×
بین الملل
شناسه خبر : 204798
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/01 ساعت 10:10
فریاد بی‌صدا؛ بحران کودکان غزه در سایه حمایت آمریکا از اسرائیل

نورنیوز از شرایط فاجعه‌بار کودکان در غزه گزارش می‌دهد؛

فریاد بی‌صدا؛ بحران کودکان غزه در سایه حمایت آمریکا از اسرائیل

وضعیت کودکان در غزه یک "فاجعه انسانی" است. این کودکان با مشکلاتی نظیر گرسنگی، بیماری و التهاب و استرس ناشی ازخشونت مواجه هستند و نیاز فوری به کمک‌های بشردوستانه دارند.

نورنیوز-گروه بین الملل: غزه به عنوان بخشی از سرزمین فلسطین، منطقه‌ای که سال‌ها درگیر خشونت و محاصره بوده است، اکنون و پس از بیش از یک سال بمباران و موشک باران بی امان از سوی رژیم جنایتکار صهیونیستی به یکی از بدترین بحران‌های انسانی در جهان دچار شده است. در این میان، کودکان، آسیب‌پذیرترین قشر جامعه، بیش از همه در معرض خطرات این بحران قرار دارند. بی‌توجهی قدرت‌های بزرگ به‌ویژه ایالات متحده و ناکارآمدی جامعه بین‌المللی در برخورد با رژیم صهیونیستی که در کنار عملیات نظامی مستمر در این باریکه از ارائه کمک‌های فوری نیز جلوگیری می کند، شرایط را وخیم‌تر کرده است.

 وضعیت اسفبار کودکان غزه

بر اساس گزارش ادوارد بیگبدر، مدیر خاورمیانه و شمال آفریقای یونیسف، وضعیت کودکان در غزه یک "فاجعه انسانی" است. این کودکان با مشکلاتی نظیر گرسنگی، بیماری و  التهاب و استرس ناشی ازخشونت مواجه هستند و نیاز فوری به کمک‌های بشردوستانه دارند. چنین شرایطی نتیجه سال‌ها محاصره، درگیری‌های نظامی و تخریب زیرساخت‌های حیاتی است که زندگی میلیون‌ها نفر به‌ویژه کودکان، را تهدید می‌کند.

 بی‌توجهی آمریکا و نقش سیاسی‌کاری‌ها

نماینده روسیه در شورای امنیت، آمریکا را به بی‌توجهی نسبت به وضعیت کودکان غزه متهم کرده است. به گفته او، درخواست روسیه برای برگزاری جلسه‌ای ویژه درباره وضعیت کودکان غزه در دوران ریاست آمریکا بر شورای امنیت، نادیده گرفته شد. این اقدام آمریکا، نشانه‌ای از حمایت بی‌قید و شرط واشنگتن از رژیم صهیونیستی و بی‌توجهی به بحران انسانی در غزه است.

 تلاش‌های بین‌المللی ناکافی

هرچند سازمان‌های بین‌المللی همچون یونیسف بر ضرورت اقدام فوری برای حمایت از کودکان غزه تأکید دارند، اما اقدامات عملی جامعه جهانی بسیار محدود بوده و حتی کمک‌های ارسالی نیز با کارشکنی رژیم صهیونیستی امکان ورود به غزه را ندارد. روسیه اعلام کرده  که در ماه ژانویه و با آغاز ریاست الجزایر بر شورای امنیت، موضوع کودکان غزه را مجدداً مطرح خواهد کرد. اما این تلاش‌ها به تنهایی کافی نیست و نیازمند همگرایی و همکاری گسترده‌تر جهانی است.

 ضرورت اقدام فوری جامعه جهانی

کودکان غزه به دلیل شرایط دشوار زندگی، نه تنها از حقوق اولیه خود محروم‌اند، بلکه آینده‌ای مبهم پیش‌رو دارند. اقدام فوری جامعه جهانی برای ارسال کمک‌های بشردوستانه، رفع محاصره و بازسازی زیرساخت‌های تخریب‌شده ضروری است. همچنین، فشار بر رژیم صهیونیستی برای پایان دادن به خشونت‌ها علیه غیرنظامیان، به‌ویژه کودکان، باید در اولویت قرار گیرد.
وضعیت کودکان غزه، آزمونی جدی برای جامعه بین‌المللی و وجدان جهانی است. بی‌توجهی به این بحران انسانی می‌تواند پیامدهای جبران‌ناپذیری برای نسل‌های آینده داشته باشد. قدرت‌های جهانی، سازمان ملل و نهادهای حقوق بشری باید فراتر از منافع سیاسی عمل کرده و با اتحاد و همبستگی، برای حمایت از کودکان غزه گام‌های مؤثری بردارند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پاسداران انقلاب هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید
کتاب درسی را فقط از سامانه رسمی بخرید
نقل و انتقالات پرسپولیس با ورود کدام ستاره خبرساز شد
دستگیری متهم تحت تعقیب 4 فقره قتل در کرمان
مدافع ذوب‌آهن پرسپولیسی شد
چین عصب مصنوعی شنوایی ساخت
ترامپ عمان را تهدید به بمباران کرد
شرط جدید برای تمدید 5 ساله خودروهای فرسوده اعلام شد+ لینک ثبت نام
بیراهه‌های یک طرح نابهنگام
رکوردشکنی بنادر جنوبی در دل بحران؛ کریدورهای ایران پابرجا ماندند
دریاچه ارومیه در مسیر احیا؛آب 7.6 برابر شد
تلاش برای پایان جنگ غزه؛ بلر با حماس دیدار کرد
ترامپ در موقعیت غیر ممکن!
چه کسانی مالیات بیشتری می‌دهند؟
جنگ ترامپ و بی‌بی‌سی به خانواده رئیس‌جمهور رسید
سبزپوشی 92 درصد بازار سهام
انتقاد پزشکیان از تعهدات مالی دولت‌های گذشته
نورنما | لحظه حمله اسرائیل به اردوگاه آوارگان غزه از دید دوربین دختر بچه فلسطینی
ایران در مسابقه کار؛ مدال افتخار یا زنگ خطر؟
جنایت خونین در پارک ارغوان؛ قاتل پس از فرار به تبریز دستگیر شد
پیش بینی بورس فردا سه‌شنبه 27 مرداد
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز دوشنبه 26 مرداد
پاییز پربارش در انتظار خراسان رضوی
سرقت 4 شاهکار رنسانس از موزه ایتالیا
درخواست برخورد جدی با درمان‌های غیرمجاز
تراکتور در شوک مصدومیت؛ دو ستاره، بازی‌های بزرگ را از دست دادند
پشت‌پرده تغییر الگوی قاچاق مواد مخدر؛ از خشخاش تا شیشه
خبر خوش برای سپاهان و پرسپولیس؛ دوری چند هفته ای دو ستاره کلیدی تراکتور
«سبد معیشت» 90 میلیون تومان شد
جنایت هولناک در خرم‌آباد؛ روایت تکان‌دهنده از مرگ یاسین که در خواب به قتل رسید
همه عوامل اصلی قتل حمیدرضا رجب‌زاده بازداشت شدند ؛ جزئیات نحوه قتل مداح تهرانی
شوک به فوتبال ایران؛ رامین رضاییان خانه‌نشین شد
ادعای مسرور بارزانی درباره هدف قرار گرفتن دفترش با پهپاد ایرانی
آتلانتیک: دفاع سایبری آمریکا قربانی کینه‌ورزی ترامپ شد
رایزنی همتی با رئیس بانک مرکزی عراق برای آزادسازی منابع ارزی ایران
معامله مستقیم ارز در مرکز مبادله فعال می‌شود
نورویدئو | سنتکام در بن‌بست هرمز، چرا فرمانده میدان ناگهان تغییر کرد؟
گزارش فایننشال تایمز از ظهور شبح سوسیالیسم در آمریکا
تهران تا پنجشنبه گرم می‌ماند؛ هشدار وزش باد شدید و گردوخاک
سلاح مرموز چین روی شناور پنهانکار
اژه‌ای: همه قوا مکلف به کمک و مساعدت به دولت هستند
کشف 3 تن مواد مخدر در غرب تهران؛ دستگیری 9251 خرده‌فروش
حمله تند فرماندار مریلند به ترامپ بر سر ناو آبراهام لینکلن
سرلشکر ایزدی: ایران با یک‌صدم هزینه دشمن پیروز شد
حمله موشکی به کشتی در باب‌المندب؛ یمن تأیید نکرد
نوید محمدزاده و یک موضع‌گیری متفاوت درباره فلسطین
جدول قیمت مرغ امروز دوشنبه 26 مرداد اعلام شد
اهمیت راه اندازی نمایشگاه‌های بین المللی گردشگری
پایگاه‌های مخفی روسیه برای پرتاب پهپاد در نزدیکی ناتو
پیش‌پرداخت حج 1406 به 300 میلیون تومان رسید