×
سیاسی
شناسه خبر : 204931
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/02 ساعت 08:23
مصطفوی: جهان کنونی نمی‌تواند صهیونیسم و مقاومت را همزمان تحمل کند

مصطفوی: جهان کنونی نمی‌تواند صهیونیسم و مقاومت را همزمان تحمل کند

زهرا مصطفوی گفت: امروز جهان به مرحله ای رسیده که نمی‌تواند هر دو طرف یعنی مقاومت و صهیونیسم را تحمل کند ؛ یا باید صهیونیسم باشد و یا مقاومت. حق سرانجام پیروز است و خدا وعده داده که باطل نابود می‌شود.

نورنیوز - گروه سیاسی : زهرا مصطفوی شنبه‌شب در مراسم جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) در کرمان اظهارداشت: خدا را شاکرم که در آستانه میلاد دخت گرامی رسول الله (ص)، بهترین زنان دو عالم و مادر امت و سالروز ولادت فرزند وی و بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی به کرمان دیار قهرمانان و سرداران مقاومت، دیار فرمانده بزرگ مقاومت سردار شهید قاسم سلیمانی آمدم.

وی در این پیام که در مراسم خوانده شد، افزود: بی‌تردید استان کرمان نقش خود را در احیای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، تولید امنیت در شرق کشور و حمایت از مهمترین اولویت جمهوری اسلامی ایران یعنی فلسطین به‌خوبی ایفا کرده است.

رییس هیات امنای جمعیت دفاع از ملت فلسطین گفت: شک ندارم که شما مردم نزد خدای حکیم، عزیز بوده‌اید که شهدای گرانقدر و عزیزی چون شهید سلیمانی را از شما قرار داد تا چراغ راه آینده باشند زیرا شهدا ستارگانی هستند که از ظلمت هیاهوی دنیا راهجویان را به مقصد رهنمون می‌شوند.

وی ادامه داد: بیش از ۱۵ ماه از طوفان الاقصی می‌گذرد و در این مدت جهان شاهد جنگ ظالمانه علیه غزه، فلسطین عزیز و مقتدر و لبنان مظلوم بوده است؛ جنایاتی که مصداقی بر روایت‌های تاریخی از جنایات بزرگ است که آن روایت‌ها را باورپذیر کرده است.

مصطفوی با بیان اینکه معادلات جهانی تغییر کرده است گفت: جنگ جاری در منطقه نمی‌تواند شرایط جنگ‌های گذشته را داشته باشد و این جنگ تعیین کننده و به تعبیر رهبر عزیز انقلاب اسلامی، جنگ مرگ و زندگی است.

فرزند امام خمینی افزود: جهان به مرحله ای رسیده است که نمی‌تواند هر دو طرف یعنی مقاومت و صهیونیسم را تحمل کند و باید با صهیونیسم یا با مقاومت باشد، هرچند این دو برابر نیستند و حق سرانجام پیروز است و خدا وعده داده که باطل نابود می‌شود.

یادگار امام راحل گفت: ایران با انقلاب اسلامی و تاکید بر مقاومت، افق‌های روشنی را پیش روی خود و مردم منطقه ترسیم کرد و امروز به برکت خون شهدا و سکانداری داهیانه رهبر معظم انقلاب و مردم هوشیار از چنان اقتداری برخوردار است که در قرون گذشته مانندی نداشته است.

وی تصریح کرد: اکنون زمان انتخاب است؛ باید بودن یعنی زندگی مقتدرانه یا نبودن یعنی کشوری پاره پاره شده و ذلت پذیر را انتخاب کنیم؛ امروز مجالی برای شک و تردید در همراهی با مقاومت نیست و از هیاهوی دشمن نباید هراس داشت.

مصطفوی گفت: جنگ همواره با پیروزی‌ها و شکست‌ها همراه بوده؛ نه پیروزی باید ما را غره کند نه شکست‌ها ما را مایوس سازد بلکه هم پیروزی و هم شکست، درسی برای انتخاب‌های بهتر است.

وی افزود: این درست است که رژیم صهیونیستی از طریق جنایات خود بر روند جنگ تاثیر گذاشته اما آسیب‌های این جنگ بر این رژیم بسیار فراتر از همه آسیب‌هایی است که در ۷۶ سال گذشته و همه جنگ‌هایش به خود دیده است.

رییس هیات امنای جمعیت دفاع از ملت فلسطین گفت: دشمن انتخاب خود را کرده و صف خود را منسجم کرده است، اینک نوبت ماست تا چه انتخاب کنیم و صف خود را در تاسی از امام خمینی (ره) که تاکید موکد در وحدت داشتند از نفاق و اختلاف بپیراییم چراکه نصرت الهی خود را در وحدت نشان می‌دهد لذا توصیه قرآن در ثابت‌قدم ماندن بر وحدت است.


نظرات

آخرین اخبار
از ابتدای سال 10 نوزاد خارجی در رویان متولد شدند
رشد سه برابری اعتبارات مدارس عشایری
توقف الطلبه منصوریان مقابل الکرما در لیگ عراق
هوش مصنوعی به کمک بیماران حرکتی آمد
تاکید معاون وزیر راه بر عزمی جدی برای بازسازی و ارتقای زیرساخت‌های صنعت هوانوردی
گفت وگوی وزیر خارجه آمریکا با دبیرکل سازمان ملل درباره تنگه هرمز
بقائی: سابقه بدعهدی آمریکا در قبال ایران، بیش از 73 سال است
آرسنال پس از 22 سال قهرمان لیگ‌برتر شد
نیروی هوایی در جنگ علیه ایران 42 هواگرد را از دست داده است
هلاکت معاون فرمانده گروهان اسرائیلی در جنوب لبنان
ابهام در روایت آمریکا از سقوط هواپیمای سوخت‌رسان بر فراز عراق
نشست مشترک وزارت خارجه و راه برای رفع موانع تجارت و ترانزیت منطقه‌ای
حکم پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
سازمان ملل: 206 حادثه نقض آتش‌بس در جنوب لبنان
توکلی: تنها راه شکست دشمن دعاست
قاهره: راه‌حل نظامی درباره ایران وجود ندارد
شکایت پرسپولیس از سرمربی استقلال
بختیاری‌زاده: چرا روی کریم باقری زوم نکردند؟
یک الگوی چهاربخشی در پنج بار عقب‌نشینی
لژیونرها چه زمانی به اردوی تیم ملی در ترکیه ملحق می شوند؟
حضور ناتو در تنگه هرمز به دو ماه بعد موکول شد
وزیر رژیم صهیونیستی ترکیه را کشور متخاصم دانست
ناگفته های مخبر از روز حادثه بالگرد شهید رئیسی و نگرانی رهبر انقلاب
وزیر خارجه آمریکا راهی هند می‌شود
محیط‌زیست تهران: منشأ گرد و غبار هنوز مشخص نشده است
سپاه از انفجار کنترل‌شده در محدوده باقرشهر خبر داد
ادعاهای متناقض ونس درباره ایران؛ از تهدید نظامی تا دم زدن از بازآرایی روابط
مترو و اتوبوس تا هفته آینده رایگان است
مترو برا چه کسانی رایگان می‌ماند؟
رئیس الحشد الشعبی با سفیر انگلیس درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد
صدها زائر ایرانی به‌زودی حج ‌می‌رسند
دیدار و رایزنی غریب‌آبادی و سفیر چین در تهران
مسکو: تمرکز ما بر تحولات خاورمیانه و وضعیت پیرامون تنگه هرمز است
آمریکا یک صرافی ایرانی و 19 کشتی مرتبط با صادرات نفت ایران را تحریم کرد
امارات مدعی پرواز پهپادها از خاک عراق به‌سوی «البراکه» شد
تعیین ضرب‌الاجل یک هفته‌ای برای ایران به‌منظور آمدن پای توافق!
رییس بازرسی سازمان اداری: رضایت‌ مردم از خدمات دستگاه‌های اجرایی نامطلوب است
طرح انتخابات تناسبی مجلس به کارگروه تخصصی کمیسیون امور داخلی ارجاع شد
صادرات چای مجاز شد
جنگ خاورمیانه رونق‌بخش صنعت توریسم در جنوب اروپا و مراکش
حمله حزب‌الله به سکوی گنبد آهنین رژیم صهیونیستی
پوتین وارد پکن شد
تأکید رهبر انقلاب بر نقش افزایش جمعیت در خلق تمدن نوین ایران اسلامی
غریب‌آبادی: ایران برای مقابله با هرگونه تجاوز نظامی آماده و یکپارچه است
حماس گزارش شورای صلح غزه را تحریف واقعیت خواند
نورنما | ربات های کنگ فوکار چینی
روسیه: نیروگاه بوشهر طی هفته‌های آینده به سطح برنامه‌ریزی‌شده بازمی‌گردد
زلزله 4.6 ریشتری نورآباد دلفان در استان لرستان را لرزاند
نورویدیو | چرا پرونده چین به قلب قدرت ایران منتقل شد ؟
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه 12 فرد، 29 نهاد و 19 کشتی مرتبط با ایران اعمال کرد