×
ورزشی
شناسه خبر : 205540
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/10/05 ساعت 19:14
تمایل عربستان برای همکاری با ایران در جام‌جهانی 2034

تمایل عربستان برای همکاری با ایران در جام‌جهانی 2034

سفیر عربستان سعودی در تهران در دیدار با وزیر ورزش و جوانان ایران از تمایل کشورش برای همکاری با ایران در فرایند برگزاری جام جهانی 2034 خبر داد.

نورنیوز- گروه ورزشی: در این دیدار وزیر ورزش و جوانان ضمن خوش‌آمد به سفیر عربستان و آرزوی سلامتی برای مردم این کشور اظهار کرد: در حوزه‌های کاری مشترک آمادگی کامل داریم با کشور عربستان ارتباطات بیش‌تری داشته باشیم. این موضوع مورد تاکید آقای رییس‌جمهور، جناب آقای پزشکیان است و یکی از ماموریت‌های بنده این است که با کشور شما در دو حوزه ورزش و جوانان ارتباطات را توسعه دهم و رفت و آمد بیش‌تری ایجاد کنم.

او با اشاره به میزبانی سال آینده عربستان در مسابقات کشورهای اسلامی اظهار کرد: از زمان حضورم در وزارت ورزش و جوانان تاکید و برنامه‌ریزی‌مان به گونه‌ای طراحی شده که حضور قدرتمندی در این مسابقات داشته باشیم. سال آینده ایران با کاروان بزرگی در این مسابقات حضور پیدا خواهد کرد.

وزیر ورزش و جوانان ایران با اشاره به اهمیت این دو حوزه در گسترش روابط دو کشور ایران و عربستان گفت: نقطه نظرات مسئولان عربستان درباره موضوعات جوانان را که پیگیری می‌کردم، دغدغه‌های مشترکی بین دو کشور در این حوزه وجود دارد و با اقدامات و توسعه روابط بین دو کشور امیدوار به رفع دغدغه‌ها هستیم.

دنیامالی با بیان این که استحکام روابط دو کشور می‌تواند باعث امنیت بیش‌تر در منطقه شود، افزود: اعلام دعوت رسمی ما را به وزیر ورزش عربستان که هم جوان است و هم ورزشکار برسانید و امیدوارم به زودی و تا پیش از بازی‌های کشورهای اسلامی میزبان وزیر ورزش عربستان باشیم. امیدوارم گسترش روابط بین دو کشور در دو حوزه ورزش و جوانان با سرعت خوبی پیش رود.

وی با تبریک به عربستان برای کسب میزبانی جام جهانی ٢٠٣۴ به عنوان کشوری اسلامی اظهار کرد: علاقمند هستیم در فیفادی تیم‌های ملی فوتبال دو کشور در دیداری دوستانه به مصاف هم بروند.

عبدالله بن سعود العنزی نیز در این دیدار با قدردانی از وزیر ورزش و جوانان برای میزبانی از این دیدار به نقش وزارت ورزش دو کشور برای گسترش روابط اظهار کرد: محبت و ارتباطی که بین ورزش دو کشور و به‌ویژه فوتبال عربستان و ایران وجود دارد، می‌تواند به تعمیق روابط دو کشور کمک کند. توسعه روابط با ایران برای کشور ما اهمیت زیادی دارد.

وی با بیان این که پیام تبریک و سلام وزیر ورزش عربستان را به شما اعلام می‌کنم، افزود: امیدوارم در حوزه دختران و پسران جوان و دغدغه‌های مشترکی که به درستی به آن اشاره کردید، بتوانیم همکاری‌های لازمی داشته باشیم. جوانان عدد بزرگی را در جمعیت عربستان و ایران تشکیل می‌دهند و مسأله جوانان در توسعه روابط دو کشور بسیار مهم است.

سفیر عربستان افزود: سیاست کلی که در عربستان به ما تاکید شده توسعه روابط به‌ویژه روابط در دو حوزه ورزش و جوانان است.

وی با اشاره به موفقیت عربستان در میزبانی جام جهانی ٢٠٣۴ اظهار کرد: ایران یکی از مهم‌ترین کشورهای حاضر در این رقابت‌ها خواهد بود و ما علاقمندیم قبل از میزبانی عربستان در جام جهانی گفت‌وگوهایی را در سطوح عالیه برای همکاری مشترک داشته باشیم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ادعای آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران
اعلام زمان رونمایی رسمی روادید کارگری برای اتباع خارجی
محور چالوس یک طرفه شد
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز/ دلجویی مومنی از خانواده بالدی
قالیباف: تشکیل کارگروه تخصصی برای اصلاح نحوه حکمرانی آب ضروری است
آتشی که احمد بالدی را سوزاند
ترامپ: نتانیاهو را عفو کنید!
انفجار شدید در پمپ بنزین جهرم + تعداد مصدومان
جزئیاتی از تولید سریال های جدید در شبکه نمایش خانگی
میزان مشارکت عراقی‌ها در انتخابات پارلمانی به بیش از 56 درصد رسید
افزایش تامین ارز واردات/ رشد سهم کالاهای اساسی
بازگشت محمدرضا گلزار به آنتن سیما
چگونگی افزایش قیمت بنزین و خودروهای مشمول طرح + قیمتها و سهمیه های جدید
شراره‌ی خورشیدی قدرتمند باعث اختلالات رادیویی جهانی شد
اسرائیل در مرز مصر شهرک‌سازی می‌کند
کاسبی ترامپ از پارکینگ‌های جام جهانی!
کسی که با آگاهی به معیشت مردم فشار می‌آورد عامل دشمن است
لاوروف: درخواستی از ونزوئلا برای کمک نظامی دریافت نکرده‌ایم
تاجیکستان پیام‌رسان بومی راه اندازی کرد
وزیر راه: 15 پروژه عمرانی تا پایان سال افتتاح می‌شود+فیلم
نقره دوضرب بر گردن وزنه‌بردار ایران
برج "زنجانی"جزو اموال" انصاری" است و ضبط می شود
رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف
راز قتل باغستان شهریار با اعتراف سه متهم فاش شد
شکست تلخ امیدهای ایران برابر روسیه در آغاز ماناس کاپ + فیلم
میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران است
فواد شمس، روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی درگذشت
پیام پزشکیان به ولی‌عهد عربستان تحویل داده شد + فیلم
خروج یک همت پول از بورس
آتش‌سوزی گسترده در برج مسکونی تیموری
استعفای شهردار اهواز در پی خودسوزی مجاهد بالدی/ برکناری چند مقام شهرداری
شهردار کی‌یف: مردان اوکراینی از کشور فرار می‌کنند
ابهام بزرگ لیونل مسی درباره حضور در جام جهانی 2026
جدال سیاسی در آمریکا بر سر تجمل‌گرایی ترامپ
جهش قیمت طلا و سکه، چهارشنبه 21 آبان + جدول
نامزد گرمی دهه هشتادی : نامزد شدنم کار خدا بود!
بیانیه باشگاه پرسپولیس برای اتحاد با استقلال و دوری از حاشیه
اختلاف در تل‌آویو بر سر بودجه اضافی برای مقابله با ایران
قیمت دلار و سایرارزها امروز چهارشنبه 21 آبان 1404
معاون رئیس‌جمهور: تلاش ما این است که رفع فیلترینگ را اجرا کنیم
برخورد سه تریلی‌ در بروجرد 2 کشته برجا گذاشت
تأمین مالی بدهی داروخانه‌ها با عرضه اوراق در بورس آغاز می‌شود
ابردزدی پایه علمی ندارد
سالانه 50 هزار ایرانی بر اثر مصرف دخانیات جان خود را از دست می‌دهند
احتمال سه نرخی شدن بنزین / سهمیه‌های 60 و 100 لیتری تغییر نمی‌کنند
نمره دادن مجلس به وزارتخانه‌ها، تاثیر زیادی در اجرا و تحقق احکام برنامه دارد
تهدید وزیر دفاع پاکستان به حملات تلافی‌جویانه به افغانستان
قیمت خودرو امروز چهارشنبه 21 آبان 1404 + جدول قیمت
تیم والیبال بانوان ایران راهی دیدار رده‌بندی شد
ازدحام بیماران قلبی و تنفسی در بیمارستان‌های خوزستان
X
آگهی تبلیغاتی