×
سیاسی
شناسه خبر : 204779
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/01 ساعت 09:03
ایران با هدف مبارزه با تروریست در سوریه بود/ اسد به توصیه ها عمل نکرد

عراقچی:

ایران با هدف مبارزه با تروریست در سوریه بود/ اسد به توصیه ها عمل نکرد

وزیر امور خارجه گفت: جمهوری اسلامی ایران به درخواست دولت سوریه و با هدف مبارزه با تروریست در این کشور حضور داشت و هرگز در ارتباط و تعامل دولت با مردم و معارضین دخالت نکرد .

نورنیوز-گروه سیاسی: سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، گفت: رفتار رژیم صهیونیستی در خلال جنگ غزه و نسل‌کشی بیش از ۶۰ هزار زن و کودک درستی هشدارهای ایران در مورد تهدید اسرائیل برای کل منطقه را نشان داد.

سیدعباس عراقچی در حاشیه اجلاس سران کشورهای اسلامی در حال توسعه موسوم به دی ۸ در مصاحبه اختصاصی با شبکه مصری «الغد»، به تبیین و تشریح مواضع جمهوری اسلامی ایران در خصوص تحولات منطقه و جهان و روابط جمهوری اسلامی ایران و مصر پرداخت. این مصاحبه قرار است جمعه شب (۳۰ آذر) ساعت ۲۲:۰۰ به وقت قاهره (۲۳:۳۰ به وقت تهران) از این شبکه تلویزیونی پخش شود.

وی در این گفت‌وگو که بخش‌هایی از آن توسط وزارت امور خارجه منتشر شده است، با اشاره به طرح درازمدت آمریکایی-صهیونیستی برای تضعیف و تجزیه کشورهای بزرگ اسلامی در راستای سیطره رژیم اشغالگر بر منطقه، تاکید کرد: رفتار رژیم صهیونیستی در خلال جنگ غزه و نسل کشی بیش از ۶۰ هزار زن و کودک و مردم غیرنظامی در غزه و لبنان و تجاوزات این رژیم علیه سوریه و نابودی زیرساخت‌های دفاعی و اقتصادی و زیربنایی این کشور نشانگر درستی هشدارهای ایران در مورد تهدید اسرائیل برای کل منطقه است.

عراقچی با اشاره به حضور مستشاری ایران در سوریه برای مبارزه با داعش و دیگر گروه‌های تروریستی با جانفشانی های سردار شهید سلیمانی، نسبت به بازگشت تهدید تروریسم به سوریه به دلیل از هم‌پاشیدگی امور در آن کشور، که تهدیدی برای تمامی کشورهای منطقه خواهد بود هشدار داد.

وزیر امور خارجه حمایت ایران از سوریه را نه حمایت از یک شخص، بلکه حمایت از مردم و حاکمیت‌ملی و تمامیت سرزمینی سوریه در مقابل تهدیدات صهیونیستی و تروریستی توصیف کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران در چارچوب روند آستانه و در مذاکرات دوجانبه توصیه‌هایی در مورد نحوه تعامل با مردم و گروه‌های معارض سیاسی ارائه می کرد، ولی دولت سوریه دارای استقلال عمل بود و تحت کنترل ایران و روسیه نبود.

وزیر امور خارجه هدف اصلی شکل‌گیری محور مقاومت در منطقه را مبارزه و مقابله با اشغالگری و تجاوزگری رژیم صهیونیستی در فلسطین و احقاق حقوق فلسطینیان عنوان و تاکید کرد که مقاومت با وجود خسارات دیدن در تحولات بعد از جنگ غزه و شهادت برخی رهبران، ضربات سنگینی به اشغالگران وارد کرده و همین ضربات بود که رژیم اسرائیل را مجبور به مذاکره و پذیرش آتش‌بس در لبنان کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی مقاومت را یک آرمان والا و مکتبی مقدس علیه اشغالگری و جنایات رژیم صهیونیستی توصیف کرد که با ترور و شهادت رهبرانش از بین نمی‌رود و هر بار قوی‌تر از گذشته خود را بازیابی می‌کند.

عراقچی تاکید کرد این تصور که گروه‌های مقاومت دنباله رو و تحت امر ایران هستند اشتباه است و ایران با اجزای جبهه مقاومت در هدف مبارزه با رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم فلسطین اشتراک دارد. هر یک از گروه‌های مقاومت مستقل عمل می‌کنند.

عراقچی همچنین با تمجید از جایگاه تمدنی و تاریخی ایران و مصر و نقش و جایگاه مهم و موثر آن دو در منطقه تاکید کرد که تقویت همکاری و هماهنگی بین دو کشور در راستای منافع و مصالح کل کشورهای منطقه و جهان اسلام است و ایران همواره از تلاش‌های مصر برای حمایت از مردم فلسطین و برقراری آتش‌بس پشتیبانی کرده است.

 سید عباس عراقچی عصر سه‌شنبه (۲۷ آذر) برای شرکت در نشست وزرای امور خارجه سازمان همکاری اقتصادی هشت کشور اسلامی در حال توسعه موسوم به دی ۸ به مصر رفت. مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری ایران، نیز چهارشنبه (۲۸ آذر) به همین منظور تهران را به مقصد قاهره ترک کرد.

پزشکیان بامداد امروز (جمعه) پس از شرکت و سخنرانی در نشست سران سازمان همکاری‌های اقتصادی کشورهای در حال توسعه (دی ۸)، نشست بررسی وضعیت غزه و لبنان و دیدار با برخی سران کشورهای منطقه در مصر به تهران برگشت.

 
 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سهمیه بندی سوخت صنایع و معادن براساس فرمول جدید
فرانسه و غرب در چهارراه انتخاب حقیقت و توهم
مهلت 24 ساعته سازمان بازرسی به تأمین اجتماعی برای بیمه تکمیلی بازنشستگان
پیروزی پُرگل ایران مقابل پاناما در جام جهانی فوتسال بانوان
عراقچی: کشورهای غربی باید به علت تامین سلاح‌های شیمیایی پاسخگو باشند
انتخابی جام ملت‌های زیر 17 سال آسیا؛ ایران صدرنشین ماند
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای طرح‌های مهار گازهای مشعل
آغاز تولید انبوه موشک هایپرسونیک YKJ-1000 در چین
قیمت کارخانه‌ای برخی خودروها افزایش یافت+ جدول قیمتها
عارف: هدف دولت رسیدن به کسری بودجه صفر است
شیوع آنفلوانزا مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان را غیرحضوری کرد
2 کشته و 3 مصدوم در واژگونی مرگبار سمند
افزایش 4 برابری عرضه کالابرگ در دولت چهاردهم
رفع هرگونه محدودیت‌ و موانع اقتصادی بین ایران و پاکستان
برگزاری مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره)
«قتل وکیل» در مقابل دادگستری شهریار تکذیب شد
اوکراین تا پایان سال جاری 5 میلیارد دلار کمک مالی دریافت می‌کند
ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی ایران از مرز سه هزار مگاوات گذشت
وقوع انفجاری مهیب در ادلب سوریه
انتظار از علم ، استمداد از دانشگاه
نتانیاهو شایسته نخست‌وزیری نیست
وزیر اقتصاد: کسری بودجه را امسال کاهش می‌دهیم
قیمت طلا و سکه چهار شنبه 5 آذر ماه + جدول
تداوم آلودگی هوای پایتخت؛ 25 ایستگاه در وضعیت «قرمز»
آزمایش‌ تسلیحات هسته‌ای را از سر نگیرید
سفر وزیر امور خارجه به پاریس
انهدام دو کارگاه گسترده جعل گذرنامه و بازداشت 10 کلاهبردار
نیروی دریایی ارتش دریا را از صحنه تهدید به میدان اقتدار بدل ساخته است
هشدار کمبود دارو و شیرخشک در ماه های آینده
قتل هولناک یک وکیل مقابل دادگستری شهریار
تهران آلوده‌ترین شهر جهان شد
افت شاخص‌های بورس | کاهش 21 هزار واحدی شاخص کل تهران
غزه شاهد خلق بزرگترین فاجعه بشری
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهار شنبه5 آذر 1404
تکذیب یک صفحه جعلی در اینستاگرام به نام «علی لاریجانی»
وزیر نفت مخالف مصوبه جدید بنزینی دولت است
زلنسکی: اوکراین هنوز به حمایت دفاعی برای مقاومت نیاز دارد
لاریجانی: مذاکرات واقعی را می‌پذیریم!
سیلِ پهپادهای چین، آمریکا را غافلگیر کرد
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده از آسمان تهران
زمان وجزییات اجرای طرح کالابرگ برای سه دهک اول اعلام شد
سبزیجاتی که سلامت مغز شما را تضمین می‌کنند
پکن: اجازه احیای نظامی‌گری ژاپن را نخواهیم داد
دیوان عالی برزیل 27 سال زندان برای بولسونارو را تأیید کرد
صندوق ملی هوش مصنوعی تأسیس می‌شود
انتقاد اژه‌ای از رواج واژگان «تندرو» و «کندرو» در ادبیات سیاسی
توقیف ساعتی 40 هزار دستگاه خودرو متخلف
لاریجانی : توطئه آمریکایی-صهیونیستی پشت جنگ اخیر بود
بسته شدن 3 پنجره نقل‌وانتقالاتی مس رفسنجان با اعلام رسمی فیفا
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در آستانه برکناری
X
آگهی تبلیغاتی