×
بین الملل
شناسه خبر : 205295
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/10/04 ساعت 14:43
حمایت حامیان حقوق بین‌المللی از نسل‌کشی تل‌آویو در غزه

گاردین؛

حمایت حامیان حقوق بین‌المللی از نسل‌کشی تل‌آویو در غزه

گاردین در گزارشی از انفعال غرب در برابر نسل‌کشی رژیم اشغالگر در غزه انتقاد کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: تصاویر جنایات رژیم صهیونیستی در غزه از تلویزیون‌ها پخش شده و در شبکه‌های اجتماعی دست‌به‌دست شده است؛ حتی سازمان‌های بین‌المللی مانند دیوان کیفری بین‌المللی نیز خواستار بازداشت سران این رژیم شده‌اند، اما حامیان تل‌آویو همچنان به حمایت‌های تمام‌عیار خود ادامه می‌دهند.

رسانه انگلیسی در مطلبی با اشاره به گزارش‌های رسانه‌ای و تحقیقات نهادهای بین‌المللی درباره جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، از عدم اتخاذ اقدامات مناسب در مقابله با این جنایت‌ها انتقاد کرد و گزارش داد که حامیان غربی رژیم اشغالگر با حربه‌های کلامی سعی دارند تبعیت گزینشی خود از حقوق بین‌المللی را پنهان کنند.

به گزارش گاردین، سازمان عفو بین‌الملل در پنج دسامبر پس از یک تحقیق گسترده اعلام کرد که «اسرائیل در نوار اشغالی غزه علیه فلسطینیان مرتکب نسل‌کشی شده و همچنان به این کار ادامه می‌دهد.»

چند روز بعد هم «مرکز اروپایی حقوق اساسی و حقوق بشر» اعلام کرد به این نتیجه رسیده است که برای اثبات نسل‌کشی فلسطینیان به دست رژیم صهیونیستی در غزه، استدلال‌های قانونی زیادی وجود دارد.

سپس سازمان دیدبان حقوق بشر اعلام کرد که «مقامات اسرائیلی مرتکب جنایت علیه بشریت از طریق نسل‌کشی و اعمال تبعیض نژادی هستند.» سازمان پزشکان بدون مرز نیز گزارش داد که تیم‌های پزشکی این سازمان در شمال غزه نشانه‌های واضحی از پاک‌سازی قومی را مشاهده کرده‌اند.

به گزارش گاردین، در اوایل نوامبر، دیدبان حقوق بشر اعلام کرد که اقدامات رژیم صهیونیستی در نوار غزه مصداق «جنایات جنگی» و «جنایت علیه بشریت» است و به نظر می‌رسد که «پاک‌سازی قومی» هم اتفاق افتاده است.

علاوه بر این، در ماه نوامبر دیوان کیفری بین‌المللی حکم بازداشت «بنیامین نتانیاهو» و «یوآو گالانت»، نخست‌وزیر و وزیر سابق رژیم صهیونیستی را به دلیل ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت صادر کرد. تمامی این احکام و تحقیقات نشان می‌دهد که رژیم اشغالگر در غزه حقوق بین‌المللی را نقض کرده است.

با این حال، این احکام و اظهارات تندوتیز علیه رژیم صهیونیستی و رهبران آن در حالی مطرح می‌شود که در عمل هیچ اقدامی علیه آنان صورت نمی‌پذیرد. ایالات متحده همچنان از این رژیم در برابر اجماع جهانی حمایت می‌کند و حمایت‌های تسلیحاتی آن از رژیم اشغالگر صهیونیستی هنوز ادامه دارد.

دیگر حامیان این رژیم هم با بهره‌گیری از پیچیدگی‌های زبانی و حربه‌های گوناگون، در عین حمایت از رژیم اشغالگر، خود را حامی حقوق بین‌المللی نشان می‌دهند.

دولت انگلیس تنها بخش کوچکی از صادرات تسلیحاتی خود به این رژیم را به حالت تعلیق درآورده است، اما همچنان خود را «متحد استوار» آن می‌داند. در عین حال، لندن مدعی است که همزمان با حفظ این اتحاد، به تعهدات خود ذیل حقوق بین‌المللی پایبند خواهد بود.

فرانسه هم برای خودداری از اجرای حکم بازداشت نتانیاهو، تفسیر حقوقی اعجاب‌آوری از قوانین بین‌المللی ارائه کرده و با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی اساسنامه رُم (سند بنیادین دیوان کیفری بین‌المللی) را امضا نکرده است، بنابراین رهبران آن در حوزه اختیارات قضایی این دیوان قرار نمی‌گیرند! این در حالی است که به گزارش روزنامه گاردین، با این تفسیر، حکم بازداشتی که این دیوان برای «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه صادر کرده نیز قانونی نیست.

پیروی گزینشی غربی‌ها از حقوق بین‌المللی در حالی اتفاق می‌افتد که جنگ غزه نه‌تنها غیرقانونی و ناقض حقوق بشر است، بلکه در مقیاس تاریخی هم بی‌سابقه است. سازمان «ایروارز» که تلفات غیرنظامی در جنگ‌ها را رصد می‌کند، در گزارشی اعلام کرد: «آسیبی که از ماه اول لشکرکشی اسرائیل به غزه متوجه غیرنظامیان شده است، تقریباً با هیچ معیاری با دیگر حملات هوایی در قرن ۲۱ قابل مقایسه نیست.»

روزنامه اسرائیلی هاآرتص نیز با استناد به روایت‌های سربازان ارتش رژیم صهیونیستی، گزارش داده است که نظامیان صهیونیست در غزه حتی کودکان و دیگر غیرنظامیان را هم به‌عنوان رزمندگان حماس تلقی کرده و هدف گرفته‌اند.

رژیم صهیونیستی از گرسنگی به‌عنوان یک سلاح استفاده کرده، شهروندان غزه را شکنجه و آن‌ها را دچار نقص‌عضو کرده است. این رژیم همچنین آسیب‌های روانی فراوانی را بر آن‌ها تحمیل کرده که تصور آن هم غیرممکن است.

تصاویر جنایات رژیم صهیونیستی به‌خوبی مستند شده است. این تصاویر به صورت زنده از تلویزیون‌ها پخش شده، توسط فلسطینیان و روزنامه‌نگاران منتشر شده، توسط ناظران خارجی مشاهده شده و خود صهیونیست‌ها هم آن را بازگو کرده‌اند.

به گزارش رسانه انگلیسی، با وجود تمامی این شواهد غیرقابل انکار که پیش رو داریم، هنوز هیچ تغییر ملموسی روی نداده و جنگ همچنان ادامه دارد. به نظر می‌رسد که بازیگران در صحنه جهانی هر اقدام مجرمانه‌ای هم که انجام دهند، سدی در برابر آنان و اقدامات جنایتکارانه‌شان وجود ندارد.

متحدان رژیم صهیونیستی نه‌تنها از مقابله با جنایات این رژیم، بلکه حتی از پذیرش عباراتی مانند نسل‌کشی و پاک‌سازی قومی هم خودداری کرده و با این اقدام، نشان می‌دهند که در جهان امروز تنها افرادی از حقوق انسانی برخوردار هستند که این قدرت‌ها آن‌ها را به چشم انسان نگاه کنند.

به گزارش ایسنا، در این گزارش با تاکید بر لزوم تداوم طغیان و ایستادگی در برابر جنایاتی از این قبیل، آمده است: «هر حربه زبانی‌ای هم که در محافل اروپایی و آمریکایی به کار گرفته شود، این گزارش‌ها تأیید می‌کنند که در واقعیت یک جنایت در حال وقوع است.» گاردین تاکید می‌کند که این گزارش‌ها دست‌کم در آینده مانع از تحریف تاریخ توسط متحدان رژیم اشغالگر خواهند شد.


نظرات

آخرین اخبار
محکومیت کره شمالی علیه حملات آمریکایی-صهیونی به ایران
موج سی و هفتم عملیات وعده صادق4/ حمله به قلب تل آویو با موشک های خیبر شکن
ویتکاف: مذاکره‌کنندگان ایرانی از همان ابتدا موضع سرسختی اتخاذ کردند
ادعای وزیر جنگ آمریکا در پی حمله به شناورهای ایرانی
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام پهپاد هرون TP اسرائیلی
نیروی دریایی آمریکا: قادر به اسکورت کشتی‌ها نیستیم
تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
گفت‌وگوی عراقچی و لاوروف درباره تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران
حدود 150 نظامی آمریکایی در جنگ با ایران زخمی شده‌اند
نامه رئیس سازمان محیط‌زیست به دبیرکل سازمان ملل درباره پیامدهای زیست‌محیطی حمله به ایران
تشکیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل روز چهارشنبه درباره پایان درگیری‌ در خاورمیانه
عراقچی: ما تازه شروع کرده‌ایم
ایروانی: جامعه بین‌المللی باید برای متوقف ساختن این جنگ خونین علیه مردم ایران اقدام کند
درخواست پاکستان و چین برای کاهش تنش‌ها در خاورمیانه و منطقه
سردار موسوی: دشمن به زودی با شگفتی‌های جدیدی روبه‌رو خواهد شد
واکنش ترامپ به شایعات و ادعای دروغ مین‌گذاری ایران در تنگه هرمز
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و دبیرکل سازمان ملل متحد درباره آخرین تحولات منطقه
زاخارووا: در پی حملات به ایران کنسولگری روسیه در اصفهان آسیب دید
قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء:تهاجم به زیرساخت‌ها و کشتار غیرنظامیان ایران بی‌پاسخ نمی ماند
گفت و گوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و هند در خصوص تحولات منطقه
عراقچی: ادعای حمله ایران به ایالات متحده دروغ محض است
نتانیاهو: جنگ با ایران بسیار پرهزینه است
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
استاندار: خدمات و زیرساخت‌های حیاتی تهران در وضعیت پایدار قرار دارد
تأکید وزیران خارجه روسیه و عربستان بر ضرورت توقف فوری درگیری‌ها در منطقه
عملیات سایبری علیه دوربین های امنیتی رژیم صهیونیستی
مشکلات خود را با سامانه فواد 128 درمیان بگذارید
تمدید تمام مجوزهای کسب و کار به مدت سه ماه
واژگونی اتوبوس در یزد درپی لغزندگی اسیدی جاده 5 کشته داشت
توییت جالب قالیباف درباره بلوف رسانه‌های آمریکا
معاون استاندار تهران اعلام کرد: هیچ قطعی برقی در شهر تهران نداشتیم
آماده‌سازی چهار پناهگاه و 2 بوستان برای اسکان اضطراری شهروندان در یزد
آمادگی تیم‌های عملیاتی هلال احمر مهاباد برای امدادرسانی در شرایط جنگی
آسان شدن حمله به پایگاه های نظامی رژیم صهیونیستی در حیفا
حمله موشکی به صنایع نظامی رژیم صهیونیستی
واکنش عارف به لزوم حفظ پروتکل‌های حفاظتی در شرایط جنگی
برقراری امنیت در مرزهای غربی در بهترین وضعیت
اگر لاف نمی‌زنید ناو آبراهام لینکن را به تنگه هرمز بفرستید
دعوت ارتش از مردم برای شرکت در آیین تشییع فرماندهان شهید
درخواست آمریکا از اسرائیل: به زیرساخت انرژی ایران حمله نکن
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و عبدالعاطی درخصوص تنش‌های منطقه‌ای
مکان دور بعدی مذاکرات اوکراین و روسیه مشخص شد
دستگیری 81 جاسوس وطن‌فروش
تجمعات شبانه ملت ایران زیر برف و باران
تایید شد؛ زخمی شدن 150 سرباز آمریکایی
استفاده آمریکایی‌ها از مردم منطقه به عنوان سپر انسانی/هشدار در پی حمله به مناطق مسکونی
عراقچی: مقامات آمریکا با انتشار اخبار جعلی در حال دستکاری بازارها هستند
سرنگونی شمار قابل توجه پهپادهای ارزشمند ام کیو9 آمریکا توسط ایران
اعتراف رئیس‌جمهور آمریکا به انجام جنایت جنگی «برای سرگرمی»
تماس تلفنی وزرای خارجه چین و قطر پیرامون ایران و آمریکا