×
اجتماعی
شناسه خبر : 205227
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/10/03 ساعت 20:28

آلودگی هوا مدارس کدام استان‌ها را به تعطیلی کشاند؟/ غیرحضوری شدن مدارس پایتخت

کاهش کیفیت هوا و انباشت گازهای آلاینده در آسمان تعدادی از شهرها و استان‌های کشورمان سبب تعطیلی مدارس شده است.

نورنیوز- گروه اجتماعی: سیدکمال‌الدین میرجعفریان، سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران دوشنبه شب(۳ دی ماه) در جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اظهار کرد: آموزش مدارس ابتدایی استان تهران ۲ روز آینده(۴ و ۵ دی‌ماه) غیرحضوری و مهدکودک و پیش دبستانی‌ها تعطیل است.

اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در تهران

میرجعفریان از اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در روز سه‌شنبه خبر داد و گفت: اعمال قانون در محدوده طرح ترافیک به طور جدی انجام می‌شود.

وی گفت: شهرداری نیز صدور مجوز طرح ترافیک برای روز سه شنبه نخواهد داشت.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران از تشدید برخورد با خودروهای دودزا توسط راهور خبر داد.

همچنین هفته گذشته از ۲۵ تا ۲۹ آذرماه همه مدارس و دانشگاه‌ها تعطیل و به صورت غیرحضوری بود و در این مدت ادارات دولتی و غیردولتی در تهران به دلیل برودت هوا و آلودگی تعطیل شد. از روز شنبه اول دی ماه فعالیت همه این مراکز آموزشی و ادارات به صورت حضوری بود که امروز دوشنبه دوباره شاخص آلودگی هوا در وضعیت قرمز قرار گرفته است.

براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، اکنون شاخص آلودگی هوا در این کلانشهر روی عدد ۱۶۳ و در وضعیت قرمز قرار دارد. البته ناگفته نماند که از ابتدای سال جاری تاکنون پایتخت‌نشینان فقط پنج روز هوای پاک تنفس کردند. در این مدت ۱۷۷ روز قابل قبول، ۸۵ روز ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۲ روز ناسالم برای همه گروه‌های سنی بوده است.

مدارس اصفهان و برخی شهرستان‌های این استان غیرحضوری شد

منصور شیشه‌فروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در حاشیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای اصفهان با اشاره به تداوم پایداری جو، و پیش بینی انباشت آلاینده‌ها اظهار داشت: بر اساس مصوبه کارگروه هماهنگی شرایط اضطرار آلودگی هوا، تمامی مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش در نواحی 6گانه آموزش و پرورش شهر اصفهان و مناطق آموزش و پرورش فلاورجان، پیربکران، نجف آباد، خمینی شهر، شاهین شهر، بُرخوار، مبارکه، باغ بهادران، زرین شهر و فولاد شهر و نیز شهرهای کاشان،آران و بید گل و سجزی غیر حضوری خواهد بود.

وی افزود: همچنین مهدهای کودک، کلاس‌های پیش دبستانی و مدارس استثنایی در مناطق اعلام شده نیز تعطیل است و تنها امتحانات نهایی آموزش و پرورش طبق زمان اعلام شده برقرار خواهد بود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد:کارکنانی که بیماری زمینه‌ای دارند و یا مبتلا به بیماری قلبی و عروقی هستند، زنان باردار و مادران شاغلی که فرزند ابتدایی و زیر 6 سال دارند می‌توانند با موافقت مدیر مربوطه از شرایط دورکاری و مرخصی بهره‌مند شوند.

شیشه فروش گفت: طرح محدودیت تردد خودروهای با پلاک زوج وفرد در شهر اصفهان طی فردا از درب منزل اجرایی خواهد شد، همچنین ضمن جلوگیری از تردد خودروهای دودزا و فاقد معاینه فنی، متخلفان توسط پلیس راهور اعمال قانون خواهند شد.

تمامی مقاطع تحصیلی مشهد فردا(۴ دی‌ماه) غیرحضوری شد

مهدی یزدان‌جو، معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در کارگروه آلودگی هوای خراسان رضوی اظهار کرد: با عنایت به اعلام هشدار نارنجی توسط اداره کل هواشناسی استان مبنی بر افزایش آلودگی هوا، فردا کلیه مقاطع تحصیلی مدارس در نواحی هفت گانه مشهد، تبادکان، رضویه و احمد آباد، در کلیه مقاطع در شیفت صبح و عصر بصورت غیر حضوری در بستر سامانه شاد برگزار می‌شود. پس از بررسی‌های کارشناسی با تاکید بر آمادگی کامل دستگاه‌های خدمات رسان، امدادی و درمانی از مردم خواست تا از ترددهای غیرضروری پرهیز کنند.

تعطیلی مهدهای کودک و مدارس ابتدایی شهر اراک در روز سه‌شنبه

بر اساس اطلاعیه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی فردا (سه‌شنبه) چهارم دی ماه، مهدهای کودک و مدارس مقطع ابتدایی شهر اراک و روستاهای گاوخانه، حاجی‌آباد، ضامنجان و رباط میل تعطیل است.

در این اطلاعیه گفته شده است: برخورد پلیس راهور با خودروهای دودزا و فاقد معاینه فنی، تشدید شود و اعمال قانون لازم در این خصوص صورت گیرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
انهدام گسترده پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق روسیه
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد/ استرالیا قهرمان شد
آخرین جزییات از آتش‌سوزی مهیب جنوب تهران/ نمایی نزدیک از آتش‌سوزی انبار روغن موتور + فیلم
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
طرح توسعه شهرک سازی اسرائیل را تهدیدی برای موجودیت کشور فلسطین می‌دانیم
جوزف عون: طرح آمریکا با اصلاحات لبنان به سند ملی تبدیل شد
هوای تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت
منچستر یونایتد با شکست لیگ جزیره را آغاز کرد
عکس های منتخب جهان، 17 آگوست 2025
نفتالی بنت: نتانیاهو در مقابله با حماس ناکام مانده است
رئیس‌جمهور از تلاش‌های برگزارکنندگان مراسم اربعین تقدیر کرد
انفجار تروریستی در قلب شهر حلب سوریه
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
عارف: دولت چهاردهم به دنبال تمرکززدایی و انتقال اختیارات است
کیفیت هوا در تهران به وضعیت ناسالم درآمد
مدیر ChatGPT: کاربران باید همواره دقت پاسخ‌های هوش مصنوعی را تایید کنند
نخست‌وزیر یمن خواستار پایان یافتن بی‌تفاوتی کشورهای عربی شد
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
جولانی به تکفیری‌ها تابعیت سوری هدیه کرد
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
X
آگهی تبلیغاتی