×
اقتصادی
شناسه خبر : 205821
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/08 ساعت 10:18
امشب؛ آخرین مهلت ثبت‌ درخواست محصولات ایران‌خودرو

امشب؛ آخرین مهلت ثبت‌ درخواست محصولات ایران‌خودرو

مهلت ثبت‌ درخواست محصولات ایران‌خودرو امشب به پایان می‌رسد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: طرح فروش فوق‌العاده و پیش‌فروش هفت محصول گروه صنعتی ایران‌خودرو که از دوم دی ماه آغاز شده بود، امشب به پایان خواهد رسید.

طرح جدیدی از فروش فوق‌العاده و پیش‌فروش محصولات ایران خودرو با اعلام رسمی این موضوع توسط گروه صنعتی ایران خودرو از ۲۰ آذر ماه کلید خورد و پس از گذشت دو هفته از شروع فرآیند وکالتی کردن حساب‌ها (ویژه متقاضیان عادی)، ثبت‌نام خودرویی برای انتخاب دو اولویت از بین محصولات عرضه شده، از یکشنبه هفته گذشته (دوم دی ماه) آغاز شد.

بر همین اساس، طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، این مهلت ساعت ٢٣ و ۵٩ دقیقه امشب (شنبه هشتم دی ماه) به پایان خواهد رسید.

 طرح جدید فروش فوق‌العاده و پیش‌فروش تعدادی از محصولات ایران‌خودرو با موعد تحویل فروردین سال ۱۴۰۴،  برای هر سه گروه متقاضیان عادی، مادران و دارندگان خودروهای فرسوده، اجرایی شده است.

گفتنی است؛ مهلت وکالتی کردن حساب‌ها، در ابتدا تا روز ۲۹ آذر ماه در نظر گرفته شده بود، اما این مهلت به دلیل تعطیلات ناشی از آلودگی هوا طی هفته گذشته تا (یکشنبه ۲ دی ماه) و سپس تا روز سه‌شنبه (چهارم دی ماه) تمدید شد.  

در این دور از عرضه‌ محصولات ایران‌خودرو، علاوه بر اجرای طرح فروش فوق‌العاده سورن پلاس با موتور XU۷P و پیش فروش دناپلاس دستی با موتور EF۷P، دناپلاس دستی با موتور EF۷، تارا دستی و تارا اتوماتیک، سورن پلاس دوگانه سوز و سورن پلاس XU۷P،   یک خودرو برقی (FAW)، بدون سهمیه نیز عرضه شده است.  

گفتنی است موعد تحویل خودرو در فروش فوق‌العاده ۹۰ روز پس از واریز کامل وجه خودرو و انعقاد قرارداد با ایران‌خودرو است و در طرح پیش‌فروش نیز بر اساس نوع محصول و اولویت کسب شده متقاضی، از چهار تا ۹ ماه پس از واریز ۵۰ درصد وجه مصوب فعلی خودرو و انعقاد قرارداد تعیین شده است.

 ثبت درخواست خودرویی برای متقاضیان (البته فقط متقاضیان عادی) که از ۲۱ آذر ماه تا چهارم دی ماه نسبت به وکالتی کردن یکی از حساب‌های خود نزد بانک‌های عامل اقدام کرده و مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان را در این حساب بلوکه می‌کنند، صرفاً از طریق سایت فروش اینترنتی ایران‌خودرو به نشانی ikcosales.ir امکان‌پذیر بوده و تا پایان روز جاری ادامه دارد.

بدیهی است که ثبت درخواست خودرویی، تاثیری در اولویت متقاضیان نخواهد داشت و فرآیند اولویت‌بندی (قرعه‌کشی) پس از اتمام مهلت ثبت‌نام انجام خواهد شد.

همچنین شایان ذکر است که ایران‌خودرو برای متقاضیانی که شرایط طرح‌های عادی، حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و جایگزینی خودروهای فرسوده را ندارند، امکان ثبت‌نام و خرید محصول برقی بستیون NAT را فراهم کرده است. موعد تحویل این خودرو برقی حداکثر ۹۰ روز پس از تکمیل وجه است. متقاضیان این خودرو محدودیت‌ها و ضوابطی از جمله مسدودی حساب بانکی، عدم خرید در ۴۸ ماهه گذشته و یا پلاک فعال و محدودیت سنی را نخواهند داشت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
باز شدن پای آذربایجان به غزه
هشدار آخر به گرانفروشان شیر و لبنیات
کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل در مرز یارون
حمله به ایران تصمیم اشتباهی بود که امنیت آمریکا را تضعیف کرد
پرداخت عادلانه اولویت دولت در اصلاح نظام اداری است
چرا ایران تیتر انحرافی برای سفر نتانیاهو به آمریکا است؟
نورنما | بعضی یلداها هیچ‌وقت تموم نمی‌شن...
حسن مصطفی بار دیگر رئیس فدراسیون جهانی هندبال شد
کمترین پایه حقوق به 33 میلیون تومان می‌رسد؟
قطع گاز، بزرگ‌ترین نگرانی صنعت پتروشیمی
کره شمالی خواستار توقف برنامه هسته‌ای ژاپن شد
هشدار درباره سالمندی شتابان ایران
توقیف و بازرسی کشتی روسی در آب‌های سوئد
دریادار ایرانی: ناوگروه‌های 103 و 104 نیروی دریایی ارتش در مسیر آفریقای جنوبی هستند
ایران عضو ناظر کمیته فنی فناوری‌های کوانتومی شد
تنش در شورای شهر تهران
تگزاس و کالیفرنیا را پس بده تا درباره نفت مذاکره کنیم!
انتقاد عضو حزب‌الله از تأخیر در پذیرش استوارنامه سفیر ایران
احداث 19 شهرک در کرانه باختری در ادامه سیاست الحاق اراضی است
سلاح جدیدی که آمریکا به ارتش اسرائیل داد
سازمان ملل: داعش در افغانستان 2000 نیرو دارد
موج شدید آنفلوآنزا در کشور هفته جاری مهار می شود
هیچ راه‌حلی برای اداره کشور جز استقرار نظام حزبی وجود ندارد
12 مجروح در انحراف مینی‌بوس دانش‌آموزان در محور ایوانکی
شکسته شدن رکورد مصرف روزانه گاز
سریال «دزد و همسرش» با الهام از یک داستان واقعی پخش می‌شود
خبر خوش برای بازنشستگان کشوری درباره مرحله پایانی پرداخت معوقات
وداع سپاهان از جام‌حذفی؛ کولاک خیبر در نقش جهان
نورنما | یلداتان مبارک و زندگی‌تان پر از بهانه‌های شاد باد
نگرانی مقامات واشنگتن و تل‌آویو از تجدید قوای حماس و حزب‌الله
گزارش وزیر نفت از کاهش مصرف روزانه بنزین
قیمت‌گذاری شرکت ایران‌مال آغاز شد
احتمال اعلام وصول بودجه 1405 در روز سه‌شنبه/ حضور پزشکیان در مجلس
مدارس 4 شهرستان خراسان رضوی فردا غیرحضوری شد
آمریکا سومین نفتکش ونزوئلا را توقیف کرد
ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تا نیمه فروردین اعلام شد
راز مفقودی زن 33 ساله فاش شد
روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد
دو حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ماکرون به مرتس خیانت کرد
نورنما | حلول ماه رجب و میلاد امام محمد باقر (ع) مبارک
واکنش مهاجرانی به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا
برف و باران در جاده‌های 3 استان/ خسارت های سیلاب در 431 شهر و روستای چهار استان/فوت 8 نفر
مراکز شماره‌گذاری پلیس فردا طبق روال عادی فعالیت می‌کنند
اسلامی: در زمینه رادیودارو، پلاسما و پرتودهی به پیشرفت‌های خوبی دست یافته‌ایم
بدعت آمریکا تهدیدی برای نظم جهانی است؟
فردا فعالیت بانک‌ها از چه ساعتی آغاز می‌شود؟
مدیرعامل توانیر: برای نخستین‌بار رشد تقاضای برق کشور 3 درصد کاهش یافت
دادگستری تهران نسبت به افزایش پیامک‌های جعلی هشدار داد
سرلشکر موسوی: راه مقاومت و قوی­تر شدن را انتخاب کرده‌­ایم
X
آگهی تبلیغاتی