×
بین الملل
شناسه خبر : 204672
تاریخ انتشار :

الحوثی: آمریکا نفت سوریه و رژیم صهیونیستی همه ثروت‌های فلسطین را غارت می‌کنند

رهبر جنبش انصار الله یمن گفت: آمریکا نفت سوریه را غارت می‌کند و رژیم صهیونیستی همه ثروت‌های فلسطین را به تاراج می‌برد و بر منابع آب شیرین در سوریه تمرکز کرده است.

نورنیوز- گروه بین‎الملل: سید عبدالملک الحوثی، رهبر جنبش انصار الله یمن گفت: کشورهای غربی انواع سلاح و ابزار کشتار را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده‌اند و این رژیم از ۴۴۰ روز پیش تاکنون با مشارکت آمریکا در حال کشتار در غزه است و بمب‌های آمریکایی را بر سر فلسطینی‌ها می‌ریزد.

وی افزود: نظامیان صهیونیست برای کشتار فلسطینی‌ها با یکدیگر رقابت می‌کنند و گرسنه نگه داشتن فلسطینی‌ها توسط رژیم صهیونیستی در نوار غزه، همچنان ادامه دارد و این رژیم با استفاده از گروه‌های تبهکار اقدام به غارت کمک‌های ارسالی برای فلسطینی‌ها می‌کند.

رهبر انصارالله یمن تاکید کرد: رژیم اشغالگر در حال نابودی کلیه تأسیسات و امکانات لازم برای زندگی در غزه است و محلات مسکونی را به طور شدیدی بمباران می‌کند.

الحوثی افزود: آنچه در جبالیا در حال وقوع است حجم جنایات رژیم اشغالگر در هدف قرار دادن عمدی و برنامه ریزی شده کلیه امکانات لازم برای زندگی فلسطینی‌ها در نوار غزه را نشان می‌دهد.

رهبر جنبش انصار الله خاطرنشان کرد: ملت فلسطین از حق شرعی و اخلاقی و قانونی برای مقابله با دشمن صهیونیستی برخوردار است.

الحوثی تاکید کرد: دشمن صهیونیستی با وجود توافق آتش بس با لبنان و پایبندی بیروت به آن، به تجاوز خود به این کشور ادامه می‌دهد؛ زیرا این رژیم به پایبند نبودن به توافقنامه‌ها مشهور است.

رهبر جنبش انصار الله معتقد است: متاسفانه تشکیلات خودگردان فلسطین نه‌تنها هیچ گونه حمایتی از فلسطینی‌ها نمی‌کند. بلکه مرتکب یک اشتباه بزرگ در حد خیانت می‌شود.

الحوثی تصریح کرد: روند اقدامات رژیم صهیونیستی در سوریه، پیشروی به سمت سویدا و تلاش برای وصل کردن آن منطقه به مناطق بیابانی این کشور است که در کنترل آمریکایی‌هاست.

رهبر جنبش انصارالله یمن همچنین گفت: دشمن صهیونیستی طرح «گذرگاه داود» را در نظر دارد که براساس آن، هدف این رژیم پیشروی تا رودخانه فرات در مناطق تحت اشغال آمریکایی‌ها است.

الحوثی خاطرنشان کرد: رژیم اسرائیل، در آرزوی رسیدن به رودخانه فرات است و فرصت را در مقابل خودش فراهم می‌بیند؛ زیرا هیچ گونه مانعی بر سر آن برای پیشروی در داخل سوریه وجود ندارد.

رهبر جنبش انصارالله تاکید کرد: رژیم صهیونیستی عملیات پیشروی در سوریه را «تیر باشان» نامیده است که این نام، نمادی برای یک خرافه قدیمی صهیونیست‌هاست که براساس آن، منطقه جنوب سوریه و شمال اردن را یک پادشاهی قدیمی متعلق به خودشان می‌داند.

الحوثی تصریح کرد: اشغالگران برای ایجاد فرصت تلاش‎ می‌کنند و اشغال کوه استراتژیک موسوم به «جبل الشیخ» غنیمت بزرگی است زیرا بر دمشق اشراف دارد.

رهبر انصارالله همچنین گفت: اشغالگران امکانات ارتش سوریه را که متعلق به همه شهروندان این کشور است نابود کردند. این در حالی است که مردم سوریه، امروزه برای مقابله با تجاوز رژیم اشغالگر، به شدت به این امکانات نیاز دارند.

الحوثی افزود: همه سلاح‌ها و امکانات دارای اهمیت استراتژیک در سوریه، به حال خود رها شدند و حاکمیت جدید، درباره آنها احساس مسئولیت نکرد و حتی آن گونه که عادت برخی‌هاست، آن را به عنوان غنیمت نیز به شمار نیاورد.

رهبر جنبش انصار الله یمن خاطرنشان کرد: رها کردن امکانات نظامی سوریه در مقابل حملات رژیم صهیونیستی و نابودی آنها، مایه تأسف است و رژیم اشغالگر، از زمین، هوا و دریا به سوریه حمله می‌کند، بدون اینکه هیچ گونه مقابله‌ای با این رژیم صورت بگیرد. همچنین تیم‌هایی را برای به سرقت بردن مدارک، تحقیقات و امکانات خاصی اعزام می‌کند.

الحوثی همچنین گفت: انهدام امکانات دفاعی سوریه توسط رژیم صهیونیستی، یک تجاوز جنایتکارانه و نقض آشکار حاکمیت این کشور و مایه تاسف است.

رهبر جنبش انصارالله یمن افزود: ادامه دادن رژیم صهیونیستی به جنایاتش علیه کشورهای عربی، با حمایت و مشارکت آمریکا انجام می‌گیرد و تل‌آویو و واشنگتن دو روی یک سکه هستند.

الحوثی تاکید کرد: غرب همه جنایات رژیم صهیونیستی علیه کشورهای عربی و امت اسلامی را که مصداق نقض کلیه قوانین و معاهدات بین الملل است، در چارچوب «دفاع از خود» ارزیابی می‌کند.

رهبر جنبش انصارالله همچنین گفت: با وجود حمله گسترده رژیم صهیونیستی به سوریه، در داخل این کشور از هر گونه اقدام یا تحریکی علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی جلوگیری می‌شود.

الحوثی خاطرنشان کرد: بسیاری از مسلمانان، رژیم صهیونیستی را به حال خود رها کرده‌اند و حاکمیت برخی کشورها و جریانات نیز با دشمن صهیونیستی همدست هستند که این امر، بزرگترین دلیل برای ترغیب دشمن به حمله به چندین کشور است.

رهبر جنبش انصارالله تاکید کرد: تحریم اقتصادی دشمنان، موضعی است که امکان استفاده از آن وجود دارد و بر دشمنان تأثیرگذار است.

الحوثی تصریح کرد: طرح آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌خواهد کشورها و ملت‌های ما در مقابل رژیم صهیونیستی به طور کامل، بی‌دفاع باشند.

رهبر جنبش انصار الله خاطرنشان کرد: آمریکا نفت سوریه را غارت می‌کند و رژیم صهیونیستی همه ثروت‌های فلسطین را به تاراج می‌برد و بر منابع آب شیرین در سوریه تمرکز کرده است.

الحوثی گفت: کسانی که بی‌طرفی را مطرح می‌کنند، واقعیت‌های آشکار اعلام شده از سوی دشمن صهیونیستی را انکار می‌کنند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تهیه‌کننده «دیالوگ» با قید وثیقه آزاد شد
نخستین دیدار مقامات ناسا و نیروی فضایی روسیه پس از 7 سال
سیاست‌نامه | رمزگشایی از بیانیه 191 کنشگر درباره ایران پساجنگ
عراقچی فردا به تاجیکستان می‌رود
هشدار اقتصاددانان؛ حذف صفرها بدون ثبات، تورم را تکرار می‌کند
سایپا تا 15 شهریور باید خودروهای ناقص کامل کرده و تحویل دهد
آغاز توزیع «دیبا کارت اعتباری» ویژه خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران
ناتوانی غرب در عدم اجرای قوانین بین‌المللی در قبال رژیم صهیونیستی
نشاط ملی با تعطیلات تابستانی ایجاد می‌شود اگر...
دفاع 12 روزه، مرصاد دوم در نبرد منطقه‌ای
افشای طرح‌های جدید ارتش اسرائیل برای تشدید حملات به نوار غزه
وزیر جهاد کشاورزی: تخصیص ارز ترجیحی 28500 تومانی به کالاهای اساسی ادامه دارد
مسدود شدن تونل توحید تهران از ساعت 24 امشب + مسیرهای جایگزین
رئیس‌جمهور به وزارت بهداشت و معاونت علمی رفت
مهاجرانی: تعطیلی یک هفته‌ای فردا در دولت تعیین تکلیف می‌شود
استقلال با آدان گلر اسپانایی به توافق رسید
پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از فردا آغاز می‌شود
بازگشت مسعود ریگی به فجر سپاسی با قراردادی یک‌ساله
نمایش ارسال کمک ها به غزه با فشارهای مقاومت اشغالگران
رئیس مجلس در نشست ژنو: جنایات رژیم صهیونیستی کابوسی وحشتناک و تهدیدی جهانی است
وزیر امور خارجه: برنامه مذاکره ای هنوز تعیین نشده است
آنتن‌دهی ضعیف در جاده‌ها و روستاها، محور اصلی سوالات نمایندگان از وزیر ارتباطات
کدام استان‌ها فردا چهارشنبه تعطیل شدند؟
پادشاه اردن هشدار داد: خطر شعله‌ور شدن درگیری بزرگ‌تر در منطقه وجود دارد
بارگذاری فیش حقوقی تیر ماه بازنشستگان کشوری
رشد چشمگیر تردد مسافران از مرزهای چذابه و شلمچه نسبت به سال‌های گذشته
جنگ 12 روزه در سریال‌های تلویزیونی قاب بندی می شود
پشت پرده خاموشی هم زمان تلویزیون‌های «اسنوا» و «دوو»
عضو شورای شهر: بعد از خروج اتباع از کشور، نیروهای پاکبان 80 درصد کاهش داشتند!
شمار شهدای غزه از 60 هزار نفر فراتر رفت
پایتخت چین در تسخیر سیل +فیلم
بورس در بحران؛ درمان مقطعی یا اصلاح بنیادین؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 7 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
رمز گشایی از جنایت هولناک در بولوار فرهنگ مشهد
مجوز واردات سگ و گربه صادر شد؛ کالاهای اساسی زندگی انسان‌ها همچنان در صف!
چرایی تأخیر در صدور فیش حقوق بازنشستگان!
وقتی تلویزیون دیگر منبع خبر نیست!؛ گزارش یک افول بی سابقه
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز سه‌شنبه 7 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
ترامپ در حضور نخست‌وزیر انگلیس: شهردار لندن انسان ناخوشایندی است! +فیلم
جمهوری اسلامی استحکام بی‌نظیر پایه‌های نظام و کشور خود را به دنیا نشان داد+ فیلم کامل
پرتاب یک بمب دست‌ساز به داخل کابین یک خودروی نظامی اسرائیلی+ ویدیو
«رفع محاصره غزه»؛ شرط جدید مجلس برای مذاکره با غرب
سرگردانی بازنشستگان نیروهای مسلح برای دریافت کارت حساب پشتیبان
خدمات‌رسانی مواکب اربعین در مرز خسروی از 10 مرداد آغاز می‌شود
وزن سنگین سیاست
نوراینفو | نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی 12 روزه
ابعاد طرح کریدور داوود
تغییر نام 9 معبر به نام شهدای اقتدار
زلزله مدیریتی در استقلال؛ یک عضو دیگر از هیئت مدیره رفتنی شد
نقد درون‌ گفتمانی در حکمرانی
X
آگهی تبلیغاتی