×
ورزشی
شناسه خبر : 205540
تاریخ انتشار :

تمایل عربستان برای همکاری با ایران در جام‌جهانی 2034

سفیر عربستان سعودی در تهران در دیدار با وزیر ورزش و جوانان ایران از تمایل کشورش برای همکاری با ایران در فرایند برگزاری جام جهانی 2034 خبر داد.

نورنیوز- گروه ورزشی: در این دیدار وزیر ورزش و جوانان ضمن خوش‌آمد به سفیر عربستان و آرزوی سلامتی برای مردم این کشور اظهار کرد: در حوزه‌های کاری مشترک آمادگی کامل داریم با کشور عربستان ارتباطات بیش‌تری داشته باشیم. این موضوع مورد تاکید آقای رییس‌جمهور، جناب آقای پزشکیان است و یکی از ماموریت‌های بنده این است که با کشور شما در دو حوزه ورزش و جوانان ارتباطات را توسعه دهم و رفت و آمد بیش‌تری ایجاد کنم.

او با اشاره به میزبانی سال آینده عربستان در مسابقات کشورهای اسلامی اظهار کرد: از زمان حضورم در وزارت ورزش و جوانان تاکید و برنامه‌ریزی‌مان به گونه‌ای طراحی شده که حضور قدرتمندی در این مسابقات داشته باشیم. سال آینده ایران با کاروان بزرگی در این مسابقات حضور پیدا خواهد کرد.

وزیر ورزش و جوانان ایران با اشاره به اهمیت این دو حوزه در گسترش روابط دو کشور ایران و عربستان گفت: نقطه نظرات مسئولان عربستان درباره موضوعات جوانان را که پیگیری می‌کردم، دغدغه‌های مشترکی بین دو کشور در این حوزه وجود دارد و با اقدامات و توسعه روابط بین دو کشور امیدوار به رفع دغدغه‌ها هستیم.

دنیامالی با بیان این که استحکام روابط دو کشور می‌تواند باعث امنیت بیش‌تر در منطقه شود، افزود: اعلام دعوت رسمی ما را به وزیر ورزش عربستان که هم جوان است و هم ورزشکار برسانید و امیدوارم به زودی و تا پیش از بازی‌های کشورهای اسلامی میزبان وزیر ورزش عربستان باشیم. امیدوارم گسترش روابط بین دو کشور در دو حوزه ورزش و جوانان با سرعت خوبی پیش رود.

وی با تبریک به عربستان برای کسب میزبانی جام جهانی ٢٠٣۴ به عنوان کشوری اسلامی اظهار کرد: علاقمند هستیم در فیفادی تیم‌های ملی فوتبال دو کشور در دیداری دوستانه به مصاف هم بروند.

عبدالله بن سعود العنزی نیز در این دیدار با قدردانی از وزیر ورزش و جوانان برای میزبانی از این دیدار به نقش وزارت ورزش دو کشور برای گسترش روابط اظهار کرد: محبت و ارتباطی که بین ورزش دو کشور و به‌ویژه فوتبال عربستان و ایران وجود دارد، می‌تواند به تعمیق روابط دو کشور کمک کند. توسعه روابط با ایران برای کشور ما اهمیت زیادی دارد.

وی با بیان این که پیام تبریک و سلام وزیر ورزش عربستان را به شما اعلام می‌کنم، افزود: امیدوارم در حوزه دختران و پسران جوان و دغدغه‌های مشترکی که به درستی به آن اشاره کردید، بتوانیم همکاری‌های لازمی داشته باشیم. جوانان عدد بزرگی را در جمعیت عربستان و ایران تشکیل می‌دهند و مسأله جوانان در توسعه روابط دو کشور بسیار مهم است.

سفیر عربستان افزود: سیاست کلی که در عربستان به ما تاکید شده توسعه روابط به‌ویژه روابط در دو حوزه ورزش و جوانان است.

وی با اشاره به موفقیت عربستان در میزبانی جام جهانی ٢٠٣۴ اظهار کرد: ایران یکی از مهم‌ترین کشورهای حاضر در این رقابت‌ها خواهد بود و ما علاقمندیم قبل از میزبانی عربستان در جام جهانی گفت‌وگوهایی را در سطوح عالیه برای همکاری مشترک داشته باشیم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نورنما |آتش‌سوزی در هواپیمای بوئینگ 737
آموزش‌وپرورش: مدارس حق ندارند دانش‌آموزان با نمرات پایین را ثبت‌نام نکنند
اولین انتخابات مجلس سوریه پس از سقوط اسد شهریور برگزار می‌شود
شلاق اقلیمی
راز قتل مادر و دختر ساکن طبقه هفتم
کشورهای کوچک و گام‌های بزرگ
4 کشته در تیراندازی بازار معروف بانکوک +فیلم
آغاز دریافت کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش +جزئیات
وزیر کار: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مردادماه انجام می‌شود
نورنما | علائم و درمان گرمازدگی
حسین ابرقویی با پرسپولیس به توافق رسید؛ امضای قرارداد به‌زودی انجام می‌شود
اتابک: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه خارج از نوبت پرداخت می‌شود
دولت و آزمون مهم صداقت و شجاعت
عضو سابق منافقین پس از سال‌ها جنایت به سزای اعمالش رسید که بود؟
دستور اژه‌ای برای شناسایی عاملان حمله تروریستی به دادگستری زاهدان +عکس و فیلم حادثه
فریده شجاعی: شخصاً حسینی را دوست دارم و می‌خواستم بماند
قیمت خودرو امروز دوشنبه 6 مرداد 1404 +جدول
انتقاد شدید حجازی از مدیریت استقلال و از دست دادن حسینی
زلزله 4.9 ریشتری عسلویه بوشهر را لرزاند
مستند سازی جنایات و ثبت مستندات مربوط به تخلفات و جنایات بین المللی آغاز شده است+فیلم
پیش‌بینی دمای بالای 50 درجه در برخی مناطق کشور
تنها یک مانع برای پیوستن سرژ اوریه به پرسپولیس باقی مانده!+ عکس
متهم در دادگاه پرونده قتل الهه حسین‌نژاد: نمی‌خواستم او را بکشم، مرا جادو کرده بودند +عکس
اربعین را با بسته‌های اینترنتی ویژه و ارزان‌تر همراه اول تجربه کنید!
مداردیپلماسی | مذاکرات استانبول رونمایی از شمشیر بدون دسته اروپا
یکی از سرنشینان کشتی حنظله: هیچ تعهدی به تل‌آویو ندادیم
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
یمن: مرحله چهارم محاصره دریایی رژیم صهیونیستی آغاز شد
کمک‌های ادعایی به غزه ممکن است باعث سقوط دولت نتانیاهو شود
️ آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک +جزئیات
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 6 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
گاردین: ترامپ حتی ریاست‌جمهوری را معامله می‌بیند!
رضا غندی پور رسما به شباب الاهلی امارات ملحق شد
توافق بزرگ ایران و چین برای برقی‌سازی 1000 کیلومتر ریل
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
X
آگهی تبلیغاتی