×
بین الملل
شناسه خبر : 204672
تاریخ انتشار : جمعه 1403/09/30 ساعت 10:51
الحوثی: آمریکا نفت سوریه و رژیم صهیونیستی همه ثروت‌های فلسطین را غارت می‌کنند

الحوثی: آمریکا نفت سوریه و رژیم صهیونیستی همه ثروت‌های فلسطین را غارت می‌کنند

رهبر جنبش انصار الله یمن گفت: آمریکا نفت سوریه را غارت می‌کند و رژیم صهیونیستی همه ثروت‌های فلسطین را به تاراج می‌برد و بر منابع آب شیرین در سوریه تمرکز کرده است.

نورنیوز- گروه بین‎الملل: سید عبدالملک الحوثی، رهبر جنبش انصار الله یمن گفت: کشورهای غربی انواع سلاح و ابزار کشتار را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده‌اند و این رژیم از ۴۴۰ روز پیش تاکنون با مشارکت آمریکا در حال کشتار در غزه است و بمب‌های آمریکایی را بر سر فلسطینی‌ها می‌ریزد.

وی افزود: نظامیان صهیونیست برای کشتار فلسطینی‌ها با یکدیگر رقابت می‌کنند و گرسنه نگه داشتن فلسطینی‌ها توسط رژیم صهیونیستی در نوار غزه، همچنان ادامه دارد و این رژیم با استفاده از گروه‌های تبهکار اقدام به غارت کمک‌های ارسالی برای فلسطینی‌ها می‌کند.

رهبر انصارالله یمن تاکید کرد: رژیم اشغالگر در حال نابودی کلیه تأسیسات و امکانات لازم برای زندگی در غزه است و محلات مسکونی را به طور شدیدی بمباران می‌کند.

الحوثی افزود: آنچه در جبالیا در حال وقوع است حجم جنایات رژیم اشغالگر در هدف قرار دادن عمدی و برنامه ریزی شده کلیه امکانات لازم برای زندگی فلسطینی‌ها در نوار غزه را نشان می‌دهد.

رهبر جنبش انصار الله خاطرنشان کرد: ملت فلسطین از حق شرعی و اخلاقی و قانونی برای مقابله با دشمن صهیونیستی برخوردار است.

الحوثی تاکید کرد: دشمن صهیونیستی با وجود توافق آتش بس با لبنان و پایبندی بیروت به آن، به تجاوز خود به این کشور ادامه می‌دهد؛ زیرا این رژیم به پایبند نبودن به توافقنامه‌ها مشهور است.

رهبر جنبش انصار الله معتقد است: متاسفانه تشکیلات خودگردان فلسطین نه‌تنها هیچ گونه حمایتی از فلسطینی‌ها نمی‌کند. بلکه مرتکب یک اشتباه بزرگ در حد خیانت می‌شود.

الحوثی تصریح کرد: روند اقدامات رژیم صهیونیستی در سوریه، پیشروی به سمت سویدا و تلاش برای وصل کردن آن منطقه به مناطق بیابانی این کشور است که در کنترل آمریکایی‌هاست.

رهبر جنبش انصارالله یمن همچنین گفت: دشمن صهیونیستی طرح «گذرگاه داود» را در نظر دارد که براساس آن، هدف این رژیم پیشروی تا رودخانه فرات در مناطق تحت اشغال آمریکایی‌ها است.

الحوثی خاطرنشان کرد: رژیم اسرائیل، در آرزوی رسیدن به رودخانه فرات است و فرصت را در مقابل خودش فراهم می‌بیند؛ زیرا هیچ گونه مانعی بر سر آن برای پیشروی در داخل سوریه وجود ندارد.

رهبر جنبش انصارالله تاکید کرد: رژیم صهیونیستی عملیات پیشروی در سوریه را «تیر باشان» نامیده است که این نام، نمادی برای یک خرافه قدیمی صهیونیست‌هاست که براساس آن، منطقه جنوب سوریه و شمال اردن را یک پادشاهی قدیمی متعلق به خودشان می‌داند.

الحوثی تصریح کرد: اشغالگران برای ایجاد فرصت تلاش‎ می‌کنند و اشغال کوه استراتژیک موسوم به «جبل الشیخ» غنیمت بزرگی است زیرا بر دمشق اشراف دارد.

رهبر انصارالله همچنین گفت: اشغالگران امکانات ارتش سوریه را که متعلق به همه شهروندان این کشور است نابود کردند. این در حالی است که مردم سوریه، امروزه برای مقابله با تجاوز رژیم اشغالگر، به شدت به این امکانات نیاز دارند.

الحوثی افزود: همه سلاح‌ها و امکانات دارای اهمیت استراتژیک در سوریه، به حال خود رها شدند و حاکمیت جدید، درباره آنها احساس مسئولیت نکرد و حتی آن گونه که عادت برخی‌هاست، آن را به عنوان غنیمت نیز به شمار نیاورد.

رهبر جنبش انصار الله یمن خاطرنشان کرد: رها کردن امکانات نظامی سوریه در مقابل حملات رژیم صهیونیستی و نابودی آنها، مایه تأسف است و رژیم اشغالگر، از زمین، هوا و دریا به سوریه حمله می‌کند، بدون اینکه هیچ گونه مقابله‌ای با این رژیم صورت بگیرد. همچنین تیم‌هایی را برای به سرقت بردن مدارک، تحقیقات و امکانات خاصی اعزام می‌کند.

الحوثی همچنین گفت: انهدام امکانات دفاعی سوریه توسط رژیم صهیونیستی، یک تجاوز جنایتکارانه و نقض آشکار حاکمیت این کشور و مایه تاسف است.

رهبر جنبش انصارالله یمن افزود: ادامه دادن رژیم صهیونیستی به جنایاتش علیه کشورهای عربی، با حمایت و مشارکت آمریکا انجام می‌گیرد و تل‌آویو و واشنگتن دو روی یک سکه هستند.

الحوثی تاکید کرد: غرب همه جنایات رژیم صهیونیستی علیه کشورهای عربی و امت اسلامی را که مصداق نقض کلیه قوانین و معاهدات بین الملل است، در چارچوب «دفاع از خود» ارزیابی می‌کند.

رهبر جنبش انصارالله همچنین گفت: با وجود حمله گسترده رژیم صهیونیستی به سوریه، در داخل این کشور از هر گونه اقدام یا تحریکی علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی جلوگیری می‌شود.

الحوثی خاطرنشان کرد: بسیاری از مسلمانان، رژیم صهیونیستی را به حال خود رها کرده‌اند و حاکمیت برخی کشورها و جریانات نیز با دشمن صهیونیستی همدست هستند که این امر، بزرگترین دلیل برای ترغیب دشمن به حمله به چندین کشور است.

رهبر جنبش انصارالله تاکید کرد: تحریم اقتصادی دشمنان، موضعی است که امکان استفاده از آن وجود دارد و بر دشمنان تأثیرگذار است.

الحوثی تصریح کرد: طرح آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌خواهد کشورها و ملت‌های ما در مقابل رژیم صهیونیستی به طور کامل، بی‌دفاع باشند.

رهبر جنبش انصار الله خاطرنشان کرد: آمریکا نفت سوریه را غارت می‌کند و رژیم صهیونیستی همه ثروت‌های فلسطین را به تاراج می‌برد و بر منابع آب شیرین در سوریه تمرکز کرده است.

الحوثی گفت: کسانی که بی‌طرفی را مطرح می‌کنند، واقعیت‌های آشکار اعلام شده از سوی دشمن صهیونیستی را انکار می‌کنند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار حماس: خلع سلاح مقاومت، آغاز ناآرامی هاست
جدول لیگ برتر پس از بازی‌های امروز / استقلال در یک قدمی صدرنشینی!
پیشنهاد پرسپولیس به سرمربی سابق سپاهان!
سناتورهای آمریکایی قطعنامه‌ای برای جلوگیری از حمله آمریکا به ونزوئلا ارائه می‌دهند
جزییات جدید از ثبت‌نام وام 50 میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی
روسیه: شکست اروپایی‌ها در بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران
یارانه پردرآمدهاحذف می شود/ تعداد و دهک های مشمول
پلاک‌های جدید و متفاوت در راه سیستان و اینچه‌برون
پایان بازی و پیروزی استقلال در خانه /استقلال (1) - مس رفسنجان (0)+ فیلم گل اول
اصرار اتحادیه اروپا بر مواضع غیرسازنده درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران
دستیار مورینیو در آستانه پیوستن به کادرفنی تیم ملی ایران
نقض مکرر آتش بس غزه از سوی رژیم اسرائیل/ایران محکوم کرد
رزمایش ونزوئلا در واکنش به تحرکات آمریکا
امیر دریادار سیاری: امنیت پایدار در سایه آمادگی و بازدارندگی حاصل می شود
گل گهر موقتا صدرنشین لیگ برتر شد
درگذشت کشتی گیر 18 ساله گیلانی در حین تمرین
بانک‌ها و خودروسازان زیر ذره‌بین؛ بازگشت هزاران میلیارد به جیب مردم
ابراز امیدواری ترامپ برای پیوستن عربستان به توافق ابراهیم
راز توافق آتش‌بس مرزی طالبان و پاکستان در قطر
انگلیس به پینگ‌پنگ‌باز 11 ساله ایران ویزا نداد
هت‌تریک مالی اسطوره پرتغالی رونالدو مقابل رقیب دیرینه مسی
احکام بازداشت نتانیاهو و گالانت معتبر است
سفارت ایران در دانمارک: با انقضای قطعنامه 2231 مبنای قانونی برای ادامه تحریم‌ها وجود ندارد
بیانیه وزارت خارجه پاکستان در پایان آتش‌بس 48 ساعته با افغانستان/تمدید آتش‌بس
حداقل سرمایه لازم برای تأسیس بانک غیردولتی اعلام شد
مسکو: تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران پس از پایان اعتبار قطعنامه 2231 دیگر قانونی نیست
ظریف: لاوروف درباره اسنپ‌بک خلاف می‌گوید
رنکینگ جدید فیفا؛ جایگاه ایران بدون تغییر در رتبه 21
تهران در آستانه سرما؛ کاهش دما از امروز آغاز می‌شود
هفته طلایی «مجنون»؛ فروش 3 میلیاردی در 7 روز
واکنش پزشکیان به ثبت جهانی 3 روستای ایران
معاون وزیر میراث فرهنگی: سه روستای ایران به شبکه جهانی پیوست
ملی‌پوشان روئینگ ایران به 3 فینال دیگر راه یافتند
بازگشایی بانک‌های غزه پس از 2 سال
افتتاح قطعه سوم بزرگراه ملی خلیج فارس در جزیره قشم
«سعید مظفری» در قطعه هنرمندان آرام گرفت
نورنما | بزرگ‌ترین نقاشی ساحلی چهره استاد شجریان در آلانیا
هانیبال قذافی آزاد شد/ خانواده امام موسی صدر بیانیه صادر کرد
جلوگیری شهرک نشینان صهیونیست از ورود کمک ها به غزه + فیلم
دیدار پوتین و ترامپ در مجارستان؛ ضربه‌ای پنهان به اروپا؟
توزیع گوشت وارداتی آغازمی شود+جزییات
بیانیه حماس در پی شهادت رئیس ستاد نیروهای مسلح یمن
رأی مثبت پارلمان اروپا به طرح بحث‌برانگیز ممنوعیت واردات نفت و گاز از روسیه
قرارداد علی کریمی با کایسری یکطرفه فسخ شد
فرانسه و انگلیس به دنبال استقرار نیروی بین‌المللی در غزه
تصویب سند جامع مراقبت‌های سلامت
افزایش فشار آمریکا و انگلیس بر هند و چین برای کاهش واردات نفت روسیه
ممنوعیت تردد در محور چالوس و آزادراه تهران - شمال
استقبال چین از گفت‌وگوی نمایندگان آمریکا و روسیه بر سر اوکراین
ایران نگران سوءاستفاده فرامنطقه‌ای‌ها برای برهم زدن ثبات منطقه
X
آگهی تبلیغاتی