×
حوادث
شناسه خبر : 204837
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/01 ساعت 15:26
پیک‌های موتوری کلاهبرداران کپی کارت در  دام قانون

پیک‌های موتوری کلاهبرداران کپی کارت در دام قانون

باند چهار نفره که با روش اسکیمر(کپی کارت) بیش از پنجاه میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند، دستگیر شدند.

نورنیوز-گروه حوادث:  جانشین پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و انهدام باند چهار نفره که با روش اسکیمر(کپی کارت) بیش از پنجاه میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند، خبر داد.

 سرهنگ سعید پیرزاد روز شنبه در جمع خبرنگاران در این خصوص گفت: این مجرمین با شیوه استخدام به عنوان پیک موتوری فروشگاه‌های زنجیره ای در محدوده شمال شهر تهران اقدام به کپی کارت‌های بانکی شهروندان می‌کردند.

وی اظهار کرد: چندی پیش تعداد زیادی از شهروندان به پلیس فتا تهران بزرگ مراجعه و مدعی شدند مبالغی بصورت غیرمجاز از حساب آنان برداشت شده است که پس از اخذ اظهارات مالباختگان کارشناسان پلیس فتا پایتخت تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کردند.

سرهنگ پیرزاد با اشاره به اینکه مجرمین با سوءاستفاده از اعتماد مردم به فروشگاه‌های زنجیره ای و شناخته شده به عنوان پیک موقت در آن مجموعه‌ها استخدام می‌شوند تا مسیر مجرمانه خود را هموار کنند، افزود: در تحقیقات اولیه کارشناسان پلیس فتا پایتخت مشخص شد قربانیان این پرونده عموما پس از خرید از فروشگاه‌های زنجیره‌ای معتبر و شناخته شده در تهران حسابشان خالی شده و به روش اسکیمر مورد کلاهبرداری قرار گرفته‌اند.

وی ادامه داد: در روند پیگیری پرونده پلیس به سرنخ‌های جدیدی رسید و مشخص شد متهمین با ترفند استخدام در فروشگاه‌های زنجیره‌ای در محدوده شمال تهران فعالیت خود را پیش می‌برند که با سرعت عمل پلیس شناسایی و پس از تشریفات قضایی تمامی اعضای این باند چهار نفره در حالیکه در مخفیگاه خود در حاشیه تهران مشغول کپی کردن کارت‌های شهروندان بودند، دستگیر شدند و تعداد زیاد دستگاه اسکیمر و کارت خام از محل دستگیری آنان کشف شد.

سرهنگ پیرزاد با اشاره به اینکه تعداد شکات این پرونده بیش از ۸۸ نفر است و همچنان نیز در حال افزایش است، گفت: باتوجه به اینکه در این نوع از کلاهبرداری‌ها، مجرم تنها به مبلغی که در حساب متصل به کارت است دسترسی دارد و بدون داشتن رمز اصلی امکان برداشت وجه را ندارد جدا کردن کارت اصلی از کارت خرید روزانه و تغییر رمز دوره‌ای یکی از بهترین راه‌ها برای پیشگیری از وقوع سرقت به این روش است.

جانشین پلیس فتا فرماندهی انتظامی تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: باید توجه داشته باشید به هیچ عنوان کارت بانکی خود را در اختیار فروشندگان قرار ندهید و حتما عملیات بانکی و وارد کردن رمز را شخصا انجام دهید چرا که حتی در صورت نصب اسکیمر بر روی دستگاه کارت‌خوان، بدون اطلاع از رمز عبور، امکان برداشت از حساب شما امکان‌پذیر نخواهد بود همچنین می‌توانید در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی مراتب را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir با ما در میان بگذارید.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
داور کره‌ای دیدار شارجه - تراکتور را سوت می زند
واکنش حماس به بیانیه وزارت خارجه آمریکا
کاهش 60 درصدی خرید جهیزیه
سقوط خریداران خارجی در بازار مسکن ترکیه
خودکشی عامل جنایت در روستا اندیکا
غرب به‌جای صلح، به‌دنبال نابودی کامل اوکراین است
لیست قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول قیمت ها
مرگ قاتل پیش از اجرای حکم قصاص
چندصدایی «درباره اسنپ‌بک»؛ چگونه ایستادگی ایران شکاف عمیق در نظم جهانی را آشکار کرد
جهش 5500 همتی در تجارت الکترونیک ایران
مداردیپلماسی | پایان برجام و آغازی بر دیپلماسی هسته‌ای جدید ایران
130 هزار مرگ سالانه در ایران به دلایل تغذیه‌ای مرتبط است
رئیس‌جمهور فردا به دانشگاه تربیت مدرس می رود
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 27 مهر1404+ جدول
واگذاری کامل دونتسک شرط پوتین برای پایان جنگ اوکراین
دولت چهاردهم بستر «ما می‌توانیم» را در تحول دیجیتال فراهم کرد
55 درصد پیش‌ثبت‌نامی‌های حج تمتع 1405 بانوان هستند
افزایش ذخایر طلا برای تقویت پول ملی و کاهش وابستگی ارزی
مسیر تهران-اصفهان با راه آهن سریع السیر 2 ساعته می‌شود
حماس: میانجی‌ها اسرائیل را برای بازگشایی گذرگاه رفح تحت فشار قرار دهند
نه به دعوا‌های تاریخ‌مصرف‌دار
بازی ناعادلانه FATF و پالرمو در نظام مالی جهانی
آزادی 185 زندانی در تهران با مرخصی منتهی به آزادی
روز تاریخی پایان قطعنامه 2231
تخلیه قدرت
طلب 150 همتی تأمین اجتماعی از کارفرمایان
امروز آخرین مهلت استعفای مقامات برای کاندیداتوری در شوراها
کشف 31 حلقه فیلم قاجاری در کاخ گلستان
شوخی تلخ با آرمان حکمرانی علم
اولیانوف: نظارت قطعنامه 2231 از دستورکار آژانس حذف می‌شود
افشای شکنجه گسترده اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی
نتانیاهو نامزدی مجدد در انتخابات 2026 را اعلام کرد
مجلل در روئینگ قهرمانی آسیا مدال طلا گرفت
توافق پاکستان و طالبان بر آتش‌بس و صلح در دوحه
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 27 مهر+ وضعیت استان ها
چرا نشستن طولانی برای سلامتی مفید نیست ؟
میلیون‌ها نفر حس بویایی خود را از دست داده‌اند
از دیابت بی مزه چه می دانید؟
خوردنی محبوب کاهش کلسترول را بشناسید
خطر آلودگی پلاستیکی برای قلب و عروق
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
X
آگهی تبلیغاتی