×
اقتصادی
شناسه خبر : 204823
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/01 ساعت 14:19
هیچ نیروگاهی در تهران از مازوت استفاده نمی‌کند/22 میلیون لیتر متوسط مصرف بنزین در تهران

هیچ نیروگاهی در تهران از مازوت استفاده نمی‌کند/22 میلیون لیتر متوسط مصرف بنزین در تهران

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران با بیان اینکه هیچ نیروگاهی در تهران از مازوت استفاده نمی کند گفت: بیشتر صنایع تهران مازوت نمی سوزانند.

نورنیوز-گروه اقتصادی: مدیرشرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران گفت: متوسط مصرف روزانه بنزین در استان تهران روزانه ۲۲ میلیون لیتر است.

 فریدون‌ یاسمی روز شنبه در بازدید خبرنگاران از انبارهای نفت تهران اظهار داشت: مصرف بنزین حدود ۵ درصد رشد داشته اما رشد مصرف تهران نسبت به میانگین کشوری پایین تر است.

وی میزان مصرف بنزین در تهران را بسیار بالا دانست و ادامه داد: بنزین سوپر به صورت نوبتی در خیلی از نقاط توزیع می شود و بر اساس تولیدی که در پالایشگاه صورت می‌گیرد به مجاری عرضه ارسال می شود.

نیروگاه های تهران مازوت نمی سوزانند

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران با بیان اینکه هیچ نیروگاهی در تهران از مازوت استفاده نمی کند و بیشتر صنایع تهران مازوت نمی سوزانند، ادامه داد: ذخایر گازوئیل سه نیروگاه ری، پرند و دماوند در وضعیت مطلوب است و روزانه هم تحویل گازوئیل به این نیروگاه‌ها صورت می‌گیرد.

یاسمی با اشاره به اینکه در دو ماه اخیر، تحویل گازوئیل به نیروگاه‌های تهران ۳۶ درصد رشد داشته است، افزود: شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در چهارماه گذشته ۶.۸ میلیارد لیتر سوخت مایع نیروگاهی تحویل داده است .

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه تهران گفت: اینجا یکی از ۳ انبار استراتژیک پخش فرآورده نفتی تهران به وسعت ۶۰ هکتار است که حجم مخازن آن ۶۰ میلیارد لیتر از ۶ فرآورده نفتی است و روزانه ۴۵۰ بارگیری توسط نفت کشها در این مرکز به میزان ۴۰ هزار لیتر انجام می شود.

یاسمی با یادآوری اینکه فرآورده نفتی از پالایشگاه تهران، شازند اراک و جنوب کشور تامین می شود، گفت: یک میلیارد لیتر فرآورده نفتی در انبار ری و ۲۲ میلیون لیتر بنزین و ۵ میلیون لیتر مخزن نیروگاهی و ۳۰ تا ۴۰ هزار لیتر نفت سفید برای ۶ هزار خانوار روستاهای فیروزکوه داریم.

وی ادامه داد: در انبار نفت ری ۱۲۰ میلیون لیتر بنزین و ۲۰۰ میلیون لیتر گازوئیل و ۷۰ میلیون لیتر نفت سفید، در کل استان تهران ۱۸۰ میلیون لیتر بنزین و ۳۰۰ میلیون لیتر گازوئیل ذخیره داریم.

روزانه ۵ میلیون لیتر بنزین هواپیما توزیع می شود

محمدرضا نوذری رئیس انبار نفت ری نیز در این بازدید از توزیع روزانه ۵ میلیون لیتر بنزین هواپیما در کشور خبر داد و افزود: سوخت مورد نیاز فرودگاه‌های مهرآباد و امام خمینی(ره) مستقیم از انبار نفت ری ارسال می شود.

وی با بیان اینکه کل بنزین مورد نیاز صنعت هواپیمایی بدون وقفه تامین و عرضه می شود، افزود: بالغ بر ۶۰ درصد سوخت هوایی کشور و سوخت مهمترین فرودگاههای کشور از شمال غرب تا شمال شرق کشور از انبار نفت ری تامین می شود.

نوذری با اشاره به اینکه ۴۰۰ نفر نیروی انسانی و ۲۷۰ دستگاه نفتکش به صورت شبانه روزی در این انبار فعالیت می کنند، افزود: در زمان برقراری پروازهای حج و تعطیلات که سفرها به اوج می رسد، میزان تحویل سوخت جت بیشتر می شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم
قالیباف: مذاکره در سایه جنگ به تنش ها دامن می زند
مدیوم شات | جشنواره فیلم فجر، راوی امید و رؤیای ملی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 9 بهمن
جزئیات اقدامات حمایتی دولت برای جبران خسارت مشاغل دیجیتال
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر