×
بین الملل
شناسه خبر : 205815
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/08 ساعت 09:23
آماده پاسخگویی به هرگونه تجاوز دشمن هستیم

ستاد کل نیروهای مسلح:

آماده پاسخگویی به هرگونه تجاوز دشمن هستیم

ستاد کل نیروهای مسلح در بیانیه‌ای به مناسبت سالروز9 دی تاکید کرد: نیروهای مسلح از کوچکترین تلاشی در جهت دفاع مقتدرانه و حفظ امنیت این مرز و بوم دریغ نکرده و همواره آماده پاسخگویی قاطع و کوبنده به هرگونه تهدید و تجاوز دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی می‌باشند.

نورنیوز-گروه سیاسی: متن بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

وَ ذَکِّرْهُمْ بِأَیَّامِ اللَّهِ إِنَّ فی ذلِکَ َلآیاتٍ لِکُلِّ صَبَّارٍ شَکُورٍ

تاریخ، حماسه‌های ایستادگی را فراموش نمی‌کند؛ حماسه‌هایی که از دل ایمان و اراده جوشیده‌اند و آن را چون پرچمی استوار می‌نماید تا راهنمای دیگران باشد. نهم دی‌ماه تجلی اراده و مجاهدت‌هایی است که به‌صورت خودجوش حرکت عظیمی را در تاریخ ثبت و آن را چراغ راه مسیر پر تلاطم انقلاب اسلامی قرار داد.

مردم و ولایت فقیه به‌عنوان ارکان اصلی و لاینفک نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می‌باشند که با تکیه بر این دو رکن، نظام توانسته است به بسیاری از آرمان‌های انقلابی دستیابی پیدا کند و بر مشکلات پیروز گردد. نظام سلطه به رهبری آمریکای خبیث و با کمک رژیم منحوس و کودک‌کش صهیونیستی در طول انقلاب از هیچ تلاشی در مقابله با انقلاب اسلامی و اهداف آن کوتاهی نکرده و تمام امکانات خود را در این مسیر به‌کار گرفته‌اند؛ اما به فضل الهی، با حضور مردم ولایتمدار در صحنه‌ها و عرصه‌های گوناگون و پرچم‌داری ولی امر مسلمین با شکست‌های پی در پی و مفتضحانه روبه‌رو گردیده‌اند.

وقایع اخیر در منطقه، به‌ویژه تحولات سوریه، نشان از تداوم شرارت، ناامنی و عمق دشمنی استکبار جهانی به رهبری شیطان بزرگ آمریکای جنایتکار، با ملت‌های آزادی‌خواه دارد و نباید تردید کرد که آنچه در سوریه رخ داده است، محصول یک نقشه مشترک آمریکایی و صهیونیستی است. بدیهی است نظام سلطه به سرکردگی آمریکا در منطقه غرب آسیا به دنبال تحقق اهداف شیطانی خود از جمله غارت منابع و در بند کشیدن مسلمانان می‌باشد و در حال حاضر بزرگترین مانع در مقابل ظلم و جنایت خود را نظام مقدس جمهوری اسلامی می‌داند؛ لذا تلاش می‌کند که برای عبور از این مانع از تمام ظرفیت‌های بین‌المللی و منطقه‌ای استفاده نماید؛ اما اگر به روزهای گذشته خود مروری داشته باشد، خواهد فهمید که همچون گذشته همه آرزوهای آنان توسط ملت قهرمان ایران اسلامی لگدمال خواهد شد و به فضل الهی در سوریه نیز دستاوردی نخواهند داشت.

ستاد کل نیروهای مسلح ضمن ارج نهادن به دهه بصیرت (نهم تا نوزدهم دی‌ماه) و گرامیداشت پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، به ملت قهرمان و همواره بیدار ایران اسلامی اعلام می‌دارد که نیروهای مسلح مقتدر جمهوری اسلامی ایران با تمام توان و آمادگی کامل با بهره‌گیری از همه تجارب و آخرین دستاوردهای دفاعی و پشتیبانی مردم عزیز، مؤمن و انقلابی از کوچکترین تلاشی در جهت دفاع مقتدرانه و حفظ امنیت این مرز و بوم دریغ نکرده و همواره آماده پاسخگویی قاطع و کوبنده به هرگونه تهدید و تجاوز دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی می‌باشند.»


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نورنما | 22تا تیپ مختلف در یک انیمیشن!
مستندسازی تجاوز رژیم صهیونیستی برای تاریخ و دادگاه‌ها ضروری است
اولین طلای رویینگ ایران در قهرمانی آسیا 2025
کشته شدن 8 بازیکن ملی‌پوش کریکت در اثر حمله هوایی پاکستان
کواکبیان به 14 ماه حبس محکوم شد
برکناری رئیس کل بانک مرکزی تکذیب شد
چالش کمبود پرستار و کاهش تقاضا برای ورود به خدمت
یک نماینده سابق و یک نماینده فعلی مجلس به حبس محکوم شدند
افت رمزارزها، صعود بورس؛ تلاقی سرد و گرم بازارها
باند بین‌المللی قاچاق سیگار نقره‌داغ شد
رئیس‌زاده، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی شد
بیانیه سفارت ایران در تایلند برای انقضای قطعنامه 2231
یورش گسترده نیروهای اشغالگر اسرائیلی به کرانه باختری
جزییات جدید از واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بالای 20 میلیون تومان
ادعای دوباره ترامپ: زمان پایان جنگ اوکراین و توافق رسیده است
نتانیاهو به دنبال جلو انداختن تاریخ انتخابات است
باند زورگیری در غرب تهران منهدم شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 26 مهر 1404+ ساعت بازی پرسپولیس
دستگیری ضارب روحانی امام‌زاده یحیی+فیلم
علت کمای ملی پوش والیبال مشخص شد
افسانه‌ای بر بام جهان ؛ اولین زن ایرانی در باشگاه 8000 متری‌ها
آتشفشان تفتان بیدار شد؟
معمای جنگ و صلح در غزه
ایران و روسیه؛ داستان همگرایی بازیگران مستقل
تعظیم تهران به نام مقدس مریم
هیأت پارلمانی ایران عازم ژنو شد
انتقال 4 زندانی ایرانی از جمهوری آذربایجان به کشور
جنگ هیبریدی روسیه در اروپا
رئیس‌جمهور برزیل عملیات نظامی آمریکا در کارائیب را محکوم کرد
قطعنامه 2231 به‌طور قطعی منقضی و خاتمه یافته است
اجرا نکردن قانون حجاب، مخالفت با اصل حجاب نیست
ریزش هم‌زمان طلا، نقره، نفت و بیت‌کوین
تماشای بارش شهابی در شامگاه سه‌شنبه
احساس می‌کنیم با حمله اسرائیل به قطر به ما خیانت شد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 26 مهر+ وضعیت استان ها
پایان محدودیت‌های برجامی ایران با انقضای قطعنامه 2231
برجام تمام شد، ایران در مسیر جدید دیپلماسی مستقل
قاتلان خاموش ریه‌ها / عامل 85 درصد از سرطان‌های ریه کشف شد
طراحی هوشمند پپتیدها برای مقابله با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
چهره پنهان مریخ: بادهایی به تندی 160 کیلومتر در ساعت
افق‌های تازه‌ای در پزشکی ترمیمی با رشد ساختارهای شبه‌جنین
کنار زدن موانع سنتی آموزش رشته کامپیوتر با استارتاپ CS12
کاربران اپ‌های هوش مصنوعی از یک میلیارد کاربر گذشت
8 نشانه‌ای که می‌گویند بدن‌تان بیش از حد خسته است
پیش‌بینی عفونت‌های تنفسی کودکان با هوش مصنوعی
اجساد کشته شدگان اسرائیلی بهانه‌ آزار فلسطینیان است
رقابت عشقی خونین / پسر جوان در دعوا بر سر یک دختر کشته شد
محبوبیت بالای پوتین بر اساس نظرسنجی اخیر روسیه
درخواست اعدام برای نخست‌وزیر سابق بنگلادش
حمایت قاطع شورای امنیت از دولت لبنان
X
آگهی تبلیغاتی