×
سیاسی
شناسه خبر : 205134
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/10/03 ساعت 12:26
قالیباف: توان دشمن را محاسبه و با طرح‌ریزی گام بر می‌داریم

قالیباف: توان دشمن را محاسبه و با طرح‌ریزی گام بر می‌داریم

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما آدم‌های صرفا آرمان‌گرا نیستیم و حتما واقعیت‌ها را می‌بینیم و با طرح‌ریزی گام برم می‌داریم، اظهار کرد: حتما توان دشمن را محاسبه می‌کنیم، چون گفتمان انقلاب اسلامی آرمان‌گرای واقع بین است.

نورنیوز-گروه سیاسی:  محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی امروز -دوشنبه ۳ دی ماه- در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش که در دانشگاه امام حسین (ع) برگزار شد با اشاره به تحولات اخیر منطقه، گفت: امروز جنگ رسانه ای و شناختی بزرگترین حربه دشمنان علیه ملت ایران است که در تحولات اخیر با استفاده از آن مطالبی را بیان می‌کنند.

وی افزود: ممکن است بخشی از سخنان دشمنان برای نسل جدید حرف‌های نو باشد، اما نسل ما که دفاع مقدس را دیدیم و فراز و نشیب انقلاب را مشاهده کرده‌ایم، این حرف‌های جدیدی نیست.

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: امروز دشمنان ملت ایران و در راس آنها رژیم صهیونیستی و آمریکا چه در داخل و خارج منطقه، حرف‌های علیه ما می‌زنند و در پاره‌ای از موارد هم قدرت طلبی می‌کنند.

قالیباف تصریح کرد: برخی می‌گویند زور ایستادن نداشتید و نتوانستید کار را پیش ببرید، برخی می‌گویند هزینه کردید و نتیجه نگرفتید، برخی می‌گویند خطر بیخ گوش شماست و دشمنان بیرونی و داخلی مدام این حرف‌ها را تکرار می‌کنند.

وی اضافه کرد: برخی با واژه‌سازی با زبان و ادبیات دیگر سخن می‌گویند و بیان می‌دارند که با نظم جهانی سازگار باشید و قدرت جهانی را بپذیرد؛ منافع ملی شما در گرو این است.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما واقعیت‌ها را می بینیم و مقابل ظالم می‌ایستیم و با تکیه بر فرهنگ الهی پا به میدان مبارزه گذاشتیم و فلسفه راه شهیدان همین است.

قالیباف خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی با ایمان به مکتب قرآن و اهل بیت(ع) همیشه پایدار و ماندگار است.

وی با بیان اینکه میان مومنین و منافقین در تفکر و اندیشه تفاوت‌های زیادی وجود دارد،بیان کرد: فرق مومنین و منافقین در این است، وقتی که منافقین سختی‌ها را می‌بینند اینگونه داد و فریاد می‌زنند و تردید پیدا می‌کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به شرایط رشد حزب الله لبنان ـ سال ۶۳ ـ در جنوب لبنان گفت: وقتی داعش ظهور پیدا کرد دائما خبر می‌آمد که شهرهای عراق درحال سقوط هستند. شهید سلیمانی با من تماس گرفت و گفت اینها نزدیک دروازه‌های بغداد هستند و در سوریه هم روزهایی بود که دائما به مراکز حکومتی حمله می‌کردند؛ این فراز و نشیب‌ها امری طبیعی است، این ما هستیم که در مقابل این فراز و نشیب‌ها میزان ایمان و اخلاصمان محک زده می‌شود.

قالیباف با بیان اینکه ما آدم‌های صرفا آرمان‌گرا نیستیم و حتما واقعیت‌ها را می‌بینیم و با طرح‌ریزی گام برم می‌داریم، اظهار کرد: حتما توان دشمن را محاسبه می‌کنیم، چون گفتمان انقلاب اسلامی آرمان‌گرای واقع بین است و حتما در این مسیر حرکت می‌کنیم.

وی افزود: وقتی مسأله پیجرها در لبنان اتفاق افتاد، شهید نصرالله گفت این ضربه سختی بود که ما خوردیم، نگفت اتفاقی نیفتاد اما قابل جبران است. شهادت او حتما برای ما سخت بود اما روزی که در بیروت حزب الله را دیدیم، از اعماق وجودم گفتم حزب الله و رزمندگان زنده هستند و در شرایط سخت که فرمانده خود را از دست دادند، دشمن صهیونیستی نتوانست کاری پیش ببرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات اقتصادی و حکمرانی، گفت: تنها راه دفاع از انقلاب و ایران عزیز کارآمدی در اداره جامعه است.

قالیباف با بیان اینکه مشکلاتی همچون بحران آب و کمبود سوخت مدت‌هاست که مطرح شده اما راه‌حل‌های مناسب برای آن‌ها ارائه نشده است، افزود: در طول سال‌ها بسیاری از مسائل را حل نکرده‌ایم و حتی نتوانسته‌ایم برخی از مشکلات را به مسئله‌ای قابل حل تبدیل کنیم.

وی در ادامه بر اهمیت حکمرانی دقیق در زمینه‌های اقتصادی و اجتماعی تأکید کرد و گفت: حکمرانی در حوزه اقتصاد و مسائل اجتماعی و فرهنگی در حال حاضر غیرقابل قبول است. یکی از مشکلات جدی، قاچاق فرآورده‌های نفتی است که روزانه ۲۵ تا ۳۰ میلیون لیتر از آن قاچاق می‌شود. این در حالی است که برای تأمین سوخت نیروگاه‌ها با کمبود مواجه‌ایم.

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین به همکاری مردم در کاهش مصرف گاز اشاره کرد و افزود: مردم در کاهش مصرف انرژی همراهی کردند و در روز بیش از ۴۰ میلیون متر مکعب گاز صرفه‌جویی شد، اما همچنان مصرف انرژی بیش از استاندارد جهانی است.

قالیباف در بخشی دیگر از سخنان خود به نقش دانشگاه امام حسین (ع) و نخبگان کشور در حل مشکلات پرداخت و گفت: دانشگاه‌ها و نخبگان باید در میدان عمل حضور داشته باشند تا مسائل کشور را حل کنند.

به گزارش ایرنا، وی در پایان با اشاره به اقدامات خود در مجلس شورای اسلامی گفت: در دوره مجلس یازدهم، ۲۱ قانون ضروری برای ایجاد تحول اقتصادی تصویب شد که می‌تواند به حل مشکلات اقتصادی کمک کند. همچنین برنامه هفتم توسعه کشور به‌عنوان بالاترین سند اجرایی برای این تحولات در نظر گرفته شده است.


نظرات

آخرین اخبار
وضعیت فعالیت میادین میوه و تره‌بار تهران در 13، 14 و 15 تیر اعلام شد
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 10 تیر 1405 +جدول
مرگ مرموز تفنگدار 21 ساله آمریکایی در آب‌های کالیفرنیا
انگلیس رئیس دوره‌ای FATF شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 10 تیر 1405
ماجرای 23 انگشتر اهدایی رهبر شهید چه بود؟
استقرار صدها نظامی آمریکا در ونزوئلا
حق سرانه درمان تامین اجتماعی افزایش یافت؛ مبلغ جدید اعلام شد
ماجرای 23 انگشتری اهدایی رهبر شهید چه بود؟
بازدید 32 هزار گردشگر از تخت سلیمان
آزادی 850 زندانی غیرعمد همزمان با مراسم تشییع رهبر شهید
تهران گرم‌تر می‌شود؛ افزایش دما از جمعه آغاز می‌شود
سازمان بازرسی صدرنشین شفافیت شد؛ رتبه نخست دسترسی آزاد به اطلاعات
مونسون به اوج رسید؛ بارش شدید و سیلاب در راه سیستان‌ و بلوچستان
اتابک: نوسازی صنایع ایران با توان داخلی آغاز شد
فرودگاه مهرآباد جمعه تعطیل است؛ جزئیات محدودیت پروازها برای مراسم تشییع رهبرشهید
حضور رئیس‌جمهور و رئیس مجلس عراق در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
کشتی خارجی متخلف در تنگه هرمز به گل نشست
نورنما | آتش سوزی جنگلی در جنوب یوتا
رئیس فیفا از جنگندگی یوزها گفت؛ «باعث شدید همه احساس غرور کنند»
پرونده خونین در کرمان؛ رفیق‌کشی با طراحی یک دختر جوان
بانک جهانی وام‌دهی به چین را تا 2031 متوقف می‌کند
درخشش جوانان ایران در آسیا؛ سه فرنگی‌کار فینالیست شدند
ستاره بی‌رقیب ایران در لیگ ملت‌ها؛ حاجی‌پور درخشید
نتایج ارزیابی عملکرد آموزش‌وپرورش تا پایان شهریور اعلام می‌شود
اجاره‌نامه‌ها خودکار تمدید می‌شوند؛ سقف افزایش اجاره‌بها تعیین شد
طرح ویژه ترافیکی قم برای مراسم تشییع رهبر شهید اعلام شد
لغو طرح ترافیک تهران در ایام تشییع رهبر شهید
کری جنجالی امباپه برای مسی: آقای گلی مهم نیست، جام را می‌خواهم
سدهای کشور 65 درصد پر شد
این زن عامل حذف آلمان از جام جهانی شد !
آمریکا، 250 کیلومتر از سواحل هرمزگان را آلوده کرد
برنامه حرکت قطارهای ویژه مراسم تشییع رهبر شهید اعلام شد
جزئیات محدودیت‌های پروازی فرودگاه های مهرآباد و امام خمینی اعلام شد
ابن‌الرضا: توان موشکی و پهپادی ایران قابل مذاکره نیست
وزارت کار: تعطیلات هفته آینده شامل کارگران بخش خصوصی هم می‌شود
جدول گلزنان جام جهانی 2026؛ هالند در تعقیب مسی و امباپه
موعد جدید دیدار با ملی‌پوشان در مهرآباد
حضور مقامات 40 کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید
عاشورا؛ رسالت بیداری انسان
ترافیک پرحجم در محورهای پرتردد البرز و قزوین + جزئیات
نوراینفو| پیامدهای جسمانی استفاده مفرط از تلفن همراه
علت صدای انفجار در بندرعباس مشخص شد
افزایش سهمیه سوخت ناوگان عمومی در ایام تشییع رهبر شهید انقلاب
نوراینفو |موج استعفا و برکناری پس از ناکامی در جام جهانی
عارف: آموزش هوش مصنوعی و امنیت سایبری در مدارس ضروری است
شکست دختران والیبال ایران در روز نخست قهرمانی آسیا
14 هزار ماینر غیرمجاز در خوزستان امحا می‌شود
کالبد یا کارکرد؟! درباره امتحان دیکته همسایه های سر به هویٰ
کارشناس: توافق لبنان و رژیم صهیونیستی به نفع نتانیاهو است