×
بین الملل
شناسه خبر : 204669
تاریخ انتشار : جمعه 1403/09/30 ساعت 10:42
تصویب قطعنامه‌ای علیه رژیم صهیونیستی در سازمان ملل

تصویب قطعنامه‌ای علیه رژیم صهیونیستی در سازمان ملل

مجمع عمومی سازمان ملل متحد سه قطعنامه علیه رژیم جنایت‌کار اسرائیل با 137 رأی موافق تصویب کرد.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه درخواست نظر مشورتی دیوان بین المللی دادگستری در مورد تعهدات اسرائیل در رابطه با حضور و فعالیت های سازمان ملل متحد، سایر سازمان های بین المللی و کشورهای ثالث را تصویب کرد.

این قطعنامه با ۱۳۷ رای موافق در برابر ۱۲ رای مخالف و ۲۲ رای ممتنع به تصویب رسید.

این قطعنامه‌ علیه اسرائیل که از سوی کشور اروپایی نروژ در حمایت از آژانس امداد سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا)  پیشنهاد شد،خواستار ارائه نظر از سوی دیوان بین‌المللی دادگستری در مورد قوانینی شده  که اسرائیل تصویب کرده است و بر فعالیت آنروا تاثیر می‌گذارد.

قطعنامه+علیه+اسرائیل
 

این مصوبه مجمع ۱۹۳ عضوی سازمان ملل نشانگر آغاز یک کارزار حقوقی دیگر برای اسرائیل در دیوان بین المللی دادگستری در لاهه هلند در رابطه با ممنوع کردن فعالیت آنروا در اراضی اشغالی فلسطین است.

هرچند مصوبه مجمع عمومی سازمان ملل و این  نظر مشورتی در ظاهر الزام‌آور نیست، اما ممکن است در آینده به تحریم‌ها و اقدامات جدی علیه تل آویو منجر شود.  

اسرائیل  نوامبر گذشته بطور رسمی با آنروا ارتباط خود را قطع و  فعالیت این نهاد بین‌المللی زیر مجموعه سازمان ملل را برای امداد رسانی به فلسطینیان در سرزمین های اشغالی فلسطین ممنوع اعلام کرد.

سه قطعنامه مجمع عموی سازمان ملل علیه اسرائیل در یک روز

 مجمع عمومی سازمان ملل متحد امروز در سه قطعنامه جداگانه اقدامات تل آویو را محکوم کرد که با تصویب این قطعنامه ها، اسرائیل  در مجموع ۱۷ قطعنامه در سال جاری میلادی (۲۰۲۴ ) علیه اسرائیل تصویب شده است.

علاوه بر تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل درباره درخواست نظر مشورتی از دیوان بین المللی دادگستری درباره فعالیت آنروا در سرزمین های اشغالی فلسطین، قطعنامه دیگری با ۱۶۲ رای موافق در برابر ۸ رای مخالف و ۱۰ رای ممتنع به تصویب رسید که اسرائیل به دلیل سوءاستفاده از منابع طبیعی فلسطینی‌ها مورد انتقاد قرار گرفت.

قطعنامه سومی که روز پنجشنبه در مجمع عمومی سازمان ملل با ۱۶۷ رای موافق در برابر ۹ رای مخالف و ۶ رای ممتنع به تصویب رسید، نیز از اسرائیل می خواهد مسئولیت نشت نفت در سال ۲۰۰۶ را که در نتیجه حمله اسرائیل به مخازن ذخیره نفت لبنان و سایر کشورهای آسیب‌دیده ایجاد شد، بر عهده گیرد و برای آسیب‌ها اقدام به پرداخت غرامت کند.

مجمع عمومی سازمان ملل متحد 21 آذر ماه نیز با اکثریت قاطع آرا، قطعنامه ای غیرالزام آور را تصویب کرد که خواستار آتش بس فوری در غزه شد.

مجمع عمومی سازمان ملل به قطعنامه A/ES-۱۰/L.۳۳ را با اکثریت آرا ( ۱۵۸ رای) رای داد که خواستار آتش بس فوری، بدون قید و شرط و دائمی در غزه و همچنین آزادی فوری و بدون قید و شرط همه « گروگان ها» شد.

این قعطنامه ۱۵۸ رای موافق، ۹ رای مخالف و ۱۳ رای ممتنع کسب کرد. آمریکا و اسرائیل از جمله مخالفان تصویب این قطعنامه در مجمع عمومی سازمان ملل بودند.

رژیم اسرائیل از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) در پی ناکامی در عملیات طوفان الاقصی از سوی گروههای مقاومت فلسطینی به رهبری حماس، جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است؛ طی این مدت بخش اعظم منازل و زیرساخت‌های نوار غزه در این جنگ به شدت تخریب شده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

حملات اسرائیل تنها به نوار غزه محدود نشده است و رژیم اشغالگر قدس، جنگ طلبی خود را در کرانه باختری، لبنان و دیگر مناطق خاورمیانه با حمایت های همه جانبه آمریکا و متحدانش گسترش داده است.

وزارت بهداشت فلسطین سه‌شنبه اعلام کرد که شمار شهدای غزه از آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۴۵ هزار و ۵۹ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۰۷ هزار و۴۱ نفر رسیده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
راهکاری ساده برای به تأخیر انداختن پیری مغز
هشدار درباره خطر فراگیری پوکی استخوان
چرا مغز کودکان اوتیستیک چهره‌ها را متفاوت می‌بیند؟
گسترش سیطره فضایی هوش مصنوعی
حمایت 32 میلیون دلاری از ربات درمانگر سکته مغزی
قالیباف انتصاب محسن رضایی به دبیری شورای عالی امنیت ملی را تبریک گفت
پزشکیان: بنزین را نمی‌توان با دستور ناگهانی تغییر داد
جی‌پی‌مورگان: طلا تا پایان 2026 به 5 هزار دلار می‌رسد
پیام تسلیت پزشکیان به سیدحسن خمینی
پیام تسلیت عارف به سیدحسن خمینی
پاسخ پاکستان به طالبان درباره قاچاق سلاح به افغانستان
ملادینوف: عقب‌نشینی اسرائیل از غزه مشروط به خلع سلاح است
وزارت بهداشت لبنان: 4335 نفر در حملات اسرائیل شهید شدند
اعتراض سندرز به پرداخت میلیاردها دلار کمک آمریکا به اسرائیل
ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران؛ عراقچی تکذیب کرد
حادثه امنیتی در نزدیکی باشگاه گلف «ترامپ»
دستور تعطیلی ساحل توسکا پس از مرگ 6 جوان در رامسر
هرکس به رئیس‌جمهوری توهین کند، اهداف صهیونیست‌ها را دنبال می‌کند
برزخ ونس؛ نه پیروزی در کار است و نه دستیابی به نتیجه در مذاکرات
واکنش حزب‌الله به نقشه جدید اسرائیل درباره جنوب لبنان
رونمایی از سردیس استاد محمود فرشچیان در سعدآباد
نورنما | ارادت شادمهر عقیلی به حضرت زهرا (س) با اجرای قطعه یاس کبود بعد از 27 سال
چراغ سبز بارسلونا برای انتقال آراخو به لیورپول
محور ساسانی کرمانشاه؛ مسیر تازه رونق گردشگری
آغاز سنددار شدن 423 هزار هکتار زمین کشاورزی
انتصاب دکتر ذوالقدر به عنوان مشاور سیاسی رهبر معظم انقلاب
انتصاب محسن رضایی به‌عنوان نماینده رهبر انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی
دو و نیم در خیال، ‌یک و نیم در واقعیت
مکتب فرشچیان؛ میراث ماندگار نگارگری ایران
طرح جدید تایوان برای مهار حمله احتمالی چین
حمایت سناتور مورفی از یک توافق بد با ایران قوی‌تر
حزب‌الله: اسرائیل جنگل‌های جنوب لبنان را به آتش کشید
المخا زیر آتش؛ سومین حمله موشکی یمن در یک روز
زمان احتمالی واریز معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
اروپا در برابر جنگ پهپادی روسیه آماده نیست
تمهیدات ویژه برای کنکور 1405/ هشدار درباره پیامک جعلی
شناسایی بیش از 300 ورودی پساب و فاضلاب به رودخانه‌های خوزستان
متهم پرونده 840 میلیاردی مسکن ملی به دام افتاد
پاپ لئو بار دیگر خواستار پایان جنگ اوکراین شد
ردپای احتکار و کم‌فروشی در پرونده‌های 500 میلیاردی گرمسار+فیلم
کشف پرونده زمین‌‎خواری 2 هکتاری در بابل
جانشین فرمانده فراجا: مسائل اجتماعی را نباید انتظامی کنیم
مراسم ترحیم ابوالقاسم قاسم‌زاده با حضور چهره‌های سیاسی و رسانه‌ای برگزار شد
نماینده پارلمان لبنان: آمریکا در جنگ علیه ایران ناکام ماند؛ تنگه هرمز باز نشد
نورویدئو | پشت توافق ریاض؛پایان عصر تکیه بر واشنگتن؟
آنفلوآنزا در کشور کاهش یافت؛کدام استان هنوز در وضعیت هشدار قرار دارد؟
برخورد قانونی دستگاه قضا با اهانت‌کنندگان به رئیس‌جمهور
پیکر حمیدرضا رجب‌زاده کشف شد؛ پای یک زن به این پرونده باز شد؛ 5 مظنون در بازداشت
سقوط یک پهپاد جنگی آمریکا در نزدیکی پایگاه چابلی جیبوتی+فیلم
مصر و ترکیه برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای رایزنی کردند