×
بین الملل
شناسه خبر : 205430
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/10/05 ساعت 09:08
عملیات هوایی پاکستان در خاک افغانستان

عملیات هوایی پاکستان در خاک افغانستان

شبکه‌های خبری پاکستان گزارش دادند پاکستان از انهدام مواضع گروه تحریک طالبان در خاک افغانستان خبر داد.

نورنیوز-گروه بین الملل: شبکه‌های خبری پاکستان به نقل از منابع امنیتی این کشور مدعی عملیات هوایی اسلام‌آباد در عمق خاک افغانستان شدند که طی آن چندین موضع گروه تروریستی تحریک طالبان پاکستان منهدم و برخی از عناصر آن کشته شدند؛ این اقدام اسلام‌آباد واکنش شدید طالبان افغانستان را درپی داشته است.

 دستگاه دیپلماسی و یا نهادهای نظامی پاکستان تاکنون به صورت رسمی هرگونه عملیات در خاک افغانستان را تایید نکرده‌اند در عین حال رسانه‌های محلی از قول منابع موثق امنیتی پاکستان دومین حمله این کشور در خاک افغانستان طی یکسال گذشته را تایید کردند.

شبکه‌های خبری پاکستان گزارش دادند که در جریان یک عملیات دقیق علیه پناهگاه‌های طالبان پاکستانی در خاک افغانستان، آسیب جدی به آنها وارد شده و تعدادی از عناصر کلیدی این گروه تروریستی کشته شدند. گفته می‌شود دست کم ۳۰ نفر از اعضای گروه تروریستی تحریک طالبان پاکستان در این حمله هوایی کشته شده‌اند.

برخلاف ادعای منابع امنیتی پاکستان، کابل ضمن محکومیت تجاوزگری به خاک افغانستان اعلام کرده که چندین غیرنظامی در حمله هوایی پاکستان کشته شده‌اند.

وزارت دفاع حکومت سرپرست طالبان افغانستان اعلام کرد که این عمل را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت و دفاع از خاک و حریم کشورش را حق مسلم خود می‌پندارد.

تازه‌ترین رویدادهای امنیتی میان پاکستان و افغانستان درحالی صورت می‌گیرد که فرستاده ویژه اسلام‌آباد روز گذشته به کابل سفر و با هدف تنش‌ زدایی از روابط دو کشور با مقام‌های حکومت سرپرست افغانستان دیدار کرد.

در صورت تایید رسمی حمله هوایی به افغانستان از سوی پاکستان، این دومین عملیات این کشور طی یکسال اخیر محسوب می‌شود.

به گزارش ایرنا، هجدهم مارس امسال (۲۸ اسفند گذشته) نیز وزارت امور خارجه پاکستان آنچه را که عملیات ضدتروریستی ویژه این کشور در خاک افغانستان خواند، تایید کرد.

 

طالبان: حمله پاکستان بی‌پاسخ نمی‌ماند

وزارت دفاع طالبان اعلام کرد که حمله هوایی ارتش پاکستان به شهرستان برمل ولایت پکتیکا را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت.

 وزارت دفاع طالبان شامگاه سه‌شنبه اعلام کرد که حمله هوایی ارتش پاکستان در برمل ولایت پکتیکا را به‌شدت محکوم می‌کند.

وزارت دفاع طالبان در واکنش به این اقدام اعلام کرد که این عمل را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت، بلکه دفاع از خاک و حریم افغانستان را حق مسلم خود می‌پندارد.

طبق گزارش شبکه «طلوع نیوز» غیرنظامیان بسیاری از جمله کودکان و زنان در حمله هوایی پاکستان کشته و زخمی شده‌اند.

ساعاتی پیش جنگنده‌های ارتش پاکستان مناطق مرزی در ولایت پکتیکا را بمباران کرده‌اند که در نتیجه آن، تعدادی از غیرنظامیان، از جمله زنان و کودکان، شهید و مجروح شده‌اند.

بر اساس تصاویر منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، هدف این حملات خانه‌های غیرنظامیان بوده است.

به گزارش ایسنا، در همین حال، برخی رسانه‌های پاکستانی مدعی شده‌اند که هدف این حملات، اعضای تحریک طالبان پاکستان بوده‌اند.


نظرات

آخرین اخبار
قیمت نفت در بازار آسیا افزایش یافت
واردات برنج باز شد اما نقدینگی کافی برای تامین محموله‌ها وجود ندارد
زاکربرگ : ایجاد محدودیت سنی در اینستاگرام دشوار است
کالابرگ مادران و کودکان شارژ شد
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در 2 روز آینده
روسیه: به توسعه روابط با ایران ادامه می‌دهیم
سقف وام ازدواج 1405 مشخص شد
بازداشت برادر پادشاه انگلیس در رابطه با پرونده اپستین
اذان صبح و اذان مغرب تهران در طول کل ماه رمضان 1404+ جدول ساعت اذان
افزایش آمادگی اقتصادی و نظامی کشور نسبت به «جنگ 12 روزه»
لندن به حکم حبس زوج بریتانیایی در ایران واکنش نشان داد
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه عربستان درباره مذاکرات هسته‌ای
پرونده تجاوز سازمان‌یافته کودکان زیر سایه تاج‌وتخت انگلیس
تمرین مشترک ایران و روسیه برای آزادسازی کشتی ربوده‌شده
آبفا هشدار داد: مدیریت مصرف در خانه‌تکانی اسفند حیاتی است
روسیه و چین هیچ آزمایش هسته‌ای انجام نداده‌اند
فشارخون‌تان را روزی دو بار اندازه بگیرید
رایزنی شهباز شریف در واشنگتن درباره ایران
جزئیات حج 1405 اعلام شد ؛ مدت سفر کوتاه‌تر می شود
روسیه بر حل سیاسی اوضاع پیرامون ایران تأکید کرد
قیمت سکه و طلا امروز 30 بهمن 1404 + خیز سکه امامی برای فتح قله 200 میلیونی
واشنگتن به‌دنبال تحریم‌ها در صورت انتخاب نوری المالکی است
هکرها در کمین وای‌فای رایگان عمومی
کشور با کسری 15 درصدی خون مواجه است
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404
تهدید کیم جونگ اون پس از رونمایی از سلاح جدید هسته‌ای
افزایش 25 درصدی قیمت بلیت اتوبوس‌های برون‌شهری از فردا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404+ جدول
رئیس‌جمهور سابق کره‌جنوبی به حبس ابد محکوم شد
پیش بینی وضعیت آب و هوا البرز فردا جمعه یکم اسفند 1404
هشتمین رئیس‌جمهور موقت پرو در 10 سال گذشته انتخاب شد
تبریک قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان
رکوردشکنی واردات نفت آسیا
ترافیک سنگین در هراز و آزادراه تهران-کرج-قزوین
کریم بنزما: با روزه گرفتن، بهتر بازی می‌کنم
شامگاه امشب؛ عطارد در اوج درخشش رویت‌پذیر است
گروسی از پیشرفت ملموس در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا خبر داد
پزشکیان: رسالت ما گره‌گشایی از مشکلات مردم است
علت مرگ بازیگر هالیوود مشخص شد
جزئیات کشف 15 کیلو شمش طلا به ارزش 400 میلیارد تومان
مخالفت اتریش در پیوستن به شورای صلح غزه
رشد 40 درصدی تولید نفت ونزوئلا در سال 2026
زلنسکی: توافق بر سر نظارت بر آتش‌بس نزدیک است
سفر وزیر خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی در هفته آینده
تصادف خونین در کمربندی بندر دیر بوشهر جان 4 نفر را گرفت
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
ارزش سهام عدالت دوباره تغییر کرد / سهامداران حتما بخوانند
آمریکا ناتو را برای پایان ماموریت در عراق تحت فشار گذاشت
رونمایی کره‌شمالی از موشک‌اندازهای جدید هسته‌ای
سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی‌ماه در اندیمشک دستگیر شدند