×
اقتصادی
شناسه خبر : 205362
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/10/04 ساعت 17:35

واتساپ و گوگل پلی رفع فیلتر شد

در جلسه امروز (سه‌شنبه) شورای عالی فضای مجازی، برنامه‌های واتس آپ و گوگل پلی رفع فیلتر شد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: یکصد و چهارمین جلسه شورای عالی فضای مجازی امروز چهارم دی ماه با حضور سران سه قوه، وزیران و اعضای شورای عالی فضای مجازی کشور برگزار شد و در این جلسه، موضوع بازنگری در سیاست‌های مسدودسازی، مجدد طرح و پس از ارائه نظرات دستگاه‌ها، که پیشتر مورد بررسی قرار گرفته بود، در جلسه مطرح شد.

پس از بحث و بررسی اعضا ضمن تاکید بر اهمیت حکمرانی قانونمند در فضای مجازی به رفع محدودیت‌های دسترسی به برخی سکوهای پرکاربرد خارجی شامل واتساپ و گوگل‌پلی، با اجماع رای مثبت دادند.

همچنین در این جلسه، اعضا بر حمایت از سکوهای داخلی تاکید کردند.

 

تاکید اعضای شورای‌عالی فضای مجازی بر حکمرانی قانونمند در فضای مجازی

اعضای شورای‌عالی فضای مجازی، با تاکید بر حکمرانی قانونمند در فضای مجازی، در گام نخست، با اکثریت اعضا، به رفع محدودیت‌های دسترسی به برخی سکوهای پرکاربرد خارجی رای مثبت دادند.

سومین جلسه شورای‌عالی فضای مجازی در دولت چهاردهم به ریاست دکتر مسعود پزشکیان و با حضور سران قوای مقننه و قضائیه و همچنین اعضای حقوقی و حقیقی شورا برگزار شد.

در این جلسه، موضوع بازنگری در سیاست‌های مسدودسازی، مجدد طرح و پس از ارائه نظرات دستگاه‌ها، که پیش‌تر مورد بررسی قرار گرفته بود، در جلسه مطرح شد.

پس از بحث و بررسی، اعضا ضمن تاکید بر اهمیت حکمرانی قانونمند در فضای مجازی، در گام نخست به رفع محدودیت‌های دسترسی به برخی سکوهای پرکاربرد خارجی شامل واتساپ و گوگل‌پلی، با اکثریت اعضا رأی مثبت دادند.

همچنین در این جلسه، اعضا بر حمایت از سکوهای داخلی تاکید کردند.

 

ضرغامی: شورای عالی فضای مجازی با رئیس جمهور همراهی کرد

عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی اعلام کرد: شورای عالی فضای مجازی با رئیس جمهور همراهی کرد.

سیدعزت الله ضرغامی عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی در شبکه ایکس نوشت: شورای عالی فضای مجازی با رئیس جمهور همراهی کرد.

 

ظریف: رئیس‌جمهور فیلترینگ را در شان مردم و کشور نمی‌داند

معاون راهبردی رئیس‌جمهور تاکید کرد: رئیس‌جمهور وعده رفع فیلترینگ داد چرا که آن را در شان مردم و کشور نمی‌دانست، همچنین تمام کارشناسان معتقد هستند که این موضوع برای امنیت کشور مفید نیست.

«محمدجواد ظریف» امروز سه‌شنبه چهارم دیماه ۱۴۰۳ در جریان بازدید از نمایشگاه تلکام، گفت: این میزان از پیشرفت کشور در حوزه‌های مختلف لبه فناوری امیدآفرین است. مردم ما نشان دادند که علیرغم همه تحریم‌ها و مشکلات، می‌توانند کار را پیش ببرند و موفق باشند.

معاون راهبردی رئیس‌جمهور افزود: پیشرفت در تکنولوژی علاوه بر اینکه نیاز ما به واردات را کاهش می‌دهد، امکان رقابت در بازارهای منطقه‌ای را برای ما فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: در اسلام هم آمده است که «العلم سلطان» یعنی دانش برای ما قدرت آفرین است. این میزان از توانمندی انسانی که ایران اسلامی از آن بهره‌مند است، کشور را در آستانه جهش قرار می‌دهد. دنیا آموخته که از لحاظ امنیتی نمی‌تواند به سرزمین ما تعرض کند و اکنون زمان آن رسیده که امکانات انسانی کشور برای قرار گرفتن در مسیر پیشرفت اقتصادی، توسعه و جهش به سمت لبه تکنولوژی استفاده کنیم.

ظریف با بیان اینکه دکتر پزشکیان به رفع فیلترینگ اعتقاد دارد، تاکید کرد: رئیس‌جمهور وعده رفع فیلترینگ داد چرا که آن را در شان مردم و کشور نمی‌داند، همچنین تمام کارشناسان معتقد هستند که این موضوع برای امنیت کشور مفید نیست.

معاون راهبردی رئیس‌جمهور اظهار داشت: از بالاترین سطح تا پایین‌ترین سطح نیاز به اجماع داریم یا حداقل حدی از هم‌فکری و هم گرایشی موردنیاز است. «وفاق» شعار دکتر پزشکیان است و همواره تلاش کردند که وفاق را در تمام سطوح حاکمیتی دنبال کنند.

وی در پایان تاکید کرد: مطمئن باشید که رئیس‌جمهور انسانی نیست که به این راحتی از پا بنشیند اما باید بدانیم که دشواری‌هایی نیز در مسیر وجود دارد. کسی قول نداد که در شبه همه مشکلات را حل کند اما بدانید که دولت باور به عمل به وعده‌های خود و رفع مشکلات مردم دارد.

 

وزیر ارتباطات: گام اول رفع محدودیت را برداشتیم

بعد از رفع فیلتر واتساپ و گول پلی وزیر ارتباطات گفت: گام اول رفع محدودیت از اینترنت را با همدلی و وفاق برداشتیم.

عصر امروز و با رای مثبت اعضای شورای عالی فضای مجازی واتساپ و گوگل‌پلی، رفع فیلتر شدند.

همزمان با اعلام این خبر، ستار هاشمی وزیر ارتباطات در پیامی نوشت: امروز گام اول رفع محدودیت از اینترنت را با همدلی و وفاق برداشتیم.

او گفت: از پیگیری رئیس جمهور وهمراهی رسانه ها و فعالان ممنونم و بیش از پیش به این همراهی و همدلی نیازمندیم.

وزیر ارتباطات همچنین نوشت: این مسیر ادامه دارد...

سومین جلسه شورای عالی فضای مجازی در دولت چهاردهم به ریاست مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور و با حضور سران قوای مقننه و قضائیه و همچنین اعضای حقوقی و حقیقی شورای عالی فضای مجازی برگزار شد. در این جلسه، موضوع بازنگری در سیاست‌های مسدودسازی، مجدد طرح و پس از ارائه نظرات دستگاه‌ها، که پیشتر مورد بررسی قرار گرفته بود، در جلسه مطرح شد.

پس از بحث و بررسی اعضا ضمن تاکید بر اهمیت حکمرانی قانونمند در فضای مجازی به رفع محدودیت‌های دسترسی به برخی سکوهای پرکاربرد خارجی شامل واتساپ و گوگل‌پلی، با اجماع رای مثبت دادند.

همچنین در این جلسه، اعضا بر حمایت از سکوهای داخلی تاکید کردند.

 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وزیر کشور: امروز راهی جز توسعه حمل و نقل عمومی نداریم
بدرقه ملی پوشان کشتی به مسابقات زاگرب
هشدارمقام حزب‌الله نسبت به سونامی انسانی در لبنان
رفیع‌زاده: سامانه های سازمانی باید به پایگاههای اطلاعاتی متصل شود
اسلواکی نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی کند
دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد
عکس های منتخب ایران ؛ شنبه 16 شهریور 1404
ریزش پل در کربلا/تعداد مصدومان
برگزیدگان هشتاد و دومین جشنواره فیلم ونیز معرفی شدند
شهربانو منصوریان برای ششمین‌بار قهرمان جهان شد
زمان پرداخت سود سهام عدالت اعلام شد+فیلم
نورنما | لحظه تشکیل یک جزیره در میان آب‌های بی‌انتهای اقیانوس
ترکیه ادعای رسانه‌ رژیم صهیونیستی درباره تلاش آنکارا برای ترور وزیر امنیت داخلی را رد کرد
مدیرکل آموزش‌وپرورش تهران: خانواده‌ها زمان ثبت‌نام وجه پرداخت نکنند+فیلم
مودی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت نمی‌کند
سبد غذایی؛ قافله عقب مانده درآمد
مدافع سابق تیم ملی ایتالیا در راه تهران؟
استقرار 10 «اف-35» آمریکا در کارائیب برای حمله محتمل به ونزوئلا
عراقچی: هر وقت آمریکا آمادگی مذاکره عادلانه و با احترام داشته باشد مذاکره را آغاز می‌کنیم
نحوه پرداخت خسارت وسایل منازل آسیب‌دیده در دفاع مقدس 12 روزه اعلام شد+فیلم
پرتغال(5) - ارمنستان (0) |پرتغال همچنان با ستاره 40 ساله خود می‌درخشد + خلاصه بازی
انگلیس(2) - آندورا(0) | شروعی آهسته و بی‌روح در رقابت‌های انتخابی جام جهانی + خلاصه بازی
استوری منیر الحدادی که با قرارداد 2 ساله به استقلال پیوست
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، فعالیت‌های نظامی » در برج‌های مسکونی را تکذیب کرد
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام + خلاصه بازی
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
X
آگهی تبلیغاتی