×
سیاسی
شناسه خبر : 204688
تاریخ انتشار : جمعه 1403/09/30 ساعت 12:58
عراقچی: تصور دنبال‌روی گروه‌های مقاومت از ایران اشتباه است

عراقچی: تصور دنبال‌روی گروه‌های مقاومت از ایران اشتباه است

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: گروه‌های مقاومت در مبارزه با رژیم صهیونیستی مستقل عمل می‌کنند و دنباله‌روی ایران نیستند.

نورنیوز- گروه سیاسی: سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه اجلاس سران کشورهای اسلامی در حال توسعه در مصاحبه اختصاصی با شبکه مصری الغد، به تبیین و تشریح مواضع جمهوری اسلامی ایران در خصوص تحولات منطقه و جهان و روابط جمهوری اسلامی ایران و مصر پرداخت.

عراقچی با اشاره به طرح درازمدت آمریکایی- صهیونیستی برای تضعیف و تجزیه کشورهای بزرگ اسلامی در راستای سیطره رژیم اشغالگر بر منطقه، تاکید کرد: رفتار رژیم صهیونیستی در خلال جنگ غزه و نسل کشی بیش از شصت هزار زن و کودک و مردم غیرنظامی در غزه و لبنان و تجاوزات ابن رژیم علیه سوریه و نابودی زیرساخت‌های دفاعی و اقتصادی و زیربنایی این کشور نشانگر درستی هشدارهای ایران در مورد تهدید اسرائیل برای کل منطقه است.

عراقچی با اشاره به حضور مستشاری ایران در سوریه برای مبارزه با داعش و دیگر گروه‌های تروریستی با جانفشانی های سردار شهید سلیمانی، نسبت به بازگشت تهدید تروریسم به سوریه به دلیل از هم‌پاشیدگی امور در آن کشور، که تهدیدی برای تمامی کشورهای منطقه خواهد بود هشدار داد.

عراقچی حمایت ایران از سوریه را نه حمایت از یک شخص، بلکه حمایت از مردم و حاکمیت‌ملی و تمامیت سرزمینی سوریه در مقابل تهدیدات صهیونیستی و تروریستی توصیف کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران در چارچوب روند آستانه و نیز در مذاکرات دوجانبه توصیه‌هایی در مورد نحوه تعامل با مردم و گروه‌های معارض سیاسی ارائه می کرد، ولی دولت سوریه دارای استقلال عمل بود و تحت کنترل ایران و روسیه نبود.

وزیر امور خارجه هدف اصلی شکل‌گیری محور مقاومت در منطقه را مبارزه و مقابله با اشغالگری و تجاوزگری رژیم صهیونیستی در فلسطین و احقاق حقوق فلسطینیان عنوان داشت و تاکید کرد که مقاومت علیرغم دریافت خساراتی در تحولات بعد از جنگ غزه و شهادت برخی رهبران، ضربات سنگینی به اشغالگران وارد کرده و همین ضربات بود که رژیم اسرائیل را مجبور به مذاکره و پذیرش آتش‌بس در لبنان کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی مقاومت را یک آرمان والا و مکتبی مقدس علیه اشغالگری و جنایات رژیم صهیونیستی توصیف کرد که با ترور و شهادت رهبرانش از بین نمی‌رود و هر بار قوی‌تر از گذشته خود را بازیابی می‌کند.

عراقچی همچنین تاکید کرد این تصور که گروه‌های مقاومت دنباله رو و تحت امر ایران هستند اشتباه است و تاکید کرد که ایران با اجزای جبهه مقاومت در هدف مبارزه با رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم فلسطین اشتراک دارد و هر یک از گروه‌های مقاومت مستقل عمل می‌کنند.

عراقچی همچنین با تمجید از جایگاه تمدنی و تاریخی ایران و مصر، و نقش و جایگاه مهم و موثر آن دو در منطقه تاکید کرد تقویت همکاری و هماهنگی بین دو کشور ایران و مصر در راستای منافع و مصالح کل کشورهای منطقه و جهان اسلام است و ایران همواره از آن دسته از تلاش‌های مصر برای حمایت از مردم فلسطین و برقراری آتش‌بس پشتیبانی کرده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قیمت گوشت قرمز امروز 10 بهمن 1404
عراقچی وارد استانبول شد
انتقاد صریح یک مقام اروپایی از تهدید نظامی آمریکا علیه ایران
غیبت دانشجویان علوم پزشکی در امتحانات پایان ترم موجه اعلام شد
وزیر خارجه ایتالیا: گفت‌وگو با ایران نباید قطع شود
حمله به ایران، منطقه را بی‌ثبات‌تر می‌کند
زنان ایرانی گواهینامه موتور می‌گیرند
مدیریت تعلیق آمریکا در برابر حقوق قانونی ایران
پاکستان: به توافق سازش با اسرائیل ملحق نمی‌شویم
هشدار البرادعی درباره تهدیدات نظامی ترامپ علیه ایران
انفجار شدید در پالایشگاه توپراش ترکیه+ فیلم
جنگی که همه از آن حرف می‌زنند،شروع خواهد شد؟
کاهش فشار آمریکا بر صنعت نفت ونزوئلا
محدودیت‌های ترافیکی امروز محورهای شمالی
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند