×
بین الملل
شناسه خبر : 204713
تاریخ انتشار : جمعه 1403/09/30 ساعت 17:03
74 درصد صهیونیست‌ها با توافق تبادل اسرا موافقت کردند

74 درصد صهیونیست‌ها با توافق تبادل اسرا موافقت کردند

نتایج جدیدترین نظرسنجی در سرزمین‌های اشغالی حاکی از آن است که 74 درصد صهیونیست‌ها موافق تبادل اسرا با مقاومت فلسطین و پایان جنگ علیه نوار غزه هستند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: جدیدترین نظرسنجی انجام شده توسط روزنامه صهیونیستی معاریو نشان می‌دهد ۷۴ درصد از صهیونیست‌های ساکن اراضی اشغالی موافق دستیابی به توافق تبادل اسرا هستند.

طبق این نظرسنجی، ساکنان سرزمین‌های اشغالی اعتقاد دارند که رژیم صهیونیستی باید برای دستیابی به توافقی همه‌جانبه برای بازگرداندن همه اسرای خود از غزه تلاش کند حتی اگر هزینه این توافق آتش‌بس و پایان جنگ در غزه باشد.

اسپوتنیک در این باره گزارش داد: این نظرسنجی در حالی انجام شده است که رسانه‌های صهیونیستی به برخی مسائل محوری می‌پردازند که به موانعی برای دستیابی به توافق تبادل اسرا مبدل شده است که از جمله آنها باقی ماندن ارتش در محور فیلادلفیا و مسیر آزادسازی اسرا و تعداد آنها است.

همچنین در پی انتشار اخباری مبنی بر پیشرفت در روند مذاکرات دستیابی به توافق آتش‌بس در نوار غزه، یک مقام ارشد در مقاومت فلسطین چهارشنبه شب با اشاره به جزئیات توافق پیشنهادی، از اجرای آن طی ۲ مرحله در صورت توافق خبر داد.

وی گفت: واضح است که پیشرفت‌های محسوسی در مذاکرات وجود دارد و (رژیم) اسرائیل خواسته‌های خود را منوط به آزادی ۳۴ نفر از اسرای خود کرده و آماده عقب نشینی از مناطق پرجمعیت است.

این مقام ارشد مقاومت فلسطین در نوار غزه درباره جزئیات توافق پیشنهادی آتش‌بس نیز اعلام کرد: مرحله اول آتش‌بس ۴۲ روزه است. این مرحله شامل آزادی زنان، کودکان، سالمندان و نظامیان زن اسیر صهیونیست و در ازای آن آزادی تعداد زیادی از اسرای فلسطینی با احکام سنگین و حبس ابد است.

وی همچنین تصریح کرد: مرحله دوم شامل خروج کامل از نوار غزه و اعلام آتش‌بس است. در مرحله دوم همچنین نظامیان مرد اسیر صهیونیست مبادله می‌شوند و به موازات آن، تعدادی از اسرای فلسطینی آزاد خواهند شد.

پیش از این نیز یک مقام جنبش حماس در گفت‌ وگو با روزنامه العربی الجدید ضمن اعلام ادامه گفت‌وگوها درباره دستیابی به توافق آتش‌بس در نوار غزه، از حل و فصل بیشتر نکات اختلافی خبر داد.

پیشتر یک مسئول مصری در گفت‌وگو با روزنامه الاخبار لبنان گفته بود که موضع بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی درخصوص آتش بس غزه در حال حاضر، نرم‌تر از هر زمان دیگری شده است.

وی که در مذاکرات قاهره در مورد غزه مشارکت کرده است، افزود: نتانیاهو با بسیاری از مسائلی که پیش از این در مورد آنها ملاحظاتی داشته و یا مخالف آنها بوده است، موافقت کرده و زمان اعلام آتش بس در غزه بسیار نزدیک است.

این مسئول مصری که الاخبار نامی از او نبرده است، گفت: اتفاق‌های سوریه منجر به وقفه کوتاه در مذاکرات غزه شد اما این مذاکرات بار دیگر از سر گرفته شده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
راز طول عمر در وزنه‌ها؛ ورزش قدرتی عمر را افزایش می‌دهد
هشدار برای کلاهبرداری به نام سریال «وحشی»
مرگ 5 آمریکایی در هر ساعت به علت آلودگی خودروها
سفر در اروپا مختل شد!
شمار شهدای لبنان از 4250 نفر گذشت
پزشکیان: آمریکا به تفاهم نامه پایبند باشد، ما هم به تعهداتمان عمل می‌کنیم
حدادعادل: رابطه مردم و رهبری با معیارهای غربی قابل فهم نیست
گفت‌وگوی تلفنی اردوغان و مرتس
تیراندازی نظامیان اسرائیل به معترضان سوری در درعا
برخورد پهپاد با هواپیمای مسافربری در آسمان نیویورک
ادعای ترامپ: نشست دوحه شاید مهم باشد
ارتش جزئیات برنامه‌های مراسم بدرقه رهبر شهید را اعلام کرد
حمایت ویژه بنیاد ملی علم ایران از زنان و مادران پژوهشگر
روحانی: رهبر شهید در برابر بزرگ‌ترین فشارها ایستادگی کرد
شکست حقوقی ترامپ در پرونده رسوایی جنسی
سازمان ملل: اختلافات لبنان و اسرائیل باید پشت میز مذاکره حل شود
دایی فرزندان رهبر شهید: مردم برای دختر دوم رهبر شهید دعا کنند
معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه در سانحه رانندگی جان باخت
پایان رؤیای سامورایی‌ها؛ برزیل با بازگشتی تماشایی صعود کرد
غریب‌آبادی: تنگه هرمز دیگر به وضعیت سابق بازنخواهد گشت
تنگه هرمز روی میز ناتو؛ رایزنی استارمر و دبیرکل ناتو در لندن
راز پیراهن 9 میلیون دلاری مارادونا فاش شد
پنالتی‌های سرنوشت‌ساز؛ گل‌گهر آخرین بلیت آسیا را گرفت
جزئیات فعالیت بانک‌ها در مراسم رهبر شهید
مخبر: شهید لاریجانی زبان گویای عقلانیت راهبردی جمهوری اسلامی بود
دیدار مکرون و سلطان عمان در کاخ الیزه
نور ویدئو | تحول قضایی ؛ از مطالبه تا واقعیت
برد نفس‌گیر ایران مقابل سوریه در انتخابی جام‌جهانی بسکتبال
بقائی: فعلاً هیچ مذاکره‌ای با آمریکا در کار نیست
130 هزار گواهینامه مهارتی فرهنگ و هنر صادر شد
چرا برقراری آتش بس، آغاز نبرد بر سر تنگه هرمز را کلید زده؟
لبنان زیر آتش؛ با وجود توافق، اسرائیل 10 نفر را به شهادت رساند
عارف: بحران بانک‌ها از ضعف امنیت سایبری شروع شد
پاسخ قاطع ایران به ادعای مکرون
پشت‌پرده خرید جنجالی اف-35 از آمریکا
ایران ادعای ترامپ درباره نشست دوحه را رد کرد
لگدکوب شدن غرور ملی در آمریکا
قتل مادربزرگ برای تأمین هزینه عروسی مجلل
نخبگان اجازه ندهند تفرقه جای همبستگی ملی را بگیرد
آمار آسیایی‌ها در جام جهانی؛ ایران بدشانس‌ترین
بازدید رئیس‌جمهور از پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده‌های کشاورزی سازمان ملی استاندارد
دیوان عالی آمریکا دست ترامپ را بازتر کرد
نورویدئو | تنگه هرمز ؛ کره‌ای که باز می شود یا محکم تر
آماده‌باش 1000 مدرسه تهران برای مراسم تشییع رهبر شهید
روسیه: «مسیر ترامپ» با مخالفت ایران و چین مواجه می‌شود
آمریکا بخشی از تحریم‌های مرتبط با روسیه را لغو کرد
واکنش مسکو به قانون هسته‌ای فنلاند
نخست‌وزیر عراق به اسلام‌آباد دعوت شد
دعوت از پزشکان داوطلب برای خدمت در مراسم تشییع قائد امت
کاتس: با سنتکام برای عدم عقب‌نشینی از غزه، لبنان و سوریه توافق کردیم