×
سیاسی
شناسه خبر : 205038
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/02 ساعت 19:04
آیت‌الله مروی: جریان حق با هر شهادت مقاوم‌تر می‌شود

آیت‌الله مروی: جریان حق با هر شهادت مقاوم‌تر می‌شود

تولیت آستان قدس رضوی گفت: جریان حق شکست‌ناپذیر است و با هر شهادت، مقاوم‌تر می‌شود و هیچ چیزی قادر به از بین بردن آن نیست.

نورنیوز-گروه سیاسی: آیت الله احمد مروی در دیدار همسران سرداران شهید کشور که همزمان به سالروز میلاد حضرت صدیقه کبری (س) در بارگاه مطهر امام رضا (ع) انجام شد، بیان اینکه اسلام با خون شهدا زنده مانده است، اظهار کرد: فراز و نشیب‌ها همیشه وجود دارند و گاهی اتفاقاتی رخ می‌دهد که ممکن است برخی افراد را دچار تزلزل کند، اما باید دانست که روحیه مقاومت در برابر مستکبران هیچ‌گاه از بین نخواهد رفت.

تولیت آستان قدس رضوی افزود: ممکن است با بمباران‌ها ساختمان‌ها را ویران کنند، انسان‌ها را به شهادت برسانند، اما اندیشه‌ای که به برکت خون شهدا در قلب‌ها زنده شده، هیچ بمبی نمی‌تواند نابود کند. تفکری که از عمق اسلام برخاسته، با هیچ جنایت و تخریبی از بین نخواهد رفت. تفکر مقاومت روز به روز روشن‌تر، قوی‌تر و تأثیرگذارتر خواهد شد.

وی بیان کرد: دشمنان در کربلا تصور می‌کردند با شهادت امام حسین (ع)، اسلام نابود خواهد شد. یزید با تکبر و غرور می‌گفت «لعبت هاشم بالملک»، آن‌ها گمان می‌کردند که پیکر مطهر پیامبر (ص) در مدینه دفن شده و روح پیامبر (ص) و آرمان‌های ایشان در کربلا پایان یافته است. اما آیا این‌طور شد؟ آیا اسلام در کربلا دفن شد، یا اینکه در کربلا تولدی دوباره یافت؟

مروی ادامه داد: یزیدیان از درک این حقیقت عاجز بودند که شهادت امام حسین (ع) نه تنها اسلام را نابود نمی‌کند، بلکه باعث احیای دوباره آن می‌شود. عزیزانی که در سوریه و لبنان به شهادت رسیدند، با خون خود اسلام و آرمان‌های اهل بیت (ع) را دوباره زنده کردند.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: ممکن است حوادث تلخی رخ دهد، اما چیزی که در نهایت باقی می‌ماند، اندیشه مقاومت و عزم استقامت در برابر ستمگران و ظالمان است. هیچ بمبی نمی‌تواند این روحیه را نابود کند. بمب‌ها تنها جسم‌ها را نابود می‌کنند، اما افکار و اندیشه‌ها از بین نمی‌روند.

وی مقاومت را جریانی زنده برای همیشه تاریخ خواند و افزود: اگر قرار بود اسلام با مصائب از بین برود، عاشورا باید آخرین روز اسلام می‌بود و خون‌های پاک شهدای کربلا باید هدر می‌رفت و آرمان‌های امام حسین (ع) به فراموشی سپرده می‌شد. اما حقیقت این است که هر یک از این شهادت‌ها و هر یک از این فراز و نشیب‌ها، نه تنها جریان حق را تضعیف نکرد، بلکه آن را تقویت کرد.

راه ائمه اطهار (ع) با خون شهدا روشن مانده است

مروی با تأکید بر اینکه خانواده‌های شهدا از بزرگ‌ترین خادمان حقیقی حضرت رضا (ع) هستند، اظهار کرد: خانواده‌های شهدا، بزرگ‌ترین خادمان امام رضا (ع) به شمار می‌آیند؛ چراکه عزیزترین افراد خانواده خود را در مسیر دفاع از دین خدا و آموزه‌های حضرت زهرا (س) و امام رضا (ع) نثار کرده‌اند.

تولیت آستان قدس رضوی ضمن قرائت آیه شریفه «لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّی تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ» اشاره کرد و گفت: نیکی واقعی تنها زمانی برای انسان حاصل می‌شود که آنچه را که بیشتر از همه دوست دارد، در راه خدا انفاق کند. انسان ممکن است بسیاری از چیزهایی را که دوست دارد، از دست بدهد و پس از مدتی آن‌ها را فراموش کند یا جایگزینی برایشان پیدا کند، اما همسر و فرزند، نه فراموش می‌شوند و نه قابل جایگزینی هستند.

وی گفت: خانواده‌های معظم شهدا و شهدای عزیز، با فداکاری‌ها و ایثارهای بی‌بدیل خود، راه و رسم ائمه اطهار (ع) را در جامعه زنده نگه داشتند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
افزایش 9 درصدی بهای نفت در پی اعلام ازسرگیری محاصره ایران از سوی ترامپ
دیدار مدیر اف‌بی‌آی با وزیر کشور پاکستان
امارات مدعی حمله به دو نفتکش این کشور شد
حادثه دریایی در 40 مایلی شمال شرق سواحل عمان
ادعای ترامپ متجاوز: توانمندی‌های ایران را در تنگه هرمز از بین می‌بریم
نمایندگی ایران در سازمان ملل: ادعای انتقال تجهیزات نظامی به یمن کاملاً بی‌اساس است
اخبار جنگ در جنوب کشور؛ شنیده‌شدن صدای انفجار در کیش، قشم، بوموسی و بندرعباس
ورود الزیدی به آمریکا و اعلام اهداف سفر وی
فشار سناتورهای دموکرات بر کاخ سفید برای شفاف‌سازی درباره فاجعه میناب
بررسی راهکارهای تسهیل خدمات کنسولی در دیدار مقامات ایران و افغانستان
وزیر خارجه عمان: سیاست انزوای ایران شکست خورده است
نقض مجدد تفاهمات؛ واشنگتن محاصره دریایی ایران را کلید زد
آتش‌سوزی گسترده در ارتفاعات بلوار رسول اعظم(ص) شیراز
استارمر خواستار از سرگیری آتش‌بس ایران و آمریکا شد
بازداشت یک فرد مسلح در نزدیکی ساختمان کنگره آمریکا
توافق ایران و تاجیکستان بر توسعه همکاری‌های حمل‌ونقل و ترانزیت
استقلال در حال بررسی میزبانی از بازی‌های آسیایی در بصره
حمله پهپادی و موشکی یمن به فرودگاه ابها در پاسخ به بمباران صنعا
نقشه راه جدید ایران و روسیه برای اتصال شبکه‌های برق
اخبار جنگ در جنوب کشور؛ تکذیب خبر انفجار در لار و سیریک
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد
گفتگوی تلفنی وزرای امورخارجه ایران و قبرس
مخالفت قاطع سازمان بین‌المللی دریانوردی با طرح ترامپ برای دریافت عوارض از تنگه هرمز
سنتکام از آماده‌سازی برای اعمال مجدد محاصره دریایی خبر داد
شنیده شدن صدای انفجار در جده
تقویت پیوند اقتصادی ایران و چین
کریم آدیمی در یک‌قدمی نیوکمپ
کنایه عراقچی به ترامپ: در دریافت عوارض از تنگه هرمز ما منصف تر خواهیم بود!
وزیر آموزش و پرورش: بازنگری در محتوای آموزشی و کتاب‌ها آغاز شد
سقوط ذخایر استراتژیک نفت آمریکا
اعتراض گسترده در یمن به حمله عربستان به فرودگاه صنعاء
قدردانی عارف از عملکرد نهادهای امدادی در مراسم وداع رهبری
محکومیت حمله به فرودگاه صنعا توسط وزارت امور خارجه ایران
ائتلاف سعودی حمله موشکی یمن را تأیید کرد
انصارالله: حمله به فرودگاه صنعا، نقض آشکار حاکمیت یمن است
علی‌اف: جمهوری آذربایجان در حال بررسی خروج کامل از شورای اروپا است
تشدید تنش‌های سایبری؛ فنلاند سفیر روسیه را احضار کرد
واکنش باشگاه استقلال به شایعات جدایی یاسر آسانی
مکرون: اروپا باید برای دفاع از خود آماده باشد
واکنش وزیر صمت به قطعی برق صنایع
چرا وزارت صمت نقشی در تعیین قیمت‌ خودرو ندارد؟
بسته 120 میلیون یورویی اروپا برای تقویت پدافند هوایی مولداوی
تعطیلی فرودگاه‌های یمن
روسیه از تبادل جدید اسرا با اوکراین خبر داد
مجلس خبرگان: پیام راهبردی رهبر انقلاب یادآور پیوند ناگسستنی مسیر ملت با مکتب عاشورا بود
پزشکیان: ایران و روسیه یکجانبه‌گرایی و تلاش برای تحمیل اراده بر دیگر ملت‌ها را نمی‌پذیرند
ارتش متجاوز آمریکا: اجرای محاصره دریایی علیه ایران را از اواخر امروز آغاز می‌کنیم
تمهیدات ویژه مترو و اتوبوسرانی برای مراسم بزرگداشت «رهبر شهید»
هشدار هواشناسی تهران؛ خودداری از تردد غیر ضروری در فضای باز
ادعاهای ضدایرانی اروپا درباره تنگه هرمز