×
سیاسی
شناسه خبر : 205221
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/10/03 ساعت 23:02
میدری: حتی با یک تخلف از مدیران دولتی عذر آن‌ها را بخواهید

میدری: حتی با یک تخلف از مدیران دولتی عذر آن‌ها را بخواهید

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دستورالعمل‌هایی به تمامی دستگاه‌های زیرمجموعه ابلاغ و اعلام شده که اگر از مدیری حتی یک مورد تخلف ببینم عذر آن مدیر و هیأت مدیره را باید خواسته شود.

نورنیوز-گروه سیاسی: احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست هم اندیشی با فراکسیون بانوان مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک میلاد مبارک حضرت زهرا و روز زن و تشکر از حضور بانوان مجلس در این وزارتخانه گفت: آنچه که ما تحت عنوان حرکت زنانه و جنبش زنانه و فمنیستی در جهان می‌شناسیم در ابتدا وجه مادرانه داشته است.

وی با بیان اینکه مادر این خصوصیت را دارد که همه فرزندان را می‌بیند و به دنبال حفظ کیان و همبستگی در خانواده است گفت: ما در ایران به روح مادرانه زنان نیاز داریم و بسیاری از مشکلاتی که در کشور ما وجود دارد با سهم‌خواهی حل نخواهد شد.

میدری افزود: بحران ناترازی انرژی را نمی‌توان با تلاش برای کسب سهمیه بیشتر حل کرد بلکه اگر بانوان آن روح مادرانه را به جامعه تزریق کنند می‌توان با نگاه به حفظ کیان کشور در همراهی و همدلی این مشکل را حل کرد. روح ملی و مادرانه می‌تواند بسیاری از مشکلات ملی و منطقه‌ای ما را حل کند نمی‌توانیم یک شهر موفق داشته باشیم اما در کل کشور مشکلات را داشته باشیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخشی از سخنان خود به «معضل بحران ناترازی» اشاره و خاطرنشان کرد: بحران ناترازی نتیجه تصمیمات غلطی است که در گذشته گرفته شده و امروز تبعاتش را می‌بینیم. همچنان که تبعات تعطیلی مدارس و یا بنگاه‌های اقتصادی به خاطر کمبود انرژی هم در آینده دامنگیر ما خواهد شد.

میدری با تاکید بر لزوم «همدلی میان مردم و حاکمیت برای حل بحران» پرداخت و اظهارداشت: ما مسائلی داریم که نیاز به تصمیم‌های بزرگ از سوی حاکمیت دارد و این تصمیمات بدون همراهی مردم قابل اجرا نخواهد بود. بحران ناترازی انرژی یکی از مشکلات است و بدون همراهی و کمک مردم قابل حل نیست.

وی گفت: فرآیندهای انتخاب مدیران براساس روند کارشناسی آن طی شده و انتخاب‌ها بر اساس سلیقه نبوده است. برخی افراد که برای مدیریت‌ها انتخاب شده‌اند را حتی یک بار ندیده‌ام اما بر اساس نظرات کارشناسی و شفاف و عادلانه انتخاب کرده‌ایم. ما می‌خواهیم آدم‌های حرفه‌ای انتخاب کنیم که قوی باشند. وقتی مدیران قوی انتخاب شوند مشکلات خیلی راحت‌تر حل خواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر لزوم پاسخ به مطالبات نمایندگان مجلس و ارتباط بیشتر با آنها، گفت: چالش‌های زیادی در این جلسه مطرح شد پیشنهاد من این است که هر نماینده تعدادی از چالش‌ها را در جلسات با مدیران همکار من در جلسات بعد مطرح کند تا به نتیجه برسد.

میدری در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تاکید بر راهبرد «منطقه‌ای کردن تصمیمات» اظهار کرد: انتخاب مدیر محلی برای بنگاه‌های اقتصادی در استان‌ها جز راهبردهای اصلی ماست اما انتظار می‌رود این مدیران با نگاه ملی و فرامنطقه‌ای آنجا فعال باشند نه اینکه تحت عناوینی مانند «مسئولیت اجتماعی» منابع را سلیقه‌ای توزیع کرده و یا بر اساس رابطه و سلیقه و یا حتی بدتر بر اساس نگاه سیاسی و سیاست زده به تزریق نیرو به مجموعه خود بپردازد.

وی در پایان گفت: من شش دستورالعمل را به تمامی دستگاه‌های زیرمجموعه ابلاغ و اعلام کرده‌ام که اگر از مدیری حتی یک مورد تخلف ببینم آن مدیر و هیأت مدیره باید بروند.

«مالک حسینی» معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار در این نشست گزارشی از وضعیت اشتغال و مشارکت اقتصادی زنان در اقتصاد ایران ارائه کرد.

در این نشست اعضای نمایندگان فراکسیون بانوان مجلس شورای اسلامی هر کدام به بیان دغدغه‌های خود پرداختند که محورهای سخنان نمایندگان حاضر در این جلسه، «کم‌توجهی به اجرای قانون جوانی جمعیت»، «پوشش ضعیف بیمه درمانی تأمین اجتماعی»، «لزوم توجه به بانوان سرپرست خانوار»، «بیمه کارگران ساختمانی»، «لزوم بهره‌گیری از مدیران محلی در شهرستان‌ها»، «استفاده از بانوان در مدیریت ادارات بهزیستی»، «بی‌توجهی به استخدام معلولان طبق سهمیه قانونی مصوب» و… بود.

همچنین در این نشست «زهرا قیومی» مدیرکل دفتر امور حمایتی و توانمندسازی وزارت رفاه هم گزارشی از اقدامات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه زنان سرپرست خانوار ارائه کرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تمهیدات فعالیت بورس در هفته آینده، اندیشیده شد
قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404 + جدول
یادآوری بقایی به مردم آمریکا: اسرائیل شما را به جنگ با ایران کشاند
حمید هیراد درگذشت
تحلیلگر سیا: ایران با انهدام رادارهای ارتش آمریکا، چشمان آن را نابینا کرده است
آلمان در سمت اشتباه تاریخ ایستاده است
«زیاد النخاله» خطاب به رهبر انقلاب: ملت‌های آزاده در کنار شما هستند
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/صدای انفجار در اهواز
11 شهید و 32 زخمی در جریان حملات جدید رژیم صهیونیستی به لبنان
بهای نفت از مرز 100 دلار گذشت؛ تنش در خلیج فارس و تداوم حملات هوایی
قطع برق در برخی مناطق کویت پس از حملات پهپادی
چرا به پیروزی خود اطمینان داریم ؟
غریب آبادی:‌ حمله به یک کشور مستقل، تجاوز عریان است
رئیس قوه قضاییه: مردم با حضور در خیابان‌ها دشمن را ناامید کردند
بقائی: ایران درس فراموش‌نشدنی به دشمن خواهد داد
بازگشایی محدود سینماها از جمعه
گسترش کم‌سابقه شبکه کالابرگ؛ بیش از 500 هزار فروشگاه به طرح پیوستند
موج 40 عملیات وعده صادق4 / شلیک موشک و پهپاد به پایگاه های هوایی رژیم صهیونیستی
سرلشکر صفوی:آمریکایی‌ها قطعا شکست خواهند خورد
سخنگوی دولت: ایران با همدلی پابرجا می‌ماند
کنترل استرس؛ گام های طلایی در شرایط اضطرار
جفری ساکس: آمریکا و اسرائیل یاغی شده‌اند
مسئولیت امروز همه نیروهای ملی مراقبت از ایران است
هشدار سفیر ایران در قبرس
فعالیت 6 هزار بانوی داوطلب در عملیات امدادرسانی به آسیب‌دیدگان
هشدار ایران به فائو:جنگ افروزان مسیرهای غذایی کشورها را به خطر انداخته‌اند
چگونه ایران خار چشم دشمن شد؟
جنگ ایران ابعاد جهانی پیدا کرده است
رویترز: هدف‌گیری مدرسه دخترانه میناب، نتیجه استفاده آمریکا از اطلاعات قدیمی بود
این حماسه را روایت کنید
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور به‌طور کامل برقرار است
لهستان: به درخواست ترامپ هم نیرو به ایران اعزام نخواهیم کرد
حمله پهپادی به یک میدان نفتی در سعودی
پیشنهاد انتقال بازی‌های ایران در جام جهانی به مکزیک
هدف دشمن از حمله به حافظان امنیت چیست؟
گاردین: ایران درخواست های ویتکاف برای آتش‌بس را رد کرد
قیمت دلار توافقی امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404
نماز جمعه روز قدس به امامت آیت الله خاتمی اقامه می شود
شل و توتال: گازی برای تحویل نداریم
هجوم رانندگان آلمانی به پمپ‌بنزین‌های اتریش
چرا بازگشایی تنگه هرمز برای اقتصاد آمریکا مهم است؟
برخی پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه به تهدید مستقیم علیه ایران تبدیل شدند
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404
تعطیلی بنادر نفتی عراق
بارش برف و باران در محورهای 13 استان
تجاوز شبانه به شهرک‌های صنعتی رباط‌کریم
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امروز
مخالفت آمریکا با درخواست های اسکورت در تنگه هرمز
رئال با کولاک والورده، سیتی را تسلیم کرد
حمله هوایی رژیم صهیونسیتی به سه واحد صنعتی در اراک