×
سیاسی
شناسه خبر : 205038
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/02 ساعت 19:04
آیت‌الله مروی: جریان حق با هر شهادت مقاوم‌تر می‌شود

آیت‌الله مروی: جریان حق با هر شهادت مقاوم‌تر می‌شود

تولیت آستان قدس رضوی گفت: جریان حق شکست‌ناپذیر است و با هر شهادت، مقاوم‌تر می‌شود و هیچ چیزی قادر به از بین بردن آن نیست.

نورنیوز-گروه سیاسی: آیت الله احمد مروی در دیدار همسران سرداران شهید کشور که همزمان به سالروز میلاد حضرت صدیقه کبری (س) در بارگاه مطهر امام رضا (ع) انجام شد، بیان اینکه اسلام با خون شهدا زنده مانده است، اظهار کرد: فراز و نشیب‌ها همیشه وجود دارند و گاهی اتفاقاتی رخ می‌دهد که ممکن است برخی افراد را دچار تزلزل کند، اما باید دانست که روحیه مقاومت در برابر مستکبران هیچ‌گاه از بین نخواهد رفت.

تولیت آستان قدس رضوی افزود: ممکن است با بمباران‌ها ساختمان‌ها را ویران کنند، انسان‌ها را به شهادت برسانند، اما اندیشه‌ای که به برکت خون شهدا در قلب‌ها زنده شده، هیچ بمبی نمی‌تواند نابود کند. تفکری که از عمق اسلام برخاسته، با هیچ جنایت و تخریبی از بین نخواهد رفت. تفکر مقاومت روز به روز روشن‌تر، قوی‌تر و تأثیرگذارتر خواهد شد.

وی بیان کرد: دشمنان در کربلا تصور می‌کردند با شهادت امام حسین (ع)، اسلام نابود خواهد شد. یزید با تکبر و غرور می‌گفت «لعبت هاشم بالملک»، آن‌ها گمان می‌کردند که پیکر مطهر پیامبر (ص) در مدینه دفن شده و روح پیامبر (ص) و آرمان‌های ایشان در کربلا پایان یافته است. اما آیا این‌طور شد؟ آیا اسلام در کربلا دفن شد، یا اینکه در کربلا تولدی دوباره یافت؟

مروی ادامه داد: یزیدیان از درک این حقیقت عاجز بودند که شهادت امام حسین (ع) نه تنها اسلام را نابود نمی‌کند، بلکه باعث احیای دوباره آن می‌شود. عزیزانی که در سوریه و لبنان به شهادت رسیدند، با خون خود اسلام و آرمان‌های اهل بیت (ع) را دوباره زنده کردند.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: ممکن است حوادث تلخی رخ دهد، اما چیزی که در نهایت باقی می‌ماند، اندیشه مقاومت و عزم استقامت در برابر ستمگران و ظالمان است. هیچ بمبی نمی‌تواند این روحیه را نابود کند. بمب‌ها تنها جسم‌ها را نابود می‌کنند، اما افکار و اندیشه‌ها از بین نمی‌روند.

وی مقاومت را جریانی زنده برای همیشه تاریخ خواند و افزود: اگر قرار بود اسلام با مصائب از بین برود، عاشورا باید آخرین روز اسلام می‌بود و خون‌های پاک شهدای کربلا باید هدر می‌رفت و آرمان‌های امام حسین (ع) به فراموشی سپرده می‌شد. اما حقیقت این است که هر یک از این شهادت‌ها و هر یک از این فراز و نشیب‌ها، نه تنها جریان حق را تضعیف نکرد، بلکه آن را تقویت کرد.

راه ائمه اطهار (ع) با خون شهدا روشن مانده است

مروی با تأکید بر اینکه خانواده‌های شهدا از بزرگ‌ترین خادمان حقیقی حضرت رضا (ع) هستند، اظهار کرد: خانواده‌های شهدا، بزرگ‌ترین خادمان امام رضا (ع) به شمار می‌آیند؛ چراکه عزیزترین افراد خانواده خود را در مسیر دفاع از دین خدا و آموزه‌های حضرت زهرا (س) و امام رضا (ع) نثار کرده‌اند.

تولیت آستان قدس رضوی ضمن قرائت آیه شریفه «لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّی تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ» اشاره کرد و گفت: نیکی واقعی تنها زمانی برای انسان حاصل می‌شود که آنچه را که بیشتر از همه دوست دارد، در راه خدا انفاق کند. انسان ممکن است بسیاری از چیزهایی را که دوست دارد، از دست بدهد و پس از مدتی آن‌ها را فراموش کند یا جایگزینی برایشان پیدا کند، اما همسر و فرزند، نه فراموش می‌شوند و نه قابل جایگزینی هستند.

وی گفت: خانواده‌های معظم شهدا و شهدای عزیز، با فداکاری‌ها و ایثارهای بی‌بدیل خود، راه و رسم ائمه اطهار (ع) را در جامعه زنده نگه داشتند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
غذا خوردن در تنهایی سلامت سالمندان را به خطر می‌اندازد
سیاه دانه و نقش آن در کاهش چربی خون
واکسن زونا ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهد
شایعه یا واقعیت؟ سیر خام ناشتا لاغر نمی‌کند
یک مربی تناسب اندام همیشه همراه شما!
سرماخوردگی را با آنتی‌بیوتیک درمان نکنید
استرس روزانه شما شبیه جنگیدن با شیر است!
نتانیاهو در حال بررسی برکناری یسرائیل کاتس از وزارت جنگ
جزئیات دیدار شهباز شریف با علی لاریجانی / تأکید بر همکاری‌های دوجانبه
سرنوشت جنگل‌های هیرکانی در دست باران / آتش‌ فرو می‌نشیند؟
پیام تسلیت الحوثی به شیخ نعیم قاسم / لزوم همبستگی در برابر اسرائیل
شناسایی مظنونان جدید سرقت از لوور
واکنش تند مسکو علیه ماکرون درباره دارایی‌های روسیه
زلنسکی برای توافق صلح به دیدار ترامپ می‌رود
سازمان ملل: 127 غیرنظامی از زمان آتش‌بس در لبنان کشته شده‌اند
بیانیه سرایا القدس درباره شهادت دو رزمنده جهاد اسلامی
150 پروژه در اولویت وزارت اقتصاد / آغاز طرح «اقتصاد برای همه»
پیشرفت‌های جدید در مذاکرات صلح روسیه به روایت کاخ سفید
موزه های تهران هم تعطیل شدند
سپاهان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد+ فیلم گلها
نورنما | بزرگ‌ترین مجسمه مذهبی جهان در برزیل
حضور دوباره رونالدو در جام جهانی
کدام استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند
مقاومت یک جسد اسرائیلی دیگر را تحویل می‌دهد
یمن رسماً اعلام کرد: در کنار حزب‌الله هستیم
اعلام سیدبندی جام جهانی 2026 + تاریخ قرعه کشی
اوکراین با طرح صلح پیشنهادی آمریکا موافقت کرد
اعلام زمان و جزئیات ثبت‌نام حج عمره رجب و شعبان
مهاجرانی: نرخ بنزین بدون اطلاع قبلی به مردم تغییر نخواهد کرد
رئیس جمهور: بدون ثبت اموال، خدمات دولتی قابل دریافت نیست
نخست‌وزیر لبنان: کشور ما در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد
انفجار در دادگاه ترکیه
تهران 3 درجه سردتر می‌شود / تداوم آلودگی هوا
اردن: اسرائیل بیش از 500 بار آتش‌بس را در غزه نقض کرده است
توافق نهایی بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی با آتیه سازان حافظ+اعلام جزییات بزودی
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود+توضیحات وزیر نفت
جزئیات پرتاب ماهواره‌های سنجشی ایران / 3 ماهواره در یک روز
درخواست سوئد برای موشک‌هایی با برد هدف‌گیری خاک روسیه
موج اعتراض علویان به کشتارها و بازداشت های فرقه ای در سوریه
شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته اعلام شد+جدول فروش
اوکراین با مفاد توافق صلح موافقت کرده/زلنسکی برای مذاکره به آمریکا می رود
نظامی‌گری ژاپن و بازی دوگانه آمریکا
رئیس مجلس پاکستان: روابط دوجانبه با ایران به مرحله‌ای مهم رسیده است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: بی‌اخلاقی کنند، نمی‌رویم
کدام سینماگران ایرانی داور جشنواره جهانی فجر شدند؟
دیدار و گفت‌وگوی وزیر امور خارجه با همتای هلندی
نورنما | هفته مقدس بسیج گرامی‌باد
چشم‌انداز اقتصاد اسرائیل پس از دو سال جنگ
هوای ناسالم و وظایف نظام حکمرانی در کیفیت زندگی
آلمان ادعا کرد: روسیه احتمالا تا سال 2029 به ناتو حمله کند
X
آگهی تبلیغاتی