×
بین الملل
شناسه خبر : 204669
تاریخ انتشار : جمعه 1403/09/30 ساعت 10:42
تصویب قطعنامه‌ای علیه رژیم صهیونیستی در سازمان ملل

تصویب قطعنامه‌ای علیه رژیم صهیونیستی در سازمان ملل

مجمع عمومی سازمان ملل متحد سه قطعنامه علیه رژیم جنایت‌کار اسرائیل با 137 رأی موافق تصویب کرد.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه درخواست نظر مشورتی دیوان بین المللی دادگستری در مورد تعهدات اسرائیل در رابطه با حضور و فعالیت های سازمان ملل متحد، سایر سازمان های بین المللی و کشورهای ثالث را تصویب کرد.

این قطعنامه با ۱۳۷ رای موافق در برابر ۱۲ رای مخالف و ۲۲ رای ممتنع به تصویب رسید.

این قطعنامه‌ علیه اسرائیل که از سوی کشور اروپایی نروژ در حمایت از آژانس امداد سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا)  پیشنهاد شد،خواستار ارائه نظر از سوی دیوان بین‌المللی دادگستری در مورد قوانینی شده  که اسرائیل تصویب کرده است و بر فعالیت آنروا تاثیر می‌گذارد.

قطعنامه+علیه+اسرائیل
 

این مصوبه مجمع ۱۹۳ عضوی سازمان ملل نشانگر آغاز یک کارزار حقوقی دیگر برای اسرائیل در دیوان بین المللی دادگستری در لاهه هلند در رابطه با ممنوع کردن فعالیت آنروا در اراضی اشغالی فلسطین است.

هرچند مصوبه مجمع عمومی سازمان ملل و این  نظر مشورتی در ظاهر الزام‌آور نیست، اما ممکن است در آینده به تحریم‌ها و اقدامات جدی علیه تل آویو منجر شود.  

اسرائیل  نوامبر گذشته بطور رسمی با آنروا ارتباط خود را قطع و  فعالیت این نهاد بین‌المللی زیر مجموعه سازمان ملل را برای امداد رسانی به فلسطینیان در سرزمین های اشغالی فلسطین ممنوع اعلام کرد.

سه قطعنامه مجمع عموی سازمان ملل علیه اسرائیل در یک روز

 مجمع عمومی سازمان ملل متحد امروز در سه قطعنامه جداگانه اقدامات تل آویو را محکوم کرد که با تصویب این قطعنامه ها، اسرائیل  در مجموع ۱۷ قطعنامه در سال جاری میلادی (۲۰۲۴ ) علیه اسرائیل تصویب شده است.

علاوه بر تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل درباره درخواست نظر مشورتی از دیوان بین المللی دادگستری درباره فعالیت آنروا در سرزمین های اشغالی فلسطین، قطعنامه دیگری با ۱۶۲ رای موافق در برابر ۸ رای مخالف و ۱۰ رای ممتنع به تصویب رسید که اسرائیل به دلیل سوءاستفاده از منابع طبیعی فلسطینی‌ها مورد انتقاد قرار گرفت.

قطعنامه سومی که روز پنجشنبه در مجمع عمومی سازمان ملل با ۱۶۷ رای موافق در برابر ۹ رای مخالف و ۶ رای ممتنع به تصویب رسید، نیز از اسرائیل می خواهد مسئولیت نشت نفت در سال ۲۰۰۶ را که در نتیجه حمله اسرائیل به مخازن ذخیره نفت لبنان و سایر کشورهای آسیب‌دیده ایجاد شد، بر عهده گیرد و برای آسیب‌ها اقدام به پرداخت غرامت کند.

مجمع عمومی سازمان ملل متحد 21 آذر ماه نیز با اکثریت قاطع آرا، قطعنامه ای غیرالزام آور را تصویب کرد که خواستار آتش بس فوری در غزه شد.

مجمع عمومی سازمان ملل به قطعنامه A/ES-۱۰/L.۳۳ را با اکثریت آرا ( ۱۵۸ رای) رای داد که خواستار آتش بس فوری، بدون قید و شرط و دائمی در غزه و همچنین آزادی فوری و بدون قید و شرط همه « گروگان ها» شد.

این قعطنامه ۱۵۸ رای موافق، ۹ رای مخالف و ۱۳ رای ممتنع کسب کرد. آمریکا و اسرائیل از جمله مخالفان تصویب این قطعنامه در مجمع عمومی سازمان ملل بودند.

رژیم اسرائیل از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) در پی ناکامی در عملیات طوفان الاقصی از سوی گروههای مقاومت فلسطینی به رهبری حماس، جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است؛ طی این مدت بخش اعظم منازل و زیرساخت‌های نوار غزه در این جنگ به شدت تخریب شده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

حملات اسرائیل تنها به نوار غزه محدود نشده است و رژیم اشغالگر قدس، جنگ طلبی خود را در کرانه باختری، لبنان و دیگر مناطق خاورمیانه با حمایت های همه جانبه آمریکا و متحدانش گسترش داده است.

وزارت بهداشت فلسطین سه‌شنبه اعلام کرد که شمار شهدای غزه از آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۴۵ هزار و ۵۹ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۰۷ هزار و۴۱ نفر رسیده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تجاوز جدیدآمریکا به جنوب، فارس و یزد/پاسخ ارتش در عملیات صاعقه/صدای آژیر در اردن و عربستان
سی بی اس نیوز: چند نظامی آمریکایی در حملات ایران در اردن زخمی شده‌اند
چرا مادران تهرانی شیردهی را قطع می‌کنند؟
فعالیت کارکنان روزکار سازمان منطقه ویژه پارس دورکاری شد
نامه ایران به شورای امنیت سازمان ملل در پی جنایات جنگی آمریکا
وقوع مجدد انفجارهای شدید در اربیل
نانوفناوری؛ ناجی چوب در برابر پوسیدگی و آتش
آمریکا عامل جنایت مدرسه میناب معرفی شد
برقراری پروازهای منظم میان امان و صنعا
شکایت باشگاه مس رفسنجان در دادگاه عالی ورزش (CAS) ثبت شد
درخشش نوجوانان جودوکار ایران با چهار مدال آسیایی
هشدار اندیشکده آمریکایی درباره تأثیر محدود پاتریوت برای کی‌یف
شکست تلخ والیبال ایران مقابل اسلوونی
رضایی: سیاست هم جنگ و هم مذاکره دیگر تمام شده است
زوج سارق طلا دستگیر شدند
انتقال جنگنده‌ها و سوخت‌رسان‌های آمریکایی به منطقه
تایید هدف قرار گرفتن دو موضع در جنوب کویت
عراقچی: اجازه نمی‌دهیم خون بی‌گناهان پایمال شود
موگرینی: توافق با همه خواسته‌های ترامپ نقطه شروع نیست
سازمان ملل: حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی غیرقابل قبول است
ایران و آمریکا به میز مذاکره بازگردند
انفجارهای جدید رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
مهاجرانی: دولت تا پای جان کنار مردم خوزستان است
معاریو: بیش از 100 هزار نفر از اسرائیل مهاجرت کردند
زیدان سرمربی تیم ملی فرانسه می‌شود؟
کشتی متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفت
نفت ایران به بالای 80 دلار رسید
عارف: پاسخ ایران به تجاوز دشمن پشیمان‌کننده خواهد بود
درگذشت برنده اسکار «پای چپ من» در 83 سالگی
سفیر ایران: حمایت اروپا از جنگ ترامپ امنیت به همراه ندارد
قطر خواستار توقف فوری اقدامات نظامی در منطقه شد
شگفتی مرشایمر از عملکرد ایران مقابل آمریکا
جاده چالوس یکطرفه شد
پاسخ کوبنده مجید مجیدی به ونس معاون ترامپ
بازگشت دزدان دریایی سومالی؛ ربایش نفتکش در نزدیکی سواحل یمن
هشدار یمن به عربستان: «محاصره در برابر محاصره» را اجرا می کنیم
بوشهر در آستانه موج گرمای 50 درجه‌ای
قلعه‌نویی تا جام ملت‌های آسیا سرمربی تیم ملی می‌ماند
مقصد غیرمنتظره محمد صلاح؛ ستاره لیورپول در مسیر لیگ ترکیه
اختلال شبکه‌های تلویزیونی ناشی از حمله آمریکا به چگنی برطرف شد
قیمت بنزین در آمریکا اوج گرفت
خراسان رضوی در آتش گرما؛ ثبت دمای 45 درجه
مقام یمنی: ساعت‌ها را به وقت صنعا تنظیم کنید
زلزله 7.4 ریشتری مکزیک؛ هشدار سونامی صادر شد
محدودیت چهار ساله ترامپ برای دانشجویان خارجی
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری از سوالات امتحانات نهایی
حمله به اردوگاه النصیرات 8 شهید برجای گذاشت
هشدار صلیب سرخ درباره درگیری‌ها در ایران و منطقه
حملات تازه رژیم اسرائیل به غزه و شهادت 14 فلسطینی
مسیر دشوار سبحان حکیمی برای رسیدن به سکوی نخست