×
اجتماعی
شناسه خبر : 205227
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/10/03 ساعت 20:28
آلودگی هوا مدارس کدام استان‌ها را به تعطیلی کشاند؟/ غیرحضوری شدن مدارس پایتخت

آلودگی هوا مدارس کدام استان‌ها را به تعطیلی کشاند؟/ غیرحضوری شدن مدارس پایتخت

کاهش کیفیت هوا و انباشت گازهای آلاینده در آسمان تعدادی از شهرها و استان‌های کشورمان سبب تعطیلی مدارس شده است.

نورنیوز- گروه اجتماعی: سیدکمال‌الدین میرجعفریان، سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران دوشنبه شب(۳ دی ماه) در جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اظهار کرد: آموزش مدارس ابتدایی استان تهران ۲ روز آینده(۴ و ۵ دی‌ماه) غیرحضوری و مهدکودک و پیش دبستانی‌ها تعطیل است.

اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در تهران

میرجعفریان از اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در روز سه‌شنبه خبر داد و گفت: اعمال قانون در محدوده طرح ترافیک به طور جدی انجام می‌شود.

وی گفت: شهرداری نیز صدور مجوز طرح ترافیک برای روز سه شنبه نخواهد داشت.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران از تشدید برخورد با خودروهای دودزا توسط راهور خبر داد.

همچنین هفته گذشته از ۲۵ تا ۲۹ آذرماه همه مدارس و دانشگاه‌ها تعطیل و به صورت غیرحضوری بود و در این مدت ادارات دولتی و غیردولتی در تهران به دلیل برودت هوا و آلودگی تعطیل شد. از روز شنبه اول دی ماه فعالیت همه این مراکز آموزشی و ادارات به صورت حضوری بود که امروز دوشنبه دوباره شاخص آلودگی هوا در وضعیت قرمز قرار گرفته است.

براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، اکنون شاخص آلودگی هوا در این کلانشهر روی عدد ۱۶۳ و در وضعیت قرمز قرار دارد. البته ناگفته نماند که از ابتدای سال جاری تاکنون پایتخت‌نشینان فقط پنج روز هوای پاک تنفس کردند. در این مدت ۱۷۷ روز قابل قبول، ۸۵ روز ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۲ روز ناسالم برای همه گروه‌های سنی بوده است.

مدارس اصفهان و برخی شهرستان‌های این استان غیرحضوری شد

منصور شیشه‌فروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در حاشیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای اصفهان با اشاره به تداوم پایداری جو، و پیش بینی انباشت آلاینده‌ها اظهار داشت: بر اساس مصوبه کارگروه هماهنگی شرایط اضطرار آلودگی هوا، تمامی مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش در نواحی 6گانه آموزش و پرورش شهر اصفهان و مناطق آموزش و پرورش فلاورجان، پیربکران، نجف آباد، خمینی شهر، شاهین شهر، بُرخوار، مبارکه، باغ بهادران، زرین شهر و فولاد شهر و نیز شهرهای کاشان،آران و بید گل و سجزی غیر حضوری خواهد بود.

وی افزود: همچنین مهدهای کودک، کلاس‌های پیش دبستانی و مدارس استثنایی در مناطق اعلام شده نیز تعطیل است و تنها امتحانات نهایی آموزش و پرورش طبق زمان اعلام شده برقرار خواهد بود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد:کارکنانی که بیماری زمینه‌ای دارند و یا مبتلا به بیماری قلبی و عروقی هستند، زنان باردار و مادران شاغلی که فرزند ابتدایی و زیر 6 سال دارند می‌توانند با موافقت مدیر مربوطه از شرایط دورکاری و مرخصی بهره‌مند شوند.

شیشه فروش گفت: طرح محدودیت تردد خودروهای با پلاک زوج وفرد در شهر اصفهان طی فردا از درب منزل اجرایی خواهد شد، همچنین ضمن جلوگیری از تردد خودروهای دودزا و فاقد معاینه فنی، متخلفان توسط پلیس راهور اعمال قانون خواهند شد.

تمامی مقاطع تحصیلی مشهد فردا(۴ دی‌ماه) غیرحضوری شد

مهدی یزدان‌جو، معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در کارگروه آلودگی هوای خراسان رضوی اظهار کرد: با عنایت به اعلام هشدار نارنجی توسط اداره کل هواشناسی استان مبنی بر افزایش آلودگی هوا، فردا کلیه مقاطع تحصیلی مدارس در نواحی هفت گانه مشهد، تبادکان، رضویه و احمد آباد، در کلیه مقاطع در شیفت صبح و عصر بصورت غیر حضوری در بستر سامانه شاد برگزار می‌شود. پس از بررسی‌های کارشناسی با تاکید بر آمادگی کامل دستگاه‌های خدمات رسان، امدادی و درمانی از مردم خواست تا از ترددهای غیرضروری پرهیز کنند.

تعطیلی مهدهای کودک و مدارس ابتدایی شهر اراک در روز سه‌شنبه

بر اساس اطلاعیه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی فردا (سه‌شنبه) چهارم دی ماه، مهدهای کودک و مدارس مقطع ابتدایی شهر اراک و روستاهای گاوخانه، حاجی‌آباد، ضامنجان و رباط میل تعطیل است.

در این اطلاعیه گفته شده است: برخورد پلیس راهور با خودروهای دودزا و فاقد معاینه فنی، تشدید شود و اعمال قانون لازم در این خصوص صورت گیرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تردد 180 هزار زائر از مرز مهران در هفته نخست ماه صفر
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ آتش سوزی و عقب نشینی کشتی‌های متخلف در تنگه هرمز
عطارد در حال کوچک‌شدن است
کنگره آمریکا بودجه 1.15 تریلیون دلاری جنگی را تصویب کرد
دو نفتکش سعودی در دریای سرخ هدف قرار گرفتند
توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان تهدیدی برای اسرائیل است
افزایش حملات پهپادی به روسیه در آستانه انتخابات دوما
هماهنگی ایران و عراق برای تردد روان زائران اربعین از مرز سومار
حمله به ایران آزمونی برای آینده حقوق بین‌الملل است
مذاکرات لبنان و اسرائیل ماه آینده از سر گرفته می‌شود
توان بومی ایران معادلات نبرد فناورانه را تغییر داد
پایانِ عصرِ اجاره‌نشینی در فضا؛ نقشه راه سه‌گانه ایران برای تسخیر مدار ژئو
فرارِ مس از نبردِ آبادان؛ فدراسیون در انتظار صدور حکمِ نهایی صعودِ نفت
اولیانوف:ایران مذاکره را می‌پذیرد، اما اولتیماتوم نه
هشدار غریب‌آبادی به اروپا: پایگاه‌دادن به متجاوز، شما را در جنگ شریک می‌کند
تاکید قطر و سوریه بر ضرورت کاهش تنش‌ها در منطقه
تغییر مسیر نفتکش‌ها پس از هشدار انصارالله
مأموریت غیرممکن در اوکراین؛ آیا ترامپ می‌تواند گره کورِ پنجمین سال جنگ را باز کند؟
سردرگمی واشنگتن پس از ضربات پشیمان‌کننده
هفتمین خرید پرسپولیس قطعی شد؛ اخباری با قراردادی دو ساله آمد
رئیس پارلمان لبنان:اسرائیل هنوز آتش‌بازی می‌کند
افشاگری بقائی از سکوت مرگبار کنگره آمریکا در قبال جنایات «میناب» و «لامرد»
واکنش انصارالله به بیانیه‌های عربی؛ این مواضع روایت آمریکا و عربستان است
نقض گسترده آتش‌بس در لبنان؛ ارتش اسرائیل جنوب این کشور را هدف قرار داد
اطلاعیه مهم پرسپولیس درباره بیرانوند؛ رأی محرومیت هنوز معتبر است
پزشکیان: اعتماد متقابل شرط احیای روابط ایران و آلمان است
طوفان گردوخاک در سیستان؛ دید افقی در زهک به 400 متر سقوط کرد
واکنش قاطع قرارگاه خاتم الانبیاء به تهدید ترامپ
یارانه کدام دهک ها 3 برابر می شود؟ + فیلم
خبر خوش برای صنعتگران: قطعی برق صنایع در مرداد و شهریور ممنوع شد
ادای احترام به تابوت‌ها؛ ترامپ باز هم با لفاظی سعی در پنهان کردن شکست دارد
اعترافِ تلخ به بهای خونین جنگ؛ آیا ترامپ قاتلِ سربازان خودش است؟
پشت پرده دیدار مقام سنتکام با فرمانده ارتش لبنان
قالیباف: اگر نفت ما صادر نشود، هیچ‌کس نفت نخواهد فروخت
حادثه مرموز برای جنگنده نیروی دریایی آمریکا؛ نقص فنی یا هدف قرار گرفتن؟
پزشکیان: پاکستان را کشوری دوست، برادر و شریک قابل اعتماد می‌دانیم
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 31 تیر 1405
بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
چرا هواپیمای فوق‌پیشرفته ناتو ناگهان تغییر مسیر داد؟
ترامپ چه رازی را با تهدید کلنگ فاش کرد؟
زمان اعلام نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی مشخص شد
ورود 4 هزار اتوبوس جدید به کشور؛توافق بزرگ برای توسعه حمل و نقل عمومی
پوتین: اقتصاد روسیه همچنان باثبات است؛ بحران سوخت موقتی است
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکای متجاوز به ایران
لاوروف: ادامه خصومت‌ها در هرمز تبعات منطقه‌ای خواهد داشت
تهدید یمن، گلوگاه انرژی جهان را نشانه رفت
کالاس در نقش توجیه‌گر آمریکا: تنگه هرمز باید بدون هزینه عبور برای کشتی ها باشد
تغییرات در فرماندهان ارتش اوکراین
نورنما | رونمایی چین از خودروی پرنده
ابراز نگرانی یونسکو درباره نابودی آثار باستانی لبنان در حملات رژیم صهیونیستی