×
بین الملل
شناسه خبر : 204672
تاریخ انتشار : جمعه 1403/09/30 ساعت 10:51
الحوثی: آمریکا نفت سوریه و رژیم صهیونیستی همه ثروت‌های فلسطین را غارت می‌کنند

الحوثی: آمریکا نفت سوریه و رژیم صهیونیستی همه ثروت‌های فلسطین را غارت می‌کنند

رهبر جنبش انصار الله یمن گفت: آمریکا نفت سوریه را غارت می‌کند و رژیم صهیونیستی همه ثروت‌های فلسطین را به تاراج می‌برد و بر منابع آب شیرین در سوریه تمرکز کرده است.

نورنیوز- گروه بین‎الملل: سید عبدالملک الحوثی، رهبر جنبش انصار الله یمن گفت: کشورهای غربی انواع سلاح و ابزار کشتار را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده‌اند و این رژیم از ۴۴۰ روز پیش تاکنون با مشارکت آمریکا در حال کشتار در غزه است و بمب‌های آمریکایی را بر سر فلسطینی‌ها می‌ریزد.

وی افزود: نظامیان صهیونیست برای کشتار فلسطینی‌ها با یکدیگر رقابت می‌کنند و گرسنه نگه داشتن فلسطینی‌ها توسط رژیم صهیونیستی در نوار غزه، همچنان ادامه دارد و این رژیم با استفاده از گروه‌های تبهکار اقدام به غارت کمک‌های ارسالی برای فلسطینی‌ها می‌کند.

رهبر انصارالله یمن تاکید کرد: رژیم اشغالگر در حال نابودی کلیه تأسیسات و امکانات لازم برای زندگی در غزه است و محلات مسکونی را به طور شدیدی بمباران می‌کند.

الحوثی افزود: آنچه در جبالیا در حال وقوع است حجم جنایات رژیم اشغالگر در هدف قرار دادن عمدی و برنامه ریزی شده کلیه امکانات لازم برای زندگی فلسطینی‌ها در نوار غزه را نشان می‌دهد.

رهبر جنبش انصار الله خاطرنشان کرد: ملت فلسطین از حق شرعی و اخلاقی و قانونی برای مقابله با دشمن صهیونیستی برخوردار است.

الحوثی تاکید کرد: دشمن صهیونیستی با وجود توافق آتش بس با لبنان و پایبندی بیروت به آن، به تجاوز خود به این کشور ادامه می‌دهد؛ زیرا این رژیم به پایبند نبودن به توافقنامه‌ها مشهور است.

رهبر جنبش انصار الله معتقد است: متاسفانه تشکیلات خودگردان فلسطین نه‌تنها هیچ گونه حمایتی از فلسطینی‌ها نمی‌کند. بلکه مرتکب یک اشتباه بزرگ در حد خیانت می‌شود.

الحوثی تصریح کرد: روند اقدامات رژیم صهیونیستی در سوریه، پیشروی به سمت سویدا و تلاش برای وصل کردن آن منطقه به مناطق بیابانی این کشور است که در کنترل آمریکایی‌هاست.

رهبر جنبش انصارالله یمن همچنین گفت: دشمن صهیونیستی طرح «گذرگاه داود» را در نظر دارد که براساس آن، هدف این رژیم پیشروی تا رودخانه فرات در مناطق تحت اشغال آمریکایی‌ها است.

الحوثی خاطرنشان کرد: رژیم اسرائیل، در آرزوی رسیدن به رودخانه فرات است و فرصت را در مقابل خودش فراهم می‌بیند؛ زیرا هیچ گونه مانعی بر سر آن برای پیشروی در داخل سوریه وجود ندارد.

رهبر جنبش انصارالله تاکید کرد: رژیم صهیونیستی عملیات پیشروی در سوریه را «تیر باشان» نامیده است که این نام، نمادی برای یک خرافه قدیمی صهیونیست‌هاست که براساس آن، منطقه جنوب سوریه و شمال اردن را یک پادشاهی قدیمی متعلق به خودشان می‌داند.

الحوثی تصریح کرد: اشغالگران برای ایجاد فرصت تلاش‎ می‌کنند و اشغال کوه استراتژیک موسوم به «جبل الشیخ» غنیمت بزرگی است زیرا بر دمشق اشراف دارد.

رهبر انصارالله همچنین گفت: اشغالگران امکانات ارتش سوریه را که متعلق به همه شهروندان این کشور است نابود کردند. این در حالی است که مردم سوریه، امروزه برای مقابله با تجاوز رژیم اشغالگر، به شدت به این امکانات نیاز دارند.

الحوثی افزود: همه سلاح‌ها و امکانات دارای اهمیت استراتژیک در سوریه، به حال خود رها شدند و حاکمیت جدید، درباره آنها احساس مسئولیت نکرد و حتی آن گونه که عادت برخی‌هاست، آن را به عنوان غنیمت نیز به شمار نیاورد.

رهبر جنبش انصار الله یمن خاطرنشان کرد: رها کردن امکانات نظامی سوریه در مقابل حملات رژیم صهیونیستی و نابودی آنها، مایه تأسف است و رژیم اشغالگر، از زمین، هوا و دریا به سوریه حمله می‌کند، بدون اینکه هیچ گونه مقابله‌ای با این رژیم صورت بگیرد. همچنین تیم‌هایی را برای به سرقت بردن مدارک، تحقیقات و امکانات خاصی اعزام می‌کند.

الحوثی همچنین گفت: انهدام امکانات دفاعی سوریه توسط رژیم صهیونیستی، یک تجاوز جنایتکارانه و نقض آشکار حاکمیت این کشور و مایه تاسف است.

رهبر جنبش انصارالله یمن افزود: ادامه دادن رژیم صهیونیستی به جنایاتش علیه کشورهای عربی، با حمایت و مشارکت آمریکا انجام می‌گیرد و تل‌آویو و واشنگتن دو روی یک سکه هستند.

الحوثی تاکید کرد: غرب همه جنایات رژیم صهیونیستی علیه کشورهای عربی و امت اسلامی را که مصداق نقض کلیه قوانین و معاهدات بین الملل است، در چارچوب «دفاع از خود» ارزیابی می‌کند.

رهبر جنبش انصارالله همچنین گفت: با وجود حمله گسترده رژیم صهیونیستی به سوریه، در داخل این کشور از هر گونه اقدام یا تحریکی علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی جلوگیری می‌شود.

الحوثی خاطرنشان کرد: بسیاری از مسلمانان، رژیم صهیونیستی را به حال خود رها کرده‌اند و حاکمیت برخی کشورها و جریانات نیز با دشمن صهیونیستی همدست هستند که این امر، بزرگترین دلیل برای ترغیب دشمن به حمله به چندین کشور است.

رهبر جنبش انصارالله تاکید کرد: تحریم اقتصادی دشمنان، موضعی است که امکان استفاده از آن وجود دارد و بر دشمنان تأثیرگذار است.

الحوثی تصریح کرد: طرح آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌خواهد کشورها و ملت‌های ما در مقابل رژیم صهیونیستی به طور کامل، بی‌دفاع باشند.

رهبر جنبش انصار الله خاطرنشان کرد: آمریکا نفت سوریه را غارت می‌کند و رژیم صهیونیستی همه ثروت‌های فلسطین را به تاراج می‌برد و بر منابع آب شیرین در سوریه تمرکز کرده است.

الحوثی گفت: کسانی که بی‌طرفی را مطرح می‌کنند، واقعیت‌های آشکار اعلام شده از سوی دشمن صهیونیستی را انکار می‌کنند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
مصر برای صرفه‌جویی در انرژی محدودیت‌های جدید اعمال کرد
میزان حق بیمه مشاغل آزاد و بیمه اختیاری در سال 1405 اعلام شد
تمدید مهلت ثبت و ارسال صورت‌حساب‌های الکترونیکی زمستان 1404 و بهار 1405
بازگشایی بازار سهام منوط به بررسی شرایط و تصویب شورای عالی بورس است
وزارت دفاع: امنیت تنگه هرمز و خلیج فارس برقرار است
ترخیص کافی برنج و منطقی‌تر شدن قیمت‌ها در بازار
شرایط جنگی نباید خللی در اجرای صحیح قوانین ایجاد کند
قالیباف: دنیا اثرات درخشان شهید تنگسیری را در تنگه هرمز می‌بیند
موج 87 وعده صادق 4/ هجوم به محل اختفای خلبان‌های دشمن
رهبر انقلاب: شهادت فرزند دلیر تنگستان، سند افتخاری عظیم محسوب می‌شود
مشکل چک‌های برگشتی و انسداد حساب‌ها به‌زودی حل می‌شود
حمله پهپادی به ایستگاه رادار و محل استقرار نیروهای آمریکا در امارات
دو زخم ماندگار از این 5 کشور عربی در حافظه ایرانیان
هاآرتص: معاون ترامپ خواهان پایان فوری جنگ با ایران است
بازار میوه شب عید با وجود شرایط جنگی با ثبات نسبی همراه بود
وزیر راه: ترخیص کالاهای اساسی و جابه‌جایی مسافران بدون وقفه ادامه دارد
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون دوشنبه 10 فروردین+جدول پخش
پزشکیان: شهید تنگسیری اقتدار نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس را ارتقا داد
همراهی پنهان یا بی‌طرفی نمایشی؟
اصابت 10 موشک به پالایشگاه نفت حیفا به‌گزارش رسانه‌های اسرائیلی
از خاکریز تا موج؛ قصه مردی که دریا شد
عارف: دشمنان اکنون برای مذاکره درباره تنگه هرمز التماس می‌کنند
استاندار تهران: بیش از 94 درصد داوطلبان انتخابات شوراها تأیید صلاحیت شدند
صدور توقیف اموال 17 عنصر وطن‌فروش خارج‌نشین در مشهد
برگزاری ادامه لیگ برتر از اردیبهشت به‌صورت متمرکز
دانشگاه آزاد: کلاس‌های آموزشی از 15 فروردین غیرحضوری برگزار می‌شود
جنگ، ایرانیان را حول دفاع از کشور متحد کرده است
بقایی در پاسخ به "نورنیوز": مهمترین اولویت امروز کشور، فقط تمرکز بر دفاع همه جانبه است
ترامپ قطعاً بازنده جنگ با ایران است
شگفتانه‌های جنگ رمضان
وزرای علوم و بهداشت حمله به دانشگاه‌های ایران را محکوم کردند
شوک نفتی تنگه هرمز به‌سمت غرب در حال حرکت است
98 درصد داروهای مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود
همکاری با دشمن در شرایط جنگی مستوجب مجازات قانونی است
بیانیه سپاه پاسداران بمناسبت شهادت دریابان پاسدار، شهید علیرضا تنگسیری
مسیر تنبیه کامل متجاوزان را با تمام قوا ادامه می‌دهیم
نورنما | اونها نمونه های باورنکردنی برای جهان هستند...
ریزش سنگین بورس امارات
تداوم حملات حزب الله علیه مواضع ارتش رژیم صهیونیستی
توقف فعالیت در بندر جبل‌علی تأثیری بر تجارت خارجی ایران ندارد
بحران انرژی ژاپن؛ توکیو خواهان مذاکره سطح بالا با تهران
پارلمان بریتانیا: عصر اعتماد مطلق به آمریکا پایان یافته است
نامه رئیس فدراسیون فوتبال ایران به فیفا
در زرورق دفاع از نظام، پیچیده اند
جنگ تحمیلی علیه ایران؛ هرج و مرج در بازارهای مالی جهان
مدارس تا ایجاد شرایط پایدار، غیرحضوری است
نشانه‌های شکست آمریکا
افشاگری نیویورک تایمز از پشت پرده جنایات آمریکا در اولین روز جنگ علیه ایران
نحوه برگزاری آزمون‌ها به شرایط امنیت و سلامت بستگی دارد
بروجردی: عضویت ایران در NPT دیگر موضوعیتی ندارد