×
بین الملل
شناسه خبر : 204605
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/09/29 ساعت 16:20
اسپوتنیک خبر داد؛ آغاز بازگرداندن سربازی های سوری از سوی عراق از امروز

اسپوتنیک خبر داد؛ آغاز بازگرداندن سربازی های سوری از سوی عراق از امروز

برخی منابع از قصد بغداد برای آغاز روند بازگرداندن و تحویل سربازهای سوری به کشورشان پس از انجام هماهنگی‌های لازم را مسوولان جدید دمشق خبر دادند.

نورنیوز-گروه بین الملل: منابع خبری می‌گویند «دولت عراق قصد دارد نزدیک به ۲۰۰۰ نفر از سربازان ارتش سوریه را که پیش از این در جریان درگیری های اخیر گروه‌های مخالف مسلح سوریه و ارتش سوریه، از طریق گذرگاه القائم-البوکمال وارد این کشور شده بودند، به این ارتش تحویل دهد».

این منابع در گفت‌وگو با اسپوتنیک اظهار کردند: عملیات تحویل این سربازها بنا بر درخواست این سربازها برای بازگشت به کشورشان انجام خواهد شد و قرار است مدیریت عملیات نظامی آن‌ها را در داخل خاک سوریه تحویل بگیرد.

وزارت کشور عراق نیز اعلام کرد که پس از هماهنگی با مسوولان دولت جدید در سوریه، امروز کار بازگرداندن سربازهای سوری را که حدود ۲ هفته قبل به صورت زمینی به عراق رفته بودند، آغاز می‌کند.

«مقداد میری» سخنگوی این وزارتخانه اظهار کرد: مسوولان مربوطه عراق پس از انجام هماهنگی‌های لازم در این زمینه، امروز کار بازگرداندن سربازهای سوری را از گذرگاه مرزی القائم که از آنجا وارد خاک عراق شده بودند، آغاز می کنند.

خبرگزاری شفق نیز اعلام کرد که اتوبوس‌های سوریه برای بازگرداندن سربازها به حدفاصل مرزهای این کشور با عراق رسیدند.

با فروپاشی ارتش سوریه در چند ساعت مانده به سقوط دولت «بشار اسد» رئیس جمهور سابق سوریه، مسوولان عراق اجازه دادند صدها سرباز سوری از طریق گذرگاه مرزی القائم وارد عراق شوند.

به گزارش ایسنا، در این رابطه یک مسوول امنیتی عراق گفت: تعداد نیروهایی که از سوریه وارد عراق شدند حدود ۲۰۰۰ نفر بود که شامل سرباز و افسر بودند، ورود آن‌ها پس از توافق با نیروهای سوریه دموکراتیک (قسد) و موافقت محمد شیاع السودانی، فرمانده کل نیروهای مسلح و نخست وزیر عراق انجام شد.

پیشتر یک منبع امنیتی عراق گفت که ده‌ها نفر از این نیروها سه‌شنبه با برپایی تظاهراتی بازگشت به کشورشان را خواستار شدند.

۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند

مسئولان عراقی امروز (پنجشنبه) ۱۹۰۵ نظامی سوری را که در پی سقوط نظام کشورشان به عراق انتقال پیدا کرده بودند، به کشورشان تحویل دادند.

 عملیات مشترک عراق اعلام کرد، ۱۹۰۵ افسر و سرباز سوری به کشورشان بازگردانده شدند و به صورت رسمی به نیروی حفاظت از طرف سوریه در گذرگاه مرزی القائم تحویل داده شدند. 

عملیات مشترک عراق تصریح کرد، سلاح‌هایی که در اختیار نیروهای سوری بود، همچنان در اختیار وزارت دفاع عراق است و پس از تشکیل دولت جدید سوریه به آن تحویل داده می‌شود. 

پیشتر منابع خبری در گفت‌وگو با اسپوتنیک اظهار کردند: عملیات تحویل این سربازها بنا بر درخواست این سربازها برای بازگشت به کشورشان انجام می‌شود و قرار است مدیریت عملیات نظامی آن‌ها را در داخل خاک سوریه تحویل بگیرد.

وزارت کشور عراق نیز اعلام کرد که پس از هماهنگی با مسوولان دولت جدید در سوریه، امروز کار بازگرداندن سربازهای سوری را که حدود ۲ هفته قبل به صورت زمینی به عراق رفته بودند، آغاز می‌کند.

در پی فروپاشی ارتش سوریه در چند ساعت مانده به سقوط دولت «بشار اسد»، رئیس جمهور سابق سوریه، مسوولان عراق اجازه دادند صدها سرباز سوری از طریق گذرگاه مرزی القائم وارد عراق شوند.

در این رابطه یک مسوول امنیتی عراق گفت: تعداد نیروهایی که از سوریه وارد عراق شدند حدود ۲۰۰۰ نفر بود که شامل سرباز و افسر بودند، ورود آن‌ها پس از توافق با نیروهای سوریه دموکراتیک (قسد) و موافقت محمد شیاع السودانی، فرمانده کل نیروهای مسلح و نخست وزیر عراق انجام شد.

یک منبع امنیتی عراق گفت که ده‌ها نفر از این نیروها سه‌شنبه با برپایی تظاهراتی بازگشت به کشورشان را خواستار شدند.


نظرات

آخرین اخبار
تبریک سرپرست وزارت دفاع به محسن رضایی به مناسبت انتصاب جدید
انفجارهای کنترل‌شده در خارج از محدوده شهری دزفول
مرگ تلخ پاکبان مهابادی بر اثر رانندگی دختر 11 ساله
سه سال حبس برای حفار غیرمجاز در محوطه ثبت ملی دامغان
تغییرات جدید در کاخ سفید: وکیل ترامپ مشاور ارشد شد
هزار و چهارصد و چهار
فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره به پرواز برگشتند
اطلاعات رایگان واشنگتن به کی‌یف برای حمله به عمق خاک روسیه
هیروشیما، سلاح هسته‌ای و روابط بین‌المللی
توافق مکه یعنی چه؟
ضرورت بررسی کارشناسی لایحه کاسپین
قیمت دلار توافقی امروز 19 مرداد 1405؛دلار به قله 155 هزار تومانی نزدیک شد
تهدید صهیونیست‌ها به رویارویی با واشنگتن
قیمت خودروهای سایپا امروز 19 مرداد 1405؛ شاهین اتوماتیک پلاس گران‌ترین محصول سایپا
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
صیانت از اقتدار جمهوری اسلامی یک واجب عینی است
فوق‌العاده خاص پرستاران چه زمانی اجرا می‌شود؟
دوفوریتی | فروش مو، بازاری خطرناک در حال انفجار
رفع چالش یگان حفاظت میراث فرهنگی با استخدام‌های جدید
قیمت دینار عراق امروز 19 مرداد 1405؛ بالاترین و پایین‌ترین نرخ اعلام شد
دبیر کل جنبش نجبا: نفت عراق باید از قیمومیت آمریکا آزاد شود
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز 19 مرداد 1405؛ فاصله قیمت بازار و کارخانه
تأکیدعارف بر تدوین سیاست‌های دفاعی-امنیتی هوشمندانه
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 19 مرداد 1405+ جدول قیمت ها
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 19 مرداد 1405 / چرا اونس جهانی عقب نشست؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 19 مرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 19 مرداد 1405 + وضعیت استانها
چاپ سه‌بعدی هوشمند بدون قطعات الکترونیکی
تسریع کشف مواد جدید با شبیه‌سازی‌های اتمی
بهترین رژیم غذایی برای هوای گرم
راهکاری ساده برای به تأخیر انداختن پیری مغز
هشدار درباره خطر فراگیری پوکی استخوان
چرا مغز کودکان اوتیستیک چهره‌ها را متفاوت می‌بیند؟
گسترش سیطره فضایی هوش مصنوعی
حمایت 32 میلیون دلاری از ربات درمانگر سکته مغزی
قالیباف انتصاب محسن رضایی به دبیری شورای عالی امنیت ملی را تبریک گفت
پزشکیان: بنزین را نمی‌توان با دستور ناگهانی تغییر داد
جی‌پی‌مورگان: طلا تا پایان 2026 به 5 هزار دلار می‌رسد
پیام تسلیت پزشکیان به سیدحسن خمینی
پیام تسلیت عارف به سیدحسن خمینی
پاسخ پاکستان به طالبان درباره قاچاق سلاح به افغانستان
ملادینوف: عقب‌نشینی اسرائیل از غزه مشروط به خلع سلاح است
وزارت بهداشت لبنان: 4335 نفر در حملات اسرائیل شهید شدند
اعتراض سندرز به پرداخت میلیاردها دلار کمک آمریکا به اسرائیل
ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران؛ عراقچی تکذیب کرد
حادثه امنیتی در نزدیکی باشگاه گلف «ترامپ»
دستور تعطیلی ساحل توسکا پس از مرگ 6 جوان در رامسر
هرکس به رئیس‌جمهوری توهین کند، اهداف صهیونیست‌ها را دنبال می‌کند
برزخ ونس؛ نه پیروزی در کار است و نه دستیابی به نتیجه در مذاکرات
واکنش حزب‌الله به نقشه جدید اسرائیل درباره جنوب لبنان