×
سیاسی
شناسه خبر : 205388
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/10/04 ساعت 22:03
خسروپناه بر تعاملات علمی و فرهنگی بین ایران و ترکیه تاکید کرد

خسروپناه بر تعاملات علمی و فرهنگی بین ایران و ترکیه تاکید کرد

دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در دیدار با رئیس دانشگاه آستینه ترکیه، موضوعاتی مهمی را درباره ارتباط ایران و ترکیه در حوزه علم و فناوری و مسائل فرهنگی بررسی کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: در دیدار حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، با پروفسور ای‌بیش، رئیس دانشگاه آستینه ترکیه، موضوعات مهمی پیرامون علم و فناوری، تعلیم و تربیت، مسائل فرهنگی اجتماعی، و جایگاه زنان و خانواده مورد بررسی قرار گرفت.

خسروپناه ضمن خوش‌آمدگویی به پروفسور ای‌بیش، توضیحاتی در خصوص نقش شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در سیاست‌گذاری‌های کلان حوزه‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی کشور ارائه کرد.

وی در این دیدار با تأکید بر اهمیت نقش نهاد خانواده در پیشرفت اجتماعی و فرهنگی، تصریح کرد: نهاد خانواده محور اصلی در زنده نگه داشتن باورها و ارزش‌های فرهنگی جامعه است. شورای‌عالی انقلاب فرهنگی با ایجاد ستاد زنان و خانواده در تلاش است تا از جایگاه زنان در مسیر توسعه و تعالی جامعه حمایت کند.

استاد خسروپناه ادامه داد: ایران در حوزه علم و فناوری از جمله در پزشکی و فناوری‌های نوین دستاوردهای چشمگیری داشته است که حاصل سرمایه‌گذاری بر ظرفیت‌های داخلی و نیروی انسانی متخصص است.

وی گفت: تبادل تجربیات علمی و فرهنگی میان ایران و ترکیه می‌تواند به تقویت روابط میان دو کشور و ارتقای سطح علمی منطقه کمک کند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر اهمیت تعاملات علمی و فرهنگی میان ایران و ترکیه، به دستاوردهای علمی و فرهنگی ایران در حوزه‌های مختلف از جمله پزشکی و فناوری هسته‌ای اشاره کرد.

خسروپناه همچنین تأکید کرد: باورهای فرهنگی و اجتماعی و توجه به نهاد خانواده، ستون‌های اصلی پیشرفت و پایداری جامعه هستند.

اهمیت تعاملات علمی میان ایران و ترکیه و ظرفیت‌های دانشگاه آستینه

پروفسور ای‌بیش نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در دبیرخانه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، با اشاره به اطلاعات گسترده خسروپناه درباره ترکیه گفت: اطلاعات عمیق شما از فرهنگ و تاریخ ترکیه تحسین‌برانگیز است و نشان‌دهنده اهمیت ایران در تعاملات علمی و فرهنگی است. به همین دلیل شخصاً تصمیم گرفتم به ایران سفر کنم، در حالی که معمولاً همکاران دانشگاهی را به دیگر کشورها اعزام می‌کنم.

وی همچنین با اشاره به دستاوردهای علمی ایران اظهار داشت: دانشمندان ایرانی در حوزه‌های علمی از جمله پزشکی و فناوری هسته‌ای بسیار قوی هستند و ترکیه باید از این مسیر الگو بگیرد.

رئیس دانشگاه آستینه به ظرفیت‌های این دانشگاه اشاره کرد و گفت: دانشگاه ما دارای 35 بیمارستان و مرکز درمانی با حدود 5000 تخت بیمارستانی است و پس از وزارت بهداشت ترکیه، بزرگترین ارائه‌دهنده خدمات درمانی در کشور هستیم. همچنین این دانشگاه در میان 1000 دانشگاه برتر جهان قرار دارد و برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا سه سال آینده در جمع 500 دانشگاه برتر دنیا باشیم.

در پایان این دیدار، پروفسور ای بیش از دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برای بازدید از دانشگاه آستینه دعوت به عمل آورد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تأکیدعارف بر تدوین سیاست‌های دفاعی-امنیتی هوشمندانه
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 19 مرداد 1405+ جدول قیمت ها
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 19 مرداد 1405 / چرا اونس جهانی عقب نشست؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 19 مرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 19 مرداد 1405 + وضعیت استانها
چاپ سه‌بعدی هوشمند بدون قطعات الکترونیکی
تسریع کشف مواد جدید با شبیه‌سازی‌های اتمی
بهترین رژیم غذایی برای هوای گرم
راهکاری ساده برای به تأخیر انداختن پیری مغز
هشدار درباره خطر فراگیری پوکی استخوان
چرا مغز کودکان اوتیستیک چهره‌ها را متفاوت می‌بیند؟
گسترش سیطره فضایی هوش مصنوعی
حمایت 32 میلیون دلاری از ربات درمانگر سکته مغزی
قالیباف انتصاب محسن رضایی به دبیری شورای عالی امنیت ملی را تبریک گفت
پزشکیان: بنزین را نمی‌توان با دستور ناگهانی تغییر داد
جی‌پی‌مورگان: طلا تا پایان 2026 به 5 هزار دلار می‌رسد
پیام تسلیت پزشکیان به سیدحسن خمینی
پیام تسلیت عارف به سیدحسن خمینی
پاسخ پاکستان به طالبان درباره قاچاق سلاح به افغانستان
ملادینوف: عقب‌نشینی اسرائیل از غزه مشروط به خلع سلاح است
وزارت بهداشت لبنان: 4335 نفر در حملات اسرائیل شهید شدند
اعتراض سندرز به پرداخت میلیاردها دلار کمک آمریکا به اسرائیل
ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران؛ عراقچی تکذیب کرد
حادثه امنیتی در نزدیکی باشگاه گلف «ترامپ»
دستور تعطیلی ساحل توسکا پس از مرگ 6 جوان در رامسر
هرکس به رئیس‌جمهوری توهین کند، اهداف صهیونیست‌ها را دنبال می‌کند
برزخ ونس؛ نه پیروزی در کار است و نه دستیابی به نتیجه در مذاکرات
واکنش حزب‌الله به نقشه جدید اسرائیل درباره جنوب لبنان
رونمایی از سردیس استاد محمود فرشچیان در سعدآباد
نورنما | ارادت شادمهر عقیلی به حضرت زهرا (س) با اجرای قطعه یاس کبود بعد از 27 سال
چراغ سبز بارسلونا برای انتقال آراخو به لیورپول
محور ساسانی کرمانشاه؛ مسیر تازه رونق گردشگری
آغاز سنددار شدن 423 هزار هکتار زمین کشاورزی
انتصاب دکتر ذوالقدر به عنوان مشاور سیاسی رهبر معظم انقلاب
انتصاب محسن رضایی به‌عنوان نماینده رهبر انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی
دو و نیم در خیال، ‌یک و نیم در واقعیت
مکتب فرشچیان؛ میراث ماندگار نگارگری ایران
طرح جدید تایوان برای مهار حمله احتمالی چین
حمایت سناتور مورفی از یک توافق بد با ایران قوی‌تر
حزب‌الله: اسرائیل جنگل‌های جنوب لبنان را به آتش کشید
المخا زیر آتش؛ سومین حمله موشکی یمن در یک روز
زمان احتمالی واریز معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
اروپا در برابر جنگ پهپادی روسیه آماده نیست
تمهیدات ویژه برای کنکور 1405/ هشدار درباره پیامک جعلی
شناسایی بیش از 300 ورودی پساب و فاضلاب به رودخانه‌های خوزستان
متهم پرونده 840 میلیاردی مسکن ملی به دام افتاد
پاپ لئو بار دیگر خواستار پایان جنگ اوکراین شد
ردپای احتکار و کم‌فروشی در پرونده‌های 500 میلیاردی گرمسار+فیلم
کشف پرونده زمین‌‎خواری 2 هکتاری در بابل
جانشین فرمانده فراجا: مسائل اجتماعی را نباید انتظامی کنیم