×
اجتماعی
شناسه خبر : 205385
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/10/04 ساعت 19:41
برنامه‌ریزی تاکسیرانی تهران برای تاکسی ویژه بانوان و تاکسی اینترنتی

برنامه‌ریزی تاکسیرانی تهران برای تاکسی ویژه بانوان و تاکسی اینترنتی

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران گفت: این سازمان در حال برنامه‌ریزی برای ایجاد تاکسی ویژه بانوان و تاکسی برخط است.

نورنیوز- گروه اجتماعی: شادی مالکی، مدیر عامل سازمان تاکسیرانی گفت: راه‌اندازی تاکسی برخط و تاکسی بانوان را در دستور کار داریم و من امیدوارم حتی بتوانیم تاکسی‌های سالمندان و غیره را راه‌اندازی کنم.

وی افزود: سهم تاکسی نزدیک به ۱۸ درصد از ناوگان عمومی است و این حاکی از اهمیت آن است. کمبود زیر ساخت‌ها در حوزه ناوگان حمل و نقل عمومی انبوه‌بر، مانند مترو و اتوبوس و علاقه مردم استفاده از تاکسی را دارای اهمیت بیشتری می‌کند. امروز نزدیک به ۵۰۰ هزار سفر هم توسط سرویس‌های اینترنتی انجام می‌شود و این نشان‌دهنده اهمیت استفاده از تاکسی است.

مالکی همچنین گفت: تاکسی تنها وسیله حمل و نقل است که راننده بر خورد چهره به چهره با مردم دارد. لذا دغدغه‌های تاکسی رانان را به لحاظ کیفی و کمی در نظر گرفتیم. یکی از موضوعات جدی، نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی به ویژه تاکسی‌ها است. علاوه بر تهران سایر شهرها هم از چالش فرسودگی رنج می‌برند. در تهران نیمی از تاکسی‌ها فرسوده‌اند و مابقی هم در شرف فرسودگی هستند.

وی در ادامه گفت: فرسودگی موجب ایجاد مشکلات زیادی می‌شود و با توجه به آلودگی هوا فرسودگی می‌تواند تأثیرات نامطلوبی بر محیط زیست داشته باشد. اگر به دنبال شهر اکولوژی و پایدار باشیم باید به دنبال حمل و نقل پایدار و پاک باشیم.

مالکی همچنین بیان کرد: در سال گذشته حدود ۳۰۰۰ پرونده برای نوسازی تشکیل دادیم اما حدود ۱۴۰۰ خودرو فقط در اختیار رانندگان قرار گرفته است. ارتقا خوردها از یک خودرو به ۴ خودرو افزایش یافته و انتخاب رانندگان بیشتر شده است. اما امکان رسیدگی به همه پرونده‌ها وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه شهرداری تهران با عقد قرارداد داخلی و خارجی خصوصاً با کشور چین اقدام به واردات خودروهای برقی کرده است گفت: امیدواریم در کمتر از یک ماه آینده ۱۰۰۰ خودرو وارد شد که ۵۰۰ دستگاه در شهر تهران است. تلاش می‌کنیم امکاناتی جهت افزایش قدرت خرید رانندگان هم فراهم کنیم.

مدیرعامل تاکسیرانی تهران اظهار کرد: با وجود اینکه خودروهای برقی با وجود اثرات مثبت بر محیط زیست زیر ساخت‌هایی مانند دستگاه‌های شارژ نیاز دارد که باید فراهم شود. یکی دیگر از دغدغه‌های ما بحث سنتی بودن خدمات و پایش و نظارت بر تاکسی‌ها در سطح شهر است که جوابگوی کنترل و پایش تاکسیرانی نیست. از این رو برای بازگرداندن هویت شغلی تاکسی‌رانان، تاکسی برخط را راه اندازی کردیم که ۴۵ هزار تاکسیران در سامانه ثبت نام کردند.

مالکی بیان کرد: تاکسی برخط از پلتفرم شهرزاد برای تاکسی‌های خطی و گردشی مهیا است. منتظر تأیید نهایی شورای شهر هستیم تا رونمایی در خطوط اتفاق بیفتد. بحث صدور پروانه به صورت الکترونیکی را هم در نظر داریم. اولویت سوم ما خدمات رفاهی این دوستان است

وی افزود: یکی از این موضوعات بیمه پایه است. تعداد زیادی هنوز بیمه پایه ندارند. سعی کردیم که از طریق بیمه تکمیلی جبران کنیم. مکاتباتی با وزرات کار داشتیم که سهم دولت دوباره برقرار شود از نمایندگان مجلس کمک خواستیم.

موضوع مسکن تاکسیرانان و سایر خدمات رفاهی به ویژه برای تاکسیران‌های خانمی که سرپرست خانواده یا بد سرپرست هستند در نظر گرفتیم که از مدیر کل زنان و خانواده شهرداری کمک خواستیم که منجر به عقد توافق نامه شد.

وی افزود: یکی از این موضوعات بیمه پایه است. تعداد زیادی هنوز بیمه پایه ندارند. سعی کردیم که از طریق بیمه تکمیلی جبران کنیم. مکاتباتی با وزرات کار داشتیم که سهم دولت دوباره برقرار شود از نمایندگان مجلس کمک خواستیم

موضوع مسکن تاکسیرانان و سایر خدمات رفاهی به ویژه برای تاکسیران‌های خانمی که سرپرست خانواده یا بد سرپرست هستند در نظر گرفتیم که از مدیر کل زنان و خانواده شهرداری کمک خواستیم که منجر به عقد توافق نامه شد. در کمیته‌ای که میان تاکسیرانی شهرداری و سازمان تأمین اجتماعی قرار است برقرار شود پیگیر بیمه رانندگان هستیم.

وی در خصوص پرداخت تسهیلات به تاکسیرانان بیان کرد: ما با یکی از بانک‌ها توافق‌نامه ای به صورت سه جانبه برقرار کردیم تا بتوانیم تسهیلات قرض الحسنه بدهیم. قراردادها از سازمان تاکسیرانی خارج شده و ما هر روز پیگیر هستیم تا بتوانیم این قراردادها را تکمیل امضا کنیم. ۴۰۰ پرونده به بانک ارجاع شده است تا به محض امضای قراردادها فرایند پرداخت‌ها تسریع شود که امیدواریم ظرف یک هفته آینده امضاها تکمیل شود و تا اردیبهشت پرداخت شود.

پارسال ۱۵۰ میلیون با سود ۸ درصد بود که امسال دوبرابر شده است. که بازپرداخت ماهانه ۶ میلیون تومان بوده است که با حدود ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان برای راننده تمام می‌شد اما متأسفانه خودروساز قیمت تمام شده خودرو را افزایش داده است که ما مطالبه داریم که قیمت خودرو را برای تاکسی ران را در قالب سوبسید دولتی یا بسته حمایتی تعدیل شود. قیمت گذاری دست ما نیست اما درخواست‌ها در این زمینه را به دولت منتقل خواهیم کرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند
هشدار هواشناسی اردبیل: بارش برف و باران با وزش باد شدید و کاهش دما
بازداشت 65 عامل اقدامات تروریستی و تخریبگر در هرمزگان
آسوشیتدپرس مدعی شد: ایران یکشنبه و دوشنبه در تنگه هرمز رزمایش برگزار می‌کند
قیمت جدید گندم تا هفته آینده اعلام می‌شود
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
گفتگوهای تلفنی وزیر امور خارجه ایران با وزرای خارجه منطقه
نتایج نهایی آزمون استخدامی برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
جزئیاتی از زمان اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
جدول لیگ برتر پس از پایان هفته هجدهم
برف و کولاک در راه ایران + نقشه
تاکید پاکستان بر اهمیت دیپلماسی و صلح
آتش‌سوزی در شهرک صنعتی کاوش البرز 2 کشته بر جا گذاشت
ارتش اسرائیل آمار 70 هزار شهید غزه را پذیرفت
سردار وحیدی: دشمن نه می‌تواند ملت ایران را بترساند، نه فریب دهد
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
هشدار هواشناسی درباره افزایش موج در جنوب کشور