×
سیاسی
شناسه خبر : 205408
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/10/04 ساعت 23:53
پیام تبریک رئیس‌جمهور به مناسبت فرارسیدن کریسمس

پیام تبریک رئیس‌جمهور به مناسبت فرارسیدن کریسمس

رئیس‌جمهور فرارسیدن ایام کریسمس را در پیامی به مسیحیان ایران و جهان تبریک گفت.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«‏رشادت مسیحیان ایران در دفاع از سرزمین مادری، داستان‌های ناگفته بسیار دارد. ایران ما تا ابد فرزندان خود را فراموش نخواهد کرد.

سال نو میلادی ‎کریسمس مبارک.»

 

پیام تبریک رئیس جمهور به هموطنان مسیحی

رئیس‌جمهور با بیان اینکه طبق فرمایش قرآن فرقی میان پیامبران نیست، گفت: ما در مقابل آنچه همه پیامبران دعوت به آن کردند تسلیم هستیم. این اعتقادی است که خداوند در قرآن به ما معرفی کرده و ما باور داریم که فرقی بین دین ما و شما از لحاظ اعتقادی نیست.

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در آستانه سالروز میلاد مبارک حضرت عیسی(ع)، شامگاه سه‌شنبه در دیداری صمیمی با جمعی از هم‌میهنان مسیحی، ضمن تبریک این مناسبت به آنان و همه مسیحیان جهان و آرزوی صلح، امنیت و مهربانی برای همه مردم جهان، اظهار داشت: یکی از عزیزان درباره پایبندی بنده به سخنانی که مطرح کرده‌ام، گفتند که باید بگویم آنچه گفته‌ام، اعتقاد و باوری است که از دین و پیام خدا و پیامبران گرفته‌ام.

رئیس جمهور با اشاره به فرمایش قرآن کریم مبنی بر اینکه فرقی میان پیامبران نیست، افزود: ما در مقابل آنچه همه پیامبران دعوت به آن کردند تسلیم هستیم. این اعتقادی است که خداوند در قرآن به ما معرفی کرده و ما باور داریم که فرقی بین دین ما و شما از لحاظ اعتقادی نیست. در ادامه نیز فلسفه بعثت پیامبران را مطرح می‌کند مبنی بر اینکه مردم همه یکی بودند، ما پیامبران را فرستادیم که بشارت دهند و نظارت کنند، به آنان کتاب دادیم که بر اساس حق در جامعه کار کنند و اختلافات را قضاوت کنند.

پزشکیان با بیان اینکه هیچ پیامبر و هیچ باوری غیر از تاکید بر قضاوت بر مبنای حق، انصاف و درستی، پیامی نیاورده است، تصریح کرد: همه مقدمات دیگر مثل نماز و روزه و عبادت‌هایی که میان ما و شما تفاوت‌هایی هم دارند، برای این است که ما بر اساس انصاف، مهربانی و اخلاق در جامعه با یکدیگر برخورد کنیم. تاکید همه ادیان بر این است که مردم یکی هستند، خدا نیز یکی است، پس خدا را عبادت کنید، اما سرِ منیت‌ها هر کسی یک راهی را رفته و می‌گوید حق با من است.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه حق مستقل از من و شماست و در حقیقت باید از آن مبانی اعتقادی را استخراج کرد، گفت: هر کس از حق منحرف شد باید به حق بازگردد. خداوند به حضرت داوود هم می‌گوید که ما تو را خلیفه کردیم تا بین مردم بر اساس حق قضاوت کنی، تابع هوای نفس خود نشو که تو را به ضلالت می‌کشد و از مسیر خدا تو را دور می‌کند. کسانی که پای خود را از مسیر حق و عدالت آن طرف می‌گذارند، گرفتار عذاب بزرگی می‌شوند. این عذابی که الان در دنیا و در خاورمیانه با آن گرفتار هستیم، برای آن ضلالت و تابعیت نفس است که ما را به جان هم انداخته است.

پزشکیان با اشاره به اینکه اینها روز حساب را از یاد برده‌اند، اضافه کرد: فردای قیامت از ما درباره هر ظلم و تضییع حقی سوال می‌شود. تمام دعواهای ما به خاطر منیت است، اگر منیت را کنار بگذاریم، اگر حق گفته شود، می‌پذیریم و اگر حق گفته نشود، نمی‌پذیریم، حالا از هر کس می‌خواهد باشد؛ اگر روی این مسئله با هم تفاهم کنیم، دعوایی نداریم.

رئیس جمهور به گفتگوی نقل شده حضرت مسیح با یهودی‌ها و اقوام موسی در قرآن کریم اشاره و خاطرنشان کرد: حضرت مسیح می‌فرماید که خدا، هم خدای ماست و هم خدای شما، همان خدا را عبادت کنیم. همه باید همین مسیر را برویم، اگر همین مسیر را برویم و حق و انصاف و عدالت را بپذیریم، چه اختلافی باید با هم داشته باشیم.

پزشکیان با تاکید بر اینکه همه اختلافات زاییده منیت‌هاست، اظهار داشت: ما همه از یک ملت، قوم و یک نژاد هستیم. خداوند می‌گوید زبان، گفتن، جنسیت و منطقه، هیچ فرقی نمی‌کند، برتری با کسی است که سالم‌تر، صالح‌تر، درست‌تر و مهربان‌تر است. هر کسی مهربان‌تر و درستکارتر، او برتر است و هر کسی عادل‌تر و صالح‌تر، حق‌ با اوست.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز خدمت شما رسیدیم تا به شما میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) را تبریک بگوییم، افزود: امیدواریم نگاه آن پیامبر بزرگ و اندیشه‌اش و در حقیقت دعوتش به صلح و به محبت و آرامش، نصیب جامعه ما، منطقه ما و دنیایی که در آن زندگی می‌کنیم، بشود و سر چیزهای بی‌اهمیت به جان هم نیفتیم و با هم دعوا نکنیم. این تمامیت‌خواهی است که ما را به جان هم انداخته و باعث شده به سرزمین و حدود همدیگر احترام نگذاریم.

پزشکیان با تاکید بر اینکه فقط تبریک عرض می‌کنم و نمی‌خواهم وقت شما را بگیرم، تصریح کرد: آمدم بگویم ما هم با شما هستیم و همه می‌خواهیم برای صلح، آرامش، عدالت، حق، محبت و انصاف در جامعه کنار هم زندگی کنیم. خداوند پیامبران را فرستاد که ما با هم، با صلح و آرامش در کنار یکدیگر باشیم و با هم دعوا نکنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه واقعا چیزی برای دعوا وجود ندارد و هر آنچه هست محبت، صلح، آرامش و آرزوی سلامتی برای شما، برای خودمان، برای منطقه و دنیا است، گفت: اینکه تمامیت‌خواهانی که به خاطر مسائل بی‌اهمیت سرزمین‌ها را بمباران و آدم‌ها را می‌کشند، اصلا باوری داشته باشند یا خدایی را بشناسند، اصلا در ذهن بنده خطور نمی‌کند، چرا که اگر کسی خدا را بشناسند، به راحتی زن و بچه و پیر و جوان را بمباران نمی‌کند و دیگران را ضایع و پایمال نمی‌کند؛ به امید آن روز، شاد و سربلند و پیروز باشید..

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود علوی دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام، ادیان و مذاهب در ابتدای این نشست با تبریک به مناسبت میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) گفت: مسیحیت و اسلام هر دو به دنبال حاکمیت برادری و صلح میان انسان‌ها هستند. در پرتو این آموزه‌های آسمانی هم‌وطنان مسیحی همواره با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همراه بودند و برخی از آنان در ایام دفاع مقدس به شهادت رسیدند.

در ادامه این نشست سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز طی سخنانی کوتاه با تبریک میلاد حضرت مسیح (ع) با بیان اینکه «رئیس جمهور با حضور در این نشست عملاً تحقق شعار وفاق را نشان داد»، تصریح کرد: مسیحیت در ایران قدمتی به اندازه تاریخ مسیحیت دارد و طی 100 تا 150 سال اخیر به ویژه در ایام پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس این همدلی، همراهی و همگامی را به طور مشخص می‌توان دید.

در این نشست اسقف آراکل کادهچیان نماینده اسقف اعظم سبوه سرکیسیان خلیفه ارامنه تهران، مارنرسای بنیامین اسقف اعظم جامعه ارامنه کل آذربایجان، آنی مانوکیان مدیر مدرسه دخترانه ارس، هانیبال داداش آده کارآفرین، مگردیچ تومانیان مشاور معاون اول رئیس جمهور و لیندا خاریاد خواهر جانباز شهید آشوری در سخنانی کوتاه ضمن تقدیر از رئیس جمهوری جهت حضور در این نشست در شب میلاد حضرت مسیح (ع)، پیروان حضرت مسیح را جزئی جدایی‌ناپذیر از جامعه ایران عنوان تاکید کردند که کسی حق ندارد ادعا کند که پیروان حضرت مسیح در ایران غریبه هستند، بلکه پیروان این حضرت نه بیگانه و مهمان بلکه شهروند ایران هستند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نوری المالکی: انتخاب نخست‌وزیر عراق غیرقابل مداخله است
خبری خوش برای فرهنگیان بازنشسته؛ پاداش‌تان پرداخت شد
افزایش شمار مصدومان انفجار بندرعباس به 14 نفر و یک کشته + فیلم
بیانیه آملی‌لاریجانی در حمایت از سپاه پاسداران
تایید دو اساسنامه دولت توسط شورای نگهبان
قیمت بنزین سوپر کمی تعدیل شد
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه + نقش تغذیه در درمان آلزایمر
نگرانی آمریکا از یک تغییر در ارتش چین
ساماندهی 3698 خودروی رهاشده در سطح معابر شهری پایتخت
سپاه شایعه ترور سردار تنگسیری را تکذیب کرد
انهدام 5 مقر مخفی داعش در صحرای
ساپینتو: ناراحت و تنها هستم، ولی تسلیم نمی‌شوم
ایران توان هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا و اسرائیل را دارد
اعلام همبستگی انجمن علمای یمن با ایران
مجلس خبرگان رهبری، تروریستی اعلام کردن سپاه توسط اتحادیه اروپا را محکوم کرد
انفجار گاز در اهواز؛ مرگ چهار نفر و تخریب دو ساختمان
زمان برگزاری رزمایش دریایی ایران، چین و روسیه اعلام شد
ماموریت اقتصادی ترامپ در عراق با هدف کنترل نفت و گاز
بازسازی بازار رشت با مشارکت بازاریان و حمایت قضایی آغاز شد
اعتراضات بزرگ مردمی در آمریکا علیه عملیات مهاجرتی آیس
امکان لغو روش دوم خرید کالابرگ از امروز فعال شد
شورای نگهبان: اتحادیه اروپا باید عواقب سخت ماجراجویی خود را بپذیرد
آغاز مجدد ثبت سفارش و واردات تلفن همراه
2 زمین لرزه شهر اردکان و بخش خانه زنیان شیراز را لرزاند
پیگیری وضعیت هنرمندان موسیقی بازداشت‌شده آغاز شد
فروش بلیت و انحصار پخش زنده جشنواره فیلم فجر در «آیگپ»
گزارش تصویری | تجدید میثاق هیئت دولت با آرمان‌های امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + امیرخانی از بیمارستان مرخص شد
گزارش تصویری | حضور رهبر معظم انقلاب در مرقد بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران
نسل تازه فجر؛ آزمون بزرگ فیلم‌اولی‌ها
رایزنی های مصر برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 11 بهمن 1404+ جدول
با کالابرگ از فروشگاه‌های با قیمت پایین خرید کنید
مرغ ارزان شد؛ افزایش تولید، بازار را آرام کرد
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت عالم متعهد حجت‌الاسلام آقای عبدخدائی
پادکست | تکنیک تنفسی نظامی ها برای آرامش در شرایط استرس زا
وام ازدواج 1405 تا 50 درصد افزایش می‌یابد
جزئیات پرونده 17 پزشک بازداشت شده اعلام شد
مصرف گاز خانگی رکورد تاریخی زد
فرماندار قصرشیرین: انفجارها ناشی از رزمایش ارتش بود
ونزوئلا قانون عفو عمومی را احیا می‌کند
مرکز ملی پاسخ بحران در ایران ایجاد می‌شود
موافقت واشنگتن با فروش بسته تسلیحاتی 9 میلیارد دلاری به عربستان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 11 بهمن1404+جدول
نتانیاهو به مقر پلیس احضار می‌شود
سخنگوی مجلس: پرداخت کالابرگ الکترونیکی تنها راه حفظ قدرت خرید مردم است
مردی 48 ساعت بدون ریه زنده ماند
طارمی، «فرمانده آرام» المپیاکوس در لیگ قهرمانان اروپا
ترامپ آماده اعلام استقرار نیروی ثبات بین‌المللی در غزه
قیمت گوشت قرمز امروز 11 بهمن 1404 + جدول قیمت ها