×
بین الملل
شناسه خبر : 205140
تاریخ انتشار :

دلیل ناتوانی رژیم صهیونیستی در برابر موشک‌های یمن از نگاه رسانه‌های عبری

رسانه‌های رژیم صهیونیستی، ناتوانی تل‌آویو در برابر موشک‌های یمنی را یک تهدید استراتژیک برای این رژیم قلمداد کرده و به بررسی ابعاد این شکست پرداختند.

 نورنیوز-گروه بین الملل: ابعاد ناتوانی سامانه‌های دفاع هوایی رژیم صهیونیستی در رهگیری موشک‌های بالستیک و پهپادهای شلیک شده از سوی نیروهای مسلح یمن در ساعات اخیر موضوع مهمی برای رسانه‌های منطقه‌ای و بین المللی بوده و آنها در گزارش‌هایی به بررسی این مساله پرداخته‌اند.

الجزیره در گزارشی در این باره نوشت که سامانه پیکان (آرو) و دیگر سامانه‌های دفاع هوایی رژیم صهیونیستی بامداد شنبه نیز بار دیگر در رهگیری موشک‌های بالستیک فراصوت یمنی‌ها با نام فلسطین ۲ ناکام ماندند و این موشک‌ها در منطقه یافا واقع در نزدیکی تل آویو فرود آمدند.

دو روز پیش از آن نیز دو موشک بالستیک زمین به زمین نیروهای یمنی به نزدیکی تل آویو شلیک شده بود که باعث زخمی شدن ۲۰ نفر و آسیب دیدن حدود ۱۰۰ منزل مسکونی شد.

الجزیره می‌افزاید که این نهمین بار طی دسامبر جاری است که نیروهای مسلح یمن، موشک‌های بالستیک و پهپادهای خود را به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک می‌کنند و سومین بار طی ۵ روز گذشته است که آژیرهای خطر در مرکز سرزمین‌های اشغالی و تل‌آویو به صدا در می‌آید و هر بار بیش از ۲ میلیون صهیونیست به پناهگاه‌ها فرار می‌کنند.

ناتوانی تل‌آویو در رهگیری موشک‌های یمنی

در ادامه این گزارش آمده است نیروهای یمنی تاکنون بیش از ۲۰۱ موشک و ۱۷۰ پهپاد به سرزمین‌های اشغالی شلیک کرده‌اند و گرچه سطوح نظامی اسرائیل تلاش دارد واقعیت شکست در رهگیری این موشک‌ها و پهپادها را مخفی نگه دارد، اما روند حوادث اجازه این کار را نمی‌دهد.

ناتوانی و شکست مکرر سامانه‌های دفاع هوایی رژیم صهیونیستی در تعامل با موشک‌های شلیک شده از یمن، عدم آمادگی تل‌آویو در ابعاد اطلاعاتی و فناوری را نشان می‌دهد. در همین راستا سرویس جاسوسی نظامی رژیم صهیونیستی «امان» تلاش دارد اطلاعات خود را در زمینه سکوهای پرتاب موشک‌ها در یمن تقویت کند.

از سوی دیگر سامانه‌های دفاع هوایی رژیم صهیونیستی شنبه ده‌ها موشک رهگیر به سمت موشک بالستیک یمنی‌ها شلیک کردند، اما نتوانستند آن را منهدم کنند. این نشان می‌دهد که یمن تهدیدی استراتژیک برای رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود، آن هم در شرایطی که تحلیلگران نظامی رژیم صهیونیستی معتقدند تل‌آویو نمی‌تواند این تهدید را از بین ببرد.

الجزیره به نقل از تحلیلگران ارشد رژیم صهیونیستی می‌نویسد که اسرائیل در تعامل با این شکست‌ها، تلاش دارد ابعاد آن را در نزد افکار عمومی مخفی نگه دارد و همواره مدعی می‌شود که شمار بالای مجروحان ناشی از سقوط ترکش‌های مربوط به موشک‌های رهگیر است.

«یواف زیتون» تحلیلگر مسائل نظامی روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت نیز به شکست سامانه‌های دفاع هوایی این رژیم در رهگیری موشک‌های یمن اشاره و تاکید کرد که در شرایطی که سامانه حیتس در این عملیات شکست خورده و سامانه‌های دیگر نیز کاری از پیش نمی‌برند، چه کسی می‌خواهد از حریم هوایی اسرائیل در برابر این موشک‌ها حفاظت کند؟

وی که پیش از این بارها در روند سرپوش گذاشتن بر شکست سامانه‌های هوایی رژیم صهیونیستی مشارکت داشته و مدعی «رهگیری جزئی موشک‌های شلیک شده از سوی یمن» بوده است، این بار برای اولین بار اذعان کرده که رژیم صهیونیستی در رهگیری موشک بالستیک یمنی‌ها شکست خورده و تحقیقات در خصوص این شکست را آغاز کرده است.

این در حالی است که بسیاری از کارشناسان صهیونیست درباره مفهوم «رهگیری جزئی موشک‌ها» ابراز تردید کرده و آن را بی معنی می‌دانند. از جمله این افراد «زفیکا حایمویچ» است که فرمانده یکی از بخش‌های دفاع هوایی رژیم صهیونیستی است که نسبت به این روند هشدار می‌دهد و خواستار جدی گرفتن آن شده است.

وی در توضیح خود می‌افزاید: وقتی که یک سامانه رهگیری می‌شود، اما کلاهک جنگی آنکه دارای مواد منفجره است، بدون انهدام در هوا به مسیر خود ادامه می‌دهد، نمی‌توان نام این پروسه را «رهگیری جزئی» قلمداد کرد، بلکه باید آن را شکست سامانه‌های دفاعی در رهگیری موشک دانست.

شکاف‌ها و آسیب‌ها

از سوی دیگر «ران بن یشای» تحلیلگر مسائل نظامی وبگاه اینترنتی یدیعوت آحارونوت نیز به این شکست‌ها اشاره و آن را ناشی از عملکرد نادرست سامانه‌های دفاعی هوایی متعددی دانست که در اختیار اسرائیل قرار دارد.

وی می‌افزاید که این موشک احتمالاً در مسیری شلیک شده که رهگیری آن در خارج از سرزمین‌های اشغالی مشکل بوده یا کلاهک جنگی آن قبل از برخورد، مسیر خود را تغییر داده است.

بن یشای ادامه داد که ابعاد این شکست در دست بررسی است، اما این خطر هنگامی افزایش پیدا می‌کند که ایران بخواهد به کلاهک‌های اتمی دست پیدا کند.

به گزارش  مهر، وی خاطرنشان کرد که شکست سامانه‌های هوایی در رهگیری موشک‌های بالستیک و پهپادهای یمنی نشان دهنده بروز اختلال در این سامانه‌ها است، این در حالی است که انتظار می‌رفت سامانه‌های لیزری با طول موج بلند بتوانند این مشکلات را حل کنند، اما اسرائیل در حال حاضر با چالش‌های بی سابقه‌ای در این زمینه مواجه شده است.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ناوشکن جاسوسی انگلیسی در دریای عمان متوقف شد
جزییات دورکاری کارمندان دولتی در استان تهران اعلام شد
انهدام 10 هواگرد اسرائیلی در یک ساعت گذشته
عراق به شورای امنیت شکایت می‌کند
آژانس انرژی اتمی: 4 ساختمان در سایت هسته‌ای اصفهان آسیب دیدند
تمام ادارات و ارائه خدمات طبق روال معمول دایر است
امتحانات 2 روز آیندۀ دانشگاه آزاد در تهران لغو شد
انتقال خانواده‌های ورزای اسرائیلی از ترس حملات ایران به پناهگاه
فردا مدارس در اسرائیل تعطیل شد
آخرین وضعیت ترافیکی در محور های شمالی
بورس تعطیل شد
جزئیات تعطیلی موزه ها اعلام شد
رژیم صهیونیستی فاز 14 پارس جنوبی را هدف گرفت+ فیلم
شکار پهپاد اسرائیلی با سامانه سوم خرداد در نطنز
تصویر لباسی که شهید حاجی‌زاده هنگام شهادت به تن داشت
رئیس‌کل بانک مرکزی: تخصیص یک میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی
قهرمان بوکس لرستانی در حمله اسرائیل به شهادت رسید
اطلاعیه سازمان هدفمندی یارانه‌ها درخصوص زمان دقیق واریز یارانه نقدی+جزییات واریز
اعلام تعداد شهدا و مجروحین آذربایجان‌شرقی در حملات رژیم صهیونیستی
تصاویر حضور باشکوه مردم در راهپیمایی غدیر با وجود تهدیدات رژیم صهیونیستی
عراقچی: نام شهیدان سلامی، باقری و رشید در تاریخ جاودانه شد
انهدام ریزپرنده اسرائیلی در شیراز توسط پدافند هوایی
اطلاعیه شماره 2 آموزش‌وپرورش درباره برگزاری امتحانات خرداد
تصاویری از کارخانه خودروسازى در بروجرد پس از حمله رژیم صهیونیستى
پیام فدراسیون سوارکاری درپی شهادت پولادوند و خانواده‌اش
استاد و نخبه برجستۀ هوش مصنوعی کشور به شهادت رسید
جدایی بی‌سر و صدای محمدرضا خالدآبادی از استقلال؛ پایان یک تجربه ناکام
نحوه برگزاری امتحانات پایان‌ترم دانشگاه آزاد اعلام شد
شهادت 3 دانشمند هسته‌ای دیگر در حملات رژیم صهیونیستی
پادشاه اردن حمله اسرائیل به ایران را محکوم کرد
اطلاعیه مهم وزارت اطلاعات: تردد مشکوک کامیونت و وانت‌ها را گزارش دهید
اقدام زیبای فوتسالیست‌های ناشنوای ایران پیش از دیدار با مراکش
آخرین زیارت شهید حاجی‌زاده در حرم حضرت معصومه(س) ساعاتی قبل از شهادت+ فیلم
استوری سردار دورسون؛ نشان همبستگی بازیکن ترک با مردم ایران + عکس
پاسخ باکو به شایعات در مورد همکاری با رژیم صهیونیستی در حمله به ایران
افسانه اف-35ها دیگر شنیدنی نیست!
اگر مدعی صلح و امنیت بین المللی هستید با صراحت تجاوز اسراییل را محکوم کنید!
وزارت کار، برای مدیریت در شرایط خاص،خدمات را غیر حضوری می کند
بقایی: مذاکرات یکشنبه ایران و آمریکا لغو شد
وزیر علوم: مجازی شدن امتحانات در اختیار دانشگاه است
نهادهای بین‌المللی در باتلاق انفعال و همدستی با صهیونیسم
حمله موشکی رژیم صهیونیستی به کارخانه «فردا موتورز» بروجرد +فیلم
انفجار در پادگان امام حسن(ع) کرمانشاه +فیلم
یک جنگنده F-35 اسرائیلی دیگر شکار شد
طارمی به اردوی اینتر نرسید
شهادت فعال اصلاح‌طلب در حملات رژیم اسرائیل
درباره دانشمندان هسته‌ای که در حمله اسرائیل شهید شدند بیشتر بدانید +عکس
مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم حمله رژیم صهیونیستی به ایران را شدیداً محکوم کرد
برگزاری امتحانات مدارس در موعد مقرر ادامه دارد
نوبت دوم کنکور 1404 در تاریخ 5 و 6 تیرماه برگزار می‌شود
X
آگهی تبلیغاتی