ها را نمی ترساند و آنها را از تصمیم خود در حمایت از غزه و ملت فلسطین باز نمی‌دارد. یمن با وجود اینکه از محاصره ظالمانه و حملات ددمنشانه 10 ساله رنج می برد، اما ذره ای از اصول اخلاقی و انسانی خود عقب ننشسته است.

نورنیوز-گروه بین الملل:  یکی از تحلیلگران لبنانی به سردرگمی و آشفتگی صهیونیستها در مقابله با حملات نیروهای مسلح یمن اشاره کرد و گفت: رژیم اسرائیل در برابر یمنی‌ها به عنوان پشتیبان غزه راه به جایی نخواهد برد.

به گزارش خبرگزاری شهاب، «عماد خشمان» افزود: تهدیدات دشمن صهیونیستی، یمنی ها را نمی ترساند و آنها را از تصمیم خود در حمایت از غزه و ملت فلسطین باز نمی‌دارد. یمن با وجود اینکه از محاصره ظالمانه و حملات ددمنشانه ۱۰ ساله رنج می برد، اما ذره ای از اصول اخلاقی و انسانی خود عقب ننشسته است.

وی ادامه داد: یمن محاصره دریایی علیه بنادر رژیم صهیونیستی در دریای سرخ را اعمال کرده و کشتی هایی که به سمت این بنادر می روند را هدف قرار می دهد. همچنین عمق سرزمین های اشغالی و تل آویو را با موشک های بالستیک و با پهپادهای انتحاری پایگاه های نظامی و تاسیسات مهم این رژیم را هدف قرار می دهد.

این تحلیلگر به حملات یمن به رژیم صهیونیستی و فرار شهرک نشینان به سمت پناهگاه و شنیده شدن صدای آژیر خطر اشاره و اضافه کرد: دشمن دچار سردرگمی شده و توان مقابله با این موشکها را ندارد که از مسافتی هزاران مایلی می آید.

وی گفت: میان سران و فرماندهان نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی درباره نحوه برخورد با تهدید یمنی ها اختلاف وجود دارد، آنها انتظار جنگ فرسایشی بلندمدت را دارند. تهدیدات توخالی آمریکایی ها و غربی ها علیه یمن با واکنش نیروهای مسلح این کشور در هدف قرار دادن ناوهای آمریکایی بدون هیچ گونه هراسی روبه رو می شود.

خشمان تاکید کرد: یمن همواره اعلام کرده که رفع محاصره بنادر رژیم صهیونیستی و توقف حملات به آن منوط به توقف جنگ غزه است. این رویارویی که وارد مرحله پنجم خود شده ادامه خواهد داشت و در مراحل آتی خود تشدید می شود و دشمن صهیونیست توان توقف آن را ندارد.

به گفته وی، حملات هوایی به یمن با مشارکت آمریکا و انگلیس راه به جایی نخواهد برد.

این تحلیلگر در عین حال درباره طرح های دشمن صهیونیست که به شیوه های مختلف به دنبال ضربه زدن به ملت یمن از طریق انجام اقدامات خصمانه امنیتی و نظامی تخریبی است، هشدار داد.

خشمان درباره مذاکرات مربوط به آتش بس در نوار غزه نیز گفت: خود اسرائیلی ها نیز در جدیت بنیامین نتانیاهو تردید دارند و این از اظهارات مقامات رژیم صهیونیستی مشهود است. این تردید به عملکرد سابق نتانیاهو مربوط است که در لحظات آخر با قرار دادن شروط جدید، همه آرزوهای خانواده های اسیران صهیونیست را درباره بازگشت فرزندانشان بر باد داد.

به گزارش ایرنا، وی افزود: نتانیاهو این بار هم با کارشکنی های خود اجازه موفقیت مذاکرات آتش بس را نمی دهد. او با ارتکاب کشتار غیرنظامیان به دنبال امتیاز گرفتن بیشتر از مذاکره کننده فلسطینی است، اما با توجه به صلابت مبارزان در غزه و ضربات مهلکی که روزانه به دشمن صهیونیست وارد می کنند این تحرکات نتانیاهو با شکست روبه رو خواهد شد.


کلید واژگان
غزهیمنحمایت
نظرات

آخرین اخبار
ترکیه: آنکارا آماده میانجیگری بین ایران و آمریکا است
عکس های منتخب حیات وحش هفته جهان
صنعاء: هرگونه اقدام علیه ایران به شکست خواهد انجامید
برف و باران دوباره مهمان تهران می‌شود
بیانیه هیات دولت در محکومیت تصمیم وزیران خارجه اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
نخست وزیر انگلیس: با متحدان خود درباره ایران گفت‌وگو می‌کنیم
طرح اسامی جدید به جای نوری المالکی صحت ندارد
خروش پاکستان برای همبستگی با ایران
فروش بیش از 28 هزار بلیت جشنواره فیلم فجر
بازداشت 85 عامل اصلی میدانی و تخریب‌گر اموال مردم زنجان
تل‌آویو: گذرگاه رفح یکشنبه بازگشایی می‌شود
دانشجویان در صورت غیبت در امتحانات پایان‌ترم ، حذف می‌شوند؟
تمدید مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع
اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است
ویتکاف مدعی شد: ارتباطات زیادی با ایران داشته ایم
آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد
برلین: به‌طور مستمر پیرامون ایران، با آمریکا در تماسیم
پیام استانبول؛ نه به جنگ، نه به تسلیم
نورنما | میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان مبارک‌‌ باد
السیسی: برای کاهش تنش بین ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم
سقوط سنگین طلای جهانی
ترامپ معترض آمریکایی را «آشوبگر» و «شورشی» توصیف کرد
صعود ژاپن به مرحله حذفی جام ملت‌های آسیا
بغداد در تلاش برای میانجی‌گری بین ایران و آمریکا
واکنش اژه‌ای: سپاه در خط مقدم مقابله با تروریسم است
در دیدار عراقچی با اردوغان چه گذشت؟
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
افغانستان در صدر قرار گرفت؛ ایران دوم شد
دولت به دنبال بسته‌شدن پرونده «گزینه نظامی علیه ایران»
همتی: میزان عرضه از تقاضای ارز پیشی گرفت
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور؛ در این محورها تردد نکنید
روسیه خطاب به آمریکا: قبل از هر اقدامی علیه ایران، خوب فکر کن
تلگراف: محاصره نظامی ابزار فشار ترامپ برای کشاندن ایران به میز مذاکره است
واکنش وزارت ورزش درپی اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
پرده دیگری از بازیگر بین المللی سیرک؛ چرا زلنسکی ایران را بهانه کرد؟
دستیار مقام معظم رهبری: نظم جدیدی در راه است
سیم‌کارت 700 هزار تومانی استارلینک؟ فریب جدید بازار سیاه اینترنت
دشتستان لرزید
لاریجانی: تبعات مصوبه اتحادیه اروپا علیه سپاه متوجه خود آن‌هاست
تصادف زنجیره‌ای 20 خودرو در آذربایجان شرقی باعث مصدومیت 5 نفر شد
پیام مشترک تهران–آنکارا؛ نفی جنگ و بازگشت به دیپلماسی برای عبور از بحران
قرعه‌کشی پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا
پزشکیان: به هرگونه حمله به ایران، بی‌درنگ و با قاطعیت پاسخ داده خواهد شد
فایننشال‌تایمز: تهدیدات ترامپ، تلاش‌های دیپلماتیک برای توافق با ایران را پیچیده کرده است
نماینده دائم روسیه: ایران در برابر تهدیدها نسبت به گذشته آماده‌تر است
عراقچی: ایران آماده شروع مذاکرات در خصوص مسائل هسته‌ای است
ممنوعیت ورود مقامات ارشد ایران و خانواده‌هایشان به آمریکا
زلنسکی: بحران آمریکا و ایران بر مذاکرات اوکراین و روسیه تاثیر می‌گذارد
آغاز امتحانات پایان ترم دانشگاه علمی کاربردی از فردا
میانجی‌گری عراق برای جلوگیری از جنگ در خاورمیانه