×
حوادث
شناسه خبر : 204991
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/02 ساعت 14:31
دعوا سر ارثیه به قتل دو نفر ختم شد

دعوا سر ارثیه به قتل دو نفر ختم شد

مرد معتادی که متهم است خواهرش را با قندشکن کشته است با فوت مستاجر زخمی تعداد قربانیانش به دو نفر رسید.

 نورنیوز-گروه حوادث: ساعت 6 بامداد سه شنبه - 29 آبان ماه سال جاری - فردی با تماس با 110 خبر از یک جنایت هولناک داد. این فرد با اضطراب بیان کرد: خواهر من قرار بود به همراه یک کارشناس ملک برای فروش خانه پدری مان برود اما از ساعتی قبل جواب تماس هایم را نمی دهد. برادرمان که معتاد است با فروش خانه مخالف بود و من نگران شدم که اتفاقی برای خواهرم افتاده باشد به همین دلیل به سمت خانه پدری ام راه افتادم و هنگام رسیدن به آنجا با جسد خواهرم و جسم نیمه جان زن کارشناس ملک و یکی دیگر از مستاجرها که در ساختمان سکونت داشت رو به رو شدم.

با اعلام این خبر تیمی از کاراگاهان پلیس به همراه بازپرس حسین گودرزی از شعبه ششم دادسرای امور جنایی تهران راهی محل حادثه واقع در ضلع شرقی ترمینال خاوران شدند.

با رسیدن ماموران و تیم جنایت جسد زن جوان مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد این زن 35 ساله با ضربات مهلک قندشکن توسط برادر معتاد خود به نام شهروز به قتل رسیده است اما زن جوان که کارشناس ملکی دادگستری بوده و مرد مستاجر که مورد حمله شهروز قرار گرفته و زخمی شده بودند بدحال هستند، به همین دلیل فورا به بیمارستان منتقل شدند.

تحقیقات بیشتر مشخص کرد که مقتوله قصد فروش خانه پدری را داشته که با مخالفت شدید برادرش رو به رو شده اما به این مخالفت توجهی نکرده و به همراه کارشناس برای فروش به خانه پدری رفته است. شهروز که در خانه محل جنایت حضور داشته و مشغول مصرف مواد مخدر بوده است با متوجه شدن این موضوع با سمت خواهرش حمله ور شده است و صدای درگیری آنها بالا رفته است. مرد جوان که مستاجر یکی دیگر از منازل ساختمان محل جنایت بوده با شنیدن صدای درگیری برای کمک از منزل خود خارج شده اما متاسفانه شهروز به سمت آنها حمله ور شده و بعد از به قتل رساندن خواهرش کارشناس ملک و مرد مستاجر را زخمی کرده است.

در تحقیقات بیشتر مشخص شد قاتل بعد از قتل از محل جنایت فرار کرده اما به همراه خواهرزاده بود به محل بازگشته و برای بازنشدن در خانه، در آن دوغاب ریخته و سپس از محل فرار کرده است.

در نهایت، دو متهم تحت تعقیب با شیوه‌های پلیسی ردیابی شدند و سرانجام شهروز در حوالی میدان آزادی شناسایی و بازداشت شد. متهم صبح دیروز به دادسرای امور جنایی منتقل شد و قتل را انکار کرد.

او در ادعایی گفت: «من معتاد شدم و زن و فرزندم مرا ترک کردند و من در خانه موروثی‌مان زندگی می‌کردم. روز حادثه وقتی خواهرم همراه زن جوانی وارد خانه شد، من و خواهر‌زاده‌ام خانه را ترک کردیم و خبر ندارم چه کسی دست به جنایت زده‌ است.»

در حالی است که تصاویر و شواهد ادعای این متهم را غیرمحتمل نشان می‌دهد، او همچنان منکر ارتکاب قتل است. با وجود این، تحقیقات از او ادامه دارد و همدست او هم همچنان تحت تعقیب است.

به گزارش رکنا، در این بین پس از حدود یک ماه، یکی از دو مجروح حادثه که مرد مستاجر آن خانه بود، جان خود را از دست داد و تعداد قربانیان این متهم به دو نفر رسیده است.


کلید واژگان
قتلدعواارثیه
نظرات

آخرین اخبار
آغاز به کار نمایشگاه قرآن از امروز
جدول اوقات شرعی به افق تهران در ماه رمضان
مذاکرات هسته‌ای؛ محور رایزنی معاون وزیرخارجه ایران با سفرای چین و روسیه
نظر رئیس پیشین پلیس راهور در خصوص گواهینامه موتورسیکلت بانوان؛ قابل اجراست
میوه و تره بار هم مشمول اقلام کالابرگ شد
تهران و قاهره به‌سوی برقراری روابط گسترده؛ احتمال تبادل سفیر بین دو کشور
آبِ طلایی؛ پروژه‌ای برای بودجه‌های بی‌پایان؟
مخلوط این شوینده‌ها خطر مرگ را به‌دنبال دارد
روبیو به اراضی اشغال سفر می‌کند
جزئیات کشف 15 کیلو شمش طلا به ارزش 400 میلیارد تومان در مرز پاوه
نگاهی به برنامه‌های افطار تلویزیون
روایت گروسی از آنچه در مذاکرات میان ایران و آمریکا اتفاق افتاد
آنچلوتی خطاب به برزیلی‌ها: 4 سال دیگر می‌مانم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون جمعه 1 اسفند+ جدول پخش
افزایش نگرانی درخصوص تنگه هرمز قیمت نفت را بالا برد
اعلام برنامه زمان‌بندی بازی‌های دوستانه حریف ایران در جام جهانی
پاسخ ایران در واکنش به تهدیدات آمریکا: در صورت تجاوز قاطعانه پاسخ خواهیم
در زمان روزه‌داری می‌توان خون اهدا کرد؟
وقوع حادثه درمحور شاهین‌شهر/ یک 405 واژگون شد
دیدار ولیعهد عربستان با سناتور آمریکایی پیرامون تحولات منطقه
افزایش 40 درصدی حضور دانش آموزان در المپیادها
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 1 اسفند ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی؛ چالوس یک‌طرفه می‌شود
پایتخت‌نشینان در بهمن ماه چند روز هوای قابل قبول تنفس کردند؟
واردات روغن افزایش یافت
در صورت عدم توافق با ایران اتفاقات بسیار بدی برای آنها خواهد افتاد
ساپینتو ماندنی شد
دانمارک مدعی شد: یک کشتی با پرچم ایران را توقیف کردیم
زندگی در فضا، مغز فضانوردان را جابه‌جا می‌کند
توصیه‌های تغذیه‌ای برای ماه رمضان
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب