×
سیاسی
شناسه خبر : 205566
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/10/05 ساعت 21:31
آقامیری: پلتفرم‌های بین‌المللی با تبعیت از قوانین ایران رفع فیلتر می‌شوند

آقامیری: پلتفرم‌های بین‌المللی با تبعیت از قوانین ایران رفع فیلتر می‌شوند

دبیر شورایعالی فضای مجازی گفت: بر اساس مصوبه شورایعالی فضای مجازی چارچوب مشخصی برای فعالیت پلتفرم‌ها تعیین شده است و سکوهای بین‌المللی در صورت تبعیت از قوانین ایران رفع فیلتر می‌شوند.

نورنیوز- گروه سیاسی: محمدامین آقامیری، دبیر شورای عالی فضای مجازی درباره مصوبه روز گذشته شورای عالی فضای مجازی مبنی بر رفع فیلتر واتس‌اپ و گوگل‌پلی افزود: اوایل مهرماه با نظر رئیس جمهور با اعضای شورای عالی فضای مجازی مکاتبه شد و از آن‌ها درخواست کردیم که نگاه‌ها و چارچوب‌هایی که برای این مساله دارند را برای مرکز ملی فضای مجازی ارسال کنند.

وی گفت: مجموعه این افراد طرح کاملی را ارسال کردند و با توجه به اینکه ماموریت اصلی این موضوع با وزارت ارتباطات بود، این وزارتخانه یک طرح خوب و عملیاتی را آماده کرده بود. در جلسه دوم شورا بررسی‌های لازم در سرفصل‌های مختلف انجام شد. پس از آن ملاحظات اعضای شورا مطرح شد و وزیر ارتباطات چارچوب کلی برنامه خود را ارائه کرد.

وی درباره انتقاداتی که در خصوص این مصوبه در فضای مجازی و توسط کاربران وجود داشت، تاکید کرد: وظیفه شورای عالی فضای مجازی، سیاستگذاری مباحث کلان است و مسائل جزیی نیست که در آن سلیقه افراد لحاظ شود. کار سختی که باید در حوزه سیاستگذاری انجام شود این است که افکار مختلف کنار یکدیگر بنشینند و با فهم یکدیگر بتوانند موضوع را جمع بندی کنند. رئیس‌جمهور و معاون اول تاکید داشتند که طرح‌های حداکثری داشته باشیم.

آقامیری تاکید کرد: کاری که روز گذشته شورای عالی فضای مجازی انجام داد، در واقع یک نقشه راه بود تا ترکیب کارهایی که دستگاه‌ها باید انجام دهند کاملا مشخص شود. با انجام این ماموریت‌ها زیست بهتر مردم در فضای مجازی شکل می گیرد.

وی خاطرنشان کرد: هر طرحی ممکن است مزایا و معایبی داشته باشد که در هر مرحله باسد نقاط قوت آن تقویت و نقاط ضعف برطرف شود. در سندی که تصویب شد لایه‌های مختلف مورد توجه قرار گرفته است.

وی تاکید کرد: بیش از ۱۲ گزینه مختلف برای تعامل با پلتفرم‌های محدود دیگر پیشنهاد شده است. بسیاری از سکوها در کشور مشغول فعالیت هستند و استاندارها را رعایت می‌کنند و در قالب سیاست‌های ما می‌گنجد. همه این‌ها بررسی شدند و در نهایت به گوگل‌پلی و واتساپ رسیدیم.

آقامیری ادامه‌داد: پس از اعلام مصوبه، به دستگاه‌ها ماموریت‌های مختلف داده شد تا با استفاده از ابزارهای مختلف با پلتفرم‌ها مذاکره کنند تا در یک فرایند مشخص این مسیر را پیش ببریم.

دبیر شورای عالی فضای مجازی افزود: در سندی که در شورا مصوب شده، زمانبندی برای رفع محدودیت قید نشده و هر کدام از دستگاه‌ها برای پیشبرد این مسیر یک زمانی را به مرکز ملی ارائه داده‌اند. صحبت رئیس جمهور این بود که این فرایند و اقداماتی که مصوب شده به سرعت به نتیجه برسند. با این مصوبه چارچوب‌هایی مشخص شده که بر اساس چارچوب‌ها پلتفرم‌ها می‌توانند به محض قرار گرفتن در آن بازگشایی شوند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پادکست | تاثیرات افزایش نرخ سود بین بانکی
پیام تبریک دکتر پزشکیان به مناسبت روز ملی قطر
چاه‌های 200متری منابع زیرزمینی پایتخت را از بین می‌برد
روایت نابغه ایرانی گوگل از انقلاب سرعت پردازش داده‌ها
کشف 41 هزار تُن برنج و نهاده دامی قاچاق و احتکاری در تهران
آغاز نوبت‌دهی اینترنتی بیمارستان‌های دولتی از اول دی‌ ماه
اعلام رسمی علت مرگ کارگردان معروف هالیوود و همسرش
7 میلیون موتورسیکلت، گره اصلی ترافیک تهران
صلاح باز هم عربستانی‌ها را ناامید کرد
پهلو گرفتن کشتی 66 هزار تُنی گندم در بندر شهید رجایی
پیش‌نویس لایحه «به رسمیت شناختن زبان اشاره ایرانی» تدوین شد
نقشه علمی جهان اسلام به کدام سو می‌رود؟
رئیس سازمان بورس: تا پایان سال 20 عرضه اولیه انجام می‌شود
پرشدگی 33 درصدی سدها
پیست اسکی توچال بازگشایی شد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(142) «جهرم»
ادامه واریز حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از امروز +جزییات
انهدام مخفیگاههای داعشی در غرب عراق
در کوچه بن بست نباید نشست
ترور شخصیت معروف در حمص توسط عناصر جولانی
جنوب یمن؛ بوی توطئه و خیانت
افزایش 50 درصدی مرگ موتورسیکلت‌سواران در تصادفات پایتخت
آینده حزب‌الله و مقاومت در فضای تصاعد بحران
اعتراف هولناک مرد 70 ساله به قتل همسرش در مشهد
پزشکیان: سالی چندهزار کشته در جاده‌ها، قابل قبول نیست
یک آمریکایی ایرانی‌تبار دستیار وزیر خارجه شد
فدراسیون فوتبال مصر انتصاب کی‌روش را تکذیب کرد!
عارف: باید شرایط برای جذب سرمایه‌ها ایجاد شود
جهان نظاره گر خاموش «غرق» غزه
مدنی‌زاده: دولت اقتصاد را رها نکرده است
توافق ایران و عراق برای افتتاح گذرگاه جدید میان دو کشور
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی دی ماه سال 1404
اشرف بروجردی، رئیس اسبق کتابخانه ملی ایران درگذشت
از هر 100 متقاضی وام ازدواج 73 نفر دست خالی می‌مانند
بحرانی به ‎نام اطلاع‌رسانی مسئولان دوربینی در بحران
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 29 آذر 1404+ جدول
12 روز زیر آتش؛ روایت کمالوندی از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران
کاهش 33 درصدی بارش‌ها در کشور
امروز آخرین مهلت ثبت نام فروش جدید ایران خودرو/ رکورد ثبت نام شکست + زمان قرعه کشی
آژانس هیچ اطلاعاتی درباره اورانیوم غنی‌شده ایران دریافت نکرده است
کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل قبول
آیا طلا به نشانگر زلزله پولی در جهان تبدیل شده است؟
انتقاد عراقچی از رویکرد غیرمسولانۀ 3 کشور اروپایی
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های چهارم تا هفتم
واکنش رژیم جولانی به بمباران ده‌ها نقطه در سوریه توسط آمریکا
ترامپ: حمله به اهداف داعش در سوریه موفقیت‌آمیز بود
مامور موساد و ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز اعدام شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 29 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 29 آذر 1404+ وضعیت استانها
درخت‌ها چطور با هم صحبت می‌کنند؟
X
آگهی تبلیغاتی