×
سیاسی
شناسه خبر : 205522
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/10/05 ساعت 16:56
حسن خمینی: دشمنان به امید مردم حمله می‌کنند

حسن خمینی: دشمنان به امید مردم حمله می‌کنند

تولیت حرم امام خمینی(ره) گفت: دشمنان امید مردم را هدف قرار داده‌اند، اما در عین حال کسانی که در سطح ملی یا حزبی کار جمعی می‌کنند نباید بر اشتباهات چشم ببندند.

نورنیوز-گروه سیاسی: حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی تولیت حرم امام(ره) در دیدار اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی طی سخنانی با تأکید بر توجه به فقه تحزب، اظهار کرد: این حوزه موضوع پیچیده و دشواری دارد که به عنوان مثال، جنبه حجیت رأی شورا از مباحث مهم آن است. البته در این زمینه کارهایی صورت گرفته است.

وی با اشاره به یکی از آیات قرآن در خصوص دشواری کار پیامبران و ظنین شدن آنان به وعده‌های الهی، گفت: حضرت مسیح(ع)، که جزو پیامبران اولوالعزم بود، هنگام به صلیب کشیده شدن گفت: «قرار ما این نبود!» یعنی خداوند در بعضی مراحل کار را سخت و پر پیچ و خم می‌کند. به تعبیر قرآن، نصرت الهی در این مواقع می‌رسد.

وی افزود: دنیا پر پیچ و خم است و در مواقعی انسان باید بر نفس خود مسلط شود؛ گاهی کار سخت می‌شود و انسان باید محکم بر عقاید خود بایستد. در آن هنگام است که همراهان و همدلان واقعی مشخص می‌شوند. اعضای حزب موتلفه نیز در لحظاتی که کار به مو رسیده بود، به دلیل ایمان قلبی بالا یا اعتماد به امام یا نان حلال، بر موضع خود ایستادند.

تولیت حرم امام خمینی(ره) گفت: خدا نکند پرچم بیفتد! آنگاه رفقای دیروز هم سنگ می‌زنند. در این شرایط چه باید کرد؟ در این شرایط باید کار جمعی انجام داد. شرایطی که امام به اعضای حزب گفتند «دور هم جمع شوید» مربوط به روزهای سخت بود. در کار انسانی، دو به علاوه دو ممکن است صد شود! کار انسانی نیروهای همدل و همراه می‌خواهد و اینجاست که حرکت آفرین می‌شود. در شرایط سخت، کار جمعی لازم است. اگر در شرایط فتح و ظفر کار جمعی صورت نگیرد، ممکن است احساس نیازی هم به وجود نیاید، اما در شرایط سخت دور هم جمع شدن برای اطمینان دادن به همدیگر، شنیدن سخن همدیگر و جلوگیری از تذبذب، از نان شب واجب‌تر است و این سخن فراتر از موضوع تشکیلات یک حزب صدق می‌کند.

وی گفت: در این شرایط یأس انسان را فرا می‌گیرد. یأس آفت فعالیت انسانی است. اولین وظیفه فعالیت انسانی یأس‌زدایی است. این بسیار مهم است که در شرایط سخت، انسان‌های باورمند دچار یأس نشوند. نباید به دروغ بگوییم وضع خوب است، اما باید بگوییم ما می‌توانیم از این وضعیت پله‌ای برای حرکت رو به جلو بسازیم؛ هزار مشکل داشته‌ایم اما می‌توانیم. امروز مهم‌ترین نقطه هدف در ملت ما امید است. اگر امید ما را بکشند، ما مرده‌ایم. هر ملتی با امید زنده است. در طول یک مسیر عصبانیت و ناراحتی هست، اما انسان سریعاً باید توانایی خود را بازآفرینی کند.

تولیت حرم امام خمینی(ره) با تأکید مجدد بر انجام کار جمعی و از بین بردن یأس در جامعه با ارائه تحلیل درست از واقعیت، گفت: دشمنان امید مردم را هدف قرار داده‌اند، اما در عین حال بر اشتباهات هم نباید چشم بست. اشتباه حکومت‌های حزبی در شوروی کمونیستی همین بود که اشتباهات خود را توجیه کردند. کسانی که در سطح ملی یا حزبی کار جمعی می‌کنند نباید بر روش‌ها اصرار کنند. روش‌ها ممکن است اشتباه باشد؛ فقط آرمان‌هاست که تغییر نمی‌کند.

سیدحسن خمینی گفت: باید از مجموعه خرد جمعی کشور استفاده کرد تا این حرکت تداوم یابد.

در ابتدای این دیدار، حسین انواری با اشاره به پیوند این حزب با امام خمینی(ره) بر تداوم توصیه‌های این حزب تأکید کرد و گفت: این حزب اگرچه مورد بی‌مهری قرار گرفته، اما خود را نباخته است.

وی با اشاره به تعیین جهت‌گیری‌های حزب در جلسات سه سال یک‌بار مجمع عمومی خود بر مبنای شعارهای امام و رهبری، افزود: شعارهای این دوره، حکمرانی اسلامی، تحزب ولایی و اقتدار ملی است.

انواری گفت: در کشور ما هرکس بخواهد بگوید مقتدر هستم، می‌گوید حزبی نیستم. ما معنای این جمله را متوجه نمی‌شویم. آیا جریانات خلق‌الساعه‌ای که وجود دارد، حزب نیستند؟ حزب ما در طول 60 سال آزمون خود را پس داده است و خود را موظف می‌داند بازوی نظامی و دستگاه‌های اجرایی باشد و از حقیقت دفاع کند. مواضع حزب، دعوت برای خود نیست؛ دعوت برای خداست.

وی گفت: باید برای تبیین حزب در نظام ولایی سرمایه‌گذاری کنیم و مبانی فقهی آن را استخراج کنیم، چرا که نسل جدید با تهاجمات گسترده‌ای مواجه است و ما باید آن را اقناع کنیم.

همچنین اسدالله بادامچیان، دبیرکل حزب موتلفه اسلامی، در سخنانی با تأکید بر اینکه امام خمینی(ره) ما را به حیات طیبه رهنمون کرد، یادآور شد: خدا را شاکریم که از سال 1341 در محضر امام فعالیت خود را شروع کردیم. این حزب به برکت شهدای بزرگ خود در طول 62 سال در خط امامت، ولایت و فقاهت گام برداشته است.

وی با اشاره به نسبت تحزب و اسلام، گفت: می‌توان روی فقه تحزب کار جدی انجام داد. در این خصوص 255 سوال از آیت‌الله العظمی مکارم پرسیدیم و ایشان با دستخط خودشان پاسخ دادند. اگر تشکیلات حزبی خدامحور تشکیل ندهیم، تشکل‌های دیگر جای آن را می‌گیرند.

وی با اشاره به شعار تکامل حکمرانی اسلامی و تحزب ولایی در راستای تمدن اسلامی در مجمع عمومی جدید، گفت: با پول حلال و غیرشبهه‌ناک مردمی کار خود را پیش برده‌ایم و دخل و خرج ما با هم یکسان است.

بادامچیان نسبت به ایجاد جامعه نمونه اسلامی در حزب موتلفه ابراز امیدواری کرد و گزارشی از فعالیت بخش‌های مختلف این حزب ارائه کرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گروسی: قطع همکاری ایران با آژانس باعث افزایش تنش بین‌المللی می‌شود
فراخوان فوری پنتاگون برای نشست صدها ژنرال آمریکایی در پایگاه تفنگداران ویرجینیا
یائیر لاپید: رفتارهای دیکتاتورمآبانه نتانیاهو، مخالف اصول دموکراسی است
سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل؛دروغ پردازی های جنایتکار اصلی غرب آسیا درباره ایران
فلیک به رکورد طلایی 50 برد در بارسا رسید
سخنگوی کرملین: وضعیت اوکراین و موضع آن در مذاکرات هر روز در حال بدتر شدن است
رای گیری شورای امنیت دربارهٔ تعویق تحریم‌های ایران
علی‌اف: تصویب «مسیر ترامپ» یکی از نتایج کلیدی نشست واشنگتن بود
لاریجانی: مکانیسم ماشه اجرا شود، همکاری با آژانس متوقف می‌شود
کارگردان «مجنون»: جنگ 12 روزه، آغاز یک ژانر تازه در سینمای ایران است
شمس‌آذر بدون شکست، استقلال در پی بهبود وضعیت جدول
تهدید ترامپ به مداخله در روند برگزاری بازی‌های جام جهانی 2026
تحرکات غیرعادی آمریکا در شمال عراق
رایزنی گروسی با پوتین درباره ایران
اسرائیل یک نفر را به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر کرد
دستور نتانیاهو برای پخش زنده سخنرانی او درسراسر نوار غزه
کاهش 2.5 میلیون تن تولید گندم ایران نسبت به سال گذشته
اعلام برنامه‌های روز گردشگری و هفته تهران در اراضی عباس‌آباد
شرکت علی لاریجانی در سالگرد شهدای مقاومت/تایید سفر از سوی سفارت ایران در بیروت
فرانس 24: بازگشت بازرسان آژانس به ایران حقیقت ندارد
تیم فولاد به دنبال کسب دومین برد متوالی
ماجرای گوشت‌های آلوده وارداتی از مغولستان چه بود؟
حسن یزدانی به بازی‌های کشورهای اسلامی نمی رسد
تهران در آستانه وزش باد؛ هوای پایتخت آلوده‌تر می‌شود
سرمایه‌گذاری 5 میلیارد دلاری ایران در پروژه ملی فیبر نوری
لغو سومین قرارداد تسلیحاتی اسپانیا با رژیم صهیونیستی
هند واردکننده نفت ایران شد
پرداخت نکردن 6 همت سود سهام عدالت مردم از سوی 4 شرکت بزرگ
وداع با احمد پژمان در تالار وحدت
قطر اقدامات اسرائیل را خطری برای امنیت منطقه دانست
سیر صعودی قیمت‌ طلا در هفته‌ای که گذشت
جام جهانی تیراندازی جوانان؛ فینال با طعم برنز برای ایران
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با وزیر انرژی روسیه دیدار کرد
پزشکیان مقابل دوربین شبکه فاکس‌نیوز نشست
واکنش تند مقامات صهیونیستی به اظهارات ترامپ
حمله پهپادی به پالایشگاه نفت «آفیپسکی» روسیه / از سرگیری ارسال نفت پس از حمله+فیلم
مدیر سابق اف‌بی‌آی در آستانه محاکمه توسط دولت ترامپ
بلاگر وکیل‌نما بازداشت شد
امضای دستور فروش تیک‌تاک توسط ترامپ
رهبر طالبان مسئولان ارشد را برای گفت‌وگو درباره پایگاه بگرام فراخواند
خیبر در مصاف حساس با سپاهان به دنبال تثبیت جایگاه در بالای جدول
کمالوندی: ساخت نیروگاه‌های جدید در جنوب کشور در دستور کار است/موافقت‌نامه ساخت 4 نیروگاه
عارف: تامین انرژی بخش تولید در اولویت دولت است
آغاز یورش‌های رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف کرانه باختری
جاده چالوس از ساعت 12 امروز یکطرفه شد
مردم مغرب در کنار ناوگان صمود ایستادند
نخست وزیر پاکستان با ترامپ دیدار کرد
وقوع 6 تصادف مرگبار در تهران از 29 شهریور تا 3 مهر
نگاهی به دوئل سرنوشت‌ساز ذوب‌آهن و آلومینیوم
معاون تشریفات دفتر رئیس جمهور: حتی یک سنت در ‎نیویورک خرج نشد
X
آگهی تبلیغاتی