×
سیاسی
شناسه خبر : 205221
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/10/03 ساعت 23:02
میدری: حتی با یک تخلف از مدیران دولتی عذر آن‌ها را بخواهید

میدری: حتی با یک تخلف از مدیران دولتی عذر آن‌ها را بخواهید

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دستورالعمل‌هایی به تمامی دستگاه‌های زیرمجموعه ابلاغ و اعلام شده که اگر از مدیری حتی یک مورد تخلف ببینم عذر آن مدیر و هیأت مدیره را باید خواسته شود.

نورنیوز-گروه سیاسی: احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست هم اندیشی با فراکسیون بانوان مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک میلاد مبارک حضرت زهرا و روز زن و تشکر از حضور بانوان مجلس در این وزارتخانه گفت: آنچه که ما تحت عنوان حرکت زنانه و جنبش زنانه و فمنیستی در جهان می‌شناسیم در ابتدا وجه مادرانه داشته است.

وی با بیان اینکه مادر این خصوصیت را دارد که همه فرزندان را می‌بیند و به دنبال حفظ کیان و همبستگی در خانواده است گفت: ما در ایران به روح مادرانه زنان نیاز داریم و بسیاری از مشکلاتی که در کشور ما وجود دارد با سهم‌خواهی حل نخواهد شد.

میدری افزود: بحران ناترازی انرژی را نمی‌توان با تلاش برای کسب سهمیه بیشتر حل کرد بلکه اگر بانوان آن روح مادرانه را به جامعه تزریق کنند می‌توان با نگاه به حفظ کیان کشور در همراهی و همدلی این مشکل را حل کرد. روح ملی و مادرانه می‌تواند بسیاری از مشکلات ملی و منطقه‌ای ما را حل کند نمی‌توانیم یک شهر موفق داشته باشیم اما در کل کشور مشکلات را داشته باشیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخشی از سخنان خود به «معضل بحران ناترازی» اشاره و خاطرنشان کرد: بحران ناترازی نتیجه تصمیمات غلطی است که در گذشته گرفته شده و امروز تبعاتش را می‌بینیم. همچنان که تبعات تعطیلی مدارس و یا بنگاه‌های اقتصادی به خاطر کمبود انرژی هم در آینده دامنگیر ما خواهد شد.

میدری با تاکید بر لزوم «همدلی میان مردم و حاکمیت برای حل بحران» پرداخت و اظهارداشت: ما مسائلی داریم که نیاز به تصمیم‌های بزرگ از سوی حاکمیت دارد و این تصمیمات بدون همراهی مردم قابل اجرا نخواهد بود. بحران ناترازی انرژی یکی از مشکلات است و بدون همراهی و کمک مردم قابل حل نیست.

وی گفت: فرآیندهای انتخاب مدیران براساس روند کارشناسی آن طی شده و انتخاب‌ها بر اساس سلیقه نبوده است. برخی افراد که برای مدیریت‌ها انتخاب شده‌اند را حتی یک بار ندیده‌ام اما بر اساس نظرات کارشناسی و شفاف و عادلانه انتخاب کرده‌ایم. ما می‌خواهیم آدم‌های حرفه‌ای انتخاب کنیم که قوی باشند. وقتی مدیران قوی انتخاب شوند مشکلات خیلی راحت‌تر حل خواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر لزوم پاسخ به مطالبات نمایندگان مجلس و ارتباط بیشتر با آنها، گفت: چالش‌های زیادی در این جلسه مطرح شد پیشنهاد من این است که هر نماینده تعدادی از چالش‌ها را در جلسات با مدیران همکار من در جلسات بعد مطرح کند تا به نتیجه برسد.

میدری در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تاکید بر راهبرد «منطقه‌ای کردن تصمیمات» اظهار کرد: انتخاب مدیر محلی برای بنگاه‌های اقتصادی در استان‌ها جز راهبردهای اصلی ماست اما انتظار می‌رود این مدیران با نگاه ملی و فرامنطقه‌ای آنجا فعال باشند نه اینکه تحت عناوینی مانند «مسئولیت اجتماعی» منابع را سلیقه‌ای توزیع کرده و یا بر اساس رابطه و سلیقه و یا حتی بدتر بر اساس نگاه سیاسی و سیاست زده به تزریق نیرو به مجموعه خود بپردازد.

وی در پایان گفت: من شش دستورالعمل را به تمامی دستگاه‌های زیرمجموعه ابلاغ و اعلام کرده‌ام که اگر از مدیری حتی یک مورد تخلف ببینم آن مدیر و هیأت مدیره باید بروند.

«مالک حسینی» معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار در این نشست گزارشی از وضعیت اشتغال و مشارکت اقتصادی زنان در اقتصاد ایران ارائه کرد.

در این نشست اعضای نمایندگان فراکسیون بانوان مجلس شورای اسلامی هر کدام به بیان دغدغه‌های خود پرداختند که محورهای سخنان نمایندگان حاضر در این جلسه، «کم‌توجهی به اجرای قانون جوانی جمعیت»، «پوشش ضعیف بیمه درمانی تأمین اجتماعی»، «لزوم توجه به بانوان سرپرست خانوار»، «بیمه کارگران ساختمانی»، «لزوم بهره‌گیری از مدیران محلی در شهرستان‌ها»، «استفاده از بانوان در مدیریت ادارات بهزیستی»، «بی‌توجهی به استخدام معلولان طبق سهمیه قانونی مصوب» و… بود.

همچنین در این نشست «زهرا قیومی» مدیرکل دفتر امور حمایتی و توانمندسازی وزارت رفاه هم گزارشی از اقدامات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه زنان سرپرست خانوار ارائه کرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
افشای پیام تند فرستادگان ترامپ به نتانیاهو درباره آتش‌بس غزه
سیاست‌نامه | چه کسی در تئور اختلافات سیاسی هیزم می‌گذارد؟
ناکامی دوباره سنای آمریکا در تصویب بودجه؛ دولت همچنان تعطیل
علت سرگیجه هنگام تغییر وضعیت خواب چیست؟
آفتاب آنتالیا زیر سایه دلار یارانه‌ای!
جزایر سه‌گانه ایرانی در انتظار ورود به تقویم
وضعیت آب و هوا امروز سه‌شنبه 29 مهر+ وضعیت استان ها
برنامه مسابقات ورزشی امروز سه‌شنبه 29 شهریور 1404 + ساعت بازی سپاهان
چرا نباید از رسیدن به 60 سالگی ترسید؟
بهره هوشی دوقلوهای همسان یکسان نیستند!
گل‌های دی ان ای به بدن دارو می‌رسانند!
خشونت علیه مسلمانان در هند به سرگرمی تبدیل شده است
هشدار درباره رژیم کتوژنیک
برای سلامتی ریه ها آه بکشید
گفتگوی عراقچی و گوترش پیرامون مسائل غزه
کارشکنی اسرائیل در غزه همزمان با آغاز مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس
اولتیماتوم چند هفته‌ای ترامپ به چین
شهادت 270 نفر در لبنان پس از برقراری آتش بس
سهمیه جهانی برای گلبال ایران
اسرائیل طرح آمریکا برای توقف حملات به لبنان را رد کرد
غریب‌آبادی: همکاری با آژانس در چارچوب توافق قاهره‌ متوقف شد
آمریکا تحریم های سوریه را لغو می کند؟
اعتراف عجیب نتانیاهو به نسل کشی در غزه
چرا داوران دیدار استقلال و الوحدات تغییر کردند؟
ادعای نیوزویک درباره گسترش همکاری‌های تهران و مسکو
راه‌حل قالیباف برای مترو حومه و بافت فرسوده تهران
نورنما | عبور جالب یک کشتی از تنگه پاناما
کسری بودجه 300 هزار میلیارد تومانی تأمین اجتماعی تا پایان سال!
قتل خونین پدرزن توسط دامادش
ماجرای احضار کادر فنی پرسپولیس چیست؟
وزیر میراث فرهنگی : اختیاراتم را به استانداران تفویض کردم
نظامیان آذربایجانی به نیروهای چند ملیتی در غزه پیوستند
آمریکایی‌ ها در صدر گردشگران حرم حضرت معصومه (س)
تعطیلی پالایشگاه روسیه به دنبال حمله پهپادی اوکراین
بازدید همسران سفیران 20 کشور از گروه صنعتی و پژوهشی زر(زرکام)
دومین پیروزی تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان
رئیس جمهور سابق فرانسه روانه زندان شد
درخشش پرشکوه دختران هندبالیست ایران مقابل چین
علی مطهری: جای حجاب، کم‌فروشی و گرانفروشی را رصد کنید
واکنش عراقچی به ادعاهای ضدایرانی لهستان
جزئیات سقوط بالگرد نیروی دریایی آمریکا
واکنش یوسف پزشکیان به سخنان اخیر مهرداد بذرپاش
بیانیه بغداد درباره رایزنی اخیر لاریجانی و الاعرجی
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 28 مهر 1404
موج جدید تنش میان ترامپ و کلمبیا
ناطق نوری: قدرت موشکی ایران معادلات دشمن را بر هم زد
استقبال روسیه از آتش‌بس میان افغانستان و پاکستان
نامه جنجالی جوانان به پزشکیان + متن نامه
مومنی: امنیت مرزهای ایران در بالاترین سطح قرار دارد
ترکیب تراکتور مقابل شارجه امارات اعلام شد
X
آگهی تبلیغاتی