×
بین الملل
شناسه خبر : 204605
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/09/29 ساعت 16:20
اسپوتنیک خبر داد؛ آغاز بازگرداندن سربازی های سوری از سوی عراق از امروز

اسپوتنیک خبر داد؛ آغاز بازگرداندن سربازی های سوری از سوی عراق از امروز

برخی منابع از قصد بغداد برای آغاز روند بازگرداندن و تحویل سربازهای سوری به کشورشان پس از انجام هماهنگی‌های لازم را مسوولان جدید دمشق خبر دادند.

نورنیوز-گروه بین الملل: منابع خبری می‌گویند «دولت عراق قصد دارد نزدیک به ۲۰۰۰ نفر از سربازان ارتش سوریه را که پیش از این در جریان درگیری های اخیر گروه‌های مخالف مسلح سوریه و ارتش سوریه، از طریق گذرگاه القائم-البوکمال وارد این کشور شده بودند، به این ارتش تحویل دهد».

این منابع در گفت‌وگو با اسپوتنیک اظهار کردند: عملیات تحویل این سربازها بنا بر درخواست این سربازها برای بازگشت به کشورشان انجام خواهد شد و قرار است مدیریت عملیات نظامی آن‌ها را در داخل خاک سوریه تحویل بگیرد.

وزارت کشور عراق نیز اعلام کرد که پس از هماهنگی با مسوولان دولت جدید در سوریه، امروز کار بازگرداندن سربازهای سوری را که حدود ۲ هفته قبل به صورت زمینی به عراق رفته بودند، آغاز می‌کند.

«مقداد میری» سخنگوی این وزارتخانه اظهار کرد: مسوولان مربوطه عراق پس از انجام هماهنگی‌های لازم در این زمینه، امروز کار بازگرداندن سربازهای سوری را از گذرگاه مرزی القائم که از آنجا وارد خاک عراق شده بودند، آغاز می کنند.

خبرگزاری شفق نیز اعلام کرد که اتوبوس‌های سوریه برای بازگرداندن سربازها به حدفاصل مرزهای این کشور با عراق رسیدند.

با فروپاشی ارتش سوریه در چند ساعت مانده به سقوط دولت «بشار اسد» رئیس جمهور سابق سوریه، مسوولان عراق اجازه دادند صدها سرباز سوری از طریق گذرگاه مرزی القائم وارد عراق شوند.

به گزارش ایسنا، در این رابطه یک مسوول امنیتی عراق گفت: تعداد نیروهایی که از سوریه وارد عراق شدند حدود ۲۰۰۰ نفر بود که شامل سرباز و افسر بودند، ورود آن‌ها پس از توافق با نیروهای سوریه دموکراتیک (قسد) و موافقت محمد شیاع السودانی، فرمانده کل نیروهای مسلح و نخست وزیر عراق انجام شد.

پیشتر یک منبع امنیتی عراق گفت که ده‌ها نفر از این نیروها سه‌شنبه با برپایی تظاهراتی بازگشت به کشورشان را خواستار شدند.

۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند

مسئولان عراقی امروز (پنجشنبه) ۱۹۰۵ نظامی سوری را که در پی سقوط نظام کشورشان به عراق انتقال پیدا کرده بودند، به کشورشان تحویل دادند.

 عملیات مشترک عراق اعلام کرد، ۱۹۰۵ افسر و سرباز سوری به کشورشان بازگردانده شدند و به صورت رسمی به نیروی حفاظت از طرف سوریه در گذرگاه مرزی القائم تحویل داده شدند. 

عملیات مشترک عراق تصریح کرد، سلاح‌هایی که در اختیار نیروهای سوری بود، همچنان در اختیار وزارت دفاع عراق است و پس از تشکیل دولت جدید سوریه به آن تحویل داده می‌شود. 

پیشتر منابع خبری در گفت‌وگو با اسپوتنیک اظهار کردند: عملیات تحویل این سربازها بنا بر درخواست این سربازها برای بازگشت به کشورشان انجام می‌شود و قرار است مدیریت عملیات نظامی آن‌ها را در داخل خاک سوریه تحویل بگیرد.

وزارت کشور عراق نیز اعلام کرد که پس از هماهنگی با مسوولان دولت جدید در سوریه، امروز کار بازگرداندن سربازهای سوری را که حدود ۲ هفته قبل به صورت زمینی به عراق رفته بودند، آغاز می‌کند.

در پی فروپاشی ارتش سوریه در چند ساعت مانده به سقوط دولت «بشار اسد»، رئیس جمهور سابق سوریه، مسوولان عراق اجازه دادند صدها سرباز سوری از طریق گذرگاه مرزی القائم وارد عراق شوند.

در این رابطه یک مسوول امنیتی عراق گفت: تعداد نیروهایی که از سوریه وارد عراق شدند حدود ۲۰۰۰ نفر بود که شامل سرباز و افسر بودند، ورود آن‌ها پس از توافق با نیروهای سوریه دموکراتیک (قسد) و موافقت محمد شیاع السودانی، فرمانده کل نیروهای مسلح و نخست وزیر عراق انجام شد.

یک منبع امنیتی عراق گفت که ده‌ها نفر از این نیروها سه‌شنبه با برپایی تظاهراتی بازگشت به کشورشان را خواستار شدند.


نظرات

آخرین اخبار
ادعای ترامپ درباره ایران از سوی سئول تکذیب شد
املاک علی کریمی با دستور قضایی توقیف شد
حذف چک‌های کاغذی چه مزایایی برای نظام بانکی دارد؟
رایگان شدن مترو به بودجه آسیب نمی‌زند
برگزاری مراسم اربعین سپهبد شهید موسوی در سراسر کشور
وزارت بهداشت: نگران هانتاویروس نباشید
آغاز بازگشت حجاج به کشور از 11 خرداد
هیچ هیأت حاکمه‌ای در آمریکا لبخند بر لب ایرانیان نیاورده است
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 21 اردیبهشت ؛ بازگشت سکه به کانال 200 هزار تومانی +جدول
نفتکش عراق با اجازه ایران از تنگه هرمز عبور کرد
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 21 اردیبهشت 1405
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 21 اردیبهشت ؛ دلار 6 هزار تومان رشد کرد
هادی ساعی دوباره رئیس فدراسیون تکواندو شد
سرگردانی 100 کشتی هنگ‌کنگی در تنگه هرمز
برگزاری اربعین شهید موسوی در سراسر کشور
نورنما | حتما باید جنگ می شد؟!
تأکید رئیس‌جمهور بر تثبیت دستاوردهای میدان در دیپلماسی
جنجال تازه در رئال؛ شوامنی باز هم خبرساز شد
ستاد حقوق بشر: حمله آمریکا به ناوچه دنا جنایت جنگی است
نورویدئو | سند امنیتی جدید آمریکا؛ تکرار سیاست‌های شکست ‌خورده
هشدار البرادعی درباره «آپارتاید هسته‌ای» اسرائیل
پلیس فتا: روی لینک‌های ناشناس کلیک نکنید
شوک انرژی به اقتصاد هند؛ سفر خارجی و خرید طلا محدود شود
قهرمانی آاک آتن؛ ناکامی دوباره طارمی در اروپا
ژاپن از پهپادهای جنگی مقوایی رونمایی کرد
واکنش پارلمان عراق به گزارش‌ها درباره پایگاه مخفی اسرائیل
نماینده پارلمان عراق: رأی‌گیری درباره کابینه این هفته برگزار می‌شود
افشای صادرات میلیونی تسلیحات انگلیسی به تل‌آویو
فرمانداری بندرلنگه: شهروندان نگران صدای انفجار نباشند
واکنش لیونل مسی به قهرمانی بارسلونا در لالیگا + عکس
هوای تهران در شرایط قابل قبول
وینی جونیور بدترین کاپیتان رئال مادرید شد
جزئیات معافیت تحصیلی دانش‌آموزان پسر پایه دوازدهم اعلام شد
آربلوا پس از شکست مقابل بارسلونا: ضربه آرنج گارسیا پنالتی بود
هانتا ویروس چه نشانه‌هایی دارد؟
سیاست چین در تنگه هرمز
واکنش انصارالله یمن به موضع ترامپ درباره پاسخ ایران
دریا، سنگر امنیت ملی و سکوی توسعه
پروژه علمی برای تبدیل ضایعات لبنیات به مصالح ساختمانی
دوفوریتی | درد بیماری یک طرف؛ غصه‌ی قیمت دارو هم یک طرف
اعدام جاسوس موساد اعدام و عامل نفوذی در پروژه‌های علمی کشور
منشأ لکه نفتی اطراف جزیره خارک مشخص شد
اقتصاد، اینترنت و امنیت ملی
تجاوز به ایران و سرانجام سیاست در آمریکا
نوه جان اف کندی: واشنگتن در ایران شکست خورده است
فلیک: قهرمانی با برد مقابل رئال مادرید لحظه‌ای فراموش‌نشدنی است
برنامه مسابقات ورزشی امروز 21 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
چرا تلاویو لغو توافق اسلو را دنبال می کند؟
ترامپ و گام بعدی؟!
آنچه لازم است درباره بیمه بیکاری بدانیم