×
ورزشی
شناسه خبر : 205742
تاریخ انتشار : جمعه 1403/10/07 ساعت 15:27
پرسپولیس 2 - خیبر 1 / عکس جدول رده‌بندی لیگ برتر

پرسپولیس 2 - خیبر 1 / عکس جدول رده‌بندی لیگ برتر

تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 17/30 دقیقه امروز در چارچوب هفته چهاردهم رقابت‌های لیگ برتر مقابل خیبر خرم‌آباد قرار گرفت که در نهایت این بازی با نتیجه 2 بر 1 به سود پرسپولیس پایان یافت.

نورنیوز- گروه ورزشی: دیدار دو تیم پرسپولیس و خیبر در نیمه اول با برتری تیم فوتبال خیبر به پیان رسید . گل تیم خیبر را عارف رستمی در دقیقه 22 وارد دروازه پرسپولیس کرد.حرکت خیبری‌ها از سمت راست با پاس فرید امیری برای مهران احمدی همراه شد و درحالی که میلاد محمدی جا مانده بود، احمدی توپ را ارسال کرد و عارف رستمی در میان مدافعان پرسپولیس با ضربه سر دروازه را باز کرد.

در نیمه دوم اما تیم پرسپولیس توانست گل مساوی را به ثمر برساند.. گل تیم پرسپولیس در دقیقه  53 توسط   علی علیپور درون دروازه خیبر جای گرفت.

گل دوم پرسپولیس هم در دقیقه 84 توسط عیسی آل کثیر وارد دروازه خیبر شد.

پاس بلند سروش رفیعی در سمت چپ برای اورونوف با حرکت پا به توپ و ارسال ستاره ازبک همراه شد و عیسی آل‌کثیر در دهانه دروازه توپ را وارد دروازه خیبر کرد. این نخستین گل فصل عیسی آل‌کثیر بود که در حساس‌ترین دقیقه به ثمر رسید.

دیدار تیم‌های پرسپولیس و خیبر خرم‌آباد در چارچوب هفته چهاردهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال، از ساعت ۱۷:۳۰ دقیقه امروز در ورزشگاه شهدای شهرقدس برگزار شد.

پرسپولیس بعد از سه شکست از چهار بازی قبلی خود از صدر جدول دور شد و با اعتراض هواداران نسبت به نتایج و عملکرد تیم تحت هدایت گاریدو، سرمربی اسپانیایی از کار، پیش از فرا رسیدن نیم فصل برکنار شد.

حالا سرخ‌ها در شرایطی به مصاف خیبر خرم آباد در هفته چهاردهم لیگ برتر می‌روند که کریم باقری به عنوان سرمربی موقت هدایت پرسپولیس را برعهده دارد و تلاش می‌کند ۶ امتیاز حیاتی باقی مانده از نیم فصل نخست را کسب کند.

در این بازی وحید امیری و امید عالیشاه به علت مصدومیت حضور ندارند و الکسیس گندوز، گلر شماره یک سرخ‌ها دیگر غایب بزرگ پرسپولیس است که به علت ۴ کارته بودن، محروم شده است.

کریم باقری چند سورپرایز برای ترکیب اصلی تیمش در نظر گرفته است؛ بازگشت یاسین سلمانی و میلاد سرلک به ترکیب و همچنین بازی کردن دو مهاجم تخصصی نوید یک ترکیب بسیار هجومی را می‌دهد.

*در شرایطی که پرسپولیس در ۶ مسابقه اخیر با حضور گندوز در چارچوب دروازه موفق به ثبت کلین‌شیت نشده بود، حالا یک بار دیگر در این فصل با توجه به محرومیت گلر الجزایری، فرصت به امیررضا رفیعی می‌رسد. دروازه‌بان پرورش‌یافته آکادمی پرسپولیس در این فصل دو بازی در لیگ و حذفی انجام داده که در هر دو بازی کلین‌شیت کرده بود و امیدوار است در این بازی هم عملکرد خوبی از خود به جای بگذارد.

*در دفاع مرکزی گئورگی گولسیانی و حسین کنعانی بازی خواهند کرد. فرشاد فرجی هم در پست دفاع راست بازی می‌کند و میلاد محمدی نیز بعد از سپری کردن سرماخوردگی، در سمت چپ خط دفاعی سرخپوشان حضور خواهد داشت.

*خط هافبک پرسپولیس در این بازی شکل جذابی دارد. با خروج مسعود ریگی و محمد خدابنده‌لو، میلاد سرلک تک هافبک دفاعی سرخپوشان شده و سروش رفیعی جلوتر از او به عنوان بازیساز نقش‌آفرینی خواهد کرد.

*اوستون اورونوف و یاسین سلمانی وینگرهای چپ و راست پرسپولیس هستند. در این بین اورونوف وظیفه کمک به خط حمله با نفوذهایش را خواهد داشت و می‌تواند یک مهره تعیین‌کننده برای پیروزی تیم تحت هدایت کریم باقری باشد. از آنطرف یاسین سلمانی که در دوران گاریدو کاملا سکونشین شده بود در این بازی بمب روحیه است و فرصت نشان دادن توانایی‌های خود را خواهد داشت.

*در حالی که تصور می‌شد مهاجم جنوبی پرسپولیس به علت سرماخوردگی این بازی را از دست بدهد اما عیسی آل‌کثیر که در دوران گاریدو هیچ گلی نزده بود به این مسابقه رسیده و در خط حمله از ابتدا بازی می‌کند. علی علیپور نیز در نوک خط حمله پرسپولیس نقش‌آفرینی می‌کند و دوباره زوج او با عیسی تشکیل می‌شود. علیپور این فصل ۵ گل زده اما همچنان انتظارات از او بالاست و باید دید می‌تواند برابر خیبر خرم آباد هم موثر ظاهر شود یا خیر.

دقایق حساس بازی

دقبقه ۴: با ارسال خوب رستمی به دهانه دروازه، گولسیانی توپ را به بیرون فرستاد و تن به کرنر داد.

دقیقه ۵: شوت سنگین و خطرناک احسان حسینی از پشت محوطه با واکنش خوب رفیعی در دو مرحله مهار شد تا تماشاگران او را تشویق کنند.

دقیقه ۹: با دفع ناقص سلمانی فرصت شوتزنی در پشت محوطه به حمیدرضا طاهرخانی رسید و رفیعی با واکنشی تماشایی توپ را از دهانه دروازه بیرون کشید و به کرنر فرستاد.

دقیقه ۱۱: حمیدرضا طاهرخانی این بار در محوطه روی تکل ناقص سرلک فرصت شوتزنی پیدا کرد و این بار ضربه او در چارچوب نبود.

دقیقه ۱۵: اولین حمله خطرناک پرسپولیس از سمت چپ روی حرکت پا به توپ اورونوف شکل گرفت اما پاس او در دهانه دروازه به گلر خیبر رسید.

دقیقه ۱۷: حرکت پا به توپ اورونوف و توپگیری او روی اشتباه خط دفاعی فرصت خوبی ایجاد کرد اما اورونوف سُر خورد و در شرایط نامتعادل به توپ ضربه زد تا نادرپور به راحتی توپ را جمع کند.

دقیقه ۱۸: حرکت فوق العاده یاسین و شوت روی پای او با پای چپ به شکلی نفسگیر از کنار دروازه خیبر به بیرون رفت.

دقیقه ۱۹: فرصت عالی برای علی علیپور در موقعیت تک به تک که شوت او را نادرپور گرفت و در ریباند هم مدافعان خیبر هشیار بودند.

دقیقه ۳۲: صحنه مشکوک به پنالتی برای خیبر  رخ داد که پس از بررسی توسط VAR دستور ادامه بازی صادر شد.

دقیقه ۳۴: ارسال بلند به محوطه خیبر به علی علیپور نرسید و در اختیار نادرپور قرار گرفت.

دقیقه ۳۸: فرصت عالی برای پرسپولیس روی ضربه ایستگاهی چسبیده به محوطه که این موقعیت خوب با شوت بد عیسی آل کثیر از دست رفت.

دقیقه ۴۰: موقعیت عالی برای پرسپولیس روی فرار یاسین سلمانی به دست آمد و او با پشت پا توپ را به فرجی سپرد و پاس آرام فرجی برای علیپور با شوت بی اثر علیپور به سمت دروازه خیبر همراه شد و موقعیت از دست رفت.

دقیقه ۴۷: موقعیت خطرناک برای خیبر روی ارسال مهرداد قنبری که احسان حسینی نتوانست به توپ برسد.

دقیقه ۴۹: حمله پرسپولیس و پاس در عرض ایوب العملود با شوت بد علی علیپور به بیرون رفت تا او یک موقعیت دیگر را هم بسوزاند.

دقیقه ۵۲: فرصت تک به تک برای اورونوف که نادرپور او را ناکام گذاشت.

دقیقه ۵۵: حرکت عالی از مهران احمدی و ضربه خطرناک از طاها طباطبایی که با اختلاف اندک از کنار دروازه پرسپولیس به بیرون رفت.


دقیقه ۶۵: با ارسال ضربه ایستگاهی خیبر، سینا خادم پور برخوردی در محوطه با گولسیانی و کنعانی داشت و بررسی VAR برای موقعیت احتمالی پنالتی صورت گرفت اما بنیادی‌فر ادامه بازی را اعلام کرد.


دقیقه ۷۶: با حرکت علیپور توپ به سمت چپ برای اورونوف رفت و اوستون بعد از حرکت پا به توپش یک ارسال خوب انجام داد و ضربه سر علی علیپور توسط ناددپور در دو مرحله مهار شد.

دقیقه ۷۹: ضدحمله خطرناک پرسپولیس با پاس علیپور به بابایی همراه شد و ضربه او به پای محبی خورد و نزدیک بود گل به خودی بشود اما به طرز نفسگیر راهی کرنر شد.

دقیقه ۷۹: روی ارسال سروش رفیعی از نقطه کرنر برخوردی میان مدافع خیبر و کنعانی رخ داد اما کمک داور ویدیویی دستور به ادامه کار داد و پنالتی گرفته نشد.

دقیقه ۸۲: با پاس بلند گولسیانی علی علیپور با ضربه سر توپ را پاس داد و شوت سنگین عیسی آل کثیر توسط نادرپور دفع شد.

دقیقه ۸۸: فرصت خطرناک برای خیبر که رفیعی مقاومت کرد و توپ را راهی کرنر کرد.

دقیقه ۴+۹۰: پرسپولیس روی یک ضدحمله فوق العاده با حرکت اورونوف و ضربه تمام کننده علیپور به گل سوم دست یافت اما موعود بنیادی‌فر به کمک وی‌ای‌آر خطا به روی بازیکن خیبر را تشخیص داد تا گل مردود اعلام شود.

دقیقه ۱۱+۹۰: اشتباه گولسیانی رفیعی فشار را روی دروازه پرسپولیس نگه داشت و حرکت پا به توپ مهرداد قنبری ثمری نداشت.

ترکیب پرسپولیس برای تقابل با خیبر به این شرح است:

امیررضا رفیعی، فرشاد فرجی، حسین کنعانی، گئورگی گولسیانی، میلاد محمدی، میلاد سرلک، سروش رفیعی، اوستون اورونوف، یاسین سلمانی، عیسی آل‌کثیر و علی علیپور.

ترکیب تیم فوتبال خیبر:

محمدصادق نادرپور، احسان حسینی، سینا خادم‌پور، حمیدرضا طاهرخانی، مبین دهقان، حسین ابرقویی، عارف رستمی، مهران احمدی، مهرداد قنبری، فرید امیری، محمدطاها طباطبایی

 حواشی:

*به مناسبت سال نوی میلادی از بازیکنان و اعضای خارجی دو تیم تقدیر شد.

*با سرمربیگری کریم باقری برای پرسپولیس تماشاگران بیشتری در شهر قدس از سرخپوشان حمایت کردند.

*موعود بنیادی‌فر در دقیقه ۲ یک تذکر جدی به سعید دقیقی، سرمربی خیبر داد.

*بعد از گل اول خیبر، هواداران این تیم خرم آبادی در ورزشگاه نارنجک منفجر کردند.

*فرید امیری با خطای پشت محوطه روی اورونوف با کارت زرد جریمه شد.

*باقری در ابتدای نیمه دوم ایوب العملود را جایگزین میلاد محمدی کرد.

*بعد از اینکه علیپور یک موقعیت خوب را در دقیقه ۴۹ از دست داد عده‌ای از هواداران عصبی پرسپولیس علیه او شعار دادند و ثانیه‌هایی بعد گروهی دیگر او را تشویق کرده و به وی روحیه دادند.

جدول+رده‌بندی+لیگ+برتر+پس+از+پایان+هفته+چهاردهم
 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
رئیس پارلمان ترکیه: نتانیاهو، در بهترین حالت، به هیتلر دوم تبدیل خواهد شد، نه داوود دوم
مجوز 30 روزه آمریکا به کشورها برای خرید نفت از روسیه
توصیه مقتدرانه ترامپ: کشتی‌ها باید مقداری شجاعت نشان دهند و از تنگه هرمز عبور کنند!
آغاز حملات جدید آمریکایی-صهیونیستی به تهران وشهرهای کشور/صدای انفجار در پایتخت
البوسعیدی : آمریکا با جنگ به توافقی بهتر از آنچه از طریق مذاکره حاصل می‌شود، نخواهد رسید
مسیرهای ده‌گانهٔ راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران اعلام شد
رابرت پاپ: آمریکا کنترل جنگ را از دست داده؛ ایران تعیین‌کننده زمان پایان است
وال‌ استریت‌ ژورنال: قیمت نفت هم‌اکنون به سطحی نزدیک شده که به اقتصاد آسیب می‌زند
وزیر انرژی آمریکا: نیروی دریایی هنوز برای اسکورت نفتکش‌ها از تنگه هرمز آماده نیست
درخواست سناتور آمریکایی برای اخراج وزیر جنگ به دلیل حمله به مدرسه میناب
درخواست مقامات بخش انرژی آمریکا برای پایان فوری جنگ
آغاز موج 44 عملیات وعده صادق 4/شلیک انبوه موشکهای نقطه زن و فوق سنگین به شمال اراضی اشغالی
واکنش قالیباف به هدف قرار دادن هواپیمای سوخت‌رسان آمریکایی
موج43 عملیات وعده صادق4 /ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکاغیرعملیاتی شد
معافیت واردات کالا‌های اساسی از استان‌های مرزی
سازمان اطلاعات سپاه: نو داعشی‌ها ضربه‌ای دردناک خواهند خورد
ترکیه: اسرائیل به دنبال بی ثبات کردن دائمی منطقه است
آمریکا به شهروندانش برای ترک خاک عراق هشدار داد
پیام تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه عمان
دعوت آیت الله آملی لاریجانی برای حضور حماسی در راهپیمایی روز قدس
ایروانی: ادعای کناره گیری ایران از مذاکرات هسته‌ای کاملاً نادرست است
سردار فدوی: در آستانه تحقق پیروزی بزرگ در ماه رمضان هستیم
سقوط هواپیمای سوخت رسان آمریکا با شش کشته در غرب عراق
هشدار بی سابقه ایران درباره هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی
واکنش تیم ملی فوتبال و قلعه‌نویی به تهدید ترامپ برای حذف ایران از جام جهانی
توافق سران پاکستان و عربستان بر همکاری نزدیک برای صلح منطقه‌ای
سناتور آمریکایی: روند جنگ «بشدت فاجعه‌بار» پیش می‌رود
از مذاکرات هسته‌ای تا قیمت نفت؛ پاسخ عراقچی به 2 ادعای مقام‌های آمریکایی
دبیرکل سازمان ملل: کاهش تنش و گفتگو تنها راه خروج از جنگ است
سردار موسوی: با هر غلط اضافه دشمن جبهه‌های دیگری گشوده خواهند شد
نیروهای مسلح عراق: اجازه نمی‌دهیم عراق به صحنه تسویه‌حساب‌ها تبدیل شود
سردار سپاه: ایران توانایی اداره یک جنگ طولانی‌مدت را دارد
بقائی: قطعنامه شورای امنیت، نشان‌دهنده زوال این شورا است
انصاری: ورزشکاران ایرانی عاشق کشورشان هستند
پزشکیان درگذشت معاون نخست وزیر عمان را تسلیت گفت
تجمعات ضدآمریکایی و اسرائیلی ایرانیان باز هم برگزار شد
دعوت سید حسن خمینی از مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس
دعوت سپاه از اقشار و آحاد مختلف مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس
نقش امارات در حمله به تاسیسات نفتی عربستان
حمله موشکی حزب‌الله به محل تجمع نیروهای پیاده ارتش صهیونیستی
زاخارووا: آمریکا و اسرائیل به میز مذاکره بازگردند
نخستین پیام رهبر جدید انقلاب در صدر اخبار رسانه‌های آمریکایی
قرارگاه خاتم الانبیا: حمله به بنادر ایران واکنش ویران‌کننده‌ای به‌دنبال دارد
پیام خانواده سپهبد شهید سید عبدالرحیم موسوی به مناسبت انتخاب رهبر جدید
اعلام "هفته وحدت و انسجام ملی" از سوی معاون اول رئیس‌جمهور
تماس تلفنی نخست وزیر هند و پزشکیان
واکنش قالیباف به لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب
رهبر انصارالله یمن: اسرائیل درصدد نابودی مسجدالاقصی است
بازتاب گسترده اولین پیام مقام معظم رهبری در رسانه‌های مطرح جهان
شهرک‌ها و پایگاه‌های صهیونیستی زیر آتش حزب الله