×
سیاسی
شناسه خبر : 204802
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/01 ساعت 10:25
کشور و جامعه را باید با قدرت اداره کنیم/تبریک به افتخارآفرینان المپیادهای علمی جهانی

پزشکیان:

کشور و جامعه را باید با قدرت اداره کنیم/تبریک به افتخارآفرینان المپیادهای علمی جهانی

رئیس جمهور با بیان اینکه کشور و جامعه را باید با قدرت اداره کنیم، گفت: علم و دانش را باید برای خدمت به مردم بخواهیم نه برای مسائل مادی و دنیوی.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس جمهور با بیان اینکه علم و دانش را باید برای خدمت به مردم بخواهیم نه برای مسائل مادی و دنیوی، گفت: خدمت به مردم باید دغدغه اصلی همه ما باشد.

 «مسعود پزشکیان» امروز شنبه یکم دیماه ۱۴۰۳ در آیین تجلیل از نشان‌آوران المپیادهای علمی جهان، افزود: این کشور نیازمند کسانی است که درد مردم را داشته باشند و علم، دانش و همه وجود خود را برای حل مشکلات مردم هدیه کند.

رئیس جمهور  با تبریک به افتخارآفرینان المپیادهای علمی جهانی، خانواده‌ها و مدیران و مسئولانی که در این امر تلاش کردند، خطاب به مدال آوران المپیادهای جهانی گفت: شما در ابتدای موفقیت های جهانی هستید و می‌توانید رشد کنید. برای حل مشکلات کشورتان تلاش کنید، هنگام جنگ به جبهه رفتیم، وقتی مشکل مدیریت به وجود آمد وارد مدیریت شدیم، در همان رشته که من تحصیل کردم بعضا بیماران یک تا دو سال در صف بودند و الان در پزشکی قادریم در بسیاری از مواقع مشکلات را حل کنیم فقط باید الان تلاش کنیم که همه مردم بتوانند از خدمات پزشکی استفاده کنند، نه اینکه عده‌ای خدمات بالایی بگیرند و گروه دیگر از خدمات اولیه محروم باشند.

پزشکیان با بیان اینکه شما جوانان که نخبگان کشور شناخته می شوید باید دغدغه کمک به مردم را در وجود خود نهادینه کنید، گفت: این مملکت را ما با کمک و همراه شما جوانان با دانش و اراده می‌توانیم بسازیم، ایران ما باید بسیار بالاتر از این باشد که در حال حاضر هست. تصور اینکه مملکت و کشور را رها کنیم و خدمتگذار دیگران باشم نباید به ذهنمان خطور کند.

رئیس‌جمهور با اشاره به کتاب ۱۹۸۹ (سقوط امپراطوری روسیه در اروپای شرقی) گفت: در بخشی از این کتاب می خوانیم، به بسیاری از دانشمندان گفتند که از زندان آزادتان می‌کنیم و به شما پول و امکانات هم می‌دهیم به شرطی که از این مملکت بروید، اما آنها گفتند که شما باید بروید، این مملکت مال ماست و باید آنرا درست کنیم، در زندان می‌مانیم اما مملکت خود را درست می‌کنیم.

پزشکیان افزود: این مملکت و جامعه ما نیاز به کسانی دارد که درد مردم را داشته باشند و علم و دانش و وجود خود را برای حل مشکل مردم خود هدیه کنند و شما می‌توانید این کار را کنید. این مسئولیت سنگینی است.

رئیس جمهور با بیان اینکه مهارت‌های تک بعدی باعث می‌شود در مواجهه با مشکلات پس بزنیم، تصریح کرد: شما باید آموزش ببنید که به صورت تیمی و با یکدیگر کار کنید و این وظیفه ما در دولت است که بستر این موضوع را فراهم کنیم. شما باید بتوانید خودتان راه حل مشکلات را پیدا کنید، تسلیم نشوید، هر مشکل و گرفتاری، صدها راه حل دارد و شما می‌توانید آنرا پیدا کنید. 

پزشکیان با اشاره به وجود راه های متعدد برای رسیدن به هدف و خواسته ها، خطاب به جوانان المپیادی کشور، تاکید کرد: برای رسیدن به قله های موفقیت و پیشرفت در راه خدمت به مردم و کشور نباید از حرکت دست بردارید، در تمام عمر باید در حال آموزش علم و آموزش باشید و اگر این تفکر را داشته باشید، هرگز متوقف نخواهید شد.

رئیس جمهور در پاسخ به درخواست مطرح شده از سوی المپیادی ها درمورد انتصاب دستیار رئیس جمهور ،گفت: ما می‌توانیم در هر جایی که می‌خواهید شما به عنوان دستیار حضور داشته باشید اقدام کنیم اما نگرانم که از حرکت به سمت پیشرفت های علمی بازبمانید. اینکه در جلسات اجرایی وقت گیر بنشینید، وقت ارزشمند شما که باید به پیشرفت و موفقیت های علمی اختصاص یابد، تلف می‌شود.

پزشکیان ادامه داد: باید خود را آماده رشد و موفقیت کنید، ما هم آماده هستیم که بسترهای لازم را در اختیار شما قرار دهیم که بتوانید رشد کنید و بالا بیایید و مشکلات مردم ما را حل کنید. این باور را در خود به وجود بیاورید که باید ایران را به عزت و سربلندی برسانید.

با افراد فرصت طلب و ریاکار به جایی نخواهیم رسید

وی با بیان اینکه وقتی به عنوان یک ایرانی مدال کسب کنیم اما نتوانیم ایران را به آنجا که باید برسانیم، چنگی به دل نمی‌زند، تاکید کرد: مشکلات با وجود خواهران و برادران با انگیزه، آگاه و عالم حل خواهد شد و با افراد بی سواد،‌ غیرمصمم، فرصت طلب و ریاکار به جایی نخواهیم رسید.

پزشکیان گفت: ذهنیت شما جوان فردا مملکت را خواهد ساخت، دوران ما تمام شده است. اگر شما قدرت پیدا کنید دنیا به دنبال شما خواهد آمد، توانمند باشید همه چیز با شماست، اما اینکه برای این دنیا کار کنید یا برای ارزشها بسیار متفاوت است. برای علم و برای گره گشایی از مشکلات مردم و کشور کار کنید در آن وقت است که ارزش آفرین و ماندگار می‌شوید و می‌توانید مشکلات مردم کشور و جامعه را حل کنید.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه ایران و ما به شما امید بسته‌ایم، گفت: عزم و اراده برای حل مشکلات را در خود به وجود آورید. با همه مشکلات، موانع و گرفتاری‌هایی که برای ما به وجود می‌آورند، قادریم تمام مشکلات موجود را حل کنیم به شرط آنکه تلاش کنیم، بدون تلاش و زحمت نمی‌توان به جایی رسید همانطور که شما به راحتی به این افتخارات دست پیدا نکرده‌اید.

وی گفت: کشور و جامعه را باید با قدرت اداره کنیم. ودرباره پیشنهاداتی که ارایه کردید، صحبت خواهیم کرد. 

پزشکیان با بیان اینکه هوش زیاد باعث موفقیت نیست بلکه استمرار در مسیر حرکت است که ما را به موفقیت می‌رساند، تاکید کرد: اگر استمرار نداشته باشید،‌ در روند زندگی گرفتار خواهید شد. راه خود را ادامه دهید و به قدرتی برسید که از بقیه بالاتر باشید. خداوند این استعداد را در شما خلق کرده است پس، از رفتن نمانید و مطمئن باشید برای رشد شما هر کاری از دستمان بربیاید انجام خواهیم داد و کوتاهی نخواهیم کرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بازگشت حس لامسه به پای افراد دیابتی ممکن شد
درمان کچلی با چربی سوزی
عوراض جدی خواب نامناسب
پیکر چهارمین صیاد دیلمی پس از 20 ساعت جست‌وجو پیدا شد
هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد
الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد
گروسی: با ایران در حال همکاری هستیم؛ مسیر گفت‌وگو را ادامه خواهیم داد
دیدار رئیس هیات مذاکره کننده یمن با فرستاده سازمان ملل متحد
خبرهای جدید رئیس سازمان اداری و استخدامی برای نیروهای شرکتی+فیلم
ریابکوف: زمان و مکان دیدار پوتین و ترامپ پس از آماده‌سازی محتوای مذاکرات مشخص می‌شود
نورنما | رکورد شکنی قطار چینی
هشدار دادگستری تهران به شهروندان: مراقب مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی باشید
عکس های منتخب جهان، 29 اکتبر 2025
دبیرکل سازمان ملل حملات اسرائیل به غزه را به شدت محکوم کرد
روز ملی جزایر سه گانه خلیج فارس به تقویم رسمی کشور اضافه شد
راهبرد ترامپ در آمریکای لاتین نتیجه عکس خواهد داشت
جزییات درگیری در نزدیکی دانشگاه آزاد مرکز واحد سوهانک+فیلم
دختر شهید سپهبد شادمانی تصویری از درجه اعطایی از سوی رهبر انقلاب به این شهید را منتشر کرد
بهره‌برداری از 164 واحد نیروگاه تجدیدپذیر
والیبالیست های جوان ایران قهرمان بازی های آسیایی بحرین شدند
صابر کاظمی از دنیا رفت/کمیسیون پزشکی، مرگ مغزی صابر کاظمی را تأیید کرد
پاسخ کوبنده بوکسور لبنانی به لگدمال کردن پرچم اسرائیل
یونیسف خواستار آتش بس فوری در سودان شد
لیست 45 نفره برای مدیریت نوار غزه
مدال طلای جودو بر گردن مهسا شکیبایی
ادعای تازه گروسی درباره غنی‌سازی اورانیوم در ایران
جنگ با لبنان، عواقب بدی برایتان دارد
عراقچی: دیپلماسی زیر آتش جنگ هم برقرار بوده اما مذاکره با قُلدری متفاوت است
شهادت 104 فلسطینی از شب گذشته تاکنون
اتحادیه اروپا خواستار احترام به آتش‌بس در غزه شد
اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعاهای فائزه هاشمی
اوکراین 2 پالایشگاه نفت روسیه را هدف قرار داد
اعلام محدودیت‌های ترافیکی از 7 تا 10 آبان در برخی از جاده‌های کشور
نورنما | اشتباه ترامپ، نخست‌وزیر ژاپن را هم سرگردان کرد
تصویب سه روز جدید در تقویم رسمی کشور
نخست وزیر مجارستان: اروپا باید با مسکو مستقیم مذاکره کند
روایت ترامپ از درگیری کوچک در هیروشیما و ناکازاکی!
صعود تاریخی بازارهای سهام آسیا
تحرکات جدید نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان
شرایط اعطای فرزندخواندگی اعلام شد+ جزئیات
تاریخ سازی پدیده تنیس روی میز ایران در بحرین
پوتین: یک اژدر هسته‌ای آزمایش کردیم
فرصت یک هفته‌ای پزشکیان به دو دانشگاه برای ارایه برنامه عملیاتی
10 عرضه اولیه در بورس تا پایان سال
پرواز لامرد – کویت برقرار شد
تشکیل پرونده قضایی برای فائزه هاشمی
دولت انگلیس: ایران از جبهه پولیساریو حمایت نمی‌کند
حماس: رژیم اسرائیل به دنبال ناکام گذاشتن طرح ترامپ است
آغاز توزیع کارت آزمون وکالت 1404 از 12 آبان
آغاز سرشماری سراسری حیات‌وحش در کشور
X
آگهی تبلیغاتی