×
سیاسی
شناسه خبر : 205623
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/10/06 ساعت 13:27
اعلام برنامه‌های سالگرد شهادت حاج قاسم در کرمان

اعلام برنامه‌های سالگرد شهادت حاج قاسم در کرمان

سردار «نظری» جزئیات برنامه‌های هفته مقاومت سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی در استان کرمان را اعلام کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سردار «محمدعلی نظری» فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان صبح امروز در نشست خبری پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در محل موقوفه بیت‌الزهرا سلام‌الله‌علیها حاج‌ قاسم ضمن گرامیداشت سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، شهدای مقاومت و شهدای حادثه تروریستی اظهار داشت: در آستانه پنجمین سالگرد شهادت اسطوره مقاومت هستیم، برنامه‌ها با درخواست مردم و در کمیته‌های مردمی اجرا می‌شود.

هفته مقاومت از ۱۱ دی‌ماه آغاز تا ۱۷ دی‌ماه برگزار می شود

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان ادامه داد: هفته مقاومت از ۱۱ دی‌ماه آغاز تا ۱۷ دی‌ماه ادامه خواهد یافت و البته به دلیل مسائل امنیتی در برنامه‌ها، مراسم‌ها در دو بازه زمانی ۱۱ تا ۱۴ دی‌ماه در برنامه گلزار است و از ۱۵ دی‌ماه تا ۱۷ دی‌ماه نیز برنامه‌های آئینی و رسمی در اماکن مشخص شده اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه شعار پنجمین سالگرد شهادت «سرباز وظیفه پاسدار قاسم سلیمانی» است، عنوان کرد: مراسم سالگرد امسال همچون سال‌های گذشته بر اساس برنامه‌های مردم طرح‌ریزی می‌شود که البته این برنامه‌ها با نظارت تمام هیات‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد برنامه‌ریزی شده است.

نظری اظهار کرد: برنامه‌ها در قالب ۱۶ کمیته از جمله کمیته فرهنگی، هنری و ورزشی، با ۱۸ برنامه، ۲۲ رویداد و پنج پویش کار خواهد کرد. همچنین کمیته هنری و یادمان‌ها که ۱۴ برنامه در کل استان از جمله قنات‌ملک، رابر و شهر کرمان برنامه‌ریزی کرده‌اند.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان بیان کرد: کمیته مراسمات با ۱۵ قله‌ برنامه از جمله برنامه‌هایی در ۱۱ مسجد به صورت مردمی اجرا خواهد کرد. همچنین کمیته علمی و پژوهشی با هشت برنامه، تبلیغات و فضاسازی با ۱۳ برنامه، کمیته ایمنی با ۱۰ برنامه و پیش‌بینی تمهیدات ایمنی در نظر گرفته‌اند.

وی افزود: کمیته نظارت و ارزیابی ۹ برنامه، بهداشت و درمان با ۱۳ برنامه، کمیته فضای مجازی ۴۰ برنامه خواهند داشت. کمیته گلزار شهدا ۱۴ برنامه، کمیته روحانیون و مساجد ۱۷ برنامه، کمیته شهرستان با اجرای ۱۷ عنوان برنامه خواهند داشت و البته در هر شهرستان یک قله برنامه اجرا می‌شود.

نظری تصریح کرد: امسال کمیته امنیت و انتظامات به دلیل اتفاقاتی که رخ داد و تهدیدات این کمیته همان شورای تامین خواهد بود و از ‌آن‌جا که این یک مراسم ملی است، تصمیم در خصوص امنیت، ایمنی و انتظامات به شورای تامین مسئولیت را به عهده گرفته است.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان اظهار کرد: کمیته خواهران ۱۳ برنامه، کمیته پشتیبانی بیش از ۲۰ برنامه، کمیته مردمی با داشتن ۱۶ کارگروه فعالیت خواهند کرد که از جمله آن‌ها می‌توان به کمیته استقبال و بدرقه، بین‌المللی، کاروان‌ها، سلامت و... اشاره داشت. همچنین تا این لحظه بیش از ۱۰ درصد برای ثبت‌نام موکب‌ها استقبال داشته‌ایم و با توجه به محدودیت‌هایی که وجود دارد بیش از ۲۵۰ موکب ثبت‌نام شده‌اند.

وی گفت: در کمیته مراسمات، مراسم‌هایی از جمله برنامه ساعت۱:۲۰، برنامه ۱۲ دی‌ماه با همراه با سخنرانی و بزرگداشت شهدای مقاومت، افتتاح پروژه‌های محرومیت‌زدایی در نرماشیر، برگزاری دعای کمیل ۱۳ دی‌ماه در محل گلزار شهدا با حضور مداح و سخنرانی کشوری خواهد بود.

مراسم سالگرد شهید سلیمانی در روستاز قنات‌ملک برگزار می شود

نظری ادامه داد: برگزاری مراسم شهدای تشییع عصر ۱۴ دی‌ماه در حسینیه ثارالله، برگزاری مراسم سالگرد شهید سلیمانی در روستاز قنات‌ملک، برگزاری دعای ندبه روز جمعه ۱۴ دی‌ماه، برگزاری مراسم شهدای حادثه تروریستی ۱۵ دی‌ماه ساعت ۱۸ در حسینیه ثارالله و همچنین برگزاری مراسم بزرگداشت شهید پورجعفری از جمله برنامه‌هایی است که اجرا خواهد شد.

برگزاری گردهمایی یاران حاج‌ قاسم در کرمان

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان تصریح کرد: برگزاری گردهمایی یاران حاج‌ قاسم در ۱۶ دی‌ماه، برگزاری اجلاسیه نهایی صبح ۱۷ دی‌ماه در حسینیه ثارالله شهر کرمان از جمله دیگر برنامه‌هایی است که در سالگرد شهادت شهید سلیمانی برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: افتتاح ۷۹۴ مسکن محرومان، افتتاح ۲۵ خانه عالم، توزیع ۲۰۰ سری جهیزیه، افتتاح نانوایی به صورت ویژه برای زائران، خدمات رایگان دندان‌پزشکی، دارو و... در مناطق محروم و آسیب‌‌پذیر، آب‌رسانی به چهار روستا، ایجاد یک آلمان شهدای گمنام و افتتاح آن از دیگر فعالیت‌‌ها و برنامه‌های مد‌نظر در ایام پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نورویدیو | خاموشی مطلق در بیمارستان الشفإ در شهر غزه
گسترش سریع سویه‌ای از کووید-19 در آمریکا
انهدام موشک کروز پنهان‌کار توسط سامانه پدافند غرب کشور در ایلام
سازوکاری فوری برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به ایران فراهم آورید
جنگ علیه ایران محبوبیت ترامپ را به منفی 17 رساند
تعطیلی خوابگاه‌ها تا اطلاع ثانوی
هلال احمر: مردم به فکر ذخیره دارو نباشند
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ بمباران حسینیه اعظم زنجان
برنامه سی و یکمین شب تجمعات مردمی در میادین تهران
مراکز راهبردی صنعتی و ارتباطی رژیم صهیونیستی آماج حملات پهپادی ارتش
هیچ ابرقدرتی نمی‌تواند در مقابل اتحاد مردم و رزمندگان ایستادگی کند
5 پیشنهاد برای احیای صلح در منطقه+ متن بیانیه
حملات به زیرساخت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی ایران را متوقف کنید
اسرائیل روستاهای جنوبی لبنان را به تخریب کامل تهدید کرد
روی خوش سهامداران به صندوق‌های طلا
لغو طرح ترافیک در پایتخت تا اطلاع ثانوی
ایران 5 - کاستاریکا صفر/برتری پر گل ایران برابر کاستاریکا در دیداری دوستانه
گزارش تصویری | تشییع پیکر مطهر دریابان شهید «علیرضا تنگسیری» در بندرعباس
روسیه: آژانس اتمی زیر فشار آمریکا شجاعت محکوم‌کردن حملات به ایران را ندارد
پیام ابوعبیده خطاب به حزب‌الله: مأموریت را تکمیل کنید
وزیر نیرو : برق خانه‌ها بی‌وقفه تأمین است
اعتماد فعالان اقتصادی به زیرساخت‌های بورس انرژی/180 هزار میلیارد معامله انجام شد
نامه آیت‌الله اعرافی به رهبر معنوی کلیسای ارتدکس روسیه
تشکیل «ستاد همیاری» در خانه سینما
اصابت مستقیم موشک به شرکت دارویی«توفیق دارو»
سپاه: شرکت‌های موثر در عملیات تروریستی، اهداف مشروع ما خواهند بود
هشدار عراقچی به صهیونیست‌ها: با شهروندان بی‌دفاع فلسطین طرف نیستید
از ابتدای جنگ چند واحد اقتصادی در تهران آسیب دیدند؟
ابلاغ الزام مدیران مدارس غیردولتی برای پایدارسازی سامانه‌های آموزش مجازی
سردار فدوی: دشمن در مقابل قدرت ایران دچار اشتباه محاسباتی شده بود
گران شدن قیمت بنزین در سرزمین‌های اشغالی
بازداشت 54 نفر از مزدوران دشمن در 4 استان توسط وزارت اطلاعات
آغاز مرحله چهارم کالابرگ از این تاریخ
گفتگوی رئیس شورای اروپا با پزشکیان درخصوص تنش‌های منطقه‌ای
رئیس فیفا: هر کاری برای تیم ملی ایران می‌کنیم/جامعه فوتبال دنیا در کنار شماست‌
طارمی دومین گلزن برتر فوتبال ملی ایران
بروز اختلاف میان آمریکا و انگلیس بر سر جنگ علیه ایران
اعلام آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها/مسدود شدن آزادراه تهران- شمال
حملات هوایی علیه پایگاه‌های حشد شعبی در بابل و الانبار
اگر ترامپ زیرساخت‌ها را بزند، چه اتفاقی برای منطقه می‌افتد؟
تکذیب خبر اعمال محدودیت‌های صادراتی محصولات فولادی و معدنی
دستگیری 5 مزدور دشمن آمریکایی- صهیونی در فارس
اتاق ایران در حال پیگیری برای دسترسی فعالان اقتصادی به اینترنت بین‌الملل
مخالفت قلعه‌نویی با برگزاری ادامه بازی‌های لیگ برتر صحت ندارد
سخنگوی دولت: همبستگی ملی ما جهان را به شگفت آورده است
حرکت دسته مردمی «پرچمداران ایران» هم‌زمان با روز جمهوری اسلامی+ اعلام زمان
ترامپ: خودتان تنگه هرمز را باز کنید!
آغاز موج بازگشت مسافران؛ ثبت 336 میلیون تردد در جاده‌های کشور
انهدام 2 فروند پهپاد لوکاس توسط سامانه نوین پدافند سپاه در هرمزگان
تاکید سناتور آمریکایی بر ضرورت پایان یافتن فوری جنگ با ایران