×
بین الملل
شناسه خبر : 204798
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/01 ساعت 10:10
فریاد بی‌صدا؛ بحران کودکان غزه در سایه حمایت آمریکا از اسرائیل

نورنیوز از شرایط فاجعه‌بار کودکان در غزه گزارش می‌دهد؛

فریاد بی‌صدا؛ بحران کودکان غزه در سایه حمایت آمریکا از اسرائیل

وضعیت کودکان در غزه یک "فاجعه انسانی" است. این کودکان با مشکلاتی نظیر گرسنگی، بیماری و التهاب و استرس ناشی ازخشونت مواجه هستند و نیاز فوری به کمک‌های بشردوستانه دارند.

نورنیوز-گروه بین الملل: غزه به عنوان بخشی از سرزمین فلسطین، منطقه‌ای که سال‌ها درگیر خشونت و محاصره بوده است، اکنون و پس از بیش از یک سال بمباران و موشک باران بی امان از سوی رژیم جنایتکار صهیونیستی به یکی از بدترین بحران‌های انسانی در جهان دچار شده است. در این میان، کودکان، آسیب‌پذیرترین قشر جامعه، بیش از همه در معرض خطرات این بحران قرار دارند. بی‌توجهی قدرت‌های بزرگ به‌ویژه ایالات متحده و ناکارآمدی جامعه بین‌المللی در برخورد با رژیم صهیونیستی که در کنار عملیات نظامی مستمر در این باریکه از ارائه کمک‌های فوری نیز جلوگیری می کند، شرایط را وخیم‌تر کرده است.

 وضعیت اسفبار کودکان غزه

بر اساس گزارش ادوارد بیگبدر، مدیر خاورمیانه و شمال آفریقای یونیسف، وضعیت کودکان در غزه یک "فاجعه انسانی" است. این کودکان با مشکلاتی نظیر گرسنگی، بیماری و  التهاب و استرس ناشی ازخشونت مواجه هستند و نیاز فوری به کمک‌های بشردوستانه دارند. چنین شرایطی نتیجه سال‌ها محاصره، درگیری‌های نظامی و تخریب زیرساخت‌های حیاتی است که زندگی میلیون‌ها نفر به‌ویژه کودکان، را تهدید می‌کند.

 بی‌توجهی آمریکا و نقش سیاسی‌کاری‌ها

نماینده روسیه در شورای امنیت، آمریکا را به بی‌توجهی نسبت به وضعیت کودکان غزه متهم کرده است. به گفته او، درخواست روسیه برای برگزاری جلسه‌ای ویژه درباره وضعیت کودکان غزه در دوران ریاست آمریکا بر شورای امنیت، نادیده گرفته شد. این اقدام آمریکا، نشانه‌ای از حمایت بی‌قید و شرط واشنگتن از رژیم صهیونیستی و بی‌توجهی به بحران انسانی در غزه است.

 تلاش‌های بین‌المللی ناکافی

هرچند سازمان‌های بین‌المللی همچون یونیسف بر ضرورت اقدام فوری برای حمایت از کودکان غزه تأکید دارند، اما اقدامات عملی جامعه جهانی بسیار محدود بوده و حتی کمک‌های ارسالی نیز با کارشکنی رژیم صهیونیستی امکان ورود به غزه را ندارد. روسیه اعلام کرده  که در ماه ژانویه و با آغاز ریاست الجزایر بر شورای امنیت، موضوع کودکان غزه را مجدداً مطرح خواهد کرد. اما این تلاش‌ها به تنهایی کافی نیست و نیازمند همگرایی و همکاری گسترده‌تر جهانی است.

 ضرورت اقدام فوری جامعه جهانی

کودکان غزه به دلیل شرایط دشوار زندگی، نه تنها از حقوق اولیه خود محروم‌اند، بلکه آینده‌ای مبهم پیش‌رو دارند. اقدام فوری جامعه جهانی برای ارسال کمک‌های بشردوستانه، رفع محاصره و بازسازی زیرساخت‌های تخریب‌شده ضروری است. همچنین، فشار بر رژیم صهیونیستی برای پایان دادن به خشونت‌ها علیه غیرنظامیان، به‌ویژه کودکان، باید در اولویت قرار گیرد.
وضعیت کودکان غزه، آزمونی جدی برای جامعه بین‌المللی و وجدان جهانی است. بی‌توجهی به این بحران انسانی می‌تواند پیامدهای جبران‌ناپذیری برای نسل‌های آینده داشته باشد. قدرت‌های جهانی، سازمان ملل و نهادهای حقوق بشری باید فراتر از منافع سیاسی عمل کرده و با اتحاد و همبستگی، برای حمایت از کودکان غزه گام‌های مؤثری بردارند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
عملیات مشترک یمن با ایران و حزب‌الله علیه اهداف دشمن صهیونیستی
گروه بندی کامل جام جهانی بعد از صعود آخرین تیم ها
بقائی: نیروهای مسلح ما برای هر سناریویی آماده‌اند
تداوم آرامش در بازار کالاهای اساسی
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
پیام رئیس قوه قضاییه به‌ مناسبت 12 فروردین
3 صهیونیست در حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی زخمی شدند
وضعیت آب و هوا امروز 12 فروردین 1405+ وضعیت استانها
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
سیزده‌ای به رنگ غیرت؛ از سبزه تا سرخِ لاله‌ها، پیمان دوباره با ایران
23 عملیات مقاومت عراق علیه پایگاه‌های آمریکا انجام شد
فعالیت 30 درصدی شعب بانک‌ها از 15 فروردین ماه
صعود عراق به جام جهانی بعد از 40 سال
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران
جهانی‌سازی جنگ؛ خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه
حملات همزمان یمنی‌ها و حزب الله به فلسطین اشغالی
فعال شدن آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی
فیلیپین به‌دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
ربوده شدن روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق تأیید شد
تداوم ناپایداری‌های جوی تا 14 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به نقاطی در تهران و کرج
ادعای ترامپ: ما به زودی ایران را ترک می‌کنیم
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند
5644 موشک و پهپاد، آمار کشورهای عربی از حملات ایران در 32 روز جنگ
عراقچی: پاسخی به پیشنهادات 15 بندی آمریکا نداده‌ایم
واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به کشته شدن صلحبانان سازمان ملل در لبنان
اصابت پرتابه به یک نفتکش در شمال دوحه
تحلیلگر نظامی روس: ذخایر موشک‌های تاماهاوک آمریکا رو به اتمام است
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند
45 عملیات حزب‌الله در 24 ساعت گذشته علیه اشغالگران
ارسال سوخت جت از نیویورک به انگلیس در بحبوحه بحران انرژی
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم
29 کشته در سقوط هواپیمای ترابری نظامی روسیه
سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است