×
بین الملل
شناسه خبر : 204672
تاریخ انتشار : جمعه 1403/09/30 ساعت 10:51
الحوثی: آمریکا نفت سوریه و رژیم صهیونیستی همه ثروت‌های فلسطین را غارت می‌کنند

الحوثی: آمریکا نفت سوریه و رژیم صهیونیستی همه ثروت‌های فلسطین را غارت می‌کنند

رهبر جنبش انصار الله یمن گفت: آمریکا نفت سوریه را غارت می‌کند و رژیم صهیونیستی همه ثروت‌های فلسطین را به تاراج می‌برد و بر منابع آب شیرین در سوریه تمرکز کرده است.

نورنیوز- گروه بین‎الملل: سید عبدالملک الحوثی، رهبر جنبش انصار الله یمن گفت: کشورهای غربی انواع سلاح و ابزار کشتار را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده‌اند و این رژیم از ۴۴۰ روز پیش تاکنون با مشارکت آمریکا در حال کشتار در غزه است و بمب‌های آمریکایی را بر سر فلسطینی‌ها می‌ریزد.

وی افزود: نظامیان صهیونیست برای کشتار فلسطینی‌ها با یکدیگر رقابت می‌کنند و گرسنه نگه داشتن فلسطینی‌ها توسط رژیم صهیونیستی در نوار غزه، همچنان ادامه دارد و این رژیم با استفاده از گروه‌های تبهکار اقدام به غارت کمک‌های ارسالی برای فلسطینی‌ها می‌کند.

رهبر انصارالله یمن تاکید کرد: رژیم اشغالگر در حال نابودی کلیه تأسیسات و امکانات لازم برای زندگی در غزه است و محلات مسکونی را به طور شدیدی بمباران می‌کند.

الحوثی افزود: آنچه در جبالیا در حال وقوع است حجم جنایات رژیم اشغالگر در هدف قرار دادن عمدی و برنامه ریزی شده کلیه امکانات لازم برای زندگی فلسطینی‌ها در نوار غزه را نشان می‌دهد.

رهبر جنبش انصار الله خاطرنشان کرد: ملت فلسطین از حق شرعی و اخلاقی و قانونی برای مقابله با دشمن صهیونیستی برخوردار است.

الحوثی تاکید کرد: دشمن صهیونیستی با وجود توافق آتش بس با لبنان و پایبندی بیروت به آن، به تجاوز خود به این کشور ادامه می‌دهد؛ زیرا این رژیم به پایبند نبودن به توافقنامه‌ها مشهور است.

رهبر جنبش انصار الله معتقد است: متاسفانه تشکیلات خودگردان فلسطین نه‌تنها هیچ گونه حمایتی از فلسطینی‌ها نمی‌کند. بلکه مرتکب یک اشتباه بزرگ در حد خیانت می‌شود.

الحوثی تصریح کرد: روند اقدامات رژیم صهیونیستی در سوریه، پیشروی به سمت سویدا و تلاش برای وصل کردن آن منطقه به مناطق بیابانی این کشور است که در کنترل آمریکایی‌هاست.

رهبر جنبش انصارالله یمن همچنین گفت: دشمن صهیونیستی طرح «گذرگاه داود» را در نظر دارد که براساس آن، هدف این رژیم پیشروی تا رودخانه فرات در مناطق تحت اشغال آمریکایی‌ها است.

الحوثی خاطرنشان کرد: رژیم اسرائیل، در آرزوی رسیدن به رودخانه فرات است و فرصت را در مقابل خودش فراهم می‌بیند؛ زیرا هیچ گونه مانعی بر سر آن برای پیشروی در داخل سوریه وجود ندارد.

رهبر جنبش انصارالله تاکید کرد: رژیم صهیونیستی عملیات پیشروی در سوریه را «تیر باشان» نامیده است که این نام، نمادی برای یک خرافه قدیمی صهیونیست‌هاست که براساس آن، منطقه جنوب سوریه و شمال اردن را یک پادشاهی قدیمی متعلق به خودشان می‌داند.

الحوثی تصریح کرد: اشغالگران برای ایجاد فرصت تلاش‎ می‌کنند و اشغال کوه استراتژیک موسوم به «جبل الشیخ» غنیمت بزرگی است زیرا بر دمشق اشراف دارد.

رهبر انصارالله همچنین گفت: اشغالگران امکانات ارتش سوریه را که متعلق به همه شهروندان این کشور است نابود کردند. این در حالی است که مردم سوریه، امروزه برای مقابله با تجاوز رژیم اشغالگر، به شدت به این امکانات نیاز دارند.

الحوثی افزود: همه سلاح‌ها و امکانات دارای اهمیت استراتژیک در سوریه، به حال خود رها شدند و حاکمیت جدید، درباره آنها احساس مسئولیت نکرد و حتی آن گونه که عادت برخی‌هاست، آن را به عنوان غنیمت نیز به شمار نیاورد.

رهبر جنبش انصار الله یمن خاطرنشان کرد: رها کردن امکانات نظامی سوریه در مقابل حملات رژیم صهیونیستی و نابودی آنها، مایه تأسف است و رژیم اشغالگر، از زمین، هوا و دریا به سوریه حمله می‌کند، بدون اینکه هیچ گونه مقابله‌ای با این رژیم صورت بگیرد. همچنین تیم‌هایی را برای به سرقت بردن مدارک، تحقیقات و امکانات خاصی اعزام می‌کند.

الحوثی همچنین گفت: انهدام امکانات دفاعی سوریه توسط رژیم صهیونیستی، یک تجاوز جنایتکارانه و نقض آشکار حاکمیت این کشور و مایه تاسف است.

رهبر جنبش انصارالله یمن افزود: ادامه دادن رژیم صهیونیستی به جنایاتش علیه کشورهای عربی، با حمایت و مشارکت آمریکا انجام می‌گیرد و تل‌آویو و واشنگتن دو روی یک سکه هستند.

الحوثی تاکید کرد: غرب همه جنایات رژیم صهیونیستی علیه کشورهای عربی و امت اسلامی را که مصداق نقض کلیه قوانین و معاهدات بین الملل است، در چارچوب «دفاع از خود» ارزیابی می‌کند.

رهبر جنبش انصارالله همچنین گفت: با وجود حمله گسترده رژیم صهیونیستی به سوریه، در داخل این کشور از هر گونه اقدام یا تحریکی علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی جلوگیری می‌شود.

الحوثی خاطرنشان کرد: بسیاری از مسلمانان، رژیم صهیونیستی را به حال خود رها کرده‌اند و حاکمیت برخی کشورها و جریانات نیز با دشمن صهیونیستی همدست هستند که این امر، بزرگترین دلیل برای ترغیب دشمن به حمله به چندین کشور است.

رهبر جنبش انصارالله تاکید کرد: تحریم اقتصادی دشمنان، موضعی است که امکان استفاده از آن وجود دارد و بر دشمنان تأثیرگذار است.

الحوثی تصریح کرد: طرح آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌خواهد کشورها و ملت‌های ما در مقابل رژیم صهیونیستی به طور کامل، بی‌دفاع باشند.

رهبر جنبش انصار الله خاطرنشان کرد: آمریکا نفت سوریه را غارت می‌کند و رژیم صهیونیستی همه ثروت‌های فلسطین را به تاراج می‌برد و بر منابع آب شیرین در سوریه تمرکز کرده است.

الحوثی گفت: کسانی که بی‌طرفی را مطرح می‌کنند، واقعیت‌های آشکار اعلام شده از سوی دشمن صهیونیستی را انکار می‌کنند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
هشتمین رئیس‌جمهور موقت پرو در 10 سال گذشته انتخاب شد
تبریک قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان
رکوردشکنی واردات نفت آسیا
ترافیک سنگین در هراز و آزادراه تهران-کرج-قزوین
کریم بنزما: با روزه گرفتن، بهتر بازی می‌کنم
شامگاه امشب؛ عطارد در اوج درخشش رویت‌پذیر است
گروسی از پیشرفت ملموس در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا خبر داد
پزشکیان: رسالت ما گره‌گشایی از مشکلات مردم است
علت مرگ بازیگر هالیوود مشخص شد
جزئیات کشف 15 کیلو شمش طلا به ارزش 400 میلیارد تومان
مخالفت اتریش در پیوستن به شورای صلح غزه
رشد 40 درصدی تولید نفت ونزوئلا در سال 2026
زلنسکی: توافق بر سر نظارت بر آتش‌بس نزدیک است
سفر وزیر خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی در هفته آینده
تصادف خونین در کمربندی بندر دیر بوشهر جان 4 نفر را گرفت
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
ارزش سهام عدالت دوباره تغییر کرد / سهامداران حتما بخوانند
آمریکا ناتو را برای پایان ماموریت در عراق تحت فشار گذاشت
رونمایی کره‌شمالی از موشک‌اندازهای جدید هسته‌ای
سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی‌ماه در اندیمشک دستگیر شدند
60 لیتر سهمیه بنزین امشب در کارت سوخت شارژ می شود
واردات گوشی به کشور 15 درصد کاهش یافت
قطع گاز 55 هزار ویلای پُرمصرف در مازندران
رژیم و راهکار جدید کاهش انسولین برای دیابتی‌ها
هوای پایتخت در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت
مصاف چادرملو اردکان در خانه با گل‌گهر سیرجان صدرنشین
جایگزین محمد صلاح در لیورپول مشخص شد
هشدار بانک مرکزی به بانک‌های ناتراز
پیام عراقچی به وزیر خارجه موریتانی
سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز تصمیم نهایی درباره ایران نگرفته است
صدور 2500 کارت سوخت در یک روز
طلای جهانی دوباره صعودی شد ؛ اونس به مرز 5 هزار دلار رسید
انفجار کپسول گاز در کراچی پاکستان جان 13 نفر را گرفت
زلزله 4.3 ریشتری صبح پنجشنبه عسلویه را لرزاند
معماری نوین امنیت در آب‌های جنوب
قیمت گوشت قرمز امروز 30 بهمن 1404 + جدول
ایران در صورت حمله، با همه توان پاسخ می‌دهد
رویترز:خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه آغاز شد
چالش بحران آب و تحصیل در لرستان
سفر غیرمنتظره فرمانده ارشد آمریکا به ونزوئلا
فرصت تصمیم!
اتحادیه اروپا بودجه دفاعی جبهه شرقی را تقویت می‌کند
پزشکیان: پاسخگویی به مردم بودجه نمی‌خواهد، اراده می‌خواهد
مذاکرات، ناوها،موشک‌ها و معادله‌ای که همه را در انتظار نگه داشته!
ژاپن استفاده از پاوربانک در هواپیما را محدود می‌کند
هشدار سازمان ملل: آتش‌بس غزه در نقطه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارد
کشته شدن نظامی رژیم صهیونیستی در غزه بر اثر آتش خودی
بازداشت خبرنگار مشهور آمریکایی در اسرائیل
واکنش تند پاکستان به شهرک‌سازی و اقدامات اشغالگرانه رژیم صهیونیستی
شکست المپیاکو مقابل لورکوزن؛ شب تلخ طارمی در یونان