×
بین الملل
شناسه خبر : 205140
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/10/03 ساعت 12:43
دلیل ناتوانی رژیم صهیونیستی در برابر موشک‌های یمن از نگاه رسانه‌های عبری

دلیل ناتوانی رژیم صهیونیستی در برابر موشک‌های یمن از نگاه رسانه‌های عبری

رسانه‌های رژیم صهیونیستی، ناتوانی تل‌آویو در برابر موشک‌های یمنی را یک تهدید استراتژیک برای این رژیم قلمداد کرده و به بررسی ابعاد این شکست پرداختند.

 نورنیوز-گروه بین الملل: ابعاد ناتوانی سامانه‌های دفاع هوایی رژیم صهیونیستی در رهگیری موشک‌های بالستیک و پهپادهای شلیک شده از سوی نیروهای مسلح یمن در ساعات اخیر موضوع مهمی برای رسانه‌های منطقه‌ای و بین المللی بوده و آنها در گزارش‌هایی به بررسی این مساله پرداخته‌اند.

الجزیره در گزارشی در این باره نوشت که سامانه پیکان (آرو) و دیگر سامانه‌های دفاع هوایی رژیم صهیونیستی بامداد شنبه نیز بار دیگر در رهگیری موشک‌های بالستیک فراصوت یمنی‌ها با نام فلسطین ۲ ناکام ماندند و این موشک‌ها در منطقه یافا واقع در نزدیکی تل آویو فرود آمدند.

دو روز پیش از آن نیز دو موشک بالستیک زمین به زمین نیروهای یمنی به نزدیکی تل آویو شلیک شده بود که باعث زخمی شدن ۲۰ نفر و آسیب دیدن حدود ۱۰۰ منزل مسکونی شد.

الجزیره می‌افزاید که این نهمین بار طی دسامبر جاری است که نیروهای مسلح یمن، موشک‌های بالستیک و پهپادهای خود را به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک می‌کنند و سومین بار طی ۵ روز گذشته است که آژیرهای خطر در مرکز سرزمین‌های اشغالی و تل‌آویو به صدا در می‌آید و هر بار بیش از ۲ میلیون صهیونیست به پناهگاه‌ها فرار می‌کنند.

ناتوانی تل‌آویو در رهگیری موشک‌های یمنی

در ادامه این گزارش آمده است نیروهای یمنی تاکنون بیش از ۲۰۱ موشک و ۱۷۰ پهپاد به سرزمین‌های اشغالی شلیک کرده‌اند و گرچه سطوح نظامی اسرائیل تلاش دارد واقعیت شکست در رهگیری این موشک‌ها و پهپادها را مخفی نگه دارد، اما روند حوادث اجازه این کار را نمی‌دهد.

ناتوانی و شکست مکرر سامانه‌های دفاع هوایی رژیم صهیونیستی در تعامل با موشک‌های شلیک شده از یمن، عدم آمادگی تل‌آویو در ابعاد اطلاعاتی و فناوری را نشان می‌دهد. در همین راستا سرویس جاسوسی نظامی رژیم صهیونیستی «امان» تلاش دارد اطلاعات خود را در زمینه سکوهای پرتاب موشک‌ها در یمن تقویت کند.

از سوی دیگر سامانه‌های دفاع هوایی رژیم صهیونیستی شنبه ده‌ها موشک رهگیر به سمت موشک بالستیک یمنی‌ها شلیک کردند، اما نتوانستند آن را منهدم کنند. این نشان می‌دهد که یمن تهدیدی استراتژیک برای رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود، آن هم در شرایطی که تحلیلگران نظامی رژیم صهیونیستی معتقدند تل‌آویو نمی‌تواند این تهدید را از بین ببرد.

الجزیره به نقل از تحلیلگران ارشد رژیم صهیونیستی می‌نویسد که اسرائیل در تعامل با این شکست‌ها، تلاش دارد ابعاد آن را در نزد افکار عمومی مخفی نگه دارد و همواره مدعی می‌شود که شمار بالای مجروحان ناشی از سقوط ترکش‌های مربوط به موشک‌های رهگیر است.

«یواف زیتون» تحلیلگر مسائل نظامی روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت نیز به شکست سامانه‌های دفاع هوایی این رژیم در رهگیری موشک‌های یمن اشاره و تاکید کرد که در شرایطی که سامانه حیتس در این عملیات شکست خورده و سامانه‌های دیگر نیز کاری از پیش نمی‌برند، چه کسی می‌خواهد از حریم هوایی اسرائیل در برابر این موشک‌ها حفاظت کند؟

وی که پیش از این بارها در روند سرپوش گذاشتن بر شکست سامانه‌های هوایی رژیم صهیونیستی مشارکت داشته و مدعی «رهگیری جزئی موشک‌های شلیک شده از سوی یمن» بوده است، این بار برای اولین بار اذعان کرده که رژیم صهیونیستی در رهگیری موشک بالستیک یمنی‌ها شکست خورده و تحقیقات در خصوص این شکست را آغاز کرده است.

این در حالی است که بسیاری از کارشناسان صهیونیست درباره مفهوم «رهگیری جزئی موشک‌ها» ابراز تردید کرده و آن را بی معنی می‌دانند. از جمله این افراد «زفیکا حایمویچ» است که فرمانده یکی از بخش‌های دفاع هوایی رژیم صهیونیستی است که نسبت به این روند هشدار می‌دهد و خواستار جدی گرفتن آن شده است.

وی در توضیح خود می‌افزاید: وقتی که یک سامانه رهگیری می‌شود، اما کلاهک جنگی آنکه دارای مواد منفجره است، بدون انهدام در هوا به مسیر خود ادامه می‌دهد، نمی‌توان نام این پروسه را «رهگیری جزئی» قلمداد کرد، بلکه باید آن را شکست سامانه‌های دفاعی در رهگیری موشک دانست.

شکاف‌ها و آسیب‌ها

از سوی دیگر «ران بن یشای» تحلیلگر مسائل نظامی وبگاه اینترنتی یدیعوت آحارونوت نیز به این شکست‌ها اشاره و آن را ناشی از عملکرد نادرست سامانه‌های دفاعی هوایی متعددی دانست که در اختیار اسرائیل قرار دارد.

وی می‌افزاید که این موشک احتمالاً در مسیری شلیک شده که رهگیری آن در خارج از سرزمین‌های اشغالی مشکل بوده یا کلاهک جنگی آن قبل از برخورد، مسیر خود را تغییر داده است.

بن یشای ادامه داد که ابعاد این شکست در دست بررسی است، اما این خطر هنگامی افزایش پیدا می‌کند که ایران بخواهد به کلاهک‌های اتمی دست پیدا کند.

به گزارش  مهر، وی خاطرنشان کرد که شکست سامانه‌های هوایی در رهگیری موشک‌های بالستیک و پهپادهای یمنی نشان دهنده بروز اختلال در این سامانه‌ها است، این در حالی است که انتظار می‌رفت سامانه‌های لیزری با طول موج بلند بتوانند این مشکلات را حل کنند، اما اسرائیل در حال حاضر با چالش‌های بی سابقه‌ای در این زمینه مواجه شده است.


نظرات

آخرین اخبار
یمن: حل مساله تنگه هرمز به پایان تجاوزات علیه ایران بستگی دارد
کارشناس حوزه انرژی: تولید بنزین در کشور با مشکل مواجه نمی‌شود
ایروانی: شورای امنیت باید اسرائیل را وادار به رعایت کامل آتش‌بس در لبنان کند
زاخارووا: آماده کمک به حل وضعیت وخیم در خاورمیانه هستیم
9 گل در 90 دقیقه! پاریسی ها مونیخی ها را میخکوب کردند
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین