×
حوادث
شناسه خبر : 204991
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/02 ساعت 14:31
دعوا سر ارثیه به قتل دو نفر ختم شد

دعوا سر ارثیه به قتل دو نفر ختم شد

مرد معتادی که متهم است خواهرش را با قندشکن کشته است با فوت مستاجر زخمی تعداد قربانیانش به دو نفر رسید.

 نورنیوز-گروه حوادث: ساعت 6 بامداد سه شنبه - 29 آبان ماه سال جاری - فردی با تماس با 110 خبر از یک جنایت هولناک داد. این فرد با اضطراب بیان کرد: خواهر من قرار بود به همراه یک کارشناس ملک برای فروش خانه پدری مان برود اما از ساعتی قبل جواب تماس هایم را نمی دهد. برادرمان که معتاد است با فروش خانه مخالف بود و من نگران شدم که اتفاقی برای خواهرم افتاده باشد به همین دلیل به سمت خانه پدری ام راه افتادم و هنگام رسیدن به آنجا با جسد خواهرم و جسم نیمه جان زن کارشناس ملک و یکی دیگر از مستاجرها که در ساختمان سکونت داشت رو به رو شدم.

با اعلام این خبر تیمی از کاراگاهان پلیس به همراه بازپرس حسین گودرزی از شعبه ششم دادسرای امور جنایی تهران راهی محل حادثه واقع در ضلع شرقی ترمینال خاوران شدند.

با رسیدن ماموران و تیم جنایت جسد زن جوان مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد این زن 35 ساله با ضربات مهلک قندشکن توسط برادر معتاد خود به نام شهروز به قتل رسیده است اما زن جوان که کارشناس ملکی دادگستری بوده و مرد مستاجر که مورد حمله شهروز قرار گرفته و زخمی شده بودند بدحال هستند، به همین دلیل فورا به بیمارستان منتقل شدند.

تحقیقات بیشتر مشخص کرد که مقتوله قصد فروش خانه پدری را داشته که با مخالفت شدید برادرش رو به رو شده اما به این مخالفت توجهی نکرده و به همراه کارشناس برای فروش به خانه پدری رفته است. شهروز که در خانه محل جنایت حضور داشته و مشغول مصرف مواد مخدر بوده است با متوجه شدن این موضوع با سمت خواهرش حمله ور شده است و صدای درگیری آنها بالا رفته است. مرد جوان که مستاجر یکی دیگر از منازل ساختمان محل جنایت بوده با شنیدن صدای درگیری برای کمک از منزل خود خارج شده اما متاسفانه شهروز به سمت آنها حمله ور شده و بعد از به قتل رساندن خواهرش کارشناس ملک و مرد مستاجر را زخمی کرده است.

در تحقیقات بیشتر مشخص شد قاتل بعد از قتل از محل جنایت فرار کرده اما به همراه خواهرزاده بود به محل بازگشته و برای بازنشدن در خانه، در آن دوغاب ریخته و سپس از محل فرار کرده است.

در نهایت، دو متهم تحت تعقیب با شیوه‌های پلیسی ردیابی شدند و سرانجام شهروز در حوالی میدان آزادی شناسایی و بازداشت شد. متهم صبح دیروز به دادسرای امور جنایی منتقل شد و قتل را انکار کرد.

او در ادعایی گفت: «من معتاد شدم و زن و فرزندم مرا ترک کردند و من در خانه موروثی‌مان زندگی می‌کردم. روز حادثه وقتی خواهرم همراه زن جوانی وارد خانه شد، من و خواهر‌زاده‌ام خانه را ترک کردیم و خبر ندارم چه کسی دست به جنایت زده‌ است.»

در حالی است که تصاویر و شواهد ادعای این متهم را غیرمحتمل نشان می‌دهد، او همچنان منکر ارتکاب قتل است. با وجود این، تحقیقات از او ادامه دارد و همدست او هم همچنان تحت تعقیب است.

به گزارش رکنا، در این بین پس از حدود یک ماه، یکی از دو مجروح حادثه که مرد مستاجر آن خانه بود، جان خود را از دست داد و تعداد قربانیان این متهم به دو نفر رسیده است.


کلید واژگان
قتلدعواارثیه
نظرات

آخرین اخبار
هشدار روان‌پزشک درباره فرسودگی روانی؛ این خستگی را جدی بگیرید
انقلاب در دنیای بینایی؛ لنزهای تماسی خودترمیم‌شونده ساخته شدند
ترامپ: معاینه پزشکی‌ام در مرکز «والتر رید» به پایان رسید
بهترین رژیم غذایی برای مقابله با گرما و کم‌آبی
نساجی قهرمان دسته اول شد
دولت وابسته به عربستان در یمن بار دیگر مانع تبادل اسرا با انصارالله شد
رسانه نظامی: میگ-29های ایران همچنان عملیاتی‌اند
خبرگزاری فرانسه: رم میزبان مذاکرات جدید لبنان و اسرائیل شد
خاموشی برق در مشهد آغاز شد؛ جدول قطعی‌ها به‌زودی منتشر می‌شود
تیم جدید میلاد سرلک مشخص شد
کارگردان سینما: آماده اجرای حکم قصاص قاتلان رهبر شهید انقلاب هستم
آخرین گزینه آمریکا برای بازکردن تنگه هرمز، درخواست از ایران است
انتخابات هیأت رئیسه کمیسیون‌های تخصصی مجلس از 22 تیر آغاز می‌شود
آمریکا از رهبران کوبا خواست مسیر سیاسی خود را تغییر دهند!
آخرین وضعیت عبدالرضا هلالی پس از عمل جراحی اعلام شد
تأکید مهدی تاج بر ادامه همکاری با قلعه‌نویی تا جام ملت‌های آسیا
آلمان و فرانسه برای حل بحران لبنان برنامه مشترک تدوین کردند
چرا ترامپ هم به ایران حمله می‌کند و هم از جنگ فراگیر پرهیز دارد؟
قتل هولناک فاطمه سلطانی در اسلامشهر؛ پدر در دادگاه چه گفت؟
هیأت آمریکایی برای بررسی عقب‌نشینی اسرائیل وارد لبنان شد
مراسم تشییع رهبر شهید، اعتمادبه‌نفس مقامات ایران را تقویت کرد
دستور ویژه چین به پالایشگاه‌ها برای تولید بیشتر
رئیس هیئت امنای حسینیه اعظم زنجان آمار نذورات محرم را اعلام کرد
اتوبوس‌های کرمان تا پایان تابستان رایگان شدند
آغاز بازی‌های تدارکاتی تیم ملی امید؛ اولین آزمون مقابل کایسری‌اسپور
صدای انفجارهای مهیب در شرق حمص؛ جزئیات در حال بررسی
باخت ترامپ و گرفتار شدن او در تله‌ خودساخته
تشبیه جنجالی اتحادیه اروپا به یک تیم شکست‌خورده
هاآرتص: تصمیم جدید حماس، کابینه اسرائیل را با چالش تازه روبه‌رو کرد
مجوز صادرات محدود مرغ صادر شد
زمان ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 1405 اعلام شد
موج گرمای شدید در کشور؛ دمای تهران 42 و قم تا 46 درجه می‌رسد
حبیبی‌نژاد به تراکتور پیوست
تصویب دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای گواهی سپرده ارزی
گزارش تصویری | جشنواره گاو بازی در اسپانیا
تدوین نقشه راه بازسازی و مدیریت منابع در نشست ستاد بازسازی
آغاز قطعی برق در برخی مناطق تهران بدون اطلاع قبلی+اطلاعیه توزیع برق
ای عشق دل افروز ،دل من به تو گرم است
حضور مداوم امیری در تمرینات پرسپولیس؛ بازار شایعات داغ شد
حمله به مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق
منبع آگاه به پرس تی‌وی: ایران برنامه‌های مدیریت تنگه هرمز را پیش خواهد برد
اعلام برنامه تابستانی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه+ جزئیات
دادگاه اسپانیا تحقیق درباره فرماندهان رژیم صهیونیستی را آغاز کرد
تقدیر عراقچی از پیام همدردی سلطنت عمان
جدایی عالیشاه و سرلک از پرسپولیس
نوراینفو | آیا ویپ از سیگار هم خطرناک‌تر است؟
تصمیم‌گیری برای تنگه هرمز فقط توسط ایران و عمان صورت می‌گیرد
حقیقت هشدار سردار علایی و واکنش شهید شمخانی چه بود؟
آلمان احتمال خرابکاری در آتش‌سوزی خط ریلی پرتردد را بررسی می‌کند
میزبانی تیم‌های ایرانی در کشور سومی